![]() |
2012.10.10. 18:47
2literes.apenta írta:A karosszériáról meg a tükörlapról mivel lehet letakarítani a vízkövet? Ami nem marja meg a fényezést.
2012.10.10. 18:52
XenonBalazs írta:2literes.apenta írta:A karosszériáról meg a tükörlapról mivel lehet letakarítani a vízkövet? Ami nem marja meg a fényezést.
Tükörlapról leszedem ingyen és az üvegekről, de a karosszériáról ha durva akkor polír, ha nem akkor wax, ha annyira sem, akkor egy viaszolás elég.
2012.10.10. 18:54
2literes.apenta írta:XenonBalazs írta:2literes.apenta írta:A karosszériáról meg a tükörlapról mivel lehet letakarítani a vízkövet? Ami nem marja meg a fényezést.
Tükörlapról leszedem ingyen és az üvegekről, de a karosszériáról ha durva akkor polír, ha nem akkor wax, ha annyira sem, akkor egy viaszolás elég.
Köszi, csak az a baj, hogy messze vagy tőlem, de azért köszönöm.
Igazából az ajtó falcoknál van egy két helyen (megszáradt vízcsepp formájában)
Sima vízkőoldót nem merem a fényezésre önteni. Nincs valami szer ami leviszi és meg is marad a fényezés?
2012.10.10. 19:16
XenonBalazs írta:Ja akkor az már régi cucc.... Ahhaaa. Bogároldó és szivacs és víz, majd viasz ronggyal
2012.10.10. 19:44
2literes.apenta írta:XenonBalazs írta:Ja akkor az már régi cucc.... Ahhaaa. Bogároldó és szivacs és víz, majd viasz ronggyal
Tudnál nekem ajánlani hozzá bogároldót?
2012.10.11. 09:46
2literes.apenta írta:A karosszériáról meg a tükörlapról mivel lehet letakarítani a vízkövet? Ami nem marja meg a fényezést.
2012.10.11. 10:43
2012.10.11. 19:41
kovessyroli írta:Talán ebben a topikban elfér:
az autó olajos-zsíros részeinek (pl. motortér) tisztításához semmiképpen ne használjatok konyhai célokra készített HIDEG ZSÍROLDÓ-t, ugyanis a fényezést is megmarja pár perc alatt (igaz, hogy kb. 100x hatékonyabban oldja a szennyeződést, mint a Brigeciol).
Szerencsére nem a kocsin próbáltam ki, hanem a cimborám utánfutóján, mert összekentük a hátsó híd tisztítása során, és ő javasolta, hogy ezzel a szerrel pucoljam le.
2012.10.11. 19:43
kovessyroli írta:Talán ebben a topikban elfér:
az autó olajos-zsíros részeinek (pl. motortér) tisztításához semmiképpen ne használjatok konyhai célokra készített HIDEG ZSÍROLDÓ-t, ugyanis a fényezést is megmarja pár perc alatt (igaz, hogy kb. 100x hatékonyabban oldja a szennyeződést, mint a Brigeciol).
Szerencsére nem a kocsin próbáltam ki, hanem a cimborám utánfutóján, mert összekentük a hátsó híd tisztítása során, és ő javasolta, hogy ezzel a szerrel pucoljam le.
2012.10.12. 12:02
lepke írta:kovessyroli írta:Talán ebben a topikban elfér:
Helo
Egy BMW- nél nincs olajos- zsíros motortér
2012.10.12. 18:42
kovessyroli írta:lepke írta:kovessyroli írta:Talán ebben a topikban elfér:
Helo
Egy BMW- nél nincs olajos- zsíros motortér
Helo
Én is csak a benzines Bmw-ekre gondoltam![]()
![]()
![]()
![]()
2012.10.15. 21:12
LeviM5 írta:Nagyon ajánlom mindenkinekNekem nagyon bejön, szépen beszívódik és csodálatos bőr szagot ad. Kikában lehet kapni, 1200 Ft körül van. Eddig a legjobb cucc (a kb 10-15 fajtából) amit eddig próbáltam.
2012.10.24. 15:54
2012.10.24. 23:39
adam001 írta:LeviM5 írta:Nagyon ajánlom mindenkinekNekem nagyon bejön, szépen beszívódik és csodálatos bőr szagot ad. Kikában lehet kapni, 1200 Ft körül van. Eddig a legjobb cucc (a kb 10-15 fajtából) amit eddig próbáltam.
Helo!Ma voltam ausztriában a hozzánk legközelebbi kika ban hogy ezt beszerezzem ,mert a fülembe tetted a bogarat ezzel , és amugy is van egy bőrkanapém amit ott vettem ...odaertem nemtaláltam sehol a cuccot, es megkerdeztem Majd közölték hogy elfogyotttt mert elég kapósna mondom sájze, legközelebb
2012.10.24. 23:51
2012.10.25. 00:11
adam001 írta:Hoppá!Én azóta is nagy megelégedettséggel használom!
2012.10.25. 00:16
LeviM5 írta:adam001 írta:Hoppá!Én azóta is nagy megelégedettséggel használom!
És nemtudnál szerezni nnekem 1 tubussal?
2012.10.25. 20:15
2012.10.30. 11:43
2012.10.30. 12:16
csiatt írta:Nekem intenzív mosós cuccom van. Most télire melyik tartályba milyen tisztítószert ajánlotok? És milyen arányban hígítva?
És honnan tudom, melyik tartály melyik?