![]() |
2009.12.06. 15:21
Oroszlan írta:MChris írta:madox írta:lepke írta:Helo
Akkor szavazzunk![]()
30 év felett csak Automata kiméli a LÁBAT
nyugodtan lehet telefonálni mert a jobb kéz szabad![]()
![]()
üdv zoli
Én már 33 vagyok, de nekem ne kímélje semmi a lábam,,,
most jön hogy minden 7n parázson járszén meg fakírhoz ott jobb minőségű a szög mint az asztalosnál
AZKÉZIS. - Önkínzás, Önsanyargatás (Zoli kedvéért magyarul is.)
Vagy más néven: a majom lába:
Mert: AZ KÉZ IS !
2009.12.06. 17:15
2009.12.06. 17:34
simi64 írta:Úgy látszik a vörsönyautósok nem keveredhetnek olyan igazi csigalépéses dugóba.
Egy kezet és egy lábat mindenesetre feleslegesen lefoglal. (az izomlázról nem is beszélve)
2009.12.06. 20:40
simi64 írta:Úgy látszik a vörsönyautósok nem keveredhetnek olyan igazi csigalépéses dugóba.
Egy kezet és egy lábat mindenesetre feleslegesen lefoglal. (az izomlázról nem is beszélve)
2009.12.06. 20:44
madox írta:simi64 írta:Úgy látszik a vörsönyautósok nem keveredhetnek olyan igazi csigalépéses dugóba.
Inkább az izomláz jöjjön, csak legyen nagy teljesítmény és kezünkben az irányítás...
Nincs is annál jobb mint mikor visszavált az ember egy-két fokozatot és padló...
Hadd dübörögjön a nyóóóc henger
2009.12.06. 20:58
2009.12.06. 21:18
VZoltan írta:Igaz, jó érzés a gép uralma, pl kézi váltással, azért az automatával szerintem nem annyival gyengébb az élmény, mint amennyivel kényelmetlenebb a kézi váltogatás városban. Tapasztalatom szerint automata után nem igen szoktak az emberek visszavágyni a kapcsolgatásra. Persze kinek a pap, kinek a papné.![]()
Üdv. Zoli
2009.12.06. 21:38
2009.12.06. 22:46
lepke írta:VZoltan írta:Igaz, jó érzés a gép uralma, pl kézi váltással, azért az automatával szerintem nem annyival gyengébb az élmény, mint amennyivel kényelmetlenebb a kézi váltogatás városban. Tapasztalatom szerint automata után nem igen szoktak az emberek visszavágyni a kapcsolgatásra. Persze kinek a pap, kinek a papné.![]()
Üdv. Zoli
Helo
Mondjuk egy Pesti dugóban állandó kuplongolás,fékezés,váltogatás
ennyivel kényelmesebb az automata váltó
de ha szétmegy akkor zsebbenyúlós
üdv zoli
2009.12.06. 22:58
Csak ez utána jó lesz megint vagy 240000km-ig.Az automata meg nem biztos volt itt a fórumon már nem egy ember akinek nem igazán lett jó az automata felújítása.kzoli819 írta:lepke írta:VZoltan írta:Igaz, jó érzés a gép uralma, pl kézi váltással, azért az automatával szerintem nem annyival gyengébb az élmény, mint amennyivel kényelmetlenebb a kézi váltogatás városban. Tapasztalatom szerint automata után nem igen szoktak az emberek visszavágyni a kapcsolgatásra. Persze kinek a pap, kinek a papné.![]()
Üdv. Zoli
Helo
Mondjuk egy Pesti dugóban állandó kuplongolás,fékezés,váltogatás
ennyivel kényelmesebb az automata váltó
de ha szétmegy akkor zsebbenyúlós
üdv zoli
A kuplungos is lehet zsebbenyúlós. Nekünk az off furgonban 240000 km megtétele után szétment a kettős tömegű lendkerék. Ha meg már szétszedik, akkor kuplungozás is lesz. A szerelő szerint ez nem kirívó példa. Ennyit bírnak. Annyiban kellemetlen, hogy az autó még csak 2 és fél éves. Így együtt egy automataváltó felújítás árában lesz.
2009.12.08. 13:53
VZoltan írta:Igaz, jó érzés a gép uralma, pl kézi váltással, azért az automatával szerintem nem annyival gyengébb az élmény, mint amennyivel kényelmetlenebb a kézi váltogatás városban. Tapasztalatom szerint automata után nem igen szoktak az emberek visszavágyni a kapcsolgatásra. Persze kinek a pap, kinek a papné.![]()
Üdv. Zoli
2009.12.08. 18:12
madox írta:
Ebben azért tévedsz, mert nekem pl az előző gépem automata volt...próbálj ki egy 540-et vagy egy M5-öt és azokba te is a kézit fogod szeretni...
2009.12.08. 18:26
VZoltan írta:madox írta:
Ebben azért tévedsz, mert nekem pl az előző gépem automata volt...próbálj ki egy 540-et vagy egy M5-öt és azokba te is a kézit fogod szeretni...
Kipróbáltam egy 540 kézist, meg egy 740 automatát is és engem nem győzött meg a kézi váltó, de lehet, hogy ez az én hibám. Természetesen az ellenkező véleményt tiszteletben tartom, mert nem vagyunk egyformák, így az érzéseink se. Sajnos M5-höz nem volt még szerencsém![]()
Üdv: Zoli
2009.12.08. 21:01
simi64 írta:VZoltan írta:madox írta:
Kipróbáltam egy 540 kézist, meg egy 740 automatát is és engem nem győzött meg a kézi váltó, de lehet, hogy ez az én hibám. Természetesen az ellenkező véleményt tiszteletben tartom, mert nem vagyunk egyformák, így az érzéseink se. Sajnos M5-höz nem volt még szerencsém![]()
Ne vedd komolyan, Zoli! A Madoxnak az automatája egy A6-os fostalicskában volt biztos, azért gondol rá vissza ily' borúlátóan.![]()
(legalábbis remélem, hogy így van)
2009.12.08. 22:47
madox írta:simi64 írta:VZoltan írta:madox írta:
Ne vedd komolyan, Zoli! A Madoxnak az automatája egy A6-os fostalicskában volt biztos, azért gondol rá vissza ily' borúlátóan.![]()
Te nyomoztál utánam???![]()
Tényleg volt egy automata A6-om is ! De az előző történetesen egy bömös volt és semmi gondom nincs az automata váltóval, sőt különösen kedvelem, csak egy sportos kocsiban jobban preferálom a kézit...
2009.12.09. 01:09
2009.12.09. 12:21
lepke írta:madox írta:simi64 írta:VZoltan írta:madox írta:
Te nyomoztál utánam???![]()
Tényleg volt egy automata A6-om is ! De az előző történetesen egy bömös volt és semmi gondom nincs az automata váltóval, sőt különösen kedvelem, csak egy sportos kocsiban jobban preferálom a kézit...
helo
FBI rajtad van
azért egy automatát nem lehet összehasonlitani
kéziváltóval![]()
üdv zoli
2009.12.21. 12:32
2009.12.21. 13:46
sufnyi írta:525 tds manuál. Vezettem automatát és ahogy már az előttem szólók kifejtették egypáran, nekem sem tetszik a nyúlós bőgetős gyorsulás. Lehet hogy csak a régi Zsigám miatt vagyok ilyen ijedősaz akkor ment így mikor kinyiffant a kuplungtárcsa. A kettős tömegű lendkerekem (melyik barom mérnök találta ki) nekem is szétment, de másfél óra meló után ki lett cserélve újabb 200 000 km. Minimum. Ja és a váltó ugyanolyan mint azelőtt.
. Na ennyi mentem driftelni Dobogókőre...
mostanában reggelenként teljesítem a helyi WRC kicsinyített változatát....automatával nem hiszem engedné ilyen ...án csúsztatni a farát.
2009.12.21. 14:15