![]() |
2013.11.02. 13:33
2013.11.02. 17:37
2013.11.02. 19:41
Bummer írta:Epp befejeztem a kulso belso takaritast, borapolast, etc...egesz franko lett az uj viasz...de a lenyeg...jon a garazsszomszed...eladasra lesz az auto...WWWRTTFFFFF...ugy felhuzott...meg most is folyik rolam a hideg veritek...nem mondtam semmit csak gondoltam ( azert mert a szutykodat ugy tartot ahogy, attol meg mas apolhatja a kocsijat, no letedre olyan retekben ulsz, h mas allatot nem tart ilyen korulmenyek kozott...)
Gyaaaa
Tapatalk-kal küldve az én GT-N7105-el
2013.11.02. 20:06
Haminda írta:Bummer írta:Epp befejeztem a kulso belso takaritast, borapolast, etc...egesz franko lett az uj viasz...de a lenyeg...jon a garazsszomszed...eladasra lesz az auto...WWWRTTFFFFF...ugy felhuzott...meg most is folyik rolam a hideg veritek...nem mondtam semmit csak gondoltam ( azert mert a szutykodat ugy tartot ahogy, attol meg mas apolhatja a kocsijat, no letedre olyan retekben ulsz, h mas allatot nem tart ilyen korulmenyek kozott...)
Gyaaaa
Tapatalk-kal küldve az én GT-N7105-el
Nem nehéz átérezni a helyzetet. Én is órákig tudom takaritani a belsejét, és folyton hallgatom a kollégáimtól, hogy minek, miért meg hogy van ennyi időm...
Próbáltam elmagyarázni nekik, hogy nekem ez nem csak közlekedési eszköz, de reménytelen.
Tapatalk 2-vel küldve az én LT26i-ről
2013.11.02. 22:13
2013.11.02. 23:29
Davemoto írta:Csináltam a kocsiról pár képet a minap gondoltam megosztom veletek.
Általában sonax cuccokat használok a takarításához.
Üdv mindenkinek!
http://img534.imageshack.us/slideshow/w ... d=lsua.jpg
2013.11.03. 02:50
2013.11.03. 09:18
csiatt írta:Davemoto írta:Csináltam a kocsiról pár képet a minap gondoltam megosztom veletek.
Általában sonax cuccokat használok a takarításához.
Üdv mindenkinek!
http://img534.imageshack.us/slideshow/w ... d=lsua.jpg
A kormányt te bőröztetted? (csak azért mert alul-felül perforált bőr van) Az nem málik?
2013.11.03. 20:22
2013.11.03. 20:23
kovessyroli írta:Diesel tulajdonosokat kérdezem, hogy szívósorból mivel lehet a trutyit kitakarítani?![]()
Lapkamentes szívósor lesz berakva a kocsimba, és ma délelőtt Brigéciollal és fogkefével megdolgoztam, majd vízzel kimostam, de még mostsem az igazi.![]()
Valami koromoldó kellene....
2013.11.03. 20:26
admin írta:Féktisztító?
2013.11.03. 20:28
kovessyroli írta:Diesel tulajdonosokat kérdezem, hogy szívósorból mivel lehet a trutyit kitakarítani?![]()
Lapkamentes szívósor lesz berakva a kocsimba, és ma délelőtt Brigéciollal és fogkefével megdolgoztam, majd vízzel kimostam, de még mostsem az igazi.![]()
2013.11.03. 20:30
kovessyroli írta:admin írta:Féktisztító?
Azt nem próbáltam, de szerintem esélytelen erre.
Olyan vastag csíros - darabos lerakódás van benne.
Hideg zsíroldóra sem reagál.
2013.11.03. 20:31
hamoriarpi írta:kovessyroli írta:Diesel tulajdonosokat kérdezem, hogy szívósorból mivel lehet a trutyit kitakarítani?![]()
Vannak benne mechanikusan elérhetetlen járatok. Ha itt kémiailag feloldasz valamit, amit mechanikusan nem sikerül kiszedni, annak pl. olyan következménye lehet, hogy az első szippantásnál bekapja a motor, beakad a szeleptányér alá...
A többit nyilván ki lehet logikázni.
2013.11.03. 20:36
hamoriarpi írta:Vannak benne mechanikusan elérhetetlen járatok. Ha itt kémiailag feloldasz valamit, amit mechanikusan nem sikerül kiszedni, annak pl. olyan következménye lehet, hogy az első szippantásnál bekapja a motor, beakad a szeleptányér alá...
2013.11.03. 20:38
2013.11.03. 20:40
kovessyroli írta:hamoriarpi írta:Vannak benne mechanikusan elérhetetlen járatok. Ha itt kémiailag feloldasz valamit, amit mechanikusan nem sikerül kiszedni, annak pl. olyan következménye lehet, hogy az első szippantásnál bekapja a motor, beakad a szeleptányér alá...
Nem tudsz sokkolni![]()
Nem olyan bonyolult szerkezet, hogy ne tudnám kicsit kipucolni.
Nyilván nem újat akarok belőle, de vastag olajsárosan sem szeretném betenni.
Ma 1liter narancssárga brigeciolt nyomtam bele, és vízzel - slaggal átmostam.
Még eszembe jutott, hogy múltkor láttam a bárdiban olyan spayt, amit egr és karburátor tisztításra javasoltak.
Azt még kipróbálom
2013.11.03. 20:42
2013.11.03. 20:45
hamoriarpi írta:
Írtam fent a Valvoline-t. Ezekkel a spray-kkel csak az a gond, hogy az EGR és a Turbo is fém. A szívósor pedig szintetikus...
2013.11.03. 20:45
jlaci74 írta:kovessyroli írta:Diesel tulajdonosokat kérdezem, hogy szívósorból mivel lehet a trutyit kitakarítani?![]()
csőgörény