Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.07.03. 09:40

Bacsek írta:
touring írta:
Bacsek írta:
touring írta:Sajnos az esküvőnkön nem én vezettem a kocsit. Felakadtak az elejével valahová és kicsit lóg a lökös. Ha leszedem vissza tudom igazítani a héjat a helyére, vagy csak időpocsékolás és ki kell a tartókat cserélni?

Igen! Ha érdekelnek részletek csörögj rám :lol:

OK Bacsi! Holnap hívlak :sör:

Holnap sógoroknál leszek :(

Ha időben hazaérek akkor rádcsörgök, ha nem akkor vasárnap dumcsizunk, mert hosszadalmas lenne leirni :D

Csummancs :wink:

az biztos...

2010.07.03. 20:36

touring írta:Sajnos az esküvőnkön nem én vezettem a kocsit. Felakadtak az elejével valahová és kicsit lóg a lökös. Ha leszedem vissza tudom igazítani a héjat a helyére, vagy csak időpocsékolás és ki kell a tartókat cserélni?

Ez nem igaz nekem is ekkor törték össze a E30 lökhárítóját. Ennyit a kölcsön adjuk a kocsit meg a ne én vezessek az esküvőn dumáról. :evil:

Jackson, aki dettó így járt

2010.07.03. 21:09

jackson írta:

Ez nem igaz nekem is ekkor törték össze a E30 lökhárítóját. Ennyit a kölcsön adjuk a kocsit meg a ne én vezessek az esküvőn dumáról. :evil:

Jackson, aki dettó így járt

Ne is mondd! Lídia is megmondta, hogy ezentúl más nem vezeti az autót. Ráadásul ott sem voltunk. :evil:

2010.08.30. 14:10

Ha valaki szeretne touringra M-es hátsó lökhárítót: M Lökhárító touringra

2010.08.30. 15:24

e39chip írta:Ha valaki szeretne touringra M-es hátsó lökhárítót: M Lökhárító touringra

főleg az licitáljon rá, akinek nem kell, csak a pénzét költené 8O
az eladónak nincs eddig értékelése :!: 8O

még olyannak is ráfuthasz, akinek van már pár tranzakciója, de én 0-tól nem vennék.

2010.08.30. 22:54

kovessyroli írta:
e39chip írta:Ha valaki szeretne touringra M-es hátsó lökhárítót: M Lökhárító touringra

főleg az licitáljon rá, akinek nem kell, csak a pénzét költené 8O
az eladónak nincs eddig értékelése :!: 8O

még olyannak is ráfuthasz, akinek van már pár tranzakciója, de én 0-tól nem vennék.
:franko: Főleg ennyiért.

2010.08.31. 08:51

Ennyiért itthon is megkapod újban! :wink:

2010.08.31. 09:24

vaszarig írta:

Ennyiért itthon is megkapod újban! :wink:

Akkor bocsesz :lol:

Fényezés

2010.09.11. 01:42

Üdv

Nem tudja valaki, hogy kb. mennyiért fújnak le egy Első-hátső M-es lökhárítót?
Sima Ocean Blue (54) szín, semmi metál-fény.
Esetleg Fejér megyében egy megbízható fényezőt tud valaki?

Re: Fényezés

2010.09.11. 11:00

atiotezer írta:Üdv

nekem 25 ezer volt az első! igaz Pellérden!

Re: Fényezés

2010.09.11. 22:53

atiotezer írta:Üdv

Nekem ha jól emlékszem 20-ért fújta egy klubtárs.Pesten

2010.09.12. 17:46

Sziasztok

Elolvastam a összes lökhárítós topikot. a fórumot is áttúrtam, de nem találtam a kérdéseimre válaszokat.

Szeretnék felrakni a kocsira M-es első hátsó lököst, ezekről lenne szó amit Bömbölő árul.

Kép
Kép

Ha ezeket akarom felrakni, akkor kell még valami hozzá vagy csak simán felmegy az eredeti helyére?
A fórumon olvastam, hogy valamelyikhez kell dobbetétet meg motorvédőt cserélni, csak az nem derül ki hogy
melyik fajtához kell ezeket is cserélni. Ha valaki rakta fel már ezt a lököst megírhatná, hogy mik kellenek még hozzá.

2010.09.12. 23:09

atiotezer írta:Sziasztok

Elolvastam a összes lökhárítós topikot. a fórumot is áttúrtam, de nem találtam a kérdéseimre válaszokat.

Szeretnék felrakni a kocsira M-es első hátsó lököst, ezekről lenne szó amit Bömbölő árul.

Kép
Kép

Ha ezeket akarom felrakni, akkor kell még valami hozzá vagy csak simán felmegy az eredeti helyére?
A fórumon olvastam, hogy valamelyikhez kell dobbetétet meg motorvédőt cserélni, csak az nem derül ki hogy
melyik fajtához kell ezeket is cserélni. Ha valaki rakta fel már ezt a lököst megírhatná, hogy mik kellenek még hozzá.

Olvasgass
http://www.540isport.com/DIY/M5frontbum ... rparts.htm

2010.09.13. 09:45

Bömbölőt kérdezted? Ha árulja biztosan van infója is róla.

m5

2010.09.13. 15:24

Bömbölő árul ilyet? Nekem első lökös kéne. Mennyiért vesztegetnek egy ilyet? Ködlámpa is jár a szetthez vagy azt külön kell beszerezni?

Re: m5

2010.09.13. 15:51

rbakos írta:Bömbölő árul ilyet? Nekem első lökös kéne. Mennyiért vesztegetnek egy ilyet? Ködlámpa is jár a szetthez vagy azt külön kell beszerezni?

Minden info itt:
mobilgumi.hu :wink:

2010.09.14. 09:34

Janek írta:

Kép
Kép

Olvasgass
http://www.540isport.com/DIY/M5frontbum ... rparts.htm

Ha gyárit veszel és nem akarsz gányolni, akkor előre a lökösön kívül kell még a motortakaró, a két alsó dobbetét, légvezető csövek, a lökösbe kell a két oldal léc, a grill, ami a gyáriban 2 részes, illetve kell még a rendszámtábla tartó! Hátra kellenek a lécek, a diffúzor (vonóhorgosé más), és ha vonóhorgos a kocsid, akkor egy merevítő is (ami ha jól látom a Danién rajta van)! :)

2010.09.14. 19:13

vaszarig írta:
Ha gyárit veszel és nem akarsz gányolni, akkor előre a lökösön kívül kell még a motortakaró, a két alsó dobbetét, légvezető csövek, a lökösbe kell a két oldal léc, a grill, ami a gyáriban 2 részes, illetve kell még a rendszámtábla tartó! Hátra kellenek a lécek, a diffúzor (vonóhorgosé más), és ha vonóhorgos a kocsid, akkor egy merevítő is (ami ha jól látom a Danién rajta van)! :)

Az egyrészes is gyári nekem is az van :wink: Két változat van az eredeti M5 az egyrészes az M paket az kétrészes.

2010.09.16. 08:37

admin írta:
vaszarig írta:

Az egyrészes is gyári nekem is az van :wink: Két változat van az eredeti M5 az egyrészes az M paket az kétrészes.

Ez igaz, csak nem arra a kocsira való, mivel az csak M5-ön volt! :lol: De nem akarok ám kötekedni!!! :lol: :D

2010.09.16. 21:13

vaszarig írta:
admin írta:
vaszarig írta:

Ez igaz, csak nem arra a kocsira való, mivel az csak M5-ön volt! :lol: De nem akarok ám kötekedni!!! :lol: :D
Nekem az egyrészes jobban tetszik ezért van nekem is az benne :lol:
Hozzászólás küldése

VigLink badge