![]() |
2007.02.05. 12:37
BMW_Power írta:kzoli819 írta:Hy!
Nekem hátsó ablaktörlő problémám van! Amikor bekapcsolom, csak kattan egy hangosat, de nem megy. Biztosíték jó, mosó megy. Volt már valakinek ilyen problem?
Nyisd fel a hátsó ablakot, kézzel kattintsd vissza a zárat - üveg lecsukást emulálunk- kapcsold be az ablaktörlöt majd nézd meg hogy a tárcsa ott a zárnál forog-e ide oda. ha forog akkor próbáld a felnyitott ablaknál megmozgatni kézzel az ablaktörlöt, könnyen kell mennie. ha nem akkor neked is berohadtalul van egy lyuk spricc oda wd40 és mozgatni sokat. Engem is szivatott a mocsok.
2007.02.05. 17:45
2007.02.05. 18:06
KissiT írta:Sziasztok!
Egy E39 525d-vel van problémám. 16-9-es Navi,és cd-tár is van.A gond az,hogy nem ismeri fel a cd tárat. Nem tudok átváltani cdre,sem kazettára. Lehet a gombbal van a probléma,mert a fölötte lévő FM gomb sem reagál. Remélem nem kell cserélni az egész panelt.
Ja és márkaszervizben látatlanban(telefonon) egy 160.000-es vezérlőcserét emlegettek..
Úgy kezdődött az egész,hogy magától átváltott cd hallgatás közben rádióra,és utána kb két percig vissza sem tudtam váltani. Aztán egyre gyakrabban csinálta,most meg kampec teljesen.
Előre is kösz a válaszokat.
2007.02.05. 19:37
2007.02.07. 16:17
2007.02.09. 17:00
2007.02.09. 17:14
2007.02.09. 17:15
2007.02.09. 19:26
pappkari írta:nem lett hosszú csak ritka:D
2007.02.09. 21:24
qqriq-1 írta:pappkari írta:nem lett hosszú csak ritka:D
Csak azért ritka mert az indexből ide is bemásoltam (lusta voltam még 1X
leírni)
Háááát a kábel további részét valóban nem néztem de maga a kábel
hőfoka nem hiszem hogy hatással lenne a végeredményre. (hiszen
gondolom a patron adja a jelet)
De már gondoltam rá hogy végig kellene nézni nincs e megtörve stb...
azért köszi az 5letet
2007.02.09. 22:21
admin írta:qqriq-1 írta:pappkari írta:nem lett hosszú csak ritka:D
Csak azért ritka mert az indexből ide is bemásoltam (lusta voltam még 1X
leírni)
Háááát a kábel további részét valóban nem néztem de maga a kábel
hőfoka nem hiszem hogy hatással lenne a végeredményre. (hiszen
gondolom a patron adja a jelet)
De már gondoltam rá hogy végig kellene nézni nincs e megtörve stb...
azért köszi az 5letet
Ha szakat lenne akkor -40 -et kéne mutatnia!Inkáb összeér egy kicsit lehet valahol össze oxidalt és az ad neki egy bizonyos ellenállás értéket.Hapedig ez párhuzamos az érzékelővel akkor igen más érték jönki a szenzornak.Mivel a szenzor az egy ellenállás.
2007.02.09. 22:45
2007.02.11. 01:56
2007.02.15. 17:07
2007.02.15. 17:17
2007.02.15. 17:26
qqriq-1 írta:"Valakinek valami ötlete? Mennyibe kerülhet egy generátor? "
Hali!
Szerintem előbb egy JÓ autóvillamosságist keress fel mert lehet hogy
csak a kefe-egység ment tönkre és az talán javítható mert szakszervízben
biztos hogy" uramcserélnikellazegészgenerátortittaszámlaegymillióforint"
lesz amit hallani fogsz.
Sok szerencsét (majd számolj be okulás végett)
2007.02.15. 19:49
Chrys írta:qqriq-1 írta:"Valakinek valami ötlete? Mennyibe kerülhet egy generátor? "
Hali!
Szerintem előbb egy JÓ autóvillamosságist keress fel mert lehet hogy
csak a kefe-egység ment tönkre és az talán javítható mert szakszervízben
biztos hogy" uramcserélnikellazegészgenerátortittaszámlaegymillióforint"
lesz amit hallani fogsz.
Sok szerencsét (majd számolj be okulás végett)
Ezt itt kint nem igazán tudom megtenni, csak 2 szervizt ismerek. Az A.T.U.-t (akiknek állítólag nem magas a munkadíjuk) és egy BMW szakszervizt (J.B.Lell). Remélem igazad lesz és nem komolyabb a gond. Bár ez a tegnapon már nem változtat semmit...
2007.02.16. 09:45
2007.02.16. 09:57
Chrys írta:Tegnap elvittem a gépet az ATU-hoz. A szerelő rácsatlakozott egy műszerrel az akkura,nekem indítani kellett meg a világítást bekapcsolni, rögtön a generátort találta hibásnak. Az új cucc beszereléssel együtt egy kicsivel lenne kevesebb 500€-nál. ÉS persze ők nem javítanak... De korrektek voltak, mert adtak egy címet, ahol foglalkoznak javítással.
Most néztem az ebay-en az árakat. Használt generátort már lehet kapni 100€-tól, de azt úgysem vennék. Újat 200-300€ között.
Bár hozzátartozik a dologhoz, hogy egy méréssel szerintem nem 100%-os a hibabehatárolás.Nagy valószínűséggel igaza van,de attól még lehet valahol kábelhiba,kontakt probléma, meg van valami szabályzó áramkör is a generátor mellett, ani persze nem kerül 400€-ba.
2007.02.16. 11:55
geisz írta:Chrys írta:Tegnap elvittem a gépet az ATU-hoz. A szerelő rácsatlakozott egy műszerrel az akkura,nekem indítani kellett meg a világítást bekapcsolni, rögtön a generátort találta hibásnak. Az új cucc beszereléssel együtt egy kicsivel lenne kevesebb 500€-nál. ÉS persze ők nem javítanak... De korrektek voltak, mert adtak egy címet, ahol foglalkoznak javítással.
Most néztem az ebay-en az árakat. Használt generátort már lehet kapni 100€-tól, de azt úgysem vennék. Újat 200-300€ között.
Bár hozzátartozik a dologhoz, hogy egy méréssel szerintem nem 100%-os a hibabehatárolás.Nagy valószínűséggel igaza van,de attól még lehet valahol kábelhiba,kontakt probléma, meg van valami szabályzó áramkör is a generátor mellett, ani persze nem kerül 400€-ba.
Én még mindig azt mondom, hogy a generátor javitattással járnál a legjobban, felújitás a nem a világ pénze, és megint elmegy jó sokáig.
A használt lutri, lehet kifogod, de valszinü, hogy az is felújitásra szorul.