![]() |
2008.09.25. 00:33
2008.09.25. 06:52
lukacsas írta:Sziasztok!
A minap néztem a 16:9-en a rádió szervízmenüjét. Van egy olyan menüpont, hogy AF RDS Off, az mi? Letöltések közötti leírásban sem ír róla semmit. Próbálgattam valamelyik gombbal átállítani ON-ra de nem sikerült... Az RDS funkcióm működik, igazából csak érdekelne mi a csoda az az AF?
Aki vágja, az írja le plíííz.
Előre is köszi.
2008.09.25. 16:14
lukacsas írta:Sziasztok!
A minap néztem a 16:9-en a rádió szervízmenüjét. Van egy olyan menüpont, hogy AF RDS Off, az mi? Letöltések közötti leírásban sem ír róla semmit. Próbálgattam valamelyik gombbal átállítani ON-ra de nem sikerült... Az RDS funkcióm működik, igazából csak érdekelne mi a csoda az az AF?
Előre is köszi.
2008.10.10. 07:52
2008.10.10. 09:00
MChris írta:lukacsas írta:Sziasztok!
Előre is köszi.
Eljött a délután!![]()
AF (Alternative Frequencies) – Alternatív frekvenciák
A rádió automatikusan kiválasztja a hallgatott állomás legjobban vehetı frekvenciáját.
2008.10.10. 09:01
2008.10.10. 09:30
jackson írta:Sziasztok!
Egy nézegetett kocsin láttam olyat, hogy (540i Touring) jobb hátsó akku felett amikor kinyitom méretes a teljes teret kitöltő feket doboz rajta rács és nokia felirat is. Most akkor ez egy téglalapszerű subláda és benne telefon cucc is vagy mi a manó?
Jackson, aki most látta először és béna mert nem fotózta le a telefonjával.
2008.10.10. 10:39
2008.10.10. 11:21
2008.10.10. 11:35
Celtic írta:Sziasztok.
1 teljesen egyszerű kérdésem lenne felétek: a gyári rádióban, hogy tudom eltárolni a rádió sávokat a számozott gombokra?
2008.10.10. 11:56
LACIKAtraffipaxboltHU írta:Celtic írta:Sziasztok.
1 teljesen egyszerű kérdésem lenne felétek: a gyári rádióban, hogy tudom eltárolni a rádió sávokat a számozott gombokra?
Kikeresed a rádióállomást,és hosszan nyomod a kívánt gombot (1,2,3,4,5,6...)!
2008.10.10. 12:03
LACIKAtraffipaxboltHU írta:Celtic írta:Sziasztok.
Kikeresed a rádióállomást,és hosszan nyomod a kívánt gombot (1,2,3,4,5,6...)!
2008.10.10. 14:58
LACIKAtraffipaxboltHU írta:Kérem valaki segítsen 1 műhely ajánlásával,mert lassan kikészülök idegileg...
Jelenleg ott tartok,hogy benne van már utólag a nagy BC,gyári CD,utólagos gyári MID kábel is! Ma tudtam meg,hogy vennem kell 1 másik óracsoportot,ami boardos,MERT az enyém NEM boardos EGYÁLATLÁN!
Jah... már a boardos indexkapcsoló is benne van az autóban! Lényegében felprogramozás,óracsoport,bekötés híja van a dolognak!
A MID kábelt ugye a biztosítékházba kéne bekötögetni az 5 kis vékony vezetéket,de halvány,lila fogalmam sincs hova menne be!
2008.10.10. 15:17
admin írta:LACIKAtraffipaxboltHU írta:Kérem valaki segítsen 1 műhely ajánlásával,mert lassan kikészülök idegileg...
Jelenleg ott tartok,hogy benne van már utólag a nagy BC,gyári CD,utólagos gyári MID kábel is! Ma tudtam meg,hogy vennem kell 1 másik óracsoportot,ami boardos,MERT az enyém NEM boardos EGYÁLATLÁN!
Jah... már a boardos indexkapcsoló is benne van az autóban! Lényegében felprogramozás,óracsoport,bekötés híja van a dolognak!
A MID kábelt ugye a biztosítékházba kéne bekötögetni az 5 kis vékony vezetéket,de halvány,lila fogalmam sincs hova menne be!
Van egy olyan topic hogy óracsoport csere mert én cseréltem kicsiről nagyra de nem egy pénztárcakimélő dolog
2008.10.10. 15:32
LACIKAtraffipaxboltHU írta:admin írta:LACIKAtraffipaxboltHU írta:Kérem valaki segítsen 1 műhely ajánlásával,mert lassan kikészülök idegileg...
Van egy olyan topic hogy óracsoport csere mert én cseréltem kicsiről nagyra de nem egy pénztárcakimélő dolog
Ok,megkuksizom... Hát ugye kell akkor 1 óracsoport,1 mid kábel,1 nagy board,1 bc-s index kapcsoló! Vagy még valami...? Köszi!!
2008.10.10. 21:26
jackson írta:Sziasztok!
Egy nézegetett kocsin láttam olyat, hogy (540i Touring) jobb hátsó akku felett amikor kinyitom méretes a teljes teret kitöltő feket doboz rajta rács és nokia felirat is. Most akkor ez egy téglalapszerű subláda és benne telefon cucc is vagy mi a manó?
Jackson, aki most látta először és béna mert nem fotózta le a telefonjával.
2008.10.12. 15:58
Ez így igazefer írta:LACIKAtraffipaxboltHU írta:admin írta:LACIKAtraffipaxboltHU írta:Kérem valaki segítsen 1 műhely ajánlásával,mert lassan kikészülök idegileg...
Ok,megkuksizom... Hát ugye kell akkor 1 óracsoport,1 mid kábel,1 nagy board,1 bc-s index kapcsoló! Vagy még valami...? Köszi!!
óracsoport és nagy board között mi a különbség? merthogy a board az óracsoportban van...
2008.10.13. 16:15
MChris írta:jackson írta:Egy nézegetett kocsin láttam olyat, hogy (540i Touring) jobb hátsó akku felett amikor kinyitom méretes a teljes teret kitöltő feket doboz rajta rács és nokia felirat is. Most akkor ez egy téglalapszerű subláda és benne telefon cucc is vagy mi a manó?
Nincs semmi köze a telefonhoz!Azért van rajta Nokia felirtat mert régen a BMW-nek a Nokia gyárotta a hangszórót (német és magyarhonban) Aztán jött a Becker cég és megvette,azt meg a Harman és így lett a Nokia hangszórórendszerből Harman/Becker (Audi,BMW,Merci stb hangszórók JBL,AKG,CROWN,HARMAN-KARDON,BECKER,L7 stb termékek néven mennek ma)
És a kárpitot bontasz ott is Nokia hangszórót találsz ha nem lett cserélve.Ja és a Nokia cég gumicsizmával kezte azán lett az elektomoskábel rész....
2008.12.04. 22:56
2008.12.05. 02:50
Kliu írta:Sziasztok. van egy olyan problémám, hogy 2001-es E39-esnél 16:9-es tv-s navis cuccnál, a rádio hallgatásánál a képernyőn megjelenik a computer adatai is ott ahol a rádioállomásoknak kellene lenniük. Tud vki erre valami megoldást?
Előre is köszi.