![]() |
2009.06.15. 04:23
LACIKAtraffipaxboltHU írta:zsolte39 írta:Jó a detektorod.Majd lehet, megkereslek.
4 blokkoló fej van elől...Természetesen e39.hu TAGOKNAK KOMOLY KEDVEZMÉNY!
2009.06.15. 07:53
LACIKAtraffipaxboltHU írta:LACIKAtraffipaxboltHU írta:zsolte39 írta:Jó a detektorod.Majd lehet, megkereslek.
Amúgy meglepődtem,hogy kiszúrtadSenki nem szokta...De ugye itt szakavatott szemek vannak,csak észreveszi mindenki,ha van vmi plusz/mínusz a lökösön!
2009.06.15. 13:33
zsolte39 írta:LACIKAtraffipaxboltHU írta:LACIKAtraffipaxboltHU írta:zsolte39 írta:Jó a detektorod.Majd lehet, megkereslek.
Amúgy meglepődtem,hogy kiszúrtadSenki nem szokta...De ugye itt szakavatott szemek vannak,csak észreveszi mindenki,ha van vmi plusz/mínusz a lökösön!
Majd megkereslek, kellene pár infó.
Előre is köszi.
2009.06.16. 22:04
simi64 írta:Norbi ezt hogy csináltad?
Meg tudod az enyémet is csinálni?
Kíváncsiságból érdekelne
2009.06.16. 22:18
Norbi525tds írta:simi64 írta:Norbi ezt hogy csináltad?
Meg tudod az enyémet is csinálni?
Kíváncsiságból érdekelne
Tessék!
2009.06.16. 22:51
2009.11.01. 01:02
2009.11.01. 11:18
tRebroN írta:Üdv!
Szal nem akartam új topicot nyitni ennek gondoltam az optikai tuningba ez belefér remélem nem bánjátok. Böngészés közben találtam erre a topicra, konkrétan a belteret dobja fel carbon fóliával egy külföldi kollega méghozzá nem is akárhogyan, szerintem a további szócsépelés helyett beszéljen az alábbi link és néhány kép.
Véleményeket várok probálkozott már ilyennel vki szerintetek jól néz ki?? Tartósságról van-e vkinek infója?
2009.11.01. 12:15
MChris írta:tRebroN írta:Üdv!
Szal nem akartam új topicot nyitni ennek gondoltam az optikai tuningba ez belefér remélem nem bánjátok. Böngészés közben találtam erre a topicra, konkrétan a belteret dobja fel carbon fóliával egy külföldi kollega méghozzá nem is akárhogyan, szerintem a további szócsépelés helyett beszéljen az alábbi link és néhány kép.
Véleményeket várok probálkozott már ilyennel vki szerintetek jól néz ki?? Tartósságról van-e vkinek infója?
minap láttam Lidl-be ilyen tuning karbon és ezüst fóliát én maradok a fánál
2009.11.01. 18:51
2009.11.01. 23:10
MChris írta:
2009.11.02. 13:34
LeviM5 írta:MChris írta:tRebroN írta:Üdv!
minap láttam Lidl-be ilyen tuning karbon és ezüst fóliát én maradok a fánál
Minap láttam a kertészetben!Én maradok a fémnél!
2009.11.02. 15:16
madox írta:
Én viszont már be is szereltem, csak annyi a különbség , hogy az enyém tényleg karbon, nem pedig vmi fóliás utánzat, és sztem bombán néz ki !!!!!!
2009.11.02. 16:19
tRebroN írta:madox írta:
Én viszont már be is szereltem, csak annyi a különbség , hogy az enyém tényleg karbon, nem pedig vmi fóliás utánzat, és sztem bombán néz ki !!!!!!
Esetleg tudnál róla pár képet prezentálni, hogy okosodjunk
2009.11.03. 15:55
party írta:tRebroN írta:madox írta:
Hali, én is kacérkodom a gondolattal, Pécsen van egy profi csapat, autodekor stb... /velük akarom csináltatni, van egy plussz garniturám.../ sztem elég tartós lehet, ha csak arra gondolok ,hogy a külünböző cégeknek az autóit/tea,cóla stb / is így csinálják,és az kültéren is elég tartós... spoilereket, elemeket vonnak be úgy ,hogy meg nem mondaná senki hogy az nem valódi...
2009.11.03. 16:56
madox írta:party írta:tRebroN írta:madox írta:
Hali, én is kacérkodom a gondolattal, Pécsen van egy profi csapat, autodekor stb... /velük akarom csináltatni, van egy plussz garniturám.../ sztem elég tartós lehet, ha csak arra gondolok ,hogy a külünböző cégeknek az autóit/tea,cóla stb / is így csinálják,és az kültéren is elég tartós... spoilereket, elemeket vonnak be úgy ,hogy meg nem mondaná senki hogy az nem valódi...
Csakhogy amiről te beszélsz az egy fólia, nekem meg egy komplett karbon szettet gyártottak le, úgy ,hogy az eredetit eltettem a fiókba ! Még a fénye is teljesen más !
Ha vkit érdekel, tudok számot küldeni pü-ben ....
2009.11.03. 17:12
2009.11.03. 20:51
madox írta:party írta:tRebroN írta:madox írta:
Csakhogy amiről te beszélsz az egy fólia, nekem meg egy komplett karbon szettet gyártottak le, úgy ,hogy az eredetit eltettem a fiókba ! Még a fénye is teljesen más !
Ha vkit érdekel, tudok számot küldeni pü-ben ....