Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: sebességfüggő hangerő!

2008.08.28. 09:11

BZs írta:Sziasztok!

Kazettás rádió van a kocsiban, és nagyon idegesít az automatikusan 50-nél fel ill. le megy a hangerő, mivel általában városban használom. Lehet ennek a mértékét állítani vagy teljesen kikapcsolni?

lehet, hogy nálad maxra van állítva a fokozat.... azaz ha átlépsz egy bizonyos sebesség határt, akkor hangosít a rádiód. a magyar kezelési könyvben ha jól emlékszem benne van hogyan is kell állítani ezen. nézd meg, hátha ez a gondod.

2008.08.28. 09:14

-töröltem a bejegyzést-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Labi 2008.09.25. 10:20-kor.

2008.08.28. 14:34

nem találtam meg, hogy hol is van elrejtve, hogy hol lehet a sebességfüggő hangerő szabályozást beállítani a rádión. vki tudna segíteni? plííííz :D

hangerő

2008.08.28. 14:52

Labi írta:nem találtam meg, hogy hol is van elrejtve, hogy hol lehet a sebességfüggő hangerő szabályozást beállítani a rádión. vki tudna segíteni? plííííz :D

Szia Labi!

Tippek és trükkök között le van írva, hogy a rádió titkos menüjébe hogy kell bemenni! Azon belül kell állítani a fokozatokat! :wink:

2008.08.28. 15:14

köszi Vaszarig, megtaláltam! :D

Re: sebességfüggő hangerő!

2008.08.28. 17:26

BZs írta:Sziasztok!

Kazettás rádió van a kocsiban, és nagyon idegesít az automatikusan 50-nél fel ill. le megy a hangerő, mivel általában városban használom. Lehet ennek a mértékét állítani vagy teljesen kikapcsolni?

Szia!

Nálam ez 130-nál történik és a rádión van beállíta ott ahol a klubtársak írták!

Rádió

2008.08.28. 22:23

Labi írta:köszi Vaszarig, megtaláltam! :D

Nincs mit, nagyon szívesen! :)

CD

2008.08.28. 22:24

Ha kell, én is tudok egy gyári CD-t! 97-es autóból való! 35 lenne az ára! Akit érdekel keressen! :wink:

2008.08.29. 09:56

Most már én is megtaláltam, hol kell állítani az erősséget, de nálam 50-nél van. a sebességet is lehet állítani? Azt nem találtam sehol a menüben...

2008.08.29. 11:05

BZs írta:Most már én is megtaláltam, hol kell állítani az erősséget, de nálam 50-nél van. a sebességet is lehet állítani? Azt nem találtam sehol a menüben...

Szia!

Azt nem lehet,de tedd 0-ra és akkor "kikapcsolt" lesz ez a funkció!

2008.09.02. 12:15

MChris írta:
BZs írta:Most már én is megtaláltam, hol kell állítani az erősséget, de nálam 50-nél van. a sebességet is lehet állítani? Azt nem találtam sehol a menüben...

Szia!

Hogy lehet 0-ra állítani? a rádió csatorna gombok 1-6-ig vannak, melyik gomb a 0?

2008.09.02. 19:33

BZs írta:
MChris írta:

Szia!

Hogy lehet 0-ra állítani? a rádió csatorna gombok 1-6-ig vannak, melyik gomb a 0?

Szia!

Van egy "gombsor" a bekapcsoló "poti" felett. Egy M betű van a közepén és a két szélén egy-egy nyíl (kazinál az "számkereső" funkciója van),azzal lehet a menüben lépkedni,és csatorna gombokkal lehet beállítani (1-4)
(Tippek és Trükökknél a Radio/MID szervíz menüt olvasd el ott egy-egy funkciónál le van írva,hogy mivel tudod álogatni)

A "0" képletesen értettem az 1 a legcsekélyebb hangerőmódósítás,de tapasztalatból írom,hogy=0-val a 4-esnél pedig elég hangos lesz,de abban meg az a rossz,hogy az automatikus "erősődés" nem emelkedik,hanem hirtelen "vált" mikor beállítottam a 4-est után pár napra persze elfelejtettem és majdnem "szívrohamot" kaptam mikor "ordítani kezdett" :lol: ,ha igy nem oldodik meg a gondod akkor az a tippem,hogy a "kódkapcsolód" van oda (potméter kinézetű bekapcsológomb) akkor hozok a cégtől neked 8O és cseréd ki benne,5 lába van + 4 sarkán rögzítve egy-egy lábbal,tehát nem nagy dolog kiforrasztani és kicserélni,vagy kölcsön kérsz egy IRIS-t és kipróbálod azzal is.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára MChris 2008.09.03. 06:24-kor.

2008.09.02. 22:10

Labi írta:ja majd el felejtem! eladó sorba kerül valószínűleg a gyári CD-s business rádióm Iris-el. így néz ki: http://bmw.e39.hu/radio/BusinessCD_IRISG.jpg karcmentes, szép állapotban. a gumis tekerentyű sincs tojásra kopva! szépek a redők rajta, szóval vigyáztam reá! :D
az árát még nem tom, megbeszélés tárgyát képezi!
akit érdekel, pü!

Szeva érdekel a cd-s rádió.

2008.09.03. 07:51

910203 írta:
Labi írta:ja majd el felejtem! eladó sorba kerül valószínűleg a gyári CD-s business rádióm Iris-el. így néz ki: http://bmw.e39.hu/radio/BusinessCD_IRISG.jpg karcmentes, szép állapotban. a gumis tekerentyű sincs tojásra kopva! szépek a redők rajta, szóval vigyáztam reá! :D
akit érdekel, pü!

szia! még aznap lecsaptak rá!
bocsi, elfelejtettem kiírni. :oops:

CD

2008.09.03. 08:31

Labi írta:
910203 írta:
akit érdekel, pü!

Szia!

Én is tudok egy ilyet, ha érdekel! Keress nyugodtan: voda 381-1512

Re: CD

2008.09.03. 08:47

vaszarig írta:
Labi írta:
910203 írta:
akit érdekel, pü!

Szia!

nálam még aznap 4-en érdeklődtek. mindenkit hozzád irányítottam miután megegyeztem egyik társunkkal. nem kerestek? :oops:

Re: CD

2008.09.03. 14:06

Labi írta:
vaszarig írta:
Labi írta:
910203 írta:
akit érdekel, pü!

Szia!

nálam még aznap 4-en érdeklődtek. mindenkit hozzád irányítottam miután megegyeztem egyik társunkkal. nem kerestek? :oops:

Szia Labi!

Nem, sajna senki nem keresett! :( Illetve egy ember most! Ennyi!

2008.09.03. 14:21

hát igen, elég agresszív a stílusod, nem csodálom, hogy nem keresnek! :lol:

:)

2008.09.03. 14:30

Labi írta:hát igen, elég agresszív a stílusod, nem csodálom, hogy nem keresnek! :lol:

Hátha még látnál is! :twisted:
Dehogy is! :) Igaziból annyira nem foglalkoztat a dolog, csak gondoltam leírom én is, hogy tudok egyet. Ez nekem semmibe nem kerül! :wink: Csak jófej vagyok és segítek cimbinek eladni! :P

2008.09.23. 17:02

Sziasztok!

Ha esetleg valaki keresne ilyen cd-t! Akkor nálam van most egy... :wink:

http://www.vatera.hu/bmw_e39_bussines_cd_93973781.html

üdv.strobi.
Hozzászólás küldése

VigLink badge