![]() |
2013.02.23. 14:40
jók ezek a lengőkar szettek, több ismerősöm is vett már, megvan velük elégedve[/quote]atesz25 írta:
2013.02.23. 14:41
jók ezek a lengőkar szettek, több ismerősöm is vett már, megvan velük elégedve[/quote]atesz25 írta:
2013.02.23. 15:59
atesz25 írta:Üdv. Remélem jó helyre megy. Első fútómű felújítás előtt állok. És hát próbálok jó minőséget a legjobb áron megszerezni ezért most kutakodom. Kérhetnék véleményt erről a szettről.
Tisztában vagyok az árakkal tehát ha egyesével venném meg jobb minőséget kb 100000 hufba kerülne min.
Üdv Attila
2013.02.23. 16:01
2013.02.23. 16:38
2013.02.23. 21:24
2013.02.23. 21:41
balazs1987 írta:Sziasztok.Új tag vagyok és már rögtön kérdésem van.e39 Facelift fényszóróról van szó.A két műanyag amelyekkel lehet állítani a fényszóró magasságát(és alapvetően tartják is a lámpákat),eltörtek.Szereztem másikat,de nem tudom szétszedni és nem is akarok vállalkozni rá.A kérdésem a következő:Ki tudná nekem ezt a munkát elvégezni(megfizetem amit kér és ha nem lakik túl messze)?Német országban élek és a nem lakik túl messze alatt azt értem,hogy M1-M0-M5 közelében.Előre is köszönöm.
2013.02.24. 13:21
2013.02.24. 13:35
RobE39i írta:Üdv mindenkinek!
Elkezdett az állófűtés keringető szivattyúból folyni a hűtővíz!Kiszereltem és ha így összekötöm a gumicsöveket úgy hogy a szivattyút nem teszem vissza lesz-e valami baja az autónak vagy a fűtésnek a szivattyú nélkül???
Tudomásom szerint ez azért van az autóban hogy minél hamarabb fűtsön...
Esetleg tud valaki eladó ilyen szivattyút nekem ???
Segítséget előre is köszönöm!
Üdv RobE39i
2013.02.24. 13:41
leslie írta:RobE39i írta:Üdv mindenkinek!
Elkezdett az állófűtés keringető szivattyúból folyni a hűtővíz!Kiszereltem és ha így összekötöm a gumicsöveket úgy hogy a szivattyút nem teszem vissza lesz-e valami baja az autónak vagy a fűtésnek a szivattyú nélkül???
Üdv RobE39i
Helló!
Ha csak összekötöd a gumicsöveket, akkor nem lesz semmi gond, "csupán" lassabban fog bemelegedni a kocsi...
Külön ilyen szivattyút nem fogsz kapni, csak együtt a kályhával tudsz bontottan venni. Olyan 20-30 körül mozog az áruk.
2013.02.24. 15:49
2013.02.24. 16:06
RobE39i írta:Üdv mindenkinek!
Üdv RobE39i
2013.02.24. 16:16
barbrady írta:RobE39i írta:Üdv mindenkinek!
Üdv RobE39i
28i-ről van szó? Az avatarodban az van. Ha igen milyen kályha és milyen szivattyú? Képek? Ugye az egész kályhát ki akarod kerülni nem csak a szivattyút? Megsülhet a kályhád szivattyú nélkül.
2013.02.24. 16:41
RobE39i írta:barbrady írta:RobE39i írta:Üdv mindenkinek!
Üdv RobE39i
28i-ről van szó? Az avatarodban az van. Ha igen milyen kályha és milyen szivattyú? Képek? Ugye az egész kályhát ki akarod kerülni nem csak a szivattyút? Megsülhet a kályhád szivattyú nélkül.
Igen! 99es 528i
a képpel még szenvedek elég új vagyok még itt és nemigazán tudom hogy lehet
a számítógépemről feltölteni képeket
2013.02.24. 19:08
leslie írta:
Van külön topik, ahol van egy felvétel, hogyan kell képet vagy videót feltőlteni....
2013.02.24. 19:23
Imco írta:leslie írta:
Van külön topik, ahol van egy felvétel, hogyan kell képet vagy videót feltőlteni....
Imco csinálta! KATT!
2013.02.24. 20:47
hamoriarpi írta:barbrady írta:hamoriarpi írta:barbrady írta:hamoriarpi írta:Nézd meg, hogy pl. DIS Short Test alatt hogyan változik a fesz.
Ha jól emlékszek akkor sem nagyon ment lejjebb, de majd megnézem. De sw frissítéskor nem kapcsolgatja be a fogyasztókat szerintem.
Kódoláskor viszont mindet végigírja. Pár mp alatt az összes vezérlő aktív lesz.
Attól hogy a vezérlő aktív lesz, még nem indítja a fogyasztókat, pl LCM kódoláskor sem gyújtja a lámpákat mint DIS tesztnél. Valamint pár másodperc alatt végez vele, nem úgy mint egy sw frissítés, ami több perc.
Én csak egyszerűen a gyári szervízajánlást követem. Lehet, hogy túldimenzionált, de holtbiztos.
2013.02.24. 20:59
barbrady írta:hamoriarpi írta:Én csak egyszerűen a gyári szervízajánlást követem. Lehet, hogy túldimenzionált, de holtbiztos.
Ezt a szervízajánlás hol található? Fent van valahol? Vagy át tudod küldeni?
ST25i tapatalk
2013.02.24. 21:54
hamoriarpi írta:barbrady írta:hamoriarpi írta:Én csak egyszerűen a gyári szervízajánlást követem. Lehet, hogy túldimenzionált, de holtbiztos.
Ezt a szervízajánlás hol található? Fent van valahol? Vagy át tudod küldeni?
ST25i tapatalk
BMWCodingon fotózta be valaki. Ha jól emlékszem a topic címe "Battery charger 50 Amps enough?".
Itt az egyik, de van valahol egy részletesebb is.
2013.02.24. 22:11