![]() |
2009.05.25. 12:15
jackson írta:oroszlan írta:lepke írta:oroszlan írta:Egy dolgot tudomásul kell venni.
Józan paraszti ésszel:
1,5 tonnával 2500 köbcentivel vagy afelett városban ha haladni is akarsz nem lehet 6 literrel autózni.
Sem gázolajjal, sem benzinnel.
Szerintem.
Helo
Csak kispolszkival![]()
üdv zoli
Tavaly nyáron lemértem többször, csurig tankolástól csurig tankolásig.
A kispolszki fogyasztása 3,8-4,2 L/100km volt. De nem száguldozok vele, 60-70 között megyek mindenhol.
Néha megyek vele 80-90-el, de nehéz eset.
Egyszer mentem vele 115-öt, több kilométer hosszú lejtőn. Persze lefelé.
Na az ugyanolyan "élmény" volt, mint amikor egy 535d-t vezettem.
Ezt hogy csináltad az én OFF kispolszkim annó 10liter evett.
Jackson, aki állandóan tankolni járt a hülye kis tank miatt (de sebaj mert akkor MOL-os volt)
2009.05.25. 12:54
jackson írta:oroszlan írta:lepke írta:oroszlan írta:Egy dolgot tudomásul kell venni.
Józan paraszti ésszel:
1,5 tonnával 2500 köbcentivel vagy afelett városban ha haladni is akarsz nem lehet 6 literrel autózni.
Szerintem.
Helo
Csak kispolszkival![]()
üdv zoli
A kispolszki fogyasztása 3,8-4,2 L/100km volt. De nem száguldozok vele, 60-70 között megyek mindenhol.
Jackson, aki állandóan tankolni járt a hülye kis tank miatt (de sebaj mert akkor MOL-os volt)
2009.05.25. 12:55
lepke írta:jackson írta:oroszlan írta:lepke írta:oroszlan írta:Egy dolgot tudomásul kell venni.
Józan paraszti ésszel:
Szerintem.
Helo
Csak kispolszkival![]()
üdv zoli
Helo Jackson
Klimával vagy klima nélkül![]()
üdv zoli
2009.05.25. 21:38
jackson írta:lepke írta:jackson írta:oroszlan írta:lepke írta:oroszlan írta:Egy dolgot tudomásul kell venni.
Józan paraszti ésszel:
Szerintem.
Helo
Csak kispolszkival![]()
üdv zoli
Helo Jackson
Klimával vagy klima nélkül![]()
üdv zoli
Klímás volt. Igaz a többi lerohadthoz képest ez működött. Vitte az utazó 80km/h-t és tudott 100-al is menni![]()
A klíma a motortér hátul kinyit és egy "gyári" rögzítő fülre kinyit kb 10cm. Jobban hült a motor és nem rohadtál meg a melegben. Ha nagyon meleg volt akkor totál kinyitás és az tényleg jól hült.
Régen azt hittem a kisposzkin a motor térbe mindig fordítva rakták a fekete műanyag rácsot, de a szerelő elmondta, hoy úgy hűl jobban mert a menetszél örvénye felfelé kiszívja a meleget.
Jackson, aki bömbik elött 650-ben nyomta
2009.06.03. 19:57
2009.06.06. 21:17
lepke írta:Helo
A talirol hazafelé jövet az M3kivezetöjénél lenulláztam a fogyasztásméröt 7.1litert mutatott végig,mondom ez csoda
üdv zoli
2009.06.07. 08:53
LeviM5 írta:lepke írta:Helo
A talirol hazafelé jövet az M3kivezetöjénél lenulláztam a fogyasztásméröt 7.1litert mutatott végig,mondom ez csoda
üdv zoli
Hát az, mert 11 valamennyi volt mikor mentem vele![]()
![]()
![]()
2009.06.07. 11:05
lepke írta:LeviM5 írta:lepke írta:Helo
üdv zoli
![]()
![]()
Helo Levi
Irtam hogy nulláztam![]()
130km/ó-ás sebességnél tempomattal,nem nyomtam neki mert a soför nemérezte jól magát![]()
üdv zoli
2009.06.07. 12:32
simi64 írta:lepke írta:LeviM5 írta:lepke írta:Helo
üdv zoli
![]()
![]()
Helo Levi
130km/ó-ás sebességnél tempomattal,nem nyomtam neki mert a soför nemérezte jól magát![]()
üdv zoli
Ezek az átkozott kismajmok...
2009.06.07. 13:13
lepke írta:simi64 írta:lepke írta:LeviM5 írta:lepke írta:Helo
üdv zoli
![]()
![]()
Helo Levi
üdv zoli
Helo simi
Meg még szakadó esöben
üdv zoli
2009.06.10. 22:15
LeviM5 írta:lepke írta:simi64 írta:lepke írta:LeviM5 írta:lepke írta:Helo
üdv zoli
![]()
![]()
Helo Levi
üdv zoli
Helo simi
Meg még szakadó esöben
üdv zoli
Azért esőben megvolt a 160, Irénkének ne mond!![]()
Amúgy a 11 valamennyi se semmi, mert a talin nem épp szolíd fogyi volt a jellemző...
azt inkább hanyagoljuk 2009.06.19. 13:50
simi64 írta:Pocsék idők elé nézünk!
2009.06.19. 15:21
2009.06.26. 08:44
2009.06.26. 13:14
Viper írta:Tegnap jöttem meg Horvátországból és nem hittem a szememnek. Két autóval mentünk nyaralni, a másik egy offbuzuki 1.3 2007 volt. Kinn 653 Km-nél tankoltam 51 L-t, ebből 120-130-as tempóval kb 500km autópálya, majd ott 150 km rohangászás, városnézés a környéken.
Az átlagfogyasztás mindkettőnknek egyforma volt. 7.8 L/100KM !!!!!! (ráadásul ő csak pályán használta)
Hazafelé még nem tudom a pontos számokat, mert nem tankoltam rá, de az óra állás szerint hasonlóan keveset fogyasztott. Nagyon, nagyon meglepődtem. Olvastam a gépkönyv által megadott 7.3-at de nem gondoltam, hogy ezt valóban meg lehet közelíteni.
Eddigi csúcsfogyasztásom 8.8 volt, igaz nem tartott vissza senki.
2009.06.27. 21:25
2009.06.27. 21:30
Oroszlan írta:A napokban kicsit száguldozta a megyében, lakott területek között 150-160, azon belül (tudom nem szép dolog) 100 alatt szinte sehol.
Mindenkit lenyomtam. Volt egy agyon tuningolt ősrégi Honda CRX (ami valamikor jö kis kocsi volt), a ránézésre legnagyobb jóindulattal is kb 18 éves sofőrje nagyon igyekezett, de rosszul mérte fel a kocsi erejét és önmaga képességeit. Igaz elég jól gyorsult, de nem tartott sokáig.
Ugyanígy járt egy szüke Wagon-R és egy piros Ignis is. Látják jövök, erre elkezdik tolni neki, majd az első kanyar előtt satufék. Én mosolygok, semmi duda, semmi villantás, de ezek meg integetnek maguknak a tükörben. Aztán a kanyar után megint tolás neki, szegény Suzukikról majdnem lemaradt a kasztni, de vezetőik öröme ugyanolyan hamar elfogyott, mint a lendületük.
Na így közlekedtem kb 80km-t. Előtte nulláztam le a számlálót, mikor hazaértem 11,3 volt.
Kicsit sajnáltam a kocsit, de minek a 218 LE + a sportfutómű, ha soha nem használom ki ?
2009.06.27. 21:31
Oroszlan írta:A napokban kicsit száguldozta a megyében, lakott területek között 150-160, azon belül (tudom nem szép dolog) 100 alatt szinte sehol.
Mindenkit lenyomtam. Volt egy agyon tuningolt ősrégi Honda CRX (ami valamikor jö kis kocsi volt), a ránézésre legnagyobb jóindulattal is kb 18 éves sofőrje nagyon igyekezett, de rosszul mérte fel a kocsi erejét és önmaga képességeit. Igaz elég jól gyorsult, de nem tartott sokáig.
Ugyanígy járt egy szüke Wagon-R és egy piros Ignis is. Látják jövök, erre elkezdik tolni neki, majd az első kanyar előtt satufék. Én mosolygok, semmi duda, semmi villantás, de ezek meg integetnek maguknak a tükörben. Aztán a kanyar után megint tolás neki, szegény Suzukikról majdnem lemaradt a kasztni, de vezetőik öröme ugyanolyan hamar elfogyott, mint a lendületük.
Na így közlekedtem kb 80km-t. Előtte nulláztam le a számlálót, mikor hazaértem 11,3 volt.
Kicsit sajnáltam a kocsit, de minek a 218 LE + a sportfutómű, ha soha nem használom ki ?
2009.06.27. 21:34
Oroszlan írta:de minek a 218 LE + a sportfutómű, ha soha nem használom ki ?