![]() |
2014.06.09. 18:49
hátsóra írják szerintemsteve_wonder írta:kanyobence írta:steve_wonder írta:Sziasztok.
Berepedt tegnap a szélvédőm. Arra gondoltam, ha be lehetne szerelni egy fűthetőt, akkor már inkább azt raknék bele. Meg lehet oldani egyáltalán? Kitől tudnék venni hozzá? Berkut már egy ideje nincs az oldalon. Más elérhetőséget pedig nem tudok.
Köszi a segítséget előre is.
Ha létezik akkor szerintem simán megoldható, a hátsó szélvédő fűtésre kell rákötni, és kész, Off-ban már keresztfater cseréltette fűthetőre, villamosságis csóka 10p alatt bekötötte neki.
de, hogy aftermarket fűthető e39 első szélvédő létezik e.... háááááát. (én kétlem) de semmin sem lepődök meg.
Én sem találok sehol. Viszont, akkor honnan a p.-ból van annyi eladó fűthető szélvédős e39???
2014.06.09. 18:57
Gallaca írta:hátsóra írják szerintemsteve_wonder írta:kanyobence írta:steve_wonder írta:Sziasztok.
Berepedt tegnap a szélvédőm. Arra gondoltam, ha be lehetne szerelni egy fűthetőt, akkor már inkább azt raknék bele. Meg lehet oldani egyáltalán? Kitől tudnék venni hozzá? Berkut már egy ideje nincs az oldalon. Más elérhetőséget pedig nem tudok.
Köszi a segítséget előre is.
Ha létezik akkor szerintem simán megoldható, a hátsó szélvédő fűtésre kell rákötni, és kész, Off-ban már keresztfater cseréltette fűthetőre, villamosságis csóka 10p alatt bekötötte neki.
de, hogy aftermarket fűthető e39 első szélvédő létezik e.... háááááát. (én kétlem) de semmin sem lepődök meg.
Én sem találok sehol. Viszont, akkor honnan a p.-ból van annyi eladó fűthető szélvédős e39???
Ezt mobilról nyomtam.
2014.06.09. 23:38
2014.06.23. 12:23
2014.06.26. 15:15
2014.06.26. 18:45
Egyszerű, ha van az ablaktörlő karokhoz lehúzód. Sima gömbfejlehúzó is jó. Egyéb esetben meggyűlhet vele a bajod!Zo78 írta:Üdv!
A szélvédőm alsó szélén végigfutó takaróelemnek (3.) az üveghez simuló gumipereme 3-4 helyen, kb. 4 mm hosszúságban (tehát nagyjából a perem szélességének feléig) be van repedve.
1.) eme állapotban még kibír-e kb. fél évet, vagy már most cserés?
2.) egyébként hosszabb távon, vagy súlyosbodó állapot esetén milyen gondokat okozhat?![]()
2.) cserekor van-e valami szopatós titok, vagy egyszerű mint a pofon?![]()
http://bmwfans.info/parts-catalog/E39-T ... im/grille/
2014.06.26. 20:56
Gallaca írta:Sima gömbfejlehúzó is jó. Egyéb esetben meggyűlhet vele a bajod!
2014.06.27. 12:21
2014.07.07. 12:00
Zo78 írta:Üdv!
A szélvédőm alsó szélén végigfutó takaróelemnek (3.) az üveghez simuló gumipereme 3-4 helyen, kb. 4 mm hosszúságban (tehát nagyjából a perem szélességének feléig) be van repedve.
2.) egyébként hosszabb távon, vagy súlyosbodó állapot esetén milyen gondokat okozhat?![]()
2014.07.07. 12:03
Eddy5589 írta:Zo78 írta:Üdv!
Üdv!
Kedves Zo78!
Nekem is cserélni kéne azt a takarólemezt, mert már 5-10 cm hosszan több helyen is kirepedt és kiesett a széle, és én is aggódom, hogy a víz akkor hol távozik.
Az a kérdésem, hogy
1. Ha nem cserélem, és alá folyik a víz, az hol távozik, tönkretehet-e valamit?
2. Hol vettél lemezt (ugye a 51718159292 alkatrészről van szó?)
3. A két szélső érdekes formájú gumi (covering left/right 51718193201 és 02) alkatrészt cserélted-e?
4. Végül (ha túl vagy rajta) milyen szerszámmal tudtad leszedni a kérdéses ablaktörlő karokat?
természetesen mástól is szívesen fogadok tapasztalatokat a témában?
Köszi:
Attila
2014.07.29. 11:02
2014.07.29. 11:08
steve_wonder írta:Sziasztok. Kicserélték a szélvédőmet, de f.szul van rajta a szenzor. Légbubi van alatta és nem igazán műxik. Mit lehet tenni? Levegyem és próbáljam meg újra felragasztani? Kell hozzá vmi Spec cucc?
Köszi előre is hogy segítetek!
2014.07.29. 12:08
csiatt írta:steve_wonder írta:Sziasztok. Kicserélték a szélvédőmet, de f.szul van rajta a szenzor. Légbubi van alatta és nem igazán műxik. Mit lehet tenni? Levegyem és próbáljam meg újra felragasztani? Kell hozzá vmi Spec cucc?
Vidd vissza és gariban megcsinálják!
2014.07.29. 14:47
steve_wonder írta:Sziasztok. Kicserélték a szélvédőmet, de f.szul van rajta a szenzor. Légbubi van alatta és nem igazán műxik. Mit lehet tenni? Levegyem és próbáljam meg újra felragasztani? Kell hozzá vmi Spec cucc?
2014.07.29. 22:47
2014.08.21. 10:21
2014.10.06. 14:25
2014.10.06. 14:28
bfoto írta:Most, hogy sötétben kell autózni, egyre jobban zavarnak a karcok, apró kőfelverődések. Annyi a gond, hogy most klímakomfort szélvédő van benne, de csak simára lenne keret cserélni (Pilkington vs. gyári BMW között kb. 15x-ös az árkülönbség). Mik a tapasztalatok, lépett már valaki így vissza? Mennyire fog hiányozni a solaros szélvédő, illetve mennyire kárpótol majd, a biztonságosabb kilátás?
2014.10.06. 14:36
hamoriarpi írta:bfoto írta:Most, hogy sötétben kell autózni, egyre jobban zavarnak a karcok, apró kőfelverődések. Annyi a gond, hogy most klímakomfort szélvédő van benne, de csak simára lenne keret cserélni (Pilkington vs. gyári BMW között kb. 15x-ös az árkülönbség). Mik a tapasztalatok, lépett már valaki így vissza? Mennyire fog hiányozni a solaros szélvédő, illetve mennyire kárpótol majd, a biztonságosabb kilátás?
Sajnos nagy visszalépés. Bánni fogod. Párom 307-es Peugeot-jában lett hasonló elkövetve. Sajnos megint kő érte. Megy vissza bele a solar. E60/61-be 100 körül van a Pilkington solar. 39-be fogalmam nincs.
2014.10.06. 16:49
bfoto írta:hamoriarpi írta:bfoto írta:Most, hogy sötétben kell autózni, egyre jobban zavarnak a karcok, apró kőfelverődések. Annyi a gond, hogy most klímakomfort szélvédő van benne, de csak simára lenne keret cserélni (Pilkington vs. gyári BMW között kb. 15x-ös az árkülönbség). Mik a tapasztalatok, lépett már valaki így vissza? Mennyire fog hiányozni a solaros szélvédő, illetve mennyire kárpótol majd, a biztonságosabb kilátás?
Sajnos nagy visszalépés. Bánni fogod. Párom 307-es Peugeot-jában lett hasonló elkövetve. Sajnos megint kő érte. Megy vissza bele a solar. E60/61-be 100 körül van a Pilkington solar. 39-be fogalmam nincs.
Gyárit tudnának 184-ért, sima Pilkington 18, NordGlass solar van még 70 körül, az nem tudom mennyire jó..
Amitől inkább tartok, hogy rászánom három-négy szélvédőcsere árát és nagyon hamar elkapja egy kavics. Mondjuk ha valóban okoz ~10 fok különbséget, ahogy hirdetik, az nem kevés.