![]() |
2010.05.02. 23:34
Orsika írta:Egész pontosan Turán lakom jelenleg Bp-re járok majd dolgozni az elektromos kütyüs szerelőm meg Esztergomban van!!!
2010.05.03. 06:27
simi64 írta:Miért?
Miért? Mert olvasta a fórumon, hogy a Pocilaci is diagol?
Lehet, közelebb van hozzá, mint a Jackson!
Te még olyanra is emlékszel, amit nem is olvastál
2010.05.03. 07:15
jackson írta:ui: kéne még pár lelkes diagoló klubtag Pécsen, Szegeden, Nagykanizsa-Sopron környékén no meg Debrecenben
2010.05.03. 07:24
Imco írta:jackson írta:ui: kéne még pár lelkes diagoló klubtag Pécsen, Szegeden, Nagykanizsa-Sopron környékén no meg Debrecenben
TODHE
Tescos Országos Diagnosztikai Hálózat E39 klub
Levédettem.
2010.05.03. 10:03
2010.05.03. 19:38
jackson írta:simi64 írta:Miért?
Orsika: akkor ha diagnosztikára van szükséged ne felfelé kanyarodj az M0-án ha nem le ferihegyhez és kevesebb forintból és kilóméterből letudod nálam.
Jackson, aki mint kiderült közelebb van mint PociLaci
ui: kéne még pár lelkes diagoló klubtag Pécsen, Szegeden, Nagykanizsa-Sopron környékén no meg Debrecenben
2010.05.03. 23:38
Orsika írta:jackson írta:simi64 írta:Miért?
Orsika: akkor ha diagnosztikára van szükséged ne felfelé kanyarodj az M0-án ha nem le ferihegyhez és kevesebb forintból és kilóméterből letudod nálam.
ui: kéne még pár lelkes diagoló klubtag Pécsen, Szegeden, Nagykanizsa-Sopron környékén no meg Debrecenben
Te vecsésen vagy???
2010.05.04. 07:12
Orsika írta:jackson írta:simi64 írta:Miért?
Te vecsésen vagy???
2010.05.14. 14:45
2010.05.14. 15:06
adam írta:Hali!
Valaki tud abban segíteni, hogy miért jött elő az óra a szerviz intervallum jelzőnél? Most volt szervizen a kocsi, a zöld ledek közül az összes ég újra és valamiért 2 nap múlva előjött az óra. Azt az órát, hogy lehet eltüntetni? Az a baj a BC-m annyira nem olvasható...(2002-es a kocsi)
2010.05.14. 16:07
hegylako írta:adam írta:Hali!
Valaki tud abban segíteni, hogy miért jött elő az óra a szerviz intervallum jelzőnél? Most volt szervizen a kocsi, a zöld ledek közül az összes ég újra és valamiért 2 nap múlva előjött az óra. Azt az órát, hogy lehet eltüntetni? Az a baj a BC-m annyira nem olvasható...(2002-es a kocsi)
Szia!
Óra ha jól tudom akkor a fékolaj csere jelző.
Javitsatok ki ha tévedek.
2010.05.21. 23:37
Imco írta:hegylako írta:adam írta:Hali!
Szia!
Óra ha jól tudom akkor a fékolaj csere jelző.
Javitsatok ki ha tévedek.
Úgy van.
Nullázd még egyszer és akkor elalszik.
Persze a fékolajat sem árt lecserélni.
Szerintem...
2010.05.22. 08:38
mate írta:2 evente kotelezo lecserelnia fekfolyadekot.
Abban segitsetek nekem, hogy egy 1998-as E46-ban hogyan tudom kiutni a szervizintervallumot BC nincs benne? Ugyanugy a rovidrezaros moddszerrel?
2010.05.24. 22:38
jackson írta:mate írta:2 evente kotelezo lecserelnia fekfolyadekot.
Abban segitsetek nekem, hogy egy 1998-as E46-ban hogyan tudom kiutni a szervizintervallumot BC nincs benne? Ugyanugy a rovidrezaros moddszerrel?
Ha össze futsz velem akkor tuti sikerül. És még egy CD-t is kapsz ami rád vár már egy ideje.
Jackson, aki javasolja
2010.05.30. 22:01
2010.05.30. 23:20
szpbmw írta:Sziasztok!
INPA-ában hogyan lehet nullázni a fékolaj intervallumot? Végignéztem minden menüt de nem találom. Amúgy a 5er-ben cserélték a fékolajat, de az órát basztak lenullázni![]()
És a szervízintervallumot? (tudom, hogy műszerfalról is lehet)
Előre is köszi,
szpbmw
2010.05.31. 00:05
Imco írta:szpbmw írta:Sziasztok!
INPA-ában hogyan lehet nullázni a fékolaj intervallumot? Végignéztem minden menüt de nem találom. Amúgy a 5er-ben cserélték a fékolajat, de az órát basztak lenullázni![]()
Előre is köszi,
szpbmw
Aki keres...
2010.05.31. 00:08
Azt is lehet óracsoportról annak idején én is ott nulláztam de már nem emlékszem hogy pontosan hogy kell...szpbmw írta:Szia!
Ezt ismerem, de én egyrészt a fékfolyadék cseréjét jelző órára gondoltam (csak azt nullázni), másrészt, hogy INPA-ában lehet -e ezt valahogy????
De ha valaki tud INPA nélküli megoldást, az is érdekel.
Üdv,
szpbmwImco írta:szpbmw írta:Sziasztok!
Előre is köszi,
szpbmw
Aki keres...
2010.05.31. 07:45
admin írta:Azt is lehet óracsoportról annak idején én is ott nulláztam de már nem emlékszem hogy pontosan hogy kell...
2010.05.31. 14:03
Imco írta:admin írta:Azt is lehet óracsoportról annak idején én is ott nulláztam de már nem emlékszem hogy pontosan hogy kell...
Az olajcsere reset nállam lenullázta a fékolajat is.
Azaz nem ég a kis orácska a zöld ledek alatt.
Óracsoportról nullázva.