Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.05.01. 21:40

touring írta:Sziasztok Srácok!

Egy kicsit butuska kérdésem van. 16:9-es navi van az autóban, de TV-zni nem tudok vele. Mondjuk nagyon nem hiányzik, de ha lehet, akkor használnám. A menüben nem találom. Ez azt jelenti, hogy nincs is az autóban a szükséges hardver, vagy csak kellene egy kis programozás?

Köszi

Nincs benne a TV modul,és ha veszel is akkor szoktak venni egy "kikódolot" is hogy menetközben is menjen a "múnika ső"

2009.05.01. 21:42

Köszi Chris!

2009.05.01. 21:45

Egy kicsit butuska kérdésem van. 16:9-es navi van az autóban, de TV-zni nem tudok vele. Mondjuk nagyon nem hiányzik, de ha lehet, akkor használnám. A menüben nem találom. Ez azt jelenti, hogy nincs is az autóban a szükséges hardver, vagy csak kellene egy kis programozás?

Köszi

sztem jópofa és praktikus dolog. a tv modul ára sem vészes, szóval megéri. rémli, mintha Adminnak lenne egy elfekvőben! kérdezd meg.
jó dolog néha ha várakozol, vagy pl autópályán hallgatni a híradót. :oops: ...or things like that..

2009.05.01. 21:45

touring írta:Köszi Chris!

Szívesen!

Ilyen az utólagos cuccos:

Kép

2009.05.01. 21:50

Aha! Gyanús, hogy nem ér meg nekem a mónimegabalázs ennyit. :kalapács
Lassan amúgy is átállunk digitálisra.

2009.05.01. 22:10

MChris írta:

Köszi

Nincs benne a TV modul,és ha veszel is akkor szoktak venni egy "kikódolot" is hogy menetközben is menjen a "múnika ső"

Venni elég drága, de kódolással 2perc :-)

2009.05.01. 22:10

touring írta:Aha! Gyanús, hogy nem ér meg nekem a mónimegabalázs ennyit. :kalapács

Bizony sok csatorna nem jön de analog rendszeren. Digitális vevő meg horror áron megy.

2009.05.01. 22:11

Labi írta:

Köszi

sztem jópofa és praktikus dolog. a tv modul ára sem vészes, szóval megéri. rémli, mintha Adminnak lenne egy elfekvőben! kérdezd meg.
jó dolog néha ha várakozol, vagy pl autópályán hallgatni a híradót. :oops: ...or things like that..

Most nincs semmi mindent eladtam :-)

2009.05.01. 22:13

MChris írta:
touring írta:Aha! Gyanús, hogy nem ér meg nekem a mónimegabalázs ennyit. :kalapács

Bizony sok csatorna nem jön de analog rendszeren. Digitális vevő meg horror áron megy.

Az enyém hibrid de csak Ausztriába jön a digitális adás.Nálunk nem is fog jönni mert nálunk mpeg4-be nyomják :-(

2009.05.01. 22:15

mennyi az annyi a digitális vevő?

...és nálunk mikor állnak rá? ...mármint mikor fog elsötétülni a képernyő? :?

2009.05.01. 22:18

Labi írta:mennyi az annyi a digitális vevő?

800$

EBAY

2009.05.01. 22:19

köszi Chris! ...lesz ez még occsób is :lol:

2009.05.01. 22:40

MChris írta:
Labi írta:mennyi az annyi a digitális vevő?

800$

EBAY

Még szerencse hogy a enyém szinte ingyen volt :-)

2009.05.02. 13:44

Srácok!

Az MK3-as navim elbír a DL-es lemezre írt 2009 01-es szoftverrel, vagy kár vele fáradoznom?
Köszi!

2009.05.02. 16:30

touring írta:Srácok!

Az MK3-as navim elbír a DL-es lemezre írt 2009 01-es szoftverrel, vagy kár vele fáradoznom?
Köszi!

MK3-as CD-s olvasó a MK4 a DVD-s.

2009.05.03. 10:28

MChris írta:

Köszi!

Tényleg! Köszi Chris! Meg kellett volna néznem közelebbről, de mióta megvan a VAS, csak autókázom :lol: . Ma leápolom a bőrt benne és amíg issza a babaolajat, addig szétkapom a hátulját és tüzetesen megvizsgálom a dolgokat. MK3-ba melyik a legfrissebb navi szoftver?

2009.05.03. 10:34

touring írta:
MChris írta:

Köszi!

Tényleg! Köszi Chris! Meg kellett volna néznem közelebbről, de mióta megvan a VAS, csak autókázom :lol: . Ma leápolom a bőrt benne és amíg issza a babaolajat, addig szétkapom a hátulját és tüzetesen megvizsgálom a dolgokat. MK3-ba melyik a legfrissebb navi szoftver?

Ezt sajna nem tudom :(

2009.05.03. 15:17

touring írta:
MChris írta:

Köszi!

2009/1

2009.05.03. 18:37

admin írta:
touring írta:
MChris írta:

Köszi!

2009/1

Értem. Én letöltöttem a szóban forgó szoftvert. Kicsivel több, mint 4,7Gb. Ezt nem igen írom ki egy CD-re :cry: Létezik ezek szerint egy verzió CD-n is. Ez meg van valamelyikőtöknek? Pest nem gond, minden nap fent vagyok. Vagy esetleg feltolhatnátok a moobs-ra és akkor mindenki letöltheti, aki akarja...

2009.05.03. 20:30

Aha! Ha jól látom Jackson neked meg van a 2009-1 CD-s verzió! Mikor ismerhetlek meg személyesen is? :D :D
Hozzászólás küldése

VigLink badge