Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E39-ről?

2012.12.29. 17:01

fgeri92 írta:
morv írta:
fgeri92 írta:
Gabesz81 írta:Ez lenne az igen,köszönöm a gyors válaszokat,azt mondod hogy vagy menjek be a rack autóba és vegyek újba? vagy vegyek egy fát és fóliáztassam le erre a színre?
Üdv

az enyém is ilyen :franko: attól függ mennyi az új és ne rack autózz van itt elég klubtárs aki tud szerezni jobb áron mint egy szalon...

Hát ha bárki tud ilyet akkor azonnal vevő vagyok rá,mert sehol sem találok!!!

Angol ebayen sokfele van, keress ra: bmw e39 trim

köszönöm,másik kérdés,eddig e46om volt és abban úgy tudtam megnézni hogy ideális-e a vízszint hogy mikor lecsvartam a kupakot akkor kijött egy pálca,de itt nem találok semmi jelet hogy meddig legyen a víz meg stb,honnan tudom h elég a víz benne vagy sem?[/quote]

A kiegyenlítő tartályban van szintkapcsoló, ha nem jó a vízszint, akkor jelez.

2012.12.29. 17:11

BMWMuller írta:
fgeri92 írta:
morv írta:
fgeri92 írta:
Gabesz81 írta:Ez lenne az igen,köszönöm a gyors válaszokat,azt mondod hogy vagy menjek be a rack autóba és vegyek újba? vagy vegyek egy fát és fóliáztassam le erre a színre?
Üdv

az enyém is ilyen :franko: attól függ mennyi az új és ne rack autózz van itt elég klubtárs aki tud szerezni jobb áron mint egy szalon...

Hát ha bárki tud ilyet akkor azonnal vevő vagyok rá,mert sehol sem találok!!!

Angol ebayen sokfele van, keress ra: bmw e39 trim

köszönöm,másik kérdés,eddig e46om volt és abban úgy tudtam megnézni hogy ideális-e a vízszint hogy mikor lecsvartam a kupakot akkor kijött egy pálca,de itt nem találok semmi jelet hogy meddig legyen a víz meg stb,honnan tudom h elég a víz benne vagy sem?

A kiegyenlítő tartályban van szintkapcsoló, ha nem jó a vízszint, akkor jelez.[/quote]
Meg a tartaly elso felen van max es min jel.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek morv az itt látható tagok köszönték meg: fgeri92
Értékelés: 4.76%

2012.12.29. 17:21

Jerry írta:
sosi0407 írta:Sziasztok
Épp ma vettem 1 530d-t kombit és az elözö tulaj mondta ha valami problémám van itt segitenek
A problémám a gps frissitése illetve magyaritása lenne (mk3) Illetve 1 cd-tár kellene még mert engem zavar hogy bmw és kazáttás rádio van bent :-D
Válaszotokat Köszönöm

Ha mégsem találnál CD tárat hátul, de a madzag bent van, akkor én tudok adni egyet. Írj PÜ-t.

öszintén azt tudom hogy cd-tár nincs bent de a madzagrol nem tudok semmit csak jövö héten lesz nálam az auto csak a tesom ma hozta el nekem, én németbe vagyok az auto meg magyarba :-S
de kiváncsi leszek hogy a g-s astra után milyen lesz :-D

2012.12.29. 17:28

sosi0407 írta:de kiváncsi leszek hogy a g-s astra után milyen lesz

:hehe

2012.12.29. 19:07

Gallaca írta:

2012.12.29. 19:52

simi64 írta:
Gallaca írta:

2012.12.29. 20:02

sosi0407 írta:de kiváncsi leszek hogy a g-s astra után milyen lesz :-D

Megbízhatóságra sokkal rosszabb. Minden más tekintetben sokkal jobb. G Astra után (főleg ha benzines volt) az alkatrészáraktól rosszul leszel. A plusz komfortnak, teljesítménynek komoly ára van.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: jlaci74

2012.12.29. 20:51

hamoriarpi írta:
sosi0407 írta:de kiváncsi leszek hogy a g-s astra után milyen lesz :-D

Megbízhatóságra sokkal rosszabb. Minden más tekintetben sokkal jobb. G Astra után (főleg ha benzines volt) az alkatrészáraktól rosszul leszel. A plusz komfortnak, teljesítménynek komoly ára van.

Nyultam bele az astrába is 250 ezerrel holott nem ér annyit az egész:-S
itt legalább tudom mire fizetek
nekem azért kell mert magyar -német ingázást csinálok ugy hogy még 1 dvd-t meg kell oldanom bele csak nem tudom a gyári 16-9el hogy lehet össze hozni de majd csak valami lesz

2012.12.29. 22:07

Sikerült végre fényt derítenem, hogy hol is folyik be az a rohadt víz! Természetesen a tetőablak a ludas! Bal oldalon, az egyik összeillesztésnél nincs megfelelően tömítve, így ha több víz jut be, akkor olyan mintha túlcsordulna, és akkor jön is a kis csipi-csöpi! :( Viszont hogy ne csak öröm legyen, menet közben gondolt egyet a szélvédőm, és az egyik kőfelverődésnél szépen lassan megindult! :( Milyen üveget érdemes belerakni? Kinek milyen tapasztalata van? Gyári vagy utángyártott?

2012.12.29. 22:20

:hangos: Üdv mindenkinek!Ha esetleg valakit érdekel ilyen belső,akár más szinekkel is az irjon,vagy hivjon 06705332579 ! :hangos:

2012.12.29. 22:21

vaszarig írta:Sikerült végre fényt derítenem, hogy hol is folyik be az a rohadt víz! Természetesen a tetőablak a ludas! Bal oldalon, az egyik összeillesztésnél nincs megfelelően tömítve, így ha több víz jut be, akkor olyan mintha túlcsordulna, és akkor jön is a kis csipi-csöpi! :( Viszont hogy ne csak öröm legyen, menet közben gondolt egyet a szélvédőm, és az egyik kőfelverődésnél szépen lassan megindult! :( Milyen üveget ér
demes belerakni? Kinek milyen tapasztalata van? Gyári vagy utángyártott?

Beszelj Berkut kollegaval, o kepben van ezzel a temval, ha jol remlik

2012.12.29. 22:26

zoly1981 írta::hangos: Üdv mindenkinek!Ha esetleg valakit érdekel ilyen belső,akár más szinekkel is az irjon,vagy hivjon 06705332579 ! :hangos:

hatalmas rohamra számítok... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: BMW vw kék fényekkel :oops:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gabesz81 az itt látható tagok köszönték meg: 2 barbrady, kzolee
Értékelés: 9.52%

2012.12.29. 22:30

Gabesz81 írta:
zoly1981 írta:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B991ICgmajk[/youtu
Halkan mbe]:hangos: Üdv mindenkinek!Ha esetleg valakit érdekel ilyen belső,akár más szinekkel is az irjon,vagy hivjon 06705332579 ! :hangos:

hatalmas rohamra számítok... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: BMW vw kék fényekkel :oops:

Halkan megjegyeznem, hogy ez nekem olyan sufni tuningos megoldas.... nem illik egy otos bimmerhez.... szerintem.

2012.12.29. 22:43

Sziasztok!
arról kérdeznék,hogy tud-e valaki valamit arról,hogy a facelift elötti e39 gyári business fejegysége csatlakoztatható-e valahogy faceliftes kocsiba?valami átalakító,esetleg gyári csati levágása,majd másik felforrasztása működhet?Köszönöm.

2012.12.29. 22:45

vaszarig írta:Sikerült végre fényt derítenem, hogy hol is folyik be az a rohadt víz! Természetesen a tetőablak a ludas! Bal oldalon, az egyik összeillesztésnél nincs megfelelően tömítve, így ha több víz jut be, akkor olyan mintha túlcsordulna, és akkor jön is a kis csipi-csöpi! :( Viszont hogy ne csak öröm legyen, menet közben gondolt egyet a szélvédőm, és az egyik kőfelverődésnél szépen lassan megindult! :( Milyen üveget érdemes belerakni? Kinek milyen tapasztalata van? Gyári vagy utángyártott?

Én az üvegtetős projectemnél kicseréltettem, mert millió apró kavicsnyom volt benne. Pilkingtont rakattam bele. Teljesen elégedett vagyok vele. Nagy hangsúly van a berakás minőségén. Makulátlan zsírtalanítás, egyenletes ragasztóanyag, rögzítés, stb...

2012.12.29. 22:46

Friceee írta:Sziasztok!
arról kérdeznék,hogy tud-e valaki valamit arról,hogy a facelift elötti e39 gyári business fejegysége csatlakoztatható-e valahogy faceliftes kocsiba?valami átalakító,esetleg gyári csati levágása,majd másik felforrasztása működhet?Köszönöm.

Tippek, trükkökben részletes leírást találsz.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: Friceee

2012.12.29. 22:54

Köszönöm gyors válaszod,azt már el is olvastam,csak ott azt olvastaam,hogy nem lehetséges,csak gondoltam megkérdezem,hátha csainált már valaki ilyent,és tud segíteni.

2012.12.29. 22:56

Friceee írta:Köszönöm gyors válaszod,azt már el is olvastam,csak ott azt olvastaam,hogy nem lehetséges,csak gondoltam megkérdezem,hátha csainált már valaki ilyent,és tud segíteni.

Miért akarsz downgradelni? A régi Philipseknek lényegesen rosszabb a hangja.

2012.12.29. 23:03

hamoriarpi írta:
Friceee írta:Köszönöm gyors válaszod,azt már el is olvastam,csak ott azt olvastaam,hogy nem lehetséges,csak gondoltam megkérdezem,hátha csainált már valaki ilyent,és tud segíteni.

Miért akarsz downgradelni? A régi Philipseknek lényegesen rosszabb a hangja.

Szerintem simán használható a fl előtti rádió, ha a csatlakozót átforrasztod a rádiónak megfelelően. Igaz a miértjét én sem értem.

2012.12.30. 11:34

hamoriarpi írta:
vaszarig írta:Sikerült végre fényt derítenem, hogy hol is folyik be az a rohadt víz! Természetesen a tetőablak a ludas! Bal oldalon, az egyik összeillesztésnél nincs megfelelően tömítve, így ha több víz jut be, akkor olyan mintha túlcsordulna, és akkor jön is a kis csipi-csöpi! :( Viszont hogy ne csak öröm legyen, menet közben gondolt egyet a szélvédőm, és az egyik kőfelverődésnél szépen lassan megindult! :( Milyen üveget érdemes belerakni? Kinek milyen tapasztalata van? Gyári vagy utángyártott?

Én az üvegtetős projectemnél kicseréltettem, mert millió apró kavicsnyom volt benne. Pilkingtont rakattam bele. Teljesen elégedett vagyok vele. Nagy hangsúly van a berakás minőségén. Makulátlan zsírtalanítás, egyenletes ragasztóanyag, rögzítés, stb...

Ok, köszi szépen! Én is a Pilkingtonra gondoltam, csak gondoltam előtte azért rákérdezek! Még keresnem kell itt a környéken egy jófajta üvegest! :) Árban kb mire számíthatok?
Hozzászólás küldése

VigLink badge