Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.12.06. 10:27

bekog írta:Urak
ebben az új 2009-es dvd-s térképben is van egy rakás kép a TPD\IMAGES könyvtárban
hogy lehet ezeket megnézni a kocsiban? gondolom ha rákeresek egy híres épületre vagy hotelre, akkor annak a képét kéne bedobnia de sehogy nem tudtam előhozni az Information menüből
tudja vki, hogy van ez?
üdv

Üdv
Még mindig nem találom
Semmi okosság??

2008.12.06. 12:33

2009-1-en rajta van az M0-ás új, keleti szektora? Mert én nem látom rajta. :(

2008.12.06. 15:00

BaLaci írta:2009-1-en rajta van az M0-ás új, keleti szektora? Mert én nem látom rajta. :(

Nekem rajta van.

2008.12.06. 16:33

muhaati írta:
BaLaci írta:2009-1-en rajta van az M0-ás új, keleti szektora? Mert én nem látom rajta. :(

Nekem rajta van.

A 4-es és M3-as közti hiányzik így valószinü a megyeri hid szakasz is.

2008.12.06. 17:28

admin írta:
muhaati írta:

Nekem rajta van.

Bocsi, én még csak itt a reptér környékén mászkáltam, ez a rész még rajta van, ezért mertem azt gondolni, hogy feljebb is meg lesz. :oops:

Kép

2008.12.06. 21:27

admin írta:
muhaati írta:

Nekem rajta van.

Köszi, ezt értettem keleti szektor alatt. Akkor ezek szerint tényleg nincs rajta...

2008.12.12. 20:05

admin írta:
KapitanyG írta:
admin írta:
KapitanyG írta:
KapitanyG írta:Amit letöltöttem ráfért egy sima DVD+R -re. MK4-esem van.

Erről a linkről töltöttem le:

https://thepiratebay.org/torrent/434680 ... non-idrive)_with_ALL_EU_SPEED_CAMS_

Ha MK4-ed van akkor miért nem a 2009/1-et töltesz le?

Én innen töltöttem de regisztrálni kell.
http://sparksden.org/
Így keresd:BMW.Road.Map.Europe.High.DVD.2009-1.incl.Eastern.Europe.Multilanguage-BLZiSO

És ez tuti hogy müködik!

Vagy a SPEED CAMS-ra van szükséged.

Köszönöm segítséged.

Nem a Speed Cams-ra van szükségem, az nem lényeg.

Amit belinkeltél azt lehet sima DVD-re írni vagy csak DL-re?

Milyen DVD-t javasolsz?

Ha kivágod belőle a nyelvet akkor ráfér sima dvd-re.
Werbatim +os

Minden utasítást követtem, mégsem működik.

Ha valaki tudna nekem postán utánvétellel küldeni egy működő, kopróbált lemezt, korrekt áron, nagyon megköszönném.
HELP

2008.12.13. 18:23

muhaati írta:
admin írta:
muhaati írta:

Nekem rajta van.

Bocsi, én még csak itt a reptér környékén mászkáltam, ez a rész még rajta van, ezért mertem azt gondolni, hogy feljebb is meg lesz. :oops:

Kép

Hali !Egy kérdésem van : aTMC szolgáltatás működik a 2009 -es navi lemezzel?
BP.iek tudtok vmit erről?

2008.12.13. 19:46

Nagy lászló írta:
muhaati írta:
admin írta:
muhaati írta:

Nekem rajta van.

Kép

Hali !Egy kérdésem van : aTMC szolgáltatás működik a 2009 -es navi lemezzel?
BP.iek tudtok vmit erről?

Nem működik!

2008.12.14. 18:34

Köszi ,akkor nem próbálgatom .

Navi!

2008.12.23. 16:07

Sziasztok!

Navi valamint rádió javítását vállalom! :) Érd. Pü-ben, vagy telefonon:70/3811512

Üdv.

Kellemes Karácsönyi Ünnepeket mindenkinek!

Re: Navi!

2008.12.23. 17:55

vaszarig írta:Sziasztok!

Navi valamint rádió javítását vállalom! :) Érd. Pü-ben, vagy telefonon:70/3811512

Üdv.

Hali! Nekem van egy MK3-am, ami frissítés közben szállt el, azt mondták az okosok, hogy a flasht kell újraírni benne. Ezt Te meg tudod csinálni? Ja és mennyiért?

2008.12.23. 19:28

204d1 írta:

Üdv.

Hali! Nekem van egy MK3-am, ami frissítés közben szállt el, azt mondták az okosok, hogy a flasht kell újraírni benne. Ezt Te meg tudod csinálni? Ja és mennyiért?

Szia!

Igen meg, minden gond nélkül! :) Ha valóban nincs más hibája, akkor 18ezer magyar forint az ára! :wink: :lol:

2008.12.23. 19:37

vaszarig írta:
204d1 írta:

Üdv.

?

Szia!

Igen meg, minden gond nélkül! :) Ha valóban nincs más hibája, akkor 18ezer magyar forint az ára! :wink: :lol:

...
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára 204d1 2010.08.16. 22:15-kor.

2008.12.23. 19:40

204d1 írta:
vaszarig írta:
204d1 írta:

Üdv.

Szia!

Akkor szerintem hamarosan kereslek, ez sokkal jobb ajánlat mint a bombolo féle 30.000 :-)

Keress nyugodtan! :wink: Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! :lol:

2008.12.24. 00:37

vaszarig írta:
204d1 írta:
vaszarig írta:
204d1 írta:

Üdv.

Szia!

Akkor szerintem hamarosan kereslek, ez sokkal jobb ajánlat mint a bombolo féle 30.000 :-)

"Vasy-Navy Szervíz" :lol: :lol: Neked is, és mindenkinek Kellmes Ünnepeket kívánok! :wink:

2008.12.24. 01:56

mate írta:
vaszarig írta:
204d1 írta:
vaszarig írta:
204d1 írta:

Üdv.

Szia!

"Vasy-Navy Szervíz" :lol: :lol: Neked is, és mindenkinek Kellmes Ünnepeket kívánok! :wink:

:lol: :wink: Viszont kívánom kedves Máté barátom! Remélem a vizsgákkal jól állsz! :wink: :lol:

2008.12.26. 14:43

Hali!
Van egy MK3-om aminek memória problémája van. Ha leállítom a kocsit kb úgy 5 perc után elvesznek a navi beállítások (kendvenc helyek, előzmények, navi-hangerő stb). Egyébként rendben működik, de mindíg újra be kell programozni ha elindítom. Az aksim jó, arra gondolok, hogy lehet valami beépített elem valahol ami táplálja a memóriát, és ez lemerült. Lehet ilyen? Valakinek valami ötlete?

2008.12.26. 15:30

preza írta:Hali!
Van egy MK3-om aminek memória problémája van. Ha leállítom a kocsit kb úgy 5 perc után elvesznek a navi beállítások (kendvenc helyek, előzmények, navi-hangerő stb). Egyébként rendben működik, de mindíg újra be kell programozni ha elindítom. Az aksim jó, arra gondolok, hogy lehet valami beépített elem valahol ami táplálja a memóriát, és ez lemerült. Lehet ilyen? Valakinek valami ötlete?
Hát nem tudom hogy hol tárolja de az biztos hogy én már többször kivettem az MK4-em és nem felejti el a dolgokat.Így biztos hogy vagy akku van benne vagy rom-ba tárol.

Mk3 navilemez

2009.01.02. 14:50

Sziasztok!

Azt szeretném kérdézni, hogy honnan lehetne beszerezni mk3-as navihoz 2009-es Magyarország térképet? Vki tud segíteni? Létezik egyáltalán?Köszi!

Zola
Hozzászólás küldése

VigLink badge