![]() |
2007.11.22. 22:03
2007.11.22. 22:12
Stephanus_Rex írta:Oldboy írta:Üdv!
Szerény kérdésem lenne, annó az autóval örököltem egy kihangósítót, amit Nokia telefonhoz
használtak. Mikrofon, hangszóró szerüség jobb oldalt a lábnál, középen a váltónál csatlakozó a telefon tartóhoz. Kiakarom herélni, nem kell. Nem foglalkoztam még ilyesmivel, kérdés, mi van még eldugva az autóban. Valami doboz, kütyü ill. hol keressem, hová szokás beszerelni.
Ha valaki írna, előre is köszi!
Oldboy!
Én is örököltem, de meg se nyikkan. Csak arra jó, hogy vele fel tudom tölteni a 6310i-tNeked van a kormányon is valami gomb hozzá? Mert az nálam nincs, pedig M-es multikormány van beszerelve...
2007.11.22. 22:22
2007.11.22. 22:51
PMiki írta:
Ez a kihangosító nem integrálódok a kocsi rendszerébe a kormányon lévő gomb hatástlan. Ha ki akarod szedni akkor a következő elemekből áll:
Telefon tartó
Központi egység
Mikrofon
Hangszoró
Esetleg külső antenna
Tápon kívül csak a rádio mute dróttal szokott csatlakozni a kocsi elektromos rendszeréhez, ha elkezded a taró felöl visszabontani a rendszert mindent meg fogsz találni.
PMiki
2007.11.22. 23:12
tom írta:Hero irta:
Miért nem veszed ki a pin kódot?Nekem sincs benn, nem kell vele bajlódni Mosoly
És azt hogy kell?A telcsi gyári,német szöveggel
2007.11.22. 23:24
PMiki írta:Stephanus_Rex írta:Oldboy írta:Üdv!
Szerény kérdésem lenne, annó az autóval örököltem egy kihangósítót, amit Nokia telefonhoz
használtak. Mikrofon, hangszóró szerüség jobb oldalt a lábnál, középen a váltónál csatlakozó a telefon tartóhoz. Kiakarom herélni, nem kell. Nem foglalkoztam még ilyesmivel, kérdés, mi van még eldugva az autóban. Valami doboz, kütyü ill. hol keressem, hová szokás beszerelni.
Ha valaki írna, előre is köszi!
Oldboy!
Én is örököltem, de meg se nyikkan. Csak arra jó, hogy vele fel tudom tölteni a 6310i-tNeked van a kormányon is valami gomb hozzá? Mert az nálam nincs, pedig M-es multikormány van beszerelve...
Ez a kihangosító nem integrálódok a kocsi rendszerébe a kormányon lévő gomb hatástlan. Ha ki akarod szedni akkor a következő elemekből áll:
Telefon tartó
Központi egység
Mikrofon
Hangszoró
Esetleg külső antenna
Tápon kívül csak a rádio mute dróttal szokott csatlakozni a kocsi elektromos rendszeréhez, ha elkezded a taró felöl visszabontani a rendszert mindent meg fogsz találni.
PMiki
2007.11.22. 23:46
2007.11.23. 00:00
tom írta:Az enyém csak sima T-mobilos előfizetéses.A kéziböl szoktam áttenni a kocsiéba,ha hosszabb útra megyek.
2007.11.23. 01:20
Anti520i írta:Helló!
Nálam is volt egy ilyen Nokia szett,6210 v. 6310 hez...
Végülis kárt nem teszel vele,ha kiszereled.Nekem nagyon nem tetszett és kiszereltem,kb fél óra alatt.
2007.11.23. 08:24
tom írta:Az enyém csak sima T-mobilos előfizetéses.A kéziböl szoktam áttenni a kocsiéba,ha hosszabb útra megyek.
2007.11.23. 08:55
2007.11.23. 09:03
2007.11.23. 16:52
Stephanus_Rex írta:PMiki írta:
Telefon tartó
Központi egység
Mikrofon
Hangszoró
Esetleg külső antenna
PMiki
Hát nem akarnám kiszedni, csak érdekes, hogy miért nem működik... Ha megbontom és megpiszkálom, akkor aktiválódik a "Mute" funkció, mert lehalkitja a rádiót, de a teló még sose csengett ki a hangszórókon át. Van egy kis mikrofon is a belső tükör mellett - semmi haszna... Se kihangosítás, se csengés. Nulla.
Van erre valami spec eljárás, ami kiszűri a hibát, mert nem egy túlbonyolított rendszer... Végülis ha jó a kontakt a telefonnál, van összeköttetés a hangszórókkal is, marad az, hogy valami nem jó a központi részben? Na az szomorú lenne...
2007.11.24. 01:30
2007.11.24. 13:33
ViSoR írta:Kinek van még rajtamkívül a Siemens rádiófrekis telefon? A középső évjárat, ami legtöbb esetben szar.
Kiváncsi lennék milyen kártyával megy másnak
2007.11.24. 22:40
Stephanus_Rex írta:Hát oldjuk akkor...
Központi modult mennyiben vesztegetsz?
2007.12.09. 20:37
2007.12.09. 21:13
ViSoR írta:tom írta:Az enyém csak sima T-mobilos előfizetéses.A kéziböl szoktam áttenni a kocsiéba,ha hosszabb útra megyek.
Áttenni? A tiédbe nem a nagy komplett kártya kell, hanem a pici?
2007.12.09. 21:21
PMiki írta:Szerelt már be valaki utólag telefont?
Mi kell hozzá (mármint ETK szerint), mekkora meló?
PMiki
2007.12.09. 21:33
admin írta:PMiki írta:Szerelt már be valaki utólag telefont?
Mi kell hozzá (mármint ETK szerint), mekkora meló?
PMiki
Én most fogok! 100euro ért vetem az ebay-en.