![]() |
2013.10.26. 15:56
odus írta:admin írta:odus írta:PeeT írta:Nem dsp-s az autó.
Akkor viszont kötözgetni kell ha Laci azt mondja... Akkor keresnem egy két kapcsolási rajzot, plusz ugye lehet bonyolít a dolgon, hogy átalakító kábel van BM24->BM54re.
Már eleve rádióba kötöttük, csak az még bm24 volt. Azt kellene megnézni, hogy az átalakítóval jó helyre megy-e.
Tapatalk-kal küldve az én GT-I8190-el
Ja én azthittem gyári beépítés volt.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Végül is az volt, az ulf-ből kijövő csatit dugtuk arra, ami a telefon és rádió között volt. Ezen kap tápot, buszt, itt megy a némítás, telefon hang, stb.
2013.10.26. 16:19
PeeT írta:odus írta:admin írta:odus írta:PeeT írta:Nem dsp-s az autó.
Akkor viszont kötözgetni kell ha Laci azt mondja... Akkor keresnem egy két kapcsolási rajzot, plusz ugye lehet bonyolít a dolgon, hogy átalakító kábel van BM24->BM54re.
Már eleve rádióba kötöttük, csak az még bm24 volt. Azt kellene megnézni, hogy az átalakítóval jó helyre megy-e.
Ja én azthittem gyári beépítés volt.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Végül is az volt, az ulf-ből kijövő csatit dugtuk arra, ami a telefon és rádió között volt. Ezen kap tápot, buszt, itt megy a némítás, telefon hang, stb.
Gyárilag vezetékes nagysimes telós volt az autó. Ennek a kábeljét dugtuk össze az ulf-el és a rádió modullal és a mikrofonnal. A régi kábelről megy minden, busz, mikrofon, táp.
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
2013.11.03. 03:57
2013.11.03. 14:47
2013.11.15. 00:09
2013.11.15. 07:59
Adam1981 írta:Sziasztok:)
Ha minden igaz van egy SIEMENS BIT 2-telefon a kocsimban (bmw 530d touring 2002/9 facelift)
Az a kérdésem h (mert ha jól gondolom kábel híján ez bluetooth) hogyan lehet működésre bírni és mi az a 0 ill 1 kapcsolo a telo alatt? esetleg egy owner's manual vagy user's guide letölhető valahonnan?
2013.11.15. 10:05
Imco írta:Adam1981 írta:Sziasztok:)
Ha minden igaz van egy SIEMENS BIT 2-telefon a kocsimban (bmw 530d touring 2002/9 facelift)
Az a kérdésem h (mert ha jól gondolom kábel híján ez bluetooth) hogyan lehet működésre bírni és mi az a 0 ill 1 kapcsolo a telo alatt? esetleg egy owner's manual vagy user's guide letölhető valahonnan?
Teszel bele 2 AA akkut, a kidobóba egy nagy méretű telefonkártyát becsúsztatsz.
Ezután a kijelzőn beindul egy kék led, ha jól emléxem.
A többi kérdést ezután tedd fel.
2013.11.17. 21:13
vaszarig írta:Imco írta:Adam1981 írta:Sziasztok:)
A kijelző nem kéken, hanem narancssárgán fog világítani, feltéve, ha még jó, mivel elég gyakran be szokott halni a háttérvilágítás! A kapcsoló amit kérdeztél arra jó, hogy megtalálja a bázist a kézibeszélő, vagy sem!De ahogy Imco is írta, előbb kéne bele 2 akku, hogy lásd, hogy megy-e egyáltalán!
És igen jól gondolod, bluetooth-os! Sőt, ha valóban 2002/9-es a kocsid, akkor szinte pofon egyszerűen alakíthatod át ULF-os változatúvá!
2013.11.20. 03:01
Adam1981 írta:Betettem 2db új 2AA akkut a telóba és szép narancssárga színnel világít és kéri a sim kártyát.
Holnap veszek is egyet és akkor meglátom h mi a szitu:Dvaszarig írta:Imco írta:Adam1981 írta:Sziasztok:)
A kijelző nem kéken, hanem narancssárgán fog világítani, feltéve, ha még jó, mivel elég gyakran be szokott halni a háttérvilágítás! A kapcsoló amit kérdeztél arra jó, hogy megtalálja a bázist a kézibeszélő, vagy sem!De ahogy Imco is írta, előbb kéne bele 2 akku, hogy lásd, hogy megy-e egyáltalán!
És igen jól gondolod, bluetooth-os! Sőt, ha valóban 2002/9-es a kocsid, akkor szinte pofon egyszerűen alakíthatod át ULF-os változatúvá!
2014.01.04. 20:07
2014.01.21. 15:56
2014.01.21. 16:18
Haminda írta:Nem gyári megoldás, de hátha tud valaki segíteni:
Dension LITE BT-t akarok berakni, mivel a cél, hogy az autó hangszóróin szólaljon meg a telefon-legyen az hívás, zene, vagy navigáció.
A kormányomon van telefon vezérlés, de a MID-em nem telós. Tehát gondolom azt cserélni kell. Azon kívül kell valami kábelköteget is cserélni annak érdekében, hogy kormány gombbal felvegyem a beérkező hívást?
2014.01.28. 09:27
2014.01.28. 22:18
spider2 írta:Olyan gondom van, hogy lecseréltem a telefonom egy windows phone -ra és nem bírom működésre a kihangosítóval. Addig eljut hogy párosítom és áttolja a névjegyeket is, de hívásnál azonnal megszakad a bluetooth kapcsolat. Szóval használhatatlan. Talán a generáció váltások miatt nem kompatibilis. Mit lehet kezdeni vele, van rá mód a szoftver frissítésre? Vagy kompletten cserélni kellene az ULF-et? Eddig minden telefonommal hibátlanul működött....
Valószínű a telefon hibája, miért nem tudják normálisan megcsinálni hogy visszafele is kompatibilis legyen?!Ja hogy folyamatosan vegyek hozzá újabb dolgokat...
2014.02.26. 23:14
2014.02.27. 19:21
Madtomi írta:Helló
Vettem egy ulf modult és szeretném berakni a siemens bit 2-es helyére.
Lenne pár kérdésem:
-a modulra ha rádugom a siemens kábelét akkor azzal működni fog vagy valamit át kell kötnöm? /azt olvastam elvileg mennie kell/
-nem akarok eyekt boxot hanem felnyitható könyöklőt így megtudja valaki mondani, hogy melyik két lábat kell összezárni a párosításhoz?
-párosításhoz elég csak egy nyomógomb vagy kell hozzá más is? /1K-s ellenállás a gomb mellé/
Segítségeteket előre is Köszönöm!
Üdv Tamás
2014.02.27. 19:45
Madtomi írta:Helló
Lenne pár kérdésem:
-a modulra ha rádugom a siemens kábelét akkor azzal működni fog vagy valamit át kell kötnöm? /azt olvastam elvileg mennie kell/
-nem akarok eyekt boxot hanem felnyitható könyöklőt így megtudja valaki mondani, hogy melyik két lábat kell összezárni a párosításhoz?
-párosításhoz elég csak egy nyomógomb vagy kell hozzá más is? /1K-s ellenállás a gomb mellé/
Üdv Tamás
2014.02.27. 19:50
odus írta:Madtomi írta:Helló
Lenne pár kérdésem:
Üdv Tamás
Szia!
Peet kollégával küzdöttünk ezzel. Nem volt elég csak összedugni. Neki BM24 rádiója volt, azzal nem ment. Vett egy BM54-et, de az átalakítóból hiányzott néhány szál, ami az Ulf-nek kellett volna. A párosítás ment, de a bejövő hang nem volt jó. Én eddig tudom.
2014.02.27. 20:25
admin írta:odus írta:Madtomi írta:Helló
Lenne pár kérdésem:
Üdv Tamás
Szia!
Peet kollégával küzdöttünk ezzel. Nem volt elég csak összedugni. Neki BM24 rádiója volt, azzal nem ment. Vett egy BM54-et, de az átalakítóból hiányzott néhány szál, ami az Ulf-nek kellett volna. A párosítás ment, de a bejövő hang nem volt jó. Én eddig tudom.
Pinezni biztos kell.De BM24-el akkor tökéletes ha van DSP a kocsiba.
Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el
2014.02.27. 20:48
Madtomi írta:admin írta:odus írta:Madtomi írta:Helló
Lenne pár kérdésem:
Üdv Tamás
Szia!
Pinezni biztos kell.De BM24-el akkor tökéletes ha van DSP a kocsiba.
Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el
Szia
Bm54 van a kocsiban plusz DSP de azt én raktam bele utólag. A telefon és a cd-tár az jelenleg is a BM54-be van bekötve és működik tökéletesen mind a kettő.
Tegnap óta annyi változás történt, hogy kivettem a bit 2-es modult és lekötöttem a könyöklőben lévő telefont, az ulf-ot tettem fel a helyére de akkor nem kapcsolt be semmi az autóban. Sem a 16:9 sem a rádió, csak háttér világítás volt a kijelzőn, ha lehúztam akkor egyből minden olyan volt, mint régen.
Véletlenül nem tudod hogyan kell átpinezni?
Köszönöm!
Üdv Tamás