![]() |
2013.06.16. 23:50
hamoriarpi írta:cszsolti írta:Sziasztok.
Valaki megtudná mondani,hogy hogyan tudok állitani a fényszóró mosókon hogy merre spricceljenek? Ugyanugy mint az ablakmosóét egy tüvel pl? Mondjuk ezek kicsit nagyobbnak tünnek szal jo nagy tüvel?
BMW speciál szerszám kell hozzá. Én megvettem annak idején.
2013.06.17. 05:14
cszsolti írta:hamoriarpi írta:cszsolti írta:Sziasztok.
Valaki megtudná mondani,hogy hogyan tudok állitani a fényszóró mosókon hogy merre spricceljenek? Ugyanugy mint az ablakmosóét egy tüvel pl? Mondjuk ezek kicsit nagyobbnak tünnek szal jo nagy tüvel?
De gondolom anélkül is megy!?
2013.06.18. 12:38
hamoriarpi írta:cszsolti írta:hamoriarpi írta:cszsolti írta:Sziasztok.
Szabi-féle módszert próbáld ki!
De lenne még egy korszakalkotó kérdésem: a klima belső hűtőjét hol találom vagy hol tudnám a legjobban benyomni a klima tisztitót?
2013.06.18. 16:48
cszsolti írta:hamoriarpi írta:cszsolti írta:hamoriarpi írta:cszsolti írta:Sziasztok.
Szabi-féle módszert próbáld ki!
Az is lesz,amint lesz erőm kimenni a kánikulába...De lenne még egy korszakalkotó kérdésem: a klima belső hűtőjét hol találom vagy hol tudnám a legjobban benyomni a klima tisztitót?
2013.06.22. 14:24
2013.06.22. 14:47
komoyosz írta:Halihó Skacok
Mi értelme van az akksi sarus resetnek?
Van valakinek tapasztalata?
Hogyan kell csinálni?
Üdv.
Komoyosz.
2013.06.22. 14:54
barbrady írta:komoyosz írta:Halihó Skacok
Hogyan kell csinálni?
Üdv.
Komoyosz.
Miért akarod csinálni, ha azt sem tudod mire jó?
Tapatalk2 ST25i
2013.06.22. 15:24
komoyosz írta:barbrady írta:komoyosz írta:Halihó Skacok
Hogyan kell csinálni?
Üdv.
Komoyosz.
Tapatalk2 ST25i
Kíváncsi vagyok.
Mivel nem tudom, hogy mi, és mire jó, ezért azt sem tudom, hogy akarom e csinálni.
Nincs semmi hibája az autómnak, nem ezért kérdezem, csak véletlenül bele futottam a kifejezésbe.
Üdv.
Komoyosz.
k
2013.06.22. 15:28
barbrady írta:komoyosz írta:barbrady írta:komoyosz írta:Halihó Skacok
Hogyan kell csinálni?
Üdv.
Komoyosz.
Tapatalk2 ST25i
Kíváncsi vagyok.
Mivel nem tudom, hogy mi, és mire jó, ezért azt sem tudom, hogy akarom e csinálni.
Nincs semmi hibája az autómnak, nem ezért kérdezem, csak véletlenül bele futottam a kifejezésbe.
Üdv.
Komoyosz.
k
Ha nincs semmi hibája, akkor ne csináld.
Tapatalk2 ST25i
2013.06.22. 17:06
2013.06.22. 17:20
komoyosz írta:Halihó Skacok
Hogyan kell csinálni?
Üdv.
Komoyosz.
2013.06.22. 17:22
Bugajauzsi írta:Nem birom levenni a hatso dobot. Levettem mar a tarcsarol a nyerget, mar csak le kene huznom az agyrol, de nem jon le. Tisztara olyan erzes, mint amikor a dob kivallasodik a pofatol, es a pofa nem engedi lecsuszni. (persze itt nem ertem miert vallasodna ki, amikor itt a pofa csak a kezifekhez van) De azt mindig egy kis kalapalassal meg lehet oldani, es lejon. De ma 1 orat probalkoztam a leszedessel es nem jott le. Billeg a tarcsa az agyon , meg szepen korpbeporog, de nem jon le akarhogy konyorgom neki. Van valami otlet hogy lehet a pofakat kicsit osszebb nyomni?
2013.06.22. 17:30
hamoriarpi írta:Bugajauzsi írta:Nem birom levenni a hatso dobot. Levettem mar a tarcsarol a nyerget, mar csak le kene huznom az agyrol, de nem jon le. Tisztara olyan erzes, mint amikor a dob kivallasodik a pofatol, es a pofa nem engedi lecsuszni. (persze itt nem ertem miert vallasodna ki, amikor itt a pofa csak a kezifekhez van) De azt mindig egy kis kalapalassal meg lehet oldani, es lejon. De ma 1 orat probalkoztam a leszedessel es nem jott le. Billeg a tarcsa az agyon , meg szepen korpbeporog, de nem jon le akarhogy konyorgom neki. Van valami otlet hogy lehet a pofakat kicsit osszebb nyomni?
Ki kell nullázni a kézifék betéteit.
2013.06.22. 17:59
muhaati írta:hamoriarpi írta:Bugajauzsi írta:Nem birom levenni a hatso dobot. Levettem mar a tarcsarol a nyerget, mar csak le kene huznom az agyrol, de nem jon le. Tisztara olyan erzes, mint amikor a dob kivallasodik a pofatol, es a pofa nem engedi lecsuszni. (persze itt nem ertem miert vallasodna ki, amikor itt a pofa csak a kezifekhez van) De azt mindig egy kis kalapalassal meg lehet oldani, es lejon. De ma 1 orat probalkoztam a leszedessel es nem jott le. Billeg a tarcsa az agyon , meg szepen korpbeporog, de nem jon le akarhogy konyorgom neki. Van valami otlet hogy lehet a pofakat kicsit osszebb nyomni?
Először állítsd vissza a kézifék-bowdeneket a kézifékkar alatt. Kézifékkar-szoknya lepattint, és alatta vannak a bowben állítói. Kilences, és tizenkettes csőkulcs kell hozzá.
2013.06.22. 18:09
Bugajauzsi írta:muhaati írta:hamoriarpi írta:Bugajauzsi írta:Nem birom levenni a hatso dobot. Levettem mar a tarcsarol a nyerget, mar csak le kene huznom az agyrol, de nem jon le. Tisztara olyan erzes, mint amikor a dob kivallasodik a pofatol, es a pofa nem engedi lecsuszni. (persze itt nem ertem miert vallasodna ki, amikor itt a pofa csak a kezifekhez van) De azt mindig egy kis kalapalassal meg lehet oldani, es lejon. De ma 1 orat probalkoztam a leszedessel es nem jott le. Billeg a tarcsa az agyon , meg szepen korpbeporog, de nem jon le akarhogy konyorgom neki. Van valami otlet hogy lehet a pofakat kicsit osszebb nyomni?
Először állítsd vissza a kézifék-bowdeneket a kézifékkar alatt. Kézifékkar-szoknya lepattint, és alatta vannak a bowben állítói. Kilences, és tizenkettes csőkulcs kell hozzá.
Halas koszonet, urak!
2013.06.23. 21:50
2013.06.23. 21:53
jlaci74 írta:
Nagyon szívesen...
Itt nincsenek ellátási problémák ...![]()
( Bár egy e46 M3 féktárcsára én is várok egy hete ...)
2013.06.23. 22:00
muhaati írta:jlaci74 írta:
Nagyon szívesen...
Itt nincsenek ellátási problémák ...![]()
( Bár egy e46 M3 féktárcsára én is várok egy hete ...)
Az ellátási problémák itt is csak, és kizárólag a gyári alkatrészekre vonatkoztak. Az utángyártott cuccok jönnek mint a Szegedi gyorsvonat.
Sőt, teli áron két nap alatt bármi megjött gyáriban is, eddig is. Csak az nem az igazi , megszokott kedvezményes gyári alkatrész.
2013.06.24. 00:36