Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.03.03. 13:14

Köszi Labi! :sör:

2009.03.03. 13:19

Labi írta:Levi biztos nem haragszik meg, ha bemásolom ide azt, amit pü-ben beszéltünk át. neki azt javasoltam:
......
na megyek, mert miattatok lekések a tárgyalásról. :lol:

Labi, ez állati jó leirás majd kinyomtatom.

Jackson, aki szint úgy köszöni

börülésretusálás

2009.03.03. 14:07

Elő a filmfordítós korszakot és lefordítottam egyszerűen..

Ime:

Tavaly az első bőrülések és a könyöklő a központi konzolban nagyon megviseltek voltak az 97 740 iL-em-ben, tehát felbéreltem egy bőrrestauráló személyt, hogy jöjjön át és valahogy „mentse meg”. Fantasztikus lett az eredmény, még egy évvel utána is! Az ülések úgy néztek ki, mint új-korukban. Kiszedte a koszt, valamint a repedéseket is eltüntette stb.. szóval a koszok és repedések teljesen eltűntek..

Kép
Az első utasülés (celtic: majrésülés :D ) A képből nehéz megmondani, de az eleje és az oldala nagyon megviselt volt.. sok helyen megrepedezett és kopni kezdett…

Kép
Az első utasülés közeli képe (restaurálás előtt).

Kép
A könyöklőn látni, hogy viseletes és elszíntelenedett.

Kép
Az első lépés azzal járt, hogy tisztítani kellett a bőrt. Pontosan nem tudom, hogy milyen vegyszereket használt, de szörnyű szaguk volt. A pali azt mondta, hogy belélegzésével komoly bajt tud okozni.

Kép
Ez volt az a rész, amit nézni se akartam. Finom „csiszolópapírral” végigment a felszínen, de ez nem ártott az ülésnek.

Kép
Egy szürke „anyagot” arra használt, hogy a hajszálrepedéseket és apró hibákat kijavítson a bőrfelszínben. Bár ez nem volt szükséges az üléseimen, de azt mondta, hogy a hajszálrepedéseket is kijavitja.

Kép
Több bőrfestékkel átfújta (itt gondolom a bőrfesték valamint a szín-re is gondol), majd egy hajszárítóval megszárította.

Kép
Miután minden megszáradt, egy viszonylag puha brushpadet* arra használt, hogy mindent szétkenjen a még fényes, illetve nem egyenletes festéket és szép matt legyen.

Kép
A befejezett utasülés. Ez élőben még jobb, mint a képen. Sokkal jobb mint a használt ülések közül bármelyik, amik nekem voltak.

Kép
A befejezett utasülés egy szélesebb nézete.

Kép
A helyreállított központi konzol.. as könyöklő.

Kép
A kész vezető ülés.

Kép
Mindkét bőrrestaurálás utáni első ülés egy szélesebb nézete.

Az egész körülbelül három órán át és 335 dollárba került. Mindazonáltal ez volt a legjobb megoldás, ha eltekintek az új bőr megvételétől, ami körülbelül 1200 dollárba kerülne (egy BMW kereskedőtől) plusz munkadíj.

Ha már gondolkodtál azon, hogy új üléseket vegyél vagy ha szeretnéd megmenteni a mostanit a kocsidból akkor ez egy jó ötlet lehet. Én 1 évvel a festés után is teljesen elégedett vaggyok.

2009.03.03. 14:13

Celtic!

:taps: :franko:

2009.03.03. 15:42

MChris írta:Celtic!

:taps: :franko:

Celtic koma nem vagy Papír... :wink:

:taps:

2009.03.03. 16:26

Tyú nem semmi! az a csiszkapapír elég komoly lehetett! :oops:

Admin, asszem ez a pár megoldás, megérett egy külön bőrápolós topic megnyitására! :D

2009.03.03. 16:26

Vettem ma gyógyszert az autóba. :-) Kis tabletták, a vízzel feltöltött ablakmosóba kell dobni. Király! 24 literhez elég a 8 db tabletta, ami 1900 ft.
Csak még nem tudom, hogy jó-e valamire... Dehát gyári BMW cucc.

2009.03.03. 16:55

Norbi525tds írta:Vettem ma gyógyszert az autóba. :-) Kis tabletták, a vízzel feltöltött ablakmosóba kell dobni. Király! 24 literhez elég a 8 db tabletta, ami 1900 ft.

Honnan,mi ez? Vizkőoldó vagy Somat? :lol:

2009.03.03. 17:08

MChris írta:
Norbi525tds írta:Vettem ma gyógyszert az autóba. :-) Kis tabletták, a vízzel feltöltött ablakmosóba kell dobni. Király! 24 literhez elég a 8 db tabletta, ami 1900 ft.

Fa-somat... :lol:
Biztos valami parasztvakítós egészségmegőrzős program BMW-k részére... :oops:

2009.03.03. 17:25

strobi írta:
MChris írta:

Fa-somat... :lol:
Biztos valami parasztvakítós egészségmegőrzős program BMW-k részére... :oops:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

2009.03.03. 17:26

:evil: Ablakmosó koncentrátum tabletta formában! Hát még ilyet sem láttatok??

Én sem... Most jelent meg, bogároldós meg minden állítólag. Gondoltam kipróbálom, mert ócsó és eredeti BMW-s cucc.
Eddig bőrápolót és műszerfal ápolót vettem eredetiben, az bevált. Hátha ez is. Végülis a Tescós is 1000ft/5 liter! Ez meg 1900/24 liter.

2009.03.03. 17:41

Norbi525tds írta::evil: Ablakmosó koncentrátum tabletta formában! Hát még ilyet sem láttatok??

Én sem... Most jelent meg, bogároldós meg minden állítólag. Gondoltam kipróbálom, mert ócsó és eredeti BMW-s cucc.
Eddig bőrápolót és műszerfal ápolót vettem eredetiben, az bevált. Hátha ez is. Végülis a Tescós is 1000ft/5 liter! Ez meg 1900/24 liter.

Na ezt holnap megérdeklődöm, megyek a Rackhoz úgyis.

LeviM5, aki kíváncsi lett, mint Jackson szokott

2009.03.03. 18:02

Norbi525tds írta::evil: Ablakmosó koncentrátum tabletta formában! Hát még ilyet sem láttatok??

Bocs nem láttunk,de egy linket vagy képed dobatsz fel róla,mert tényleg nem láttunk!
Még mit nem láttunk?

2009.03.03. 18:37

Az autóban van, holnap lefényképezem neked.

2009.03.03. 18:45

Norbi525tds írta:Az autóban van, holnap lefényképezem neked.

Köszönjük szépen!

2009.03.04. 17:21

Itt a kép:

Kép

2009.03.04. 17:28

Norbi525tds írta:Itt a kép:

Kép

Bes...ás! 8O

Kép

Desztvizbe kell rakni,gondolom...

Köszönöm szépen!

2009.03.04. 17:40

MChris írta:

Kép

Bes...ás! 8O

Kép

Köszönöm szépen!

Sima csapvízbe...

2009.03.04. 17:43

Norbi525tds írta:
MChris írta:

Kép

Bes...ás! 8O

Kép

Köszönöm szépen!

Sima csapvízbe...

Hmmm motornak jó az?? Szobaszökökutamba mind a 2 szivattyú meghalt mert az asszony sima vizzel "táplálta"
Egy ilyen motor 10eFt-ocska újban.

2009.03.04. 18:13

Én rendszeresen koncentrátumot használtam eddig és azt is csapvízzel higítottam amióta autóm van. Nem hinném, hogy tönkretenné. Szerintem nemsok ember tesz desztilált vizet az ablakmosóba, de kérdezzük meg a többieket is.
Hozzászólás küldése

VigLink badge