Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.08.08. 23:44

Nagyon hálás lennék érte :) vallykukacvallyponthu

2008.08.08. 23:52

vally írta:Nagyon hálás lennék érte :) vallykukacvallyponthu

Elküldve!

2008.08.13. 21:38

A Business egységem kiírta, h "Itsy".
Sehol se találom. Mit jelent?

2008.08.13. 22:36

Sziasztok!

Nincs valakinek esetleg eladó MID-je + CD lejátszója? Már gülülnek a szemeim a sok kereséstől, de nem találtam sehol. :(

Üdv
Zsolt

2008.08.14. 06:21

zsolte39 írta:Sziasztok!

Nincs valakinek esetleg eladó MID-je + CD lejátszója? Már gülülnek a szemeim a sok kereséstől, de nem találtam sehol. :(

Üdv
Zsolt

Szia!

Nézd meg náluk:
http://www.bmwbonto.com/1.htm
http://www.e39.hu/modules.php?name=Foru ... forum&f=19

van a vaterán és az ebay-en is.

Elég ritka,hogy van valakinek eladó.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MChris 2008.08.14. 06:36-kor.

2008.08.14. 06:24

Ja és még egy dolog:ha MID-hez kell egy plusz kábel is!

Feljebb olvashatsz róla.

2008.08.14. 07:13

MChris írta:Ja és még egy dolog:ha MID-hez kell egy plusz kábel is!

Feljebb olvashatsz róla.

Szia!

Igen, köszi, a kábelről tudok. :) Ebay-en már próbáltam rendelni, de nem egyszerű ez a licitálás.

Az oldalt megnézem!

Üdv
Zsolt

2008.08.14. 07:15

zsolte39 írta:
MChris írta:Ja és még egy dolog:ha MID-hez kell egy plusz kábel is!

Feljebb olvashatsz róla.

Szia!

Igen, köszi, a kábelről tudok. :) Ebay-en már próbáltam rendelni, de nem egyszerű ez a licitálás.

Az oldalt megnézem!

Üdv
Zsolt

szia! Laco7-nél láttam eladó midet. püben megküldöm a számát.

2008.08.14. 07:19

Köszi!

Remélem, összejön a biznisz. :D

Üdv!

kábel

2008.08.14. 08:08

zsolte39 írta:Köszi!

Üdv!

Szia!

Szerintem felesleges a Mid kábelét ebay-n megvenni. Itthon is megkapod olyan 5ezer ft körül. És az biztos, hogy új, és semmi baja nincs! :)

Re: kábel

2008.08.14. 08:18

vaszarig írta:

Üdv!

Szia!

Szerintem felesleges a Mid kábelét ebay-n megvenni. Itthon is megkapod olyan 5ezer ft körül. És az biztos, hogy új, és semmi baja nincs! :)

Jah, nem a kábelt akartam ebay-en venni, hanem MID-et és CD lejátszót. :) Kábel van Wallisnál, 5.600 Huf. :)

2008.08.14. 11:18

zsolte39 írta:
vaszarig írta:

Üdv!

Szia!

Jah, nem a kábelt akartam ebay-en venni, hanem MID-et és CD lejátszót. :) Kábel van Wallisnál, 5.600 Huf. :)

Ja, akkor bocsi! :lol: Mondjuk én a Midet és a rádiót sem onnan venném! Kint sokat kérnek érte! Tavaly vettem a TDS-hez 15ezer pénz volt a MID és a magnós rádió! :wink: És ebből a rádió volt a 10 azt hiszem! :twisted:

2008.08.14. 11:29

vaszarig írta:
zsolte39 írta:
vaszarig írta:

Üdv!

Szia!

Ja, akkor bocsi! :lol: Mondjuk én a Midet és a rádiót sem onnan venném! Kint sokat kérnek érte! Tavaly vettem a TDS-hez 15ezer pénz volt a MID és a magnós rádió! :wink: És ebből a rádió volt a 10 azt hiszem! :twisted:

Na igen, de nekem MID + CD kellene, mert rádiót nem nagyon hallgatok, a kazetta meg öö... Hogy is mondjam. Elavult? :D Sajnos az autómban a teljesen alap magnós rádió volt (MID nélküli), de most szeretném vissza alakítani gyárira a hifit - jelenleg egy MP3-as fej van benne, ami elég bután mutat a 2DIN helyen. :oops:

2008.08.14. 13:02

zsolte39 írta:
vaszarig írta:
zsolte39 írta:
vaszarig írta:

Üdv!

Szia!

Na igen, de nekem MID + CD kellene, mert rádiót nem nagyon hallgatok, a kazetta meg öö... Hogy is mondjam. Elavult? :D Sajnos az autómban a teljesen alap magnós rádió volt (MID nélküli), de most szeretném vissza alakítani gyárira a hifit - jelenleg egy MP3-as fej van benne, ami elég bután mutat a 2DIN helyen. :oops:

Teljesen megértelek! :) Mivel annak idején én nem találtam CD-s fejegységet, ezért lett az a megoldás, hogy MID magnóval, s a gyári CD-tár meg hátra a csomiba! :)

2008.08.17. 09:51

"Így van! Szerintem te is meg tudod csinálni! Csak a rádiót kell kivenni, meg a kesztyűtartót, mivel a mögötte lévő elosztóba kell egy szálat bekötni, valamint a biztosítéktáblába kell egy lábat bekötni! Ennyi! A leírásban megvan hogy mit hová!Mosoly"

Azért ez nem a legegyszerűbb dolog a földön. :) Valaki pesten nem vállalná ezt?

2008.08.19. 14:30

Ha a kétrészessé átalakítást tervezők közül mégis szüksége lenne valakinek egy Business kazettás egységre, elég baráti áron tudok egyet - a szekrényben fekszik egy 99-es gyártású (az újabb kinézetű, két gombos, de még nem a new generation csatlakozós) :)
jut eszembe: a fejegység vásárlásnál ügyeljetek az évjáratra: a facelift és prefacelift egységeknek ugyanis más a csatlakozójuk. van hozzá adapter, de az többe kerül, mint az egész fej bontottan.

Amúgy az átalakítás tényleg nem egy nagy ödöngősség, magam azonban nem vállalkoznék rá (nekem megcsinálták). ha valakinek kell, tudok rá ajánlani embert a székesfővárosban.

e39 mp3 CD váltó

2008.08.19. 14:50

Sziasztok!

Lehet bármilyen módon gyári/nem gyári mp3CD-s CD váltót tenni e39-be, vagy a kazettás rádiót gyári mp3CD-re cserélni?

Üdv

Re: e39 mp3 CD váltó

2008.08.19. 17:04

BZs írta:Sziasztok!

Lehet bármilyen módon gyári/nem gyári mp3CD-s CD váltót tenni e39-be, vagy a kazettás rádiót gyári mp3CD-re cserélni?

Üdv

Van egy átalkító, amivel cd tár helyett iPodot tudsz hallgatni.

Re: e39 mp3 CD váltó

2008.08.19. 17:07

BZs írta:Sziasztok!

Üdv

Lehet csak pénz kérdése az egész:
http://portal.martincaraudio.hu/bmw_gya ... d_tar.html

sebességfüggő hangerő!

2008.08.28. 09:08

Sziasztok!

Kazettás rádió van a kocsiban, és nagyon idegesít az automatikusan 50-nél fel ill. le megy a hangerő, mivel általában városban használom. Lehet ennek a mértékét állítani vagy teljesen kikapcsolni?
Hozzászólás küldése

VigLink badge