Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E39-ről?

2013.01.21. 16:06

touring írta:Üdv...

F_E_K_ tagunk mobil számát valaki tudja?
pü be kérném szépen aki tudja..köszönöm.

Én tudom :wink: ;)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek F_E_K_ az itt látható tagok köszönték meg: 2 bmw520ds, KOMBI
Értékelés: 9.52%

2013.01.21. 21:41

Padre540 írta:
LeviM5 írta:Egy gomb van, kipörgésgátló 20iben is van, ezért gondolom nem a hátsó roló az... :shock:
Ennyi pénzért ez ingyen van!

Na de most Face vagy nem? :D
Ha igen,akkor hogy lehet ASC-s?

Elvileg Face, ( lökösök, 193Le, elől nagyfék ... ) de a gyári méretű gumikat lespórolták valahol...

2013.01.21. 22:04

Gallaca írta:
tibi666 írta:
Gallaca írta:
adam001 írta:Sziasztok! Egy kedves ismerősömnek intéztem, egy facelift előtti 30d -t a leglényegesebb kérdés hogy első körben , érdemes lenne kíszedetni az ominózus behulló pillangószelepeket a szívósorból? Az auto egyébként patent, hibái elsőre, hidegen kormányzás nehéz, és búg is valami kormány elfordításnsál, és néha hullámzik az alapjárat de nem vészesen, holnap rárakom a diagot mégegyszer, amugy teljesitmeny ,stb mindeb ok

Alapjárat hullámzása injektorhiba, én is ezzel küzdök! Üdv a csapatban. :facepalm:

Nem feltétlen, lehet common rail nyomásszabályozó szelep gyengélkedése is.
Diag kell neki, vagy egy értő fül. 5eres srácok hang alapján mondták, hogy az lesz a hiba, és tényleg. :)

Én bemérettem a nyomásszabályzót, és jónak minősítették. Alapjárat viszont hidegen hullámzik. Sajnos cseredarabom nincs, hogy lecsekkoljam. Neked is hullámzott?

Hali. Nekem is volt ilyen gondom. Megspékelve azzal, hogy néha melegen is csinálta. Először porlasztókra gondoltunk. "Egy flaska protec majd megoldja" mondta egy megbízható és hozzáértő szerelő. Talán picit jobb is lett, de nem szűnt meg. Múlt hétvégén cseréltünk üa. csövet a pumpánál. Egr-t le kellett venni hozzá és láss csodát, tiszta gané volt az egész. Kipucoltuk és azóta semmi hiba. Lehet, hogy nálad nem ez a gond, de azt a fél órát sztem megéri.

2013.01.22. 00:45

steve_wonder írta:
Gallaca írta:
tibi666 írta:
Gallaca írta:
adam001 írta:Sziasztok! Egy kedves ismerősömnek intéztem, egy facelift előtti 30d -t a leglényegesebb kérdés hogy első körben , érdemes lenne kíszedetni az ominózus behulló pillangószelepeket a szívósorból? Az auto egyébként patent, hibái elsőre, hidegen kormányzás nehéz, és búg is valami kormány elfordításnsál, és néha hullámzik az alapjárat de nem vészesen, holnap rárakom a diagot mégegyszer, amugy teljesitmeny ,stb mindeb ok

Alapjárat hullámzása injektorhiba, én is ezzel küzdök! Üdv a csapatban. :facepalm:

Nem feltétlen, lehet common rail nyomásszabályozó szelep gyengélkedése is.
Diag kell neki, vagy egy értő fül. 5eres srácok hang alapján mondták, hogy az lesz a hiba, és tényleg. :)

Én bemérettem a nyomásszabályzót, és jónak minősítették. Alapjárat viszont hidegen hullámzik. Sajnos cseredarabom nincs, hogy lecsekkoljam. Neked is hullámzott?

Hali. Nekem is volt ilyen gondom. Megspékelve azzal, hogy néha melegen is csinálta. Először porlasztókra gondoltunk. "Egy flaska protec majd megoldja" mondta egy megbízható és hozzáértő szerelő. Talán picit jobb is lett, de nem szűnt meg. Múlt hétvégén cseréltünk üa. csövet a pumpánál. Egr-t le kellett venni hozzá és láss csodát, tiszta gané volt az egész. Kipucoltuk és azóta semmi hiba. Lehet, hogy nálad nem ez a gond, de azt a fél órát sztem megéri.

Köszi, de már ez is megvolt. Fogkefe, brigéciol, olyan lett mint az új, de nem oldotta meg. Mpowernél mondták, hogy a vezérlőszelepe nem működik szerintük, de az sem jött be, mert INPA-ból százalékos arányban lehet vezérelni, és megy is.

2013.01.22. 10:34

Padre540 írta:
LeviM5 írta:Facelift előtti, mert ASC-s, akkor viszont még nem volt PDC-gomb.
(Nagy navi megtévesztő, mert ebben cserélve lett a 4:3-as. Szerintem...)

Hogy fedezted fel az ASC-t?Én még mindig nem látom.Érdekes ez a facelift dolog,Ő az:
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... res=EXPORT

Ez tutira átb@szás! :shock:
Ennyi pénzért ilyen kocsit NEM lehet venni. :shock:
Privatanbieter - hívasd fel valakivel, aki nagyon jól tud németül.

2013.01.22. 11:46

Egy kérdés:
A műszerfalon a ködlámpakapcsoló mellett nekem van egy vak kapcsoló. Az lenne a fényszórómagasság állító helye, ha nem xenonos lenne? Ha igen, akkor viszont milyen kapcsoló szokott lenni alatta a díszlécben?

2013.01.22. 12:06

csiatt írta:Egy kérdés:
A műszerfalon a ködlámpakapcsoló mellett nekem van egy vak kapcsoló. Az lenne a fényszórómagasság állító helye, ha nem xenonos lenne? Ha igen, akkor viszont milyen kapcsoló szokott lenni alatta a díszlécben?

Igen az a magasság állító lenne. Diszlecben pedig az RDC(gumi nyomás) gombja.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Endi az itt látható tagok köszönték meg: csiatt
Értékelés: 4.76%

2013.01.22. 19:12

Endi írta:

Nekem a tempomat kapcsolója van a díszlécben.

2013.01.22. 19:54

Qwerti írta:
Endi írta:

Azt nem a kormányról kapcsolod? Tempomatot a díszlécről?

2013.01.22. 20:02

csiatt írta:
Qwerti írta:
Endi írta:

Igen. Ott kell bekapcsolni. A kormányról meg vezérelni. Ha nem kapcsolod be, nem aktív.

2013.01.22. 20:29

simi64 írta:
csiatt írta:
Qwerti írta:
Endi írta:

Igen. Ott kell bekapcsolni. A kormányról meg vezérelni. Ha nem kapcsolod be, nem aktív.

Ok, értem (csak nekem ez a kormányon van)

2013.01.22. 22:38

98/9 ut?n m?r a korm?nyon van a tempomat bekapcsolója! Ezt követően a díszlécben az RDC (keréknyom?s ellenőrző) kapcsolój?t rakt?k! :) Nekem is tervbe volt, hogy bekötöm, meg is van a szettem, de azt?n elvetettem, mert ahogy írogatt?k a német fórumon is, nem volt vmi megbízható, mivel ennek a szenzorai még a felniben voltak!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek vaszarig az itt látható tagok köszönték meg: csiatt
Értékelés: 4.76%

2013.01.22. 22:42

Jól sejtem, hogyha a vízhőfokom 14 km után is csak 80-82 fokos, de a lámpánál állva visszamegy 79-re is, akkor az termosztát cser?s lesz? :( Mindkettő, vagy csak a kicsi? :) 520D-nél is 90fok körül kéne lennie, igaz?

2013.01.22. 22:47

vaszarig írta:98/9 ut?n m?r a korm?nyon van a tempomat bekapcsolója! Ezt követően a díszlécben az RDC (keréknyom?s ellenőrző) kapcsolój?t rakt?k! :) Nekem is tervbe volt, hogy bekötöm, meg is van a szettem, de azt?n elvetettem, mert ahogy írogatt?k a német fórumon is, nem volt vmi megbízható, mivel ennek a szenzorai még a felniben voltak!

A dátumod nem pontos.

2013.01.22. 22:53

hamoriarpi írta:
vaszarig írta:98/9 ut?n m?r a korm?nyon van a tempomat bekapcsolója! Ezt követően a díszlécben az RDC (keréknyom?s ellenőrző) kapcsolój?t rakt?k! :) Nekem is tervbe volt, hogy bekötöm, meg is van a szettem, de azt?n elvetettem, mert ahogy írogatt?k a német fórumon is, nem volt vmi megbízható, mivel ennek a szenzorai még a felniben voltak!

A dátumod nem pontos.

Miért is?:)

2013.01.22. 22:57

vaszarig írta:
hamoriarpi írta:

A dátumod nem pontos.

Nézd meg a WDS-t, hogy meddig volt Main Switch.;-)

2013.01.22. 23:48

hamoriarpi írta:
vaszarig írta:
hamoriarpi írta:

A dátumod nem pontos.

Nézd meg a WDS-t, hogy meddig volt Main Switch.;-)

:franko: :nyelves:

2013.01.23. 00:14

Sziasztok

Kis board computeres órámat szeretném nagy BC-re cserélni.
Hallottam olyat, hogy csak ki kell cserélni, csatik is egyezni fognak, hipp-hopp ki-be, és már működni is fog. és már csak finomhangolni kell géppel. Ez így van? vagy mi a pontos menet.

Belső világításomat cserélném a sárga ledes hangulatfényesre.
Úgy tudom, annak is külön vezetéke van, valaki elmondaná hova, és hogyan kell bekötni, hogy jó legyen.

Jobbkormányosból való lámpát, mennyire lehet beállítani magyarországi közelekdésre? valakinek van tapasztalata? (facelift, halogén - angel eye)

2013.01.23. 00:16

kanyobence írta:Sziasztok

Hallottam olyat, hogy csak ki kell cserélni, csatik is egyezni fognak, hipp-hopp ki-be, és már működni is fog. és már csak finomhangolni kell géppel. Ez így van? vagy mi a pontos menet.

Úgy tudom, annak is külön vezetéke van, valaki elmondaná hova, és hogyan kell bekötni, hogy jó legyen.

Jobbkormányosból való lámpát, mennyire lehet beállítani magyarországi közelekdésre? valakinek van tapasztalata? (facelift, halogén - angel eye)

Az első kérdésre van doksi a tippek-trükkökben.

2013.01.23. 00:27

hamoriarpi írta:
kanyobence írta:Sziasztok

Az első kérdésre van doksi a tippek-trükkökben.

Én nem találom Itt :(
Hozzászólás küldése

VigLink badge