![]() |
2008.07.23. 20:46
2008.07.23. 21:05
festo írta:Én vettem egy szettet a vax is baromi jó olyan fényt ad az autónak mintha most jött volna ki a szalonból.
2008.07.23. 21:21
2008.07.24. 19:42
party írta:festo írta:Én vettem egy szettet a vax is baromi jó olyan fényt ad az autónak mintha most jött volna ki a szalonból.
Azt mosás után kented rá?? Most hogy ilyen borongós idő van felénk, gondoltam én is neki állok, de még nem szántam rá magam, meg gondoltam megkérdem a klubb társakat a tapasztalatról.. Én is szettet vettem.Cak kicsit keveslem a leirást, mit hogy kell?? Majd rájön az ember..)))Nem nehéz ledörgölni??
2008.07.24. 20:05
bezo írta:party írta:festo írta:Én vettem egy szettet a vax is baromi jó olyan fényt ad az autónak mintha most jött volna ki a szalonból.
Azt mosás után kented rá?? Most hogy ilyen borongós idő van felénk, gondoltam én is neki állok, de még nem szántam rá magam, meg gondoltam megkérdem a klubb társakat a tapasztalatról.. Én is szettet vettem.Cak kicsit keveslem a leirást, mit hogy kell?? Majd rájön az ember..)))Nem nehéz ledörgölni??
Fel kell higítani egy kicsit vízzel, mert ha töményen használod nagy szívás ledörgölni!!!!!!!!!!
üdv
bezo![]()
![]()
2008.10.20. 18:35
2008.10.21. 10:18
Celtic írta:Szevasztok. Kikopott egy cseppet az egyik ülés, valahol utána lehet festetni?
2009.03.01. 13:55
2009.03.02. 09:00
Celtic írta:Hajjaj.. itt a jó idő. Eljött a klímatisztítás és az összes szűrőcsere ideje.
2009.03.02. 10:13
jackson írta:Celtic írta:Hajjaj.. itt a jó idő. Eljött a klímatisztítás és az összes szűrőcsere ideje.
Bizony, Jackson túl is van a levegő és pollenszűrők cseréjén
Klíma tisztításhoz merre tudtok normálisat Budapesten és környékén. Tényleg az NT autó is csinál ilyet?
Ugyebár több munka csatlakozik ide:
- klima feltöltés,
- klima rácsok tisztitása (kondenzviz stb.),
- klima (szellőzés ventilátorok) járatok takaritása.
Nos mennyi ha full pucolást kér az ember?
És egyáltalán ki az aki rendesen megcsinálja?
Jackson, aki klima szűz mármint E39 fronton.
2009.03.02. 11:38
MChris írta:PMiki-nek van egy nagyon szép és hosszú leirsa hogyan csinálta,2db klímaspary segitségével.Nézd megéri.Szellőzőjáratok nem szoktak koszosak lenni,középső elsőt és hátsót kivettem de min poron kivül semmi nem volt rajta ellenben a klímavezérlőbe!.
Hallottam olyan pletykát hogy a diag megaszondja mennyi az aktuális gáz a rendszerben,de ezt Te tudni fogod igazolni vagy cűfolni
2009.03.02. 11:50
jackson írta:MChris írta:PMiki-nek van egy nagyon szép és hosszú leirsa hogyan csinálta,2db klímaspary segitségével.Nézd megéri.Szellőzőjáratok nem szoktak koszosak lenni,középső elsőt és hátsót kivettem de min poron kivül semmi nem volt rajta ellenben a klímavezérlőbe!.
Hallottam olyan pletykát hogy a diag megaszondja mennyi az aktuális gáz a rendszerben,de ezt Te tudni fogod igazolni vagy cűfolni
Hüpp tényleg. Holnap találkozom Labi-val majd akkor megnézzem, gondolom az IHKA Diag környékén kéne lennie az értéknek.
Olyan vészes árú ez a klíma tiszitás?
Jackson, a lusta
2009.03.02. 14:58
MChris írta:jackson írta:MChris írta:PMiki-nek van egy nagyon szép és hosszú leirsa hogyan csinálta,2db klímaspary segitségével.Nézd megéri.Szellőzőjáratok nem szoktak koszosak lenni,középső elsőt és hátsót kivettem de min poron kivül semmi nem volt rajta ellenben a klímavezérlőbe!.
Hüpp tényleg. Holnap találkozom Labi-val majd akkor megnézzem, gondolom az IHKA Diag környékén kéne lennie az értéknek.
Jackson, a lusta
Nem vészes,de a szervizben is spray-t használnak max elöbb megcsinálják többet láttak.
1500Ft/db a spary 1 elvileg elég de miki azt irta 2 kell a teljes takaritáshoz.
2009.03.02. 15:43
kovessyroli írta:MChris írta:jackson írta:MChris írta:PMiki-nek van egy nagyon szép és hosszú leirsa hogyan csinálta,2db klímaspary segitségével.Nézd megéri.Szellőzőjáratok nem szoktak koszosak lenni,középső elsőt és hátsót kivettem de min poron kivül semmi nem volt rajta ellenben a klímavezérlőbe!.
Jackson, a lusta
Nem vészes,de a szervizben is spray-t használnak max elöbb megcsinálják többet láttak.
1500Ft/db a spary 1 elvileg elég de miki azt irta 2 kell a teljes takaritáshoz.
én is elvégeztem a klímatisztítást nyáron, és elég volt egy doboz.
kicsit csalóka az ügy, mert amikor befújod a habot, az lassam megdagad a csatornában.
miután a kocsit elindítod, és a klímát aktiválod, a hab átalakul cseppfolyóssá, és lassan csordogál ki a szellőzőkön.
kb. 30 percig törölgettem a kicsorduló lét attól való félelmemben, nehogy megmarja a műszerfalat a folyadék.
mókásabb kedvű e39 tulajdonosok a szomszéd kocsiján purhabbal is gyakorolhatják a tisztítócső szellőzőjáratba való pontos bevezetését és feltöltését
2009.03.03. 09:54
Bombolo írta:Att530d írta:Sziasztok!
Én is ezt a bőrápolót szoktam használni (tisztító spray+bőrápoló 3 szivaccsal). Tökjó, de nem ezért írok.
Hanem:
A bmwonline-tól vettem a cuccot, ami csütörtökön fogyott el. Gondolotam, veszem a következő adagot, de a www.bmwonline.hu nem érhető el. Tudtok róla valamit? Elírtam valamit?
Honnan lehetne még ilyet venni, a dobozát sajna kidobtam, mert gondoltam, ott úgyis kapok.
Nálam is kapható és olcsóbb, mint a bmwonline.
MOBILGUMI
Bömbölö
2009.03.03. 10:15
jackson írta:
Jackson, aki pont a bőrápolót nézné meg.
2009.03.03. 10:25
2009.03.03. 11:20
Labi írta:a legfontosabb az, hogy tisztítás után, mindenképpen hidratálj. kend be az üléseket vmi egyszerű pl nivea krémmel, mert különben kirepedezik. hiába írja esetleg, hogy ápol, sajna egy kicsit szárít a hab! én a patikában vettem, patikus által kikevert hidratálót, valami150 pénzért, egy igen nagy tégelyt. annál jobbat nem igazán tudok elképzelni!(fontos, hogy fehér krémet vegyél, mert a színezettnél ha az ülés már beszívja, a pigmentek rajta maradnak az ülésen és hülyén néz ki) ...leszedni csak úgy tudod, ha ismét azzal a krémmel kened be, mert abban van az oldószere.
Labi, aki qvára vágja a bőrápolást
2009.03.03. 11:31
strobi írta:Labi írta:a legfontosabb az, hogy tisztítás után, mindenképpen hidratálj. kend be az üléseket vmi egyszerű pl nivea krémmel, mert különben kirepedezik. hiába írja esetleg, hogy ápol, sajna egy kicsit szárít a hab! én a patikában vettem, patikus által kikevert hidratálót, valami150 pénzért, egy igen nagy tégelyt. annál jobbat nem igazán tudok elképzelni!(fontos, hogy fehér krémet vegyél, mert a színezettnél ha az ülés már beszívja, a pigmentek rajta maradnak az ülésen és hülyén néz ki) ...leszedni csak úgy tudod, ha ismét azzal a krémmel kened be, mert abban van az oldószere.
Labi, aki qvára vágja a bőrápolást
Labi mit ajánlasz komplett tavaszi nagy takaritáshoz?!
Mármint bőr tisztitáshoz?
Anyag illetve eszközök plusz módszer...?![]()
Valaki "Jackson?!" esetleg tudna erről bővebb infót mondani vagy esetleg leforditani madzsarra?!
http://www.bimmerboard.com/forums/posts/1708
köcce mindenkinek...
2009.03.03. 13:10