![]() |
2012.12.31. 10:01
vaszarig írta:
Köszi! Akkor márcsak azt kérdezném, hogy te milyen tömítőanyagot használtál? Csak mert ahogy látom, a jobb oldalon valami fekete "gumi" szerű tömítővel van megoldva. De nekem sajna csak sziluplasztom van!? Jó lehet az is?
2012.12.31. 10:08
vaszarig írta:hamoriarpi írta:vaszarig írta:hamoriarpi írta:vaszarig írta:Sikerült végre fényt derítenem, hogy hol is folyik be az a rohadt víz! Természetesen a tetőablak a ludas! Bal oldalon, az egyik összeillesztésnél nincs megfelelően tömítve, így ha több víz jut be, akkor olyan mintha túlcsordulna, és akkor jön is a kis csipi-csöpi!Viszont hogy ne csak öröm legyen, menet közben gondolt egyet a szélvédőm, és az egyik kőfelverődésnél szépen lassan megindult!
Milyen üveget érdemes belerakni? Kinek milyen tapasztalata van? Gyári vagy utángyártott?
Én az üvegtetős projectemnél kicseréltettem, mert millió apró kavicsnyom volt benne. Pilkingtont rakattam bele. Teljesen elégedett vagyok vele. Nagy hangsúly van a berakás minőségén. Makulátlan zsírtalanítás, egyenletes ragasztóanyag, rögzítés, stb...
Ok, köszi szépen! Én is a Pilkingtonra gondoltam, csak gondoltam előtte azért rákérdezek! Még keresnem kell itt a környéken egy jófajta üvegest!Árban kb mire számíthatok?
Az anyag és a beszerelés nekem 50 magassága volt. Berkut ennél jobb árat mondott Pesten, de logisztikailag tudtam kivitelezni.
Olyan körül gondoltam én is! Köszi! Mondjuk Pest sajna nekem egy kicsit messze van! Főleg csak egy szélvédőcseréért!
2012.12.31. 12:49
kokemenyspiler írta:Szép estet srácok!
first of all, happy new year!
A comming home funkciót egy isteni találmánynak tartom, amióta megvan a verda, nem megyek neki mindennek amikor zárom a garázst. Ezt a funkciót akkor is hasznosnak vélném amikor nyitom a garázst. Tehát a központi zár nyitásával szeretném, ha aktiválódnak a dolog.
Ez lehetséges? Előre is köszönöm a válaszokat!
2012.12.31. 12:52
Haminda írta:kokemenyspiler írta:Szép estet srácok!
first of all, happy new year!
A comming home funkciót egy isteni találmánynak tartom, amióta megvan a verda, nem megyek neki mindennek amikor zárom a garázst. Ezt a funkciót akkor is hasznosnak vélném amikor nyitom a garázst. Tehát a központi zár nyitásával szeretném, ha aktiválódnak a dolog.
Ez lehetséges? Előre is köszönöm a válaszokat!
Ez minden e39ben beállítható? :O
2012.12.31. 15:35
2012.12.31. 16:15
fgeri92 írta:Sziasztok,először is BUÉK minden kedves márkatársamnak,másodszor köszönöm mindenkinek az eddigi gyors válaszokat. Kérdésem most az volna,hogy olajat cserélnék a kocsin,525D 2002-es, milyen olajat javasoltok? BMW LL-01 vagy LL-04-es szabvány, és 5W-30 vagy 5W-40??? Valamint cserélném a manuál váltóban az olajat oda milyen kellene mert ezt sehol sem találom(én GL5-re gondoltam 75W-90 re)
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv
2012.12.31. 17:07
fgeri92 írta:Sziasztok,először is BUÉK minden kedves márkatársamnak,másodszor köszönöm mindenkinek az eddigi gyors válaszokat. Kérdésem most az volna,hogy olajat cserélnék a kocsin,525D 2002-es, milyen olajat javasoltok? BMW LL-01 vagy LL-04-es szabvány, és 5W-30 vagy 5W-40??? Valamint cserélném a manuál váltóban az olajat oda milyen kellene mert ezt sehol sem találom(én GL5-re gondoltam 75W-90 re)
Üdv
2012.12.31. 17:35
muhaati írta:vaszarig írta:
Köszi! Akkor márcsak azt kérdezném, hogy te milyen tömítőanyagot használtál? Csak mert ahogy látom, a jobb oldalon valami fekete "gumi" szerű tömítővel van megoldva. De nekem sajna csak sziluplasztom van!? Jó lehet az is?
Én spec. fekete Loctite- val csináltam.
2012.12.31. 18:31
vaszarig írta:muhaati írta:vaszarig írta:
Tudsz adni egy linket, ahol megnézhetném, hogy melyik is az?:) Vagy egy pontos típust?
2012.12.31. 18:37
morv írta:fgeri92 írta:Sziasztok,először is BUÉK minden kedves márkatársamnak,másodszor köszönöm mindenkinek az eddigi gyors válaszokat. Kérdésem most az volna,hogy olajat cserélnék a kocsin,525D 2002-es, milyen olajat javasoltok? BMW LL-01 vagy LL-04-es szabvány, és 5W-30 vagy 5W-40??? Valamint cserélném a manuál váltóban az olajat oda milyen kellene mert ezt sehol sem találom(én GL5-re gondoltam 75W-90 re)
Üdv
Ha jol emlekszem van egy tablazat a letoltesek kozott.
2012.12.31. 18:38
barbrady írta:fgeri92 írta:Sziasztok,először is BUÉK minden kedves márkatársamnak,másodszor köszönöm mindenkinek az eddigi gyors válaszokat. Kérdésem most az volna,hogy olajat cserélnék a kocsin,525D 2002-es, milyen olajat javasoltok? BMW LL-01 vagy LL-04-es szabvány, és 5W-30 vagy 5W-40??? Valamint cserélném a manuál váltóban az olajat oda milyen kellene mert ezt sehol sem találom(én GL5-re gondoltam 75W-90 re)
Üdv
Motor: 5W-30 full szintetikus.
Váltó: gyári Bmw MTF-LT-2 olaj.
2012.12.31. 18:44
fgeri92 írta:barbrady írta:fgeri92 írta:Sziasztok,először is BUÉK minden kedves márkatársamnak,másodszor köszönöm mindenkinek az eddigi gyors válaszokat. Kérdésem most az volna,hogy olajat cserélnék a kocsin,525D 2002-es, milyen olajat javasoltok? BMW LL-01 vagy LL-04-es szabvány, és 5W-30 vagy 5W-40??? Valamint cserélném a manuál váltóban az olajat oda milyen kellene mert ezt sehol sem találom(én GL5-re gondoltam 75W-90 re)
Üdv
Motor: 5W-30 full szintetikus.
Váltó: gyári Bmw MTF-LT-2 olaj.
Köszönöm,és ezt az MTF olajat hol lehet beszerezni? vagy mivel lehet helyettesíteni? Mert a Castrol-nak meg a Valvoline-nak az olajkeresője 75W-90es olajat ír amúgy!
2012.12.31. 18:55
fgeri92 írta:morv írta:fgeri92 írta:Sziasztok,először is BUÉK minden kedves márkatársamnak,másodszor köszönöm mindenkinek az eddigi gyors válaszokat. Kérdésem most az volna,hogy olajat cserélnék a kocsin,525D 2002-es, milyen olajat javasoltok? BMW LL-01 vagy LL-04-es szabvány, és 5W-30 vagy 5W-40??? Valamint cserélném a manuál váltóban az olajat oda milyen kellene mert ezt sehol sem találom(én GL5-re gondoltam 75W-90 re)
Üdv
Ha jol emlekszem van egy tablazat a letoltesek kozott.
Betudnád esetleg linkelni?
2013.01.01. 03:12
muhaati írta:vaszarig írta:muhaati írta:vaszarig írta:
Tudsz adni egy linket, ahol megnézhetném, hogy melyik is az?:) Vagy egy pontos típust?
Loctite? 5910 ? Quick Gasket - Gyorstömítő
Tartósan rugalmas felülettömítő nem merev illesztőperemekhez, valamint műanyag-műanyag és fém-műanyag illesztésekhez.
Helyettesítheti a hagyományos szilárd tömítőket.
Folyamatos üzemi hőállóság 200°C-ig, időszakosan 260°C-ig.
Gyors felülettömítés közvetlenül a kartusból
Könnyű használhatóság
Megfelel a főbb autógyárak követelményeinek
Felhasználási terület:
Felhasználható: olajteknők, foglalatok, motorok, tengelykapcsolók, vízpumpák, stb.
2013.01.02. 13:11
2013.01.02. 15:06
Padre540 írta:Volt az 540-ben valami komfort indítás,vagy ilyesmi nevű dolog.Mi kell hozzá?Mert úgy tűnik hogy manuálisban is kivitelezhető...

2013.01.02. 17:30
Padre540 írta:Volt az 540-ben valami komfort indítás,vagy ilyesmi nevű dolog.Mi kell hozzá?Mert úgy tűnik hogy manuálisban is kivitelezhető...
2013.01.02. 18:11
csiatt írta:
Mit takar a komfort indítás?
2013.01.02. 18:25
Padre540 írta:csiatt írta:
Mit takar a komfort indítás?
Elfordítod a kulcsot,elengeded és addig indít amíg be nem indul.Ahogy a videóban.Viszont nem vagyok benne biztos hogy ezt hívják úgy.
2013.01.02. 18:31
jlaci74 írta:
A dieselekben van ilyen komfort indítás : Elfordítod a kulcsot, elengeded és már jár is ...