![]() |
2016.01.19. 17:51
gorcsev írta:Szerintem pedig fél millió kilométer után is van élet az E39-ben. Lassan én is elérem ezt a bűvös számot.![]()
A motorgenerál helyett pedig simán megéri egy motorcsere. 200 alatt megvan papírokkal mindennel. Személyes tapasztalat.
2016.01.19. 19:03
nagy.matyika írta:gorcsev írta:Szerintem pedig fél millió kilométer után is van élet az E39-ben. Lassan én is elérem ezt a bűvös számot.![]()
A motorgenerál helyett pedig simán megéri egy motorcsere. 200 alatt megvan papírokkal mindennel. Személyes tapasztalat.
Nem mondtam, hogy nincs, de nem olcsón fogja megtalálni azt az érzést, amit várna alap esetben az emberA bontott téma meg jó, de egyrészt nem látsz bele, másrészt pedig egyszer elfogynak a blokkok. Amúgy kíváncsi lennék, hogy lehet 200 ezerből jó blokkot venni, beépítette és lepapírozni..
2016.01.19. 19:06
SvidronyA írta:nagy.matyika írta:gorcsev írta:Szerintem pedig fél millió kilométer után is van élet az E39-ben. Lassan én is elérem ezt a bűvös számot.![]()
Nem mondtam, hogy nincs, de nem olcsón fogja megtalálni azt az érzést, amit várna alap esetben az emberA bontott téma meg jó, de egyrészt nem látsz bele, másrészt pedig egyszer elfogynak a blokkok. Amúgy kíváncsi lennék, hogy lehet 200 ezerből jó blokkot venni, beépítette és lepapírozni..
Példa -jó eséllyel- papírosra: KATT! Biztos, hogy nem a legolcsóbb, de cserébe pl. nem tűnnek el, ha savanyú a szőlő. Ebben viszont még nincs egy fillér munkadíj sem, tehát a 200k tényleg vékonynak tűnik
2016.01.19. 21:11
nagy.matyika írta: lepapírozni..
2016.01.20. 22:30
admin írta:nagy.matyika írta: lepapírozni..
Motorkódos a forgalmi
2016.01.21. 00:44
blueboi69 írta:admin írta:nagy.matyika írta: lepapírozni..
Motorkódos a forgalmi
Ezt úgy is el lehet érni ha már másik motor van benne? El lehet úgy adni az autót, hogy motorkód van a forgalmiban, de más a motor típusa?
2016.01.21. 08:43
2016.01.21. 09:56
SvidronyA írta:Az enyémben motorszám van.
Tapatalk-kal küldve az én D6503-el
2016.01.21. 10:11
2016.01.21. 10:32
SvidronyA írta:Én honosíttattam, azonban az (első) tulajdonos átadott az autó 0km-es korától valamennyi dokumentumot és valamelyik kpm -es kolléga nem volt rest összehasonlítani. Ha csak kód lett volna, már régen transzplantáció áldozatává vált volna Melániám és 28i vagy 30i duruzsolna benne.
2016.01.21. 11:00
kanyobence írta:SvidronyA írta:Én honosíttattam, azonban az (első) tulajdonos átadott az autó 0km-es korától valamennyi dokumentumot és valamelyik kpm -es kolléga nem volt rest összehasonlítani. Ha csak kód lett volna, már régen transzplantáció áldozatává vált volna Melániám és 28i vagy 30i duruzsolna benne.
Nekem is megvolt/megvan minden... Még a számla is, mert Her Günter egy összegben kipengette!
Összes szervíz papír, brossúrák, még parkoló cetlik is! De csak olvashatatlan volt az naaa!![]()
De számodra is van esély, hogy kódos legyen! Olvass utánna megvannak a praktikák!
.
2016.01.21. 11:22
SvidronyA írta:kanyobence írta:SvidronyA írta:Én honosíttattam, azonban az (első) tulajdonos átadott az autó 0km-es korától valamennyi dokumentumot és valamelyik kpm -es kolléga nem volt rest összehasonlítani. Ha csak kód lett volna, már régen transzplantáció áldozatává vált volna Melániám és 28i vagy 30i duruzsolna benne.
Nekem is megvolt/megvan minden... Még a számla is, mert Her Günter egy összegben kipengette!
Összes szervíz papír, brossúrák, még parkoló cetlik is! De csak olvashatatlan volt az naaa!![]()
De számodra is van esély, hogy kódos legyen! Olvass utánna megvannak a praktikák!
Bevallom töredelmesen, gyáva vagyok hozzá![]()
Nálam a kiskapuk igénybe vétele esetén kódolva van a ráb@szás.
2016.01.21. 11:32
kanyobence írta:SvidronyA írta:kanyobence írta:SvidronyA írta:Én honosíttattam, azonban az (első) tulajdonos átadott az autó 0km-es korától valamennyi dokumentumot és valamelyik kpm -es kolléga nem volt rest összehasonlítani. Ha csak kód lett volna, már régen transzplantáció áldozatává vált volna Melániám és 28i vagy 30i duruzsolna benne.
Bevallom töredelmesen, gyáva vagyok hozzá![]()
Nálam a kiskapuk igénybe vétele esetén kódolva van a ráb@szás.
Ezzel csak bevonzod... Na majd segítek, ha tényleg akarsz lökettérfogatot növelni
. Persze, attól beszélhetünk róla 2016.01.21. 15:20
nagy.matyika írta:SvidronyA írta:nagy.matyika írta:gorcsev írta:Szerintem pedig fél millió kilométer után is van élet az E39-ben. Lassan én is elérem ezt a bűvös számot.![]()
Példa -jó eséllyel- papírosra: KATT! Biztos, hogy nem a legolcsóbb, de cserébe pl. nem tűnnek el, ha savanyú a szőlő. Ebben viszont még nincs egy fillér munkadíj sem, tehát a 200k tényleg vékonynak tűnik
Ezért mondom, hogy elég karcsú, persze ez a kínálat teteje és biztos jó egy 300 ezret futott is, de azért na..
2016.01.21. 17:13
gorcsev írta:nagy.matyika írta:SvidronyA írta:nagy.matyika írta:gorcsev írta:Szerintem pedig fél millió kilométer után is van élet az E39-ben. Lassan én is elérem ezt a bűvös számot.![]()
Ezért mondom, hogy elég karcsú, persze ez a kínálat teteje és biztos jó egy 300 ezret futott is, de azért na..
A motor innen van a forumról (170k km volt benne), Muha mester tette bele a gépbe. És tényleg 200k alatt volt a végösszeg szállítással szereléssel cakli-pakli. És tényleg működik. Kellett még egy forgalmi átírás és ennyi.
2016.01.21. 18:50
nagy.matyika írta:gorcsev írta:A motor innen van a forumról (170k km volt benne), Muha mester tette bele a gépbe. És tényleg 200k alatt volt a végösszeg szállítással szereléssel cakli-pakli. És tényleg működik. Kellett még egy forgalmi átírás és ennyi.
Akkor nagyon nagyon baráti áron kaptad a blokkot, ami nem mindig reprodukálható
2016.01.21. 19:12
SvidronyA írta:nagy.matyika írta:gorcsev írta:A motor innen van a forumról (170k km volt benne), Muha mester tette bele a gépbe. És tényleg 200k alatt volt a végösszeg szállítással szereléssel cakli-pakli. És tényleg működik. Kellett még egy forgalmi átírás és ennyi.
Továbbá nagyon nem mindegy, hogy ekvivalens motorról beszélünk-e, illetve, hogy más motor esetén csak a blokkot, vagy a perifériákat is ugyanezen címszó alatt értjük-e, mert a "cullangok" is (pl. ECU) eléggé árképző tényezők.
2016.01.21. 20:17
kanyobence írta:SvidronyA írta:nagy.matyika írta:gorcsev írta:A motor innen van a forumról (170k km volt benne), Muha mester tette bele a gépbe. És tényleg 200k alatt volt a végösszeg szállítással szereléssel cakli-pakli. És tényleg működik. Kellett még egy forgalmi átírás és ennyi.
Továbbá nagyon nem mindegy, hogy ekvivalens motorról beszélünk-e, illetve, hogy más motor esetén csak a blokkot, vagy a perifériákat is ugyanezen címszó alatt értjük-e, mert a "cullangok" is (pl. ECU) eléggé árképző tényezők.
Kirángat oszt belógat... Mé ? nem így van?![]()
![]()
Am Bontós berkekben erős árkülönbségek vannak.... Úgy mint a kutakon az üzemanyagnál.
2016.01.21. 23:20
SvidronyA írta:kanyobence írta:SvidronyA írta:nagy.matyika írta:gorcsev írta:A motor innen van a forumról (170k km volt benne), Muha mester tette bele a gépbe. És tényleg 200k alatt volt a végösszeg szállítással szereléssel cakli-pakli. És tényleg működik. Kellett még egy forgalmi átírás és ennyi.
Kirángat oszt belógat... Mé ? nem így van?![]()
![]()
Am Bontós berkekben erős árkülönbségek vannak.... Úgy mint a kutakon az üzemanyagnál.
Irigylem a lendületed![]()
Engedelmetekkel még egy gondolat a fentiekről (mert releváns topicot nem találtam). Az én "beteg" fejemmel két esetben szánnám rá magam a művi beavatkozásra: 1.) ha a jelenlegi megkotlana; 2.) ha egy alkalmas donort lenne lehetőségem az elvárásaimnak (hülyeségemnek) megfelelően, minden lényeges porcikájában felújítani, valamint a fogadására az autó erőforrásfüggő komponenseit testre szabni a későbbi szopórollert elkerülendő. Szóval, egyelőre ennek annyi az esélye, mint a trójai falónak az epsomi derbin.
2016.01.22. 12:01