Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E39-ről?

2013.02.07. 22:13

kzolee írta:
simi64 írta:Van memutatkozó topic! :wink:

Melyik az, Simi? :hehe

:hehe
Bocsi :!:
Kurva sör! :mrgreen:
Ha már írtam, Itt van
:mrgreen:
:facepalm:

2013.02.07. 22:57

Sziasztok! Van tapasztalata vkinek matt fekete foliaval kapcs??? Ugy dontottem, h befoliaztatom a vasat. Gondolok olyasmire, h konnyen koszolodik, mennyi elettartam, meg hasonlok.. elore is koszi

Tapatalk 2-vel küldve az én ZTE V970-ről

2013.02.07. 23:27

denklo91 írta:Sziasztok! Van tapasztalata vkinek matt fekete foliaval kapcs??? Ugy dontottem, h befoliaztatom a vasat. Gondolok olyasmire, h konnyen koszolodik, mennyi elettartam, meg hasonlok.. elore is koszi

e' itt a kert :) (katt rá)

2013.02.07. 23:30

simi64 írta:
RobE39i írta:Hello mindenki! :)

Nemrég lettem Bömösös és ciki nem ciki anyira még nem vágom hogy mi mien az én kocsimban!

Csak néhány infó érdekelne... Az én autóm az egy 1999es évjáratú BMW 528i
Több helyen láttam itt oat h 2 "Wanos" meg Eco blokkos Ezek mit jelentenek és az én mocim mien pontosan?? :)
Nagyon nagy a LOVE köztünk ugyérzem! :D Vigyázok rá, szépítgetem ápolgatom és ő cserébe ad oan vezetési élményt dinamikát szó mi szó
kényelmet is... :) Ahoz képest h majd 3000köbös és ugye 6 hengeres a motorja nagyon halk kivül belül!
Gyertyákat melyket szereti a legjobban? Motorolajat???
mit gondoltok mik ezeknek a típusoknak a gyakori hibái mire figyeljek oda jobban a kelleténél?
Mindenhol keresem a fényszorómagaság állítás görgőjét de sehol sincs ez miért van????? Kicsit lefelé világít a pilácsom
és én állítanék rajta felfelé dehát... :D
Tanácsaitokat, válaszaitokat előre is naon köszönöm!

üdv RobE39i

Beszédhibás vagy?
Gratula a vashoz, ha leírod a VIN kódodat (alvázszám utolsó 7 karakter) mindent elmondunk róla.
Ha Xenon, valószínű automatán állítja a fényszórómagasságot.
Van memutatkozó topic! :wink:

gyertyából oan finom illóolajosat... :wink: :mrgreen: :szerintem

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gabesz81 az itt látható tagok köszönték meg: Gallaca
Értékelés: 4.76%

2013.02.08. 15:36

Robika300 írta:
Jerry írta:
Robika300 írta:Köszi! Kint van! :)

Elárulod a megoldást, hogy legközelebb mások is tudják?

Hátlap kiszerelés (sedán):

Alul kis csavar,11-as crova megy rá,felül patentos. Kis csavar kiszedve,felül kipattintva,(jó erős), felfele megemelve,mert alul van egy fül amit ki kell húzni.A hátlap kiszerelését ezekkel a "háromszögekkel" kell kezdeni.Utána hozzá lehet férni a hátlaphoz,két szélén lévő csavar,19-es kulcs,(rögzítő anyaggal ellátva) ,középen 8-as kulcs,kis csavar kiszedve,ez a biztosító lemezt fogja.Ezek után kibillenthetők a támlák.

A MAD-os huzat beszerelése folyik,bőr-szövet kombinációja. Ha kész lesz rakok fel képet. (ha sikerül).

Meg volnánk. :

Kép

Kép

Kép

2013.02.08. 15:43

Robika300 írta:
Robika300 írta:
Jerry írta:

Alul kis csavar,11-as crova megy rá,felül patentos. Kis csavar kiszedve,felül kipattintva,(jó erős), felfele megemelve,mert alul van egy fül amit ki kell húzni.A hátlap kiszerelését ezekkel a "háromszögekkel" kell kezdeni.Utána hozzá lehet férni a hátlaphoz,két szélén lévő csavar,19-es kulcs,(rögzítő anyaggal ellátva) ,középen 8-as kulcs,kis csavar kiszedve,ez a biztosító lemezt fogja.Ezek után kibillenthetők a támlák.

A MAD-os huzat beszerelése folyik,bőr-szövet kombinációja. Ha kész lesz rakok fel képet. (ha sikerül).

Meg volnánk. :

[url/img][/url]

Lehet hogy csak a képek rosszak, de így olyan gagyi műbőr hatása van. Élőben nem ilyen?

2013.02.08. 15:47

Lehet hogy csak a képek rosszak, de így olyan gagyi műbőr hatása van. Élőben nem ilyen?[/quote]

Szerintem nagyon jó anyaga van.Jó minőségű is,feszes,nem volt egyszerű felrakni sem.

2013.02.08. 16:49

Robika300 írta:Lehet hogy csak a képek rosszak, de így olyan gagyi műbőr hatása van. Élőben nem ilyen?

Szerintem nagyon jó anyaga van.Jó minőségű is,feszes,nem volt egyszerű felrakni sem.[/quote]

Mi ez a MAD-os huzat? Erről valami linket tudnál adni? (beszerzésre gondoltam, ismerőst érdekelheti)

2013.02.08. 17:26

csiatt írta:
Robika300 írta:Lehet hogy csak a képek rosszak, de így olyan gagyi műbőr hatása van. Élőben nem ilyen?

Szerintem nagyon jó anyaga van.Jó minőségű is,feszes,nem volt egyszerű felrakni sem.

Mi ez a MAD-os huzat? Erről valami linket tudnál adni? (beszerzésre gondoltam, ismerőst érdekelheti)[/quote]

http://www.autopotahy.sk/?changelang=hu

Van konfigurátor,olyat választasz amilyent akarsz,felszereléshez videó stb.Rendelés,előleg utalás után kb. 10 napra itt volt.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Robika300 az itt látható tagok köszönték meg: csiatt

2013.02.08. 18:42

Robika300 írta:
csiatt írta:

Mi ez a MAD-os huzat? Erről valami linket tudnál adni? (beszerzésre gondoltam, ismerőst érdekelheti)

http://www.autopotahy.sk/?changelang=hu

Van konfigurátor,olyat választasz amilyent akarsz,felszereléshez videó stb.Rendelés,előleg utalás után kb. 10 napra itt volt.[/quote]

Szép dolgokat lehet összehozni, de amit most kikonfiguráltam az 131eHuf-ra hozta ki. Azért az nagyon húzós üléshuzatért. Ennyiért már majdnem komplett hibátlan M-es belsőt kapni oldalkárpitokkal.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek csiatt az itt látható tagok köszönték meg: barbrady

2013.02.08. 19:37

csiatt írta:

Szép dolgokat lehet összehozni, de amit most kikonfiguráltam az 131eHuf-ra hozta ki. Azért az nagyon húzós üléshuzatért. Ennyiért már majdnem komplett hibátlan M-es belsőt kapni oldalkárpitokkal.[/quote]

Az igaz. Van egy Voyagerem,vettem bele komplett belsőt 40-ért. Szép volt,jó volt,vezető ülés kis hibával.nem lett volna vészes.csak az ülésfűtés tönkre ment benne,ezért próbáltam ülés fűtést szerezni.De ha már ki lesz cserélve a fűtés,akkor már legyen jó a bőr is.Rendelés,ülés fűtés (nem gagyi) 20, bőr nem volt ugyan olyan,ezért legalább a két első legyen egyforma,40,munkadíj 17+10 elektromos bekötés,így már nagyjából 120-ban állt meg. Utólag tiszta hülyeség volt. Így meg huzat 90-ért aztán tetszik,jó,meg ez van. :wink:

2013.02.08. 22:10

Robika300 írta:,akkor már legyen jó a bőr is

Eleg jo borjavito keszleteket lehet mar manapsag kapni.

SII Tapatalk 2

2013.02.08. 23:09

M5 külső tökör variációk: Hányféle eredeti verzió létezik? Gondolok itt a motoros-fényre sötétedő-fűthető-memóriás... dolgokra. Mi az amit mindegyik tud, és mi az ami M5 tükörben is extra volt?

2013.02.09. 00:24

csiatt írta:M5 külső tökör variációk: Hányféle eredeti verzió létezik? Gondolok itt a motoros-fényre sötétedő-fűthető-memóriás... dolgokra. Mi az amit mindegyik tud, és mi az ami M5 tükörben is extra volt?

Nálam: motoros, fényre söt., fűthető, memóriás, motorosan felhajlós volt. Szerintem gyárilag ez az 1 volt.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: csiatt

2013.02.09. 14:53

Robika300 írta:
Robika300 írta:
Jerry írta:

Meg volnánk. :

Kép

Kép

Kép

Ez gyonyoru.. nem volt egyszeru felrakni gondolom... mennyibe fajt, ha nem titok??

2013.02.09. 16:37

denklo91 írta: Ez gyonyoru.. nem volt egyszeru felrakni gondolom... mennyibe fajt, ha nem titok??

90 kb. A gyár honlapján írták,nekik 2 óra,nekem,mint laikus,meg hát a kiszerelés is lassan ment,így kb. duplája volt. :wink:

2013.02.09. 18:49

Gabesz81 írta:
denklo91 írta:Sziasztok! Van tapasztalata vkinek matt fekete foliaval kapcs??? Ugy dontottem, h befoliaztatom a vasat. Gondolok olyasmire, h konnyen koszolodik, mennyi elettartam, meg hasonlok.. elore is koszi

Van több féle matt fekete fólia. Mind más..

2013.02.09. 19:10

greeen54 írta:
Gabesz81 írta:

Van több féle matt fekete fólia. Mind más..

Es melyiket ajanljatok???? :)

2013.02.09. 19:11

Robika300 írta:
denklo91 írta: Ez gyonyoru.. nem volt egyszeru felrakni gondolom... mennyibe fajt, ha nem titok??

90 kb. A gyár honlapján írták,nekik 2 óra,nekem,mint laikus,meg hát a kiszerelés is lassan ment,így kb. duplája volt. :wink:

Sztem 4 ora sem sok... de am, ha vki nem tudna, nem mondana meg, h huzat.. v igen???

2013.02.10. 12:10

Sziasztok!

Az eredeti termosztatnak mennyi az elettartama? Lehetseges, hogy a masfel eve cserelt termosztatom kezdi megadni magat?

SII Tapatalk 2
Hozzászólás küldése

VigLink badge