![]() |
2014.02.12. 14:47
Gallaca írta:Miért is?
Küldve az én iPhone-ről Tapatalk használatával
2014.02.12. 15:24
Imco írta:Zo78 írta:Imco írta:A bőrösöm a méhviaszos bőrápolót ajánlja, Időnként azzal kenegetem át az enyémet.
Egész pontosan midet is kenegeted át?
Fantáziádra bízom!![]()
De azért a topic nevét tartsd szem előtt!
2014.02.12. 15:53
Imco írta:A nyeregszappant kifejezetten ellen javallja.
2014.02.12. 16:15
igen neked szólt, csak szerettem volna megtudni az oko, miért nem ajánlja. Én a nyeregszapoan után bőrolajjal kenem át többször. Azt beszívja és matt utána. A nyeregszappanhoz amit használok volt méhviaszos ápoló is, de az van nekem a bőrruhámhoz más márkából így kihagytam, de annak pedig zsíros hatása van így az üléshez nem jó.Imco írta:Gallaca írta:Miért is?
Küldve az én iPhone-ről Tapatalk használatával
Gondolom nekem szól!
Ebbe nem mennék bele, mert analfabéta vagyok hozzá.
A bácsi kb. 25 éve nyergeket javít és készít a világon szerteszét.
Ő azt mondta, hogy nem jó.
Mint számomra elismert szakembertől, elfogadom.
Jövő héten megyek hozzá, megpróbálom megindokoltatni vele.
Sűrűn járok hozzájuk. Azt látom, hogy azzal a méhviaszos cuccal kenegetik a bőrt.
Tőle szoktam az enyémre is kenni.
2014.02.12. 17:57
muhaati írta:Imco írta:A nyeregszappant kifejezetten ellen javallja.
Akkor semmiképpen se használd!
2014.02.12. 18:05
2014.03.01. 14:24
2014.03.01. 16:29
2014.03.01. 20:12
atkolantos írta:Sziasztok!
Szövetkárpit tisztításában kérnék segítséget.
A probléma a következő: az évek során elhanyagolt takarítás és a (gondolom) meztelen felsőtesttel beülés miatt az emberi zsírba berakódott a por, kosz. Ennek köszönhetően az autó belsejének van egy különös szaga, nem azt mondom hogy "jézusom, mindjárt elokádom magam", de azért eléggé érezhető.
Az lenne a kérdésem, hogy Ti milyen szert ajánlotok a kellemetlen szagok megszüntetésére? Olyan anyagra lenne szükség, amely ugye nem teszi tönkre a kárpitokat, de azért mégis hatékony amennyire csak lehet.
Köszönöm szépen!
2014.03.01. 20:34
atkolantos írta:Sziasztok!
A probléma a következő: az évek során elhanyagolt takarítás és a (gondolom) meztelen felsőtesttel beülés miatt az emberi zsírba berakódott a por, kosz. Ennek köszönhetően az autó belsejének van egy különös szaga, nem azt mondom hogy "jézusom, mindjárt elokádom magam", de azért eléggé érezhető.
Az lenne a kérdésem, hogy Ti milyen szert ajánlotok a kellemetlen szagok megszüntetésére? Olyan anyagra lenne szükség, amely ugye nem teszi tönkre a kárpitokat, de azért mégis hatékony amennyire csak lehet.
Köszönöm szépen!
2014.03.01. 21:41
Labi írta:atkolantos írta:Sziasztok!
Köszönöm szépen!
kb 3.000.-Ft-ért ki lehet venni egy napra egy vizes kárpit tisztítót. A vizes részébe én vanish szőnyegtisztítót teszek. ez is kihozza a makacs cuccokat. ...de az elmúlt 3 évben nekem is Balu csinálta a kárpitos kocsiban. ...de saját kezűleg is megoldható.
2014.03.01. 23:27
barbrady írta:Labi írta:atkolantos írta:Sziasztok!
Köszönöm szépen!
kb 3.000.-Ft-ért ki lehet venni egy napra egy vizes kárpit tisztítót. A vizes részébe én vanish szőnyegtisztítót teszek. ez is kihozza a makacs cuccokat. ...de az elmúlt 3 évben nekem is Balu csinálta a kárpitos kocsiban. ...de saját kezűleg is megoldható.
Utána pedig egy ozonos tisztítás.
Tapatalk
2014.03.03. 16:45
jlaci74 írta:barbrady írta:Labi írta:atkolantos írta:Sziasztok!
Köszönöm szépen!
Utána pedig egy ozonos tisztítás.
Tapatalk
https://www.youtube.com/watch?v=452xguj ... ata_player
2014.03.04. 22:47
2014.03.04. 23:57
2014.03.05. 00:03
Labi írta:fejlövés esetén nem csoda ha így takarítják
2014.03.05. 18:50
2014.03.30. 20:10
2014.03.30. 20:42
atkolantos írta:Kipróbáltam egy teljesen átlagos boltokban kapható szőnyeg- és kárpittisztítót (Hippolit, lila kupakos) egy kis felületen.
Voltak foltok a hátsó ülésen (gyerekek kiöntöttek oda valamit valamikor vagy nem tudom) azokat szépen eltünteti, kárt nem okozott, száradás után nyoma nem maradt és nem is büdösítette el az ülést, az érdekes szag pedig, amiről írtam hogy az egész autót belengi, na az most innét eltűnt, úgyhogy jövő hétvégén tovább próbálgatom a szert.
Szóval egyenlőre pozitív a tapasztalat.
2014.03.30. 20:46