![]() |
2017.02.04. 19:42
2017.02.04. 19:49
SvidronyA írta:Több topicba is írhatnék, mert releváns lehetne, de talán ez az autentikus; ha nem, majd kijavítotok.![]()
Van egy makulátlan Accord 2.4 Type-S Tourer személyautóm. A "keménymagból" Gallaca és Bendegúz Klubtársak is ismerik (engem remélem/talán jobban, mint a vasat). Nincs semmi bajom a japánnal, gond -és költségmentesen teszi a dolgát, nagyjából tisztában vagyok vele, hogy megbízhatóságban csak lejjebb van, de mégis hiányzik az E39!
Talán az emóció?
Pszichiáter kell, vagy E39 (újra)?
2017.02.04. 20:00
bendegúz írta:SvidronyA írta:Több topicba is írhatnék, mert releváns lehetne, de talán ez az autentikus; ha nem, majd kijavítotok.![]()
Van egy makulátlan Accord 2.4 Type-S Tourer személyautóm. A "keménymagból" Gallaca és Bendegúz Klubtársak is ismerik (engem remélem/talán jobban, mint a vasat). Nincs semmi bajom a japánnal, gond -és költségmentesen teszi a dolgát, nagyjából tisztában vagyok vele, hogy megbízhatóságban csak lejjebb van, de mégis hiányzik az E39!
Talán az emóció?
E39 hobbinak! 535-540i. Sokat menni meg maradjon a Honda.
2017.02.04. 23:47
SvidronyA írta:bendegúz írta:SvidronyA írta:Több topicba is írhatnék, mert releváns lehetne, de talán ez az autentikus; ha nem, majd kijavítotok.![]()
Talán az emóció?
Nem megyek már olyan sokat: 10-20k. Viszont egy ideig a rideg tartás prognosztizálható.
Nem mindenáron gondolkodom váltásban, tudod, drágábbat is megengedhetnék magamnak, de a W123 mellett az E39, ami igazán megfogott -érzelmileg.
A W123-at hagyjuk!
2017.02.05. 00:16
bendegúz írta:SvidronyA írta:bendegúz írta:SvidronyA írta:Több topicba is írhatnék, mert releváns lehetne, de talán ez az autentikus; ha nem, majd kijavítotok.![]()
Talán az emóció?
Nem megyek már olyan sokat: 10-20k. Viszont egy ideig a rideg tartás prognosztizálható.
Nem mindenáron gondolkodom váltásban, tudod, drágábbat is megengedhetnék magamnak, de a W123 mellett az E39, ami igazán megfogott -érzelmileg.
Akkor marad az 540i!A W123-at hagyjuk!
A 40i (is) tetszik. 2017.02.05. 00:31
SvidronyA írta:bendegúz írta:SvidronyA írta:bendegúz írta:SvidronyA írta:Több topicba is írhatnék, mert releváns lehetne, de talán ez az autentikus; ha nem, majd kijavítotok.![]()
Talán az emóció?
Akkor marad az 540i!A W123-at hagyjuk!
A 2,5 sorhat azért nem volt rossz.A 40i (is) tetszik.
Szerk.: fentebb a W123 250-re gondoltam.
2017.02.05. 01:10
2017.02.05. 17:34
SvidronyA írta:kazsemestor írta:SvidronyA írta:kazsemestor írta:Sziasztok!
Idén szeretném eladni bmw-met,szerintetek mennyit érhet? 1997es E39 523i szedán manuál váltóval. NEM M pakettes,chrome line körben,ami egész szép is.Családi autóként használt, de sajnos kinőttük, mert megszületett a 3. gyermek is. A főbb extrák:
-(sajnos csak) 2 elektromos ablak;
-elektromos tükör;
-elektromos tetőablak;
-jéghideg klíma;
-sima fekete szövet belső, ami családi használat ellenére egész jól néz ki;
-xenon fényszórók;
-tolatóradar;
-levehető vonóhorog;
-sportkipufogó;
-M-es rugók;
-M-es újrabőrözött kormány;
-tempomat;
-hátsó roló;
-6os CD tár és gyári erősítő a csomagtartóban;
-fényre sötétedő belső tükör;
-kapcsolható kipörgésgátló
-16os Styling 16 felnik és hozzá külön téli,külön nyári gumik.
-ilyesmik.
Futómű,fék szinte új,mindig költöttem rá,mivel családdal utazok, motor,váltó szintén jó,kupplung csere is volt már, a motor kapott 1 kis tunyingot, másik szívósor,chip,így mérve 193 ló. De tényleg nincs hajtva,városba szinte sosem,mert másik kisautó is van... A motor is mindig mindent megkapott,semmi nyűg nem volt vele 5 év alatt, a kartergázvisszavezető szelepet kellett 1X cserélni,azt csak gyáriban, illetve a vezérműláncnál a műanyag vezetőcuccokat,egyébként nem volt hozzányúlva...Kívülről nézve viszont nem olyan jó a helyzet,a mocitetőn itt-ott repedezik a lakk,a vesék alatt,ahol a lökhárítót éri,ott picit rozsdás,a jobb első sárvédőív alján is picit hólyagos már,a két hátsó íven 5ft-os barna rozsdafolt van már,illetve a küszöbön is 1-2 helyen dobja le már a festéket. De nem lyukas sehol...Első szélvédő új. Nyáron szeretném eladni, addig kap friss műszakit. Illetve kérdés,eladás előtt csináltassam-e meg a fényezésproblémáit,vagy inkább annyival olcsóbban adom? Ennek fényében kérnék rá valami reális árat.
Köszi
Szia!
A "fényezésprobléma" egy kicsit komplexebb dolog, mintsem eladás előtt megcsináltatni, ugyanis a korrózió sajnos nem egyszerűen kezelhető jelenség imádott típusunknál. Szerintem megérne egy szemrevételezést -ha már vannak másutt is korróziónyomok- hogy mi a "helyzet" az emelőbakok környékén. Egy hellyel-közzel szakszerűen kivitelezett karosszériás munka+festés nagyjából 2/3-a vasad hozzávetőleges piaci értékének, ennek függvényében érdemes átgondolni a leves vs. húsérték-aránypárt.
Helló!
Na igen de ha meg megcsináltatom akkor az lesz az alkupozíció,hogy ez fényezve van itt ott meg hogy néz ez ki stb...A ráköltött festést és kasztnimunkát sosem látom viszont. De ha eleve úgy hirdetem, hogy rozsdás akkor tudja a vevő hogy mire számíthat. Vagy egybe bontásra valamennyiért? Mik a végletek azt le tudjátok írni?
Ti mit tennétek?
Jómagam, akkor még nem eladási cél által vezérelve végigcsinálta(tta)m Melániámon kb. valamennyi, Általad "vizionált" probléma megszüntetését, de mivel a tennivalók száma nem aránylott a ráfordítható idővel, infrastruktúrával, így az értékesítés mellett döntöttem. Azóta is bánt a dolog; a Melánia sem ezt érdemelte tőlem, s én sem ezt a sorstól... No de távolodjunk egy kicsit az epikától; elsősorban az tisztázandó, hogy Neked mik a céljaid, elvárásaid mind az értékesítés, mind az ennek eredményességét elősegítendő(?) tennivalók tekintetében.
Ha megcsináltatod, pláne, ha rendesen, Te is tudod, hogy azt az invesztmentet soha nem látod viszont, maximum a lelkedben... Említed a bontás eshetőségét is: azért a kasztnizáshoz képest ez elég nagy kontraszt! Van azért elég sok hirdetés, hogy nagyjából pozicionálhass, melyik pólus áll közelebb az elképzeléseidhez/a vasad hozzávetőleges értékéhez.
Maxi respect a kivételnek, de aki manapság pre-face E39 vásárlásra adja a fejét, illetve azok között, khm,... kevés a műgyűjtő-restaurátor típus. Gondolom, "vágod", mit akarok mondani ezzel.
[url=IDE]https://www.autoscout24.com/results?mmvmk0=13&mmvmd0=-39&mmvco=1&body=6&pricefrom=0&fregfrom=1996&fregto=1998&fuel=B&powertype=hp&powerfrom=125&gear=M&ctf=9&eq=39&eq=129&eq=31&ctf=7&ctf=8&ctf=4&atype=C&ustate=N%2CU&ctf=5&sort=price&desc=0[/url] kattintva találsz néhány példát, honi lapokról szándékosan nem linkelek, mert torz a piac. Nyilván a hivatkozott lap árai is tájékoztató jellegűek, mert:
1.) annyit ér a portéka, amennyit kifizetnek érte;
2.) haza is kell hozni, s forgalomba helyezni.
Na mindegy, remélem, sikerült egy kicsit tágítani a horizontot.
UI:
Klubtársaink által szépnek titulált '98/01 Melániám tavaly 1,1M értékben kelt el... Azóta is siratom...
2017.02.05. 18:22
2017.02.05. 18:46
Reszka írta:Sziasztok!
Mostantól Hahu-n is fent van a vas.
Reszka_540i
Decemberben frissen szervizelve és műszakiztatva, vezérlés 1 hete frissen cserélve.
Ha érdekelnek valakit a részletek, annak szívesen elmesélem.
2017.02.05. 19:02
rockolo77 írta:Reszka írta:Sziasztok!
Mostantól Hahu-n is fent van a vas.
Reszka_540i
Decemberben frissen szervizelve és műszakiztatva, vezérlés 1 hete frissen cserélve.
Ha érdekelnek valakit a részletek, annak szívesen elmesélem.
SvidronyA topiktárs helyében erősen elgondolkndnék a dolgon, persze csak ha fedett helyem lenne hozzá, ez a kocsi nem érdemli a ridegtartást!
2017.02.05. 22:26
kazsemestor írta:A szerelőm is 2 éve ősszel adta el 98as E39-ét,528 M pakett,fullos,automata,bőr,navi,nagy board,minden benne volt,csak tetőablak és vonóhorog nem. Így adta el ő is 1,2M-ért...Ismerősnek,meg azóta is ő szervizeli,stb. Nekem is jó lenne rajta keresztül tulajt találni,neki megvan az ismeretsége/ismertsége mindenfelé...
Szóval egyenlőre még pihen a dolog,de az már sajna biztos,hogy nem férünk el benne
üdv: Kázsé
2017.02.14. 23:15
2017.02.15. 08:31
spnq írta:nezegettem cel nelkul a mobile.de-t, aztan belebotlottam, gondoltam ideteszem csemegenek.
picit sok az ara de jol nez ki, jo extrakkal, csak a nagy navi hianyzik:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... =238730961
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
2017.02.16. 01:14
spnq írta:nezegettem cel nelkul a mobile.de-t, aztan belebotlottam, gondoltam ideteszem csemegenek.
2017.02.20. 15:49
2017.02.21. 09:02
2017.02.21. 09:49
Norbi86 írta:Sziasztok!Volna lehetőségem vásárolni egy E39 530I-t!Magyarországi első tulajdonostól!Az ára is elég baráti 2002-es autóról lenne szó!Kipróbáltam eléggé egyben van az autó!Hibák,a katalizátor zörög,elég hangosnak tűnt a kipufogó,a visco nem működik és kissé kemény a kormány!Viszont vezetett szervizkönyves és sérülés mentes és szépen megőrizték az állapotát!nem tudom megérné e belevágni!
2017.02.21. 12:27
leslie írta:Norbi86 írta:Sziasztok!Volna lehetőségem vásárolni egy E39 530I-t!Magyarországi első tulajdonostól!Az ára is elég baráti 2002-es autóról lenne szó!Kipróbáltam eléggé egyben van az autó!Hibák,a katalizátor zörög,elég hangosnak tűnt a kipufogó,a visco nem működik és kissé kemény a kormány!Viszont vezetett szervizkönyves és sérülés mentes és szépen megőrizték az állapotát!nem tudom megérné e belevágni!
Kipuff, visco, kormány nem egy nagy kaland. Ha van havi 40.0000.-ed a biztosítás és tankolás felett, akkor vágj bele.
2017.02.21. 12:34
tocsa_e61 írta:leslie írta:Norbi86 írta:Sziasztok!Volna lehetőségem vásárolni egy E39 530I-t!Magyarországi első tulajdonostól!Az ára is elég baráti 2002-es autóról lenne szó!Kipróbáltam eléggé egyben van az autó!Hibák,a katalizátor zörög,elég hangosnak tűnt a kipufogó,a visco nem működik és kissé kemény a kormány!Viszont vezetett szervizkönyves és sérülés mentes és szépen megőrizték az állapotát!nem tudom megérné e belevágni!
Kipuff, visco, kormány nem egy nagy kaland. Ha van havi 40.0000.-ed a biztosítás és tankolás felett, akkor vágj bele.
Miért kellene rá havi 40k? Ezt nem értem! Esetleg azt akarod mondani, hogy könnyen rá lehet költeni fél millát évente?
Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével