Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: E39 vásárlás

2014.02.11. 06:41

pola írta:Még hogy nincs ára az E39-nek...

mi ez a fos? :hányás

2014.02.11. 20:40

Haminda írta:
strobi írta:

Aztaqurva... :doglotlo:
Ez mi?... :facepalm:
Nem az árral van bajom... :?

Nem olyan rég 800ezerér volt fent...

Így van.....volt már fent 1500000-ért is,1550000-ért is egy ideig.Lehet ezúttal elírta,és 299999 akart lenni :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Johny540 2014.02.11. 21:38-kor.

2014.02.11. 20:46

Johny540 írta:
Haminda írta:
strobi írta:

Aztaqurva... :doglotlo:
Ez mi?... :facepalm:
Nem az árral van bajom... :?

Nem olyan rég 800ezerér volt fent...

Így van.....volt már fent 1.500.000-ért is,1.550.000-ért is egy ideig.Lehet ezúttal elírta,és 299.999 akart lenni :mrgreen:

Mármint 229,999 Ft ? (habár a fillér már nincs forgalomban...)

2014.02.11. 21:09

Zo78 írta:Mármint 229,999 Ft ? (habár a fillér már nincs forgalomban...)

Ezt most nem egészen értem.

2014.02.11. 21:18

Johny540 írta:

229 ft 999 fillér :D

2014.02.11. 21:27

Tomi.i írta:
Johny540 írta:

229 ft 999 fillér :D

Úgy 'biza!

2014.02.11. 21:42

Bocsi az értetlenségért...nem mintha a fórumozók 95%-ának nem lenne komoly problémája a helyesírással.....ennek ellenére úgy érzem nem tartozom közéjük.Mindenesetre javítottam.....az átláthatóság kedvéért raktam "oda" pontot egyébként.

2014.02.11. 22:21

Johny540 írta:Bocsi az értetlenségért...nem mintha a fórumozók 95%-ának nem lenne komoly problémája a helyesírással.....ennek ellenére úgy érzem nem tartozom közéjük.Mindenesetre javítottam.....az átláthatóság kedvéért raktam "oda" pontot egyébként.

:mrgreen: Na jó, de most már kissé túlmagyarázzuk. A megjegyzésem nem - az egyébként nem létező - helyesírási hibádra, hanem arra a tényre irányult, hogy ezért az autónak nevezett öszvérek szégyenéért kb 299 Ft 999 fillért lennék hajlandó megadni. nem voltam elég egyértelmű. :mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Zo78 az itt látható tagok köszönték meg: Johny540
Értékelés: 4.76%

2014.02.12. 18:30

:hangos: sziasztok és segítsééég :hangos:
hosszas keresés, szűrés, stb után 2 ótó akadt fent a szitán.... pénteken megyek megnézni őket, olvasgattam szorgalmasan a fórumot, tanultam, okosodtam, no meg elfogyasztottam anno pár bömbölőt, és még húderég autószerelőnek is tanulgattam deee azért minden tanácsot örömmel fogadok, a két jószág achilles sarkaira ha tudnátok rámutatni, hogy mit nézzek nagyon meg, alternatív megoldás, felképelem a kereskedőt, oszt majd megmondja a frankót :twisted:
szóval komolyra, az A terv 2001 es 525i steptronic, ezüst, minden gyári, bőr belső, kis board, 95000 mérföld, (UK ban élek) az sacc 150000 km, vezetett szervizkönyv, számlák, stb ami kell.... a B terv 2001 es 520i manuál, szövet belső, detto kis board, minden gyári kivéve a felniket, valami 17 es szutyerák van rajta majd közelről megvizslatom... 121000 mérföld, sacc 190000 km..... és ez is végíg vezetett szervizkönyves... szívem szerint a 525 lenne kézi váltóval, de őszintén nem vezettem még steptronicot, lövésem nincs hogy viselkedik automata autóm volt pár, de sima mezei automata váltóval. Olvastam a motor be, olajbetöltő kupak le alapjárat ficereg e megoldást, :shock: szóval ilyesmi okosságokra gondoltam, előre is köszi ha valaki tud tippeket adni :roker:

2014.02.12. 20:57

Fido írta::hangos: sziasztok és segítsééég :hangos:
hosszas keresés, szűrés, stb után 2 ótó akadt fent a szitán.... pénteken megyek megnézni őket, olvasgattam szorgalmasan a fórumot, tanultam, okosodtam, no meg elfogyasztottam anno pár bömbölőt, és még húderég autószerelőnek is tanulgattam deee azért minden tanácsot örömmel fogadok, a két jószág achilles sarkaira ha tudnátok rámutatni, hogy mit nézzek nagyon meg, alternatív megoldás, felképelem a kereskedőt, oszt majd megmondja a frankót :twisted:
szóval komolyra, az A terv 2001 es 525i steptronic, ezüst, minden gyári, bőr belső, kis board, 95000 mérföld, (UK ban élek) az sacc 150000 km, vezetett szervizkönyv, számlák, stb ami kell.... a B terv 2001 es 520i manuál, szövet belső, detto kis board, minden gyári kivéve a felniket, valami 17 es szutyerák van rajta majd közelről megvizslatom... 121000 mérföld, sacc 190000 km..... és ez is végíg vezetett szervizkönyves... szívem szerint a 525 lenne kézi váltóval, de őszintén nem vezettem még steptronicot, lövésem nincs hogy viselkedik automata autóm volt pár, de sima mezei automata váltóval. Olvastam a motor be, olajbetöltő kupak le alapjárat ficereg e megoldást, :shock: szóval ilyesmi okosságokra gondoltam, előre is köszi ha valaki tud tippeket adni :roker:

Nos, kb. az egész topic arról szól, hogy mit nézzen - mire figyeljen az ember, és mi legyen gyanús. A menüben, tippek trükkök között találsz egy, ezzel a topic-kal azonos című "fejezetet", ami gyk. kiválóan összefoglalja a tudnivalókat. Annak idején szóról-szóra megtanultam, mint egy verset... :mrgreen: :facepalm:
Viszont ami alapvetés, és álmodból felriadva is egyből vágnod kell: E39-t nem km óra, meg szervizkönyv, hanem állapot alapján veszünk... Viszont bármilyet választasz, szeresd, törődj vele, és meghálálja.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Zo78 az itt látható tagok köszönték meg: Fido

2014.02.12. 21:19

Zo78 írta:
Fido írta::hangos: sziasztok és segítsééég :hangos:

Nos, kb. az egész topic arról szól, hogy mit nézzen - mire figyeljen az ember, és mi legyen gyanús. A menüben, tippek trükkök között találsz egy, ezzel a topic-kal azonos című "fejezetet", ami gyk. kiválóan összefoglalja a tudnivalókat. Annak idején szóról-szóra megtanultam, mint egy verset... :mrgreen: :facepalm:
Viszont ami alapvetés, és álmodból felriadva is egyből vágnod kell: E39-t nem km óra, meg szervizkönyv, hanem állapot alapján veszünk... Viszont bármilyet választasz, szeresd, törődj vele, és meghálálja.

na ez a tippek trükkök közti "fejezet" pl tényleg jó ötlet, köszi, meg ha már ott matattam találtam sok hasznos dolgot :franko:

2014.02.12. 21:58

Fido írta:
Zo78 írta:
Fido írta:
na ez a tippek trükkök közti "fejezet" pl tényleg jó ötlet, köszi, meg ha már ott matattam találtam sok hasznos dolgot :franko:

Örülök, csak azt kérem még, hogy a kis [ quote = xy ] izékkel bánj óvatosan a fentiek elkerülése érdekében... :franko:

2014.02.12. 22:52

Én inkább a 25-re szavaznék, ott már megvan a BMW-s élmény, mikor odalépsz...

2014.02.13. 20:41

Hali! Végre elérkezett a pillanat, hogy e39-t vegyek. A motor úgy néz ki eldőlt, a váltó viszont még kérdéses...nem tudom, melyik jobb, automata vagy a manuális. Mennyire megbízható az e39 automataváltója?

2014.02.13. 20:54

JozeffE34 írta:Hali! Végre elérkezett a pillanat, hogy e39-t vegyek. A motor úgy néz ki eldőlt, a váltó viszont még kérdéses...nem tudom, melyik jobb, automata vagy a manuális. Mennyire megbízható az e39 automataváltója?

"Hali?
Te vagy kb. az 1001. ember, aki felteszi ezt a kerdest ... :facepalm:
Hogy megsporoljuk neked az idot--- azzal, hogy visszaolvasol.... :
Jok ezek az automatak, nem kell felni toluk ! Megfelelo idokozonkent cserelni kell benne az olajat es a szurot, es akkor sokaig jo lesz ( kb. 3-500.000 km.-ig ). HA ne adj isten behal, akkor 3-400.000 ft.-ert felujjitjak es utana ismet nehany szazezer km.-ig jol fog mukodni.
Vasarlasnal figyelni kell, hogy ne rantson az auto a valtasoknal !

Ezt a hozzászólást a szerzőnek leslie az itt látható tagok köszönték meg: Zo78

2014.02.13. 21:00

Köszönöm és bocsi.

2014.02.14. 18:36

:hangos: Hölgyeim és uraim, örömmel bejelentem hogy ezennel teljes jogu tagja vagyok a E 39 tulajdonosoknak :taps:
A győztes végül az 525i automata lett, facelift utáni 2001 es, kivül belül szép állapot, bőr belső, igazolt 150000 km, eddíg minden tökéletesen működik rajta. A másik amit néztem elhullott mikor beindítottam, valami csapágyhang jött a motor elejéről, az olaj fekete volt benne épp hogy elérte a nívó alját, belül lelakott, el sem jutott a próbautig..... na de ez... a steptronic meggyőzött, ezzel a 192 pacis motorral meglódul rendesen és jópofa az a pofozgatós mód is , még motorfék is akad..... tetszik.... :mrgreen:

2014.02.14. 18:56

Sziasztok!

Volna egy autó, ami nekem, mint laikusnak tetszik. A neten találhatóak közül képek alapján, és a milliós kategória körül a szemem megakadt rajta. Valaki volt esetleg megnézni?
Bárminemű észrevételt szívesen veszek.
Erről volna szó:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/528 ... ll-7639917

Üdv.: Gyuri
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gosgyo 2014.02.14. 19:07-kor.

2014.02.14. 19:01

gosgyo írta:Sziasztok!

Volna egy autó, ami nekem, mint laikusnak tetszik. A neten találhatóak közül képek alapján, és a milliós kategória körül a szemem megakadt rajta. Valaki volt esetleg megnézni?
http://www.youtube.com/watch?v=fQBzMYjp85w

Ezt ide BAROMIRA ROSSZ helyre linkelted. Összekeverted a linkeket. Itt BMW fanok vannak, más "kocsikhoz" vannak megfelelő blogok. :facepalm:

Ha a-ból b-be el akarsz jutni, akkor arra ott a Master-card, vagy sok "kocsi". Ha AUTÓZNI szeretnél, arra ott a BMW!!!!!! Keresgélj még a youtubon , rá fogsz találni az ide való videókhoz!

A háromágú gereblyék nem túl népszerűek ezen az oldalon.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek muhaati az itt látható tagok köszönték meg: Bummer
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára muhaati 2014.02.14. 19:07-kor.

2014.02.14. 19:02

gosgyo írta:Sziasztok!

http://www.youtube.com/watch?v=fQBzMYjp85w

Bátor link egy BMW fórumon :mrgreen:
Hozzászólás küldése

VigLink badge