Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E39-ről?

2013.03.20. 20:00

Imco írta:
Haminda írta:
Kondenzvíz-elvezetőcső dugulása okozhatja.

Ha nem tévedek, ez klíma időszakban aktuális.

És ha Neki már ma is melege volt? :D

2013.03.20. 20:38

fgeri92 írta:Sziasztok,ma reggel vettem észre,hogy a vezető oldali ülés mögött, a lábtér tiszta víz,gyanítom valahol beázik a kocsi,gumikédereket megnéztem jóknak tűnnek,a pollenszűrő vízelvezetői kivannak tisztítva...Valakinek valami ötlet?:S

Előre is köszönöm

Vagy vannak ilyen kis un. "kupakok" a karosszéria alján a szönyeg alatt, kis karmok vannak rajta úgy feszül be a helyére és azok szeretnek szétrohadni,
és ott alulról a felcsapódó víz is okozhatja
(Nemtudom a becsületes nevét annak a kupaknak, és hogy mire szolgál. Nekem is volt beázás, és erre is gyanakodtunk, igaz nekem máshol ázott)

Szerintem vizsgáld meg azokat is.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kanyobence az itt látható tagok köszönték meg: fgeri92
Értékelés: 4.76%

2013.03.20. 20:49

fgeri92 írta:Sziasztok,ma reggel vettem észre,hogy a vezető oldali ülés mögött, a lábtér tiszta víz,gyanítom valahol beázik a kocsi,gumikédereket megnéztem jóknak tűnnek,a pollenszűrő vízelvezetői kivannak tisztítva...Valakinek valami ötlet?:S

Előre is köszönöm

Bal hátsó ajtód vízkifolyói eldugultak, plusz az ajtókárpit mögötti szigetelés elvált az ajtótól. Ennek eredménye, hogy a kárpit, és az ajtó között befolyik a víz. :szerintem

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: fgeri92

2013.03.20. 21:06

Gallaca írta:

Előre is köszönöm

Bal hátsó ajtód vízkifolyói eldugultak, plusz az ajtókárpit mögötti szigetelés elvált az ajtótól. Ennek eredménye, hogy a kárpit, és az ajtó között befolyik a víz. :szerintem

Szerintem is.
Ha nincs idő vele foglalkozni, akkor van az ajtó alján 2 db nagy gumidugó, azokat vedd ki, és nem fog többet beázni.
Ideiglenes megoldásnak jó, mert a kárpit mögötti szivacsot csak 15 C fölött célszerű ragasztani.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kovessyroli az itt látható tagok köszönték meg: fgeri92

2013.03.20. 21:17

Haminda írta:
Imco írta:
Haminda írta:
Kondenzvíz-elvezetőcső dugulása okozhatja.

Ha nem tévedek, ez klíma időszakban aktuális.

És ha Neki már ma is melege volt? :D

:franko: Jogos! :D

2013.03.20. 22:26

Köszönöm mindenkinek a tippeket,holnap kiveszem azokat a dugókat aztán meglátjuk...

2013.03.21. 13:21

Sziasztok,

Egy olyan kérdésem lenne,hogy 98/11 523i-hoz (M52B25TU) milyen gyertyát ajánlanátok?

Tibi

2013.03.21. 14:18

ulics1987 írta:Sziasztok,

Egy olyan kérdésem lenne,hogy 98/11 523i-hoz (M52B25TU) milyen gyertyát ajánlanátok?

Tibi

NGK BKR6EQUP

Ezt a hozzászólást a szerzőnek jlaci74 az itt látható tagok köszönték meg: ulics1987

2013.03.21. 14:44

jlaci74 írta:
ulics1987 írta:Sziasztok,

Tibi

NGK BKR6EQUP

Köszönöm szépen!

2013.03.21. 17:36

sziasztok !
otthon egyénileg tudok ajtót cserélni a Bmwmen ? gondolom kétemberes feladat
ill szét tudom e kapni az ajtot belülről kárpitok kapcsolok kédergumik stb stb ?

és lehet e találni hozzá robbantott ábrát ? :D

2013.03.21. 17:50

lion523ia írta:sziasztok !
ill szét tudom e kapni az ajtot belülről kárpitok kapcsolok kédergumik stb stb ?

www.youtube.com Video innen: : www.youtube.com

www.youtube.com Video innen: : www.youtube.com
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára imi36 2013.03.21. 21:30-kor.

2013.03.21. 22:31

Sziasztok.
E39 vásárlás előtt állunk,kintről hoznánk be.
Mivel nem nagy a választék(530i Touring) mérlegelni szeretnék,hogy apró sérülés belefér-e?
Egy ilyen sérülés kijavítása kb.mennyibe fájna?
Kép

Kép

Gondolom, ez sem normális állapot.
Kép

2013.03.21. 23:26

NEm kétemberes egyedül is simán meg tudod csinálni...

Kiszeded az ajtóhatárolóbóla stifte, majd kitekered a pánt két csavarját, széthúzod a csatlakozót (érdemes wd40-elbefújni előtte...) - csatlakozó szétszedésea videoban fentebb - majd leemeled. Ha szét akarod szedni az ajtót ajánlott lehúzott ablakkal levenni:)

Üdv:
P.

lion523ia írta:sziasztok !

2013.03.22. 00:21

Sziasztok,
Német forumon olvastam hogy a Titansilber Metalnak van 4 árnyalata ezért nehéz kikeverni...
Nekem ilyen szinű az autóm és jo lenne egy hozzáértő fényezô aki nem szivárvsnyszinüre festi az autót. Van szinkódja ennek?
Köszi,
Peet

2013.03.22. 00:36

PeeT írta:Sziasztok,
Német forumon olvastam hogy a Titansilber Metalnak van 4 árnyalata ezért nehéz kikeverni...
Nekem ilyen szinű az autóm és jo lenne egy hozzáértő fényezô aki nem szivárvsnyszinüre festi az autót. Van szinkódja ennek?
Köszi,
Peet

Van, a bal oldali rugótorony mellett a sárvédőn belülről van egy plakett azon találod.
Vagy beütöd a VIN kódot a dekóderbe, és onnan leolvasod.

2013.03.22. 10:22

PeeT írta:Sziasztok,
Köszi,
Peet

354 az alap színkód, és a / ut?n van az árnyalat!:)

2013.03.23. 00:13

Sziasztok. Manualis 523i-ben szeretnem cserelni tobbek kozott a valtoolajat. A kerdesem, hogy mennyi kell bele?
Koszi

Tapatalk 2-vel küldve az én ZTE V970-ről

2013.03.23. 00:49

denklo91 írta:Sziasztok. Manualis 523i-ben szeretnem cserelni tobbek kozott a valtoolajat. A kerdesem, hogy mennyi kell bele?
Koszi

Tapatalk 2-vel küldve az én ZTE V970-ről

VIN-t be írod és megtudod.

http://www.bmw-z1.com/VIN/VINdecode-e.cgi

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: denklo91

2013.03.25. 12:52

Üdv! A minap olyan helyen álltam meg ahol célszerű lett volna behajtani a külső tükröket, de valamiért nem tudtam.
A kérdésem a következő: vajon berohadt valmi, vagy amúgysem lehet behajtani? Vagy esetleg motoros lenne? De arról meg nem tudok...

2013.03.25. 13:14

zizziii írta:Üdv! A minap olyan helyen álltam meg ahol célszerű lett volna behajtani a külső tükröket, de valamiért nem tudtam.
A kérdésem a következő: vajon berohadt valmi, vagy amúgysem lehet behajtani? Vagy esetleg motoros lenne? De arról meg nem tudok...

Természetesen be lehet hajtani a tükröket.
Amennyiben neked nem sikerült, úgy berohadt valami.
Ha motoros lenne, akkor a tükörállító pöcök mellett lenne egy külön kis gomb.
Ilyen:
Kép
Hozzászólás küldése

VigLink badge