![]() |
2012.12.28. 20:15
Schnitzer írta:Imco írta:Schnitzer leírása alapján itt a 4-es:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=20
Szerintem...
Aha
2012.12.28. 20:18
Qwerti írta:Schnitzer írta:Imco írta:Schnitzer leírása alapján itt a 4-es:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=20
Szerintem...
Aha
A 4-es az, már csak a név alapján is. A kapcsolót nem lehet kiszedni belőle egyébként?

2012.12.28. 21:20
Schnitzer írta:Padre540 írta:Qwerti írta:Cserélt már valaki becsípődésgátlót (anyósülés oldali ablak)?
Úgy érzékeli, hogy meg van nyomva, ezért nem húzza fel magától az ablakot. Van valami típushibája? Javítható általában, vagy cserélni kell?
Köszi!
Tud valaki ehhez cikkszámot?
Ha minden igaz akkor lehet hogy itt a 3-as lenne azEzt nem szokták javítgatni,hanem cserélni csak.Nem egy nagy dolog.Nekem van eladó nagyon jó áron ha kel Owerti
![]()
http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/S ... tng_parts/
2012.12.28. 21:22
Imco írta:Na! Ebben a pillanatban tettem le Schnitzert.
Ha kell akkor hívj Padre!
Lehet hogy el tudom hozni.
2012.12.29. 00:13
Padre540 írta:Schnitzer írta:Padre540 írta:Qwerti írta:Cserélt már valaki becsípődésgátlót (anyósülés oldali ablak)?
Úgy érzékeli, hogy meg van nyomva, ezért nem húzza fel magától az ablakot. Van valami típushibája? Javítható általában, vagy cserélni kell?
Köszi!
Tud valaki ehhez cikkszámot?
Ha minden igaz akkor lehet hogy itt a 3-as lenne azEzt nem szokták javítgatni,hanem cserélni csak.Nem egy nagy dolog.Nekem van eladó nagyon jó áron ha kel Owerti
![]()
http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/S ... tng_parts/
Nem is szeretném javítgatni,viszont mivel van kábelezése,gondoltam meg kellene előbb nézni nem-e szakadt vagy kontaktos.Viszont ha Te találkoztál már ilyen hibával és azt mondod biztos hogy csere,akkor természetesen jöhet.
2012.12.29. 01:48
2012.12.29. 01:59
fgeri92 írta:SZIASZTOK,NEMRÉGIBEN VÁSÁROLTAM EGY E39-ET, OLYAN PROBLÉMÁM VOLNA VELE, HOGY AZ ELSŐ KÖZÉPBOXBAN LÉVŐ HAMUTARTÓNAK A FEDELE HIÁNYZIK, EZ MÉG NEM IS VOLNA AKKORA PROBLÉMA,DE MIVEL EZ ILYEN EZÜST SZÍNŰ(VALAMI LIMITÁLT KIADÁSÚ)ILYEN KOCKÁSAK A DÍSZLÉCEK,MEG FÉLBŐR A BELSŐ,REMÉLEM ÍGY LEHET AZONOSÍTANI,DE MÉG CSAK LINKET SEM TALÁLTAM HOZZÁ, NA ÉS AKÁRHOL KERESEK ILYEN FEDELET SEHOL SEM TALÁLOK, EBBEN SZERETNÉM A SEGÍTSÉGETEKET KÉRNI!
ÜDV GERGŐ
2012.12.29. 02:46
fgeri92 írta:SZIASZTOK,NEMRÉGIBEN VÁSÁROLTAM EGY E39-ET, OLYAN PROBLÉMÁM VOLNA VELE, HOGY AZ ELSŐ KÖZÉPBOXBAN LÉVŐ HAMUTARTÓNAK A FEDELE HIÁNYZIK, EZ MÉG NEM IS VOLNA AKKORA PROBLÉMA,DE MIVEL EZ ILYEN EZÜST SZÍNŰ(VALAMI LIMITÁLT KIADÁSÚ)ILYEN KOCKÁSAK A DÍSZLÉCEK,MEG FÉLBŐR A BELSŐ,REMÉLEM ÍGY LEHET AZONOSÍTANI,DE MÉG CSAK LINKET SEM TALÁLTAM HOZZÁ, NA ÉS AKÁRHOL KERESEK ILYEN FEDELET SEHOL SEM TALÁLOK, EBBEN SZERETNÉM A SEGÍTSÉGETEKET KÉRNI!
ÜDV GERGŐ
2012.12.29. 11:44
hamoriarpi írta:fgeri92 írta:SZIASZTOK,NEMRÉGIBEN VÁSÁROLTAM EGY E39-ET, OLYAN PROBLÉMÁM VOLNA VELE, HOGY AZ ELSŐ KÖZÉPBOXBAN LÉVŐ HAMUTARTÓNAK A FEDELE HIÁNYZIK, EZ MÉG NEM IS VOLNA AKKORA PROBLÉMA,DE MIVEL EZ ILYEN EZÜST SZÍNŰ(VALAMI LIMITÁLT KIADÁSÚ)ILYEN KOCKÁSAK A DÍSZLÉCEK,MEG FÉLBŐR A BELSŐ,REMÉLEM ÍGY LEHET AZONOSÍTANI,DE MÉG CSAK LINKET SEM TALÁLTAM HOZZÁ, NA ÉS AKÁRHOL KERESEK ILYEN FEDELET SEHOL SEM TALÁLOK, EBBEN SZERETNÉM A SEGÍTSÉGETEKET KÉRNI!
ÜDV GERGŐ
Lifestyle edition. Használtban időpazarlás ilyet keresni.
2012.12.29. 12:26
csiatt írta:hamoriarpi írta:fgeri92 írta:SZIASZTOK,NEMRÉGIBEN VÁSÁROLTAM EGY E39-ET, OLYAN PROBLÉMÁM VOLNA VELE, HOGY AZ ELSŐ KÖZÉPBOXBAN LÉVŐ HAMUTARTÓNAK A FEDELE HIÁNYZIK, EZ MÉG NEM IS VOLNA AKKORA PROBLÉMA,DE MIVEL EZ ILYEN EZÜST SZÍNŰ(VALAMI LIMITÁLT KIADÁSÚ)ILYEN KOCKÁSAK A DÍSZLÉCEK,MEG FÉLBŐR A BELSŐ,REMÉLEM ÍGY LEHET AZONOSÍTANI,DE MÉG CSAK LINKET SEM TALÁLTAM HOZZÁ, NA ÉS AKÁRHOL KERESEK ILYEN FEDELET SEHOL SEM TALÁLOK, EBBEN SZERETNÉM A SEGÍTSÉGETEKET KÉRNI!
ÜDV GERGŐ
Ez az a szürke belső díszléc fekete pöttyekkel? Ennek a Neve LifeStyle edition? Valaki képet rakhatna fel. Kíváncsi vagyok.

2012.12.29. 13:13
simi64 írta:csiatt írta:hamoriarpi írta:fgeri92 írta:SZIASZTOK,NEMRÉGIBEN VÁSÁROLTAM EGY E39-ET, OLYAN PROBLÉMÁM VOLNA VELE, HOGY AZ ELSŐ KÖZÉPBOXBAN LÉVŐ HAMUTARTÓNAK A FEDELE HIÁNYZIK, EZ MÉG NEM IS VOLNA AKKORA PROBLÉMA,DE MIVEL EZ ILYEN EZÜST SZÍNŰ(VALAMI LIMITÁLT KIADÁSÚ)ILYEN KOCKÁSAK A DÍSZLÉCEK,MEG FÉLBŐR A BELSŐ,REMÉLEM ÍGY LEHET AZONOSÍTANI,DE MÉG CSAK LINKET SEM TALÁLTAM HOZZÁ, NA ÉS AKÁRHOL KERESEK ILYEN FEDELET SEHOL SEM TALÁLOK, EBBEN SZERETNÉM A SEGÍTSÉGETEKET KÉRNI!
ÜDV GERGŐ
Ez az a szürke belső díszléc fekete pöttyekkel? Ennek a Neve LifeStyle edition? Valaki képet rakhatna fel. Kíváncsi vagyok.
...google ezt hozza rá.
2012.12.29. 13:14
simi64 írta:csiatt írta:hamoriarpi írta:fgeri92 írta:SZIASZTOK,NEMRÉGIBEN VÁSÁROLTAM EGY E39-ET, OLYAN PROBLÉMÁM VOLNA VELE, HOGY AZ ELSŐ KÖZÉPBOXBAN LÉVŐ HAMUTARTÓNAK A FEDELE HIÁNYZIK, EZ MÉG NEM IS VOLNA AKKORA PROBLÉMA,DE MIVEL EZ ILYEN EZÜST SZÍNŰ(VALAMI LIMITÁLT KIADÁSÚ)ILYEN KOCKÁSAK A DÍSZLÉCEK,MEG FÉLBŐR A BELSŐ,REMÉLEM ÍGY LEHET AZONOSÍTANI,DE MÉG CSAK LINKET SEM TALÁLTAM HOZZÁ, NA ÉS AKÁRHOL KERESEK ILYEN FEDELET SEHOL SEM TALÁLOK, EBBEN SZERETNÉM A SEGÍTSÉGETEKET KÉRNI!
ÜDV GERGŐ
...google ezt hozza rá.
2012.12.29. 13:52
csiatt írta:simi64 írta:csiatt írta:hamoriarpi írta:fgeri92 írta:SZIASZTOK,NEMRÉGIBEN VÁSÁROLTAM EGY E39-ET, OLYAN PROBLÉMÁM VOLNA VELE, HOGY AZ ELSŐ KÖZÉPBOXBAN LÉVŐ HAMUTARTÓNAK A FEDELE HIÁNYZIK, EZ MÉG NEM IS VOLNA AKKORA PROBLÉMA,DE MIVEL EZ ILYEN EZÜST SZÍNŰ(VALAMI LIMITÁLT KIADÁSÚ)ILYEN KOCKÁSAK A DÍSZLÉCEK,MEG FÉLBŐR A BELSŐ,REMÉLEM ÍGY LEHET AZONOSÍTANI,DE MÉG CSAK LINKET SEM TALÁLTAM HOZZÁ, NA ÉS AKÁRHOL KERESEK ILYEN FEDELET SEHOL SEM TALÁLOK, EBBEN SZERETNÉM A SEGÍTSÉGETEKET KÉRNI!
ÜDV GERGŐ
...google ezt hozza rá.
Viszont egy ilyen szürke-bőr kézifékkar fogantyú érdekelne
2012.12.29. 14:23
2012.12.29. 15:00
2012.12.29. 15:58
Gabesz81 írta:Ez lenne az igen,köszönöm a gyors válaszokat,azt mondod hogy vagy menjek be a rack autóba és vegyek újba? vagy vegyek egy fát és fóliáztassam le erre a színre?
Üdv
2012.12.29. 16:26
sosi0407 írta:Sziasztok
Épp ma vettem 1 530d-t kombit és az elözö tulaj mondta ha valami problémám van itt segitenek
A problémám a gps frissitése illetve magyaritása lenne (mk3) Illetve 1 cd-tár kellene még mert engem zavar hogy bmw és kazáttás rádio van bent
Válaszotokat Köszönöm
2012.12.29. 16:28
sosi0407 írta:Sziasztok
Épp ma vettem 1 530d-t kombit és az elözö tulaj mondta ha valami problémám van itt segitenek
A problémám a gps frissitése illetve magyaritása lenne (mk3) Illetve 1 cd-tár kellene még mert engem zavar hogy bmw és kazáttás rádio van bent
Válaszotokat Köszönöm
2012.12.29. 16:29
fgeri92 írta:Gabesz81 írta:Ez lenne az igen,köszönöm a gyors válaszokat,azt mondod hogy vagy menjek be a rack autóba és vegyek újba? vagy vegyek egy fát és fóliáztassam le erre a színre?
Üdv
az enyém is ilyenattól függ mennyi az új és ne rack autózz van itt elég klubtárs aki tud szerezni jobb áron mint egy szalon...
2012.12.29. 16:39
morv írta:fgeri92 írta:Gabesz81 írta:Ez lenne az igen,köszönöm a gyors válaszokat,azt mondod hogy vagy menjek be a rack autóba és vegyek újba? vagy vegyek egy fát és fóliáztassam le erre a színre?
Üdv
az enyém is ilyenattól függ mennyi az új és ne rack autózz van itt elég klubtárs aki tud szerezni jobb áron mint egy szalon...
Hát ha bárki tud ilyet akkor azonnal vevő vagyok rá,mert sehol sem találok!!!