![]() |
2012.11.07. 08:02
admin írta:barbrady írta:admin írta:barbrady írta:admin írta:De nekem a doblemeznél nincs szívatyum akkor mi van?
iPhone Tapatalk
Nekem sem volt gyárilag, de raktam be egyet. A tapasztalataim alapján, ha nincs felprogramozva állófűtésnek, akkor a kályha szivattyúja nyom REST-nél, de ha fel van programozva, akkor már úgy veszi hogy van kieg szivattyú, és azzal nyomná a REST-et. Neked megy a REST?
Szerintem nem. Csak a szivatyú kell + bekötni?
iPhone Tapatalk
Igen. 1 szál az IHKA-ról, és egy test kell neki.
Akkor kell egy fűtéscsappal egybe épített szívatyus egység.A víz csövek ugyan azok?Az nem kell pluszba?
2012.11.07. 10:43
barbrady írta:Így van, nem kell semmi más, csak a szivattyús szelep.
2012.11.07. 10:50
odus írta:barbrady írta:Így van, nem kell semmi más, csak a szivattyús szelep.
Sziasztok!
Az létezik, hogy csak szelepekkel együtt kapható? Az ETK-ban külön
sehogyan sem találom.
2012.11.07. 14:42
barbrady írta:odus írta:barbrady írta:Így van, nem kell semmi más, csak a szivattyús szelep.
Sziasztok!
sehogyan sem találom.
Igen, csak egyben létezik, mert más kialakítású a háza is a szivattyúsnak.
2012.11.07. 14:48
odus írta:barbrady írta:odus írta:barbrady írta:Így van, nem kell semmi más, csak a szivattyús szelep.
Sziasztok!
sehogyan sem találom.
Igen, csak egyben létezik, mert más kialakítású a háza is a szivattyúsnak.
78 ezerért találtam újat.
2012.11.08. 23:51
2012.11.09. 07:59
2012.11.09. 08:11
admin írta:csiatt írta:A tükörfűtés az első ablakfűtés kapcsolóval, vagy a hátsó ablakfütés kapcsolóval aktiválódik? Vagy teljesen automata X celsius alatt?
Automata.
iPhone Tapatalk
2012.11.09. 10:46
Imco írta:admin írta:csiatt írta:A tükörfűtés az első ablakfűtés kapcsolóval, vagy a hátsó ablakfütés kapcsolóval aktiválódik? Vagy teljesen automata X celsius alatt?
Automata.
iPhone Tapatalk
...és a külső hőmérséklet függvényében változik az intenzitása.
/Ha jól emléxem a tanultakra./
Szerintem...
2012.11.09. 11:33
2012.11.09. 12:27
odus írta:Sziasztok!
Létezik, hogy nem megy a kiegészítő fűtés, ha hibát ír a diag
a kiegészítő vízpumpára? Mostanában nem hallom a tápszivattyút
indulás után. Az állófűtés megy.
Odus
2012.11.16. 20:54
2012.11.16. 21:01
csiatt írta:Más okból, de ma egy olyan kérdés ugrott, be, ha a Tippekben szereplő állófűtés programozásban említett Telestart T70/T80 távirányító szett (antenna vevő + távirányító + Y kábel + antenna kábellal) beszerzésre kerül, azzal csak a kályha lesz távirányítható, vagy a fűtés. Azaz, azzal csak a kályhát tudjuk elindítani, vagy az utastérbe bekeverő ventillátort is indítani tudjuk?
2012.11.16. 21:04
2012.11.16. 21:13
bmw520ds írta:csiatt írta:Más okból, de ma egy olyan kérdés ugrott, be, ha a Tippekben szereplő állófűtés programozásban említett Telestart T70/T80 távirányító szett (antenna vevő + távirányító + Y kábel + antenna kábellal) beszerzésre kerül, azzal csak a kályha lesz távirányítható, vagy a fűtés. Azaz, azzal csak a kályhát tudjuk elindítani, vagy az utastérbe bekeverő ventillátort is indítani tudjuk?
Ha nem megy a venti, akkor állófűtés lesz? Pont az a lényege.
2012.11.16. 21:37
csiatt írta:bmw520ds írta:csiatt írta:Más okból, de ma egy olyan kérdés ugrott, be, ha a Tippekben szereplő állófűtés programozásban említett Telestart T70/T80 távirányító szett (antenna vevő + távirányító + Y kábel + antenna kábellal) beszerzésre kerül, azzal csak a kályha lesz távirányítható, vagy a fűtés. Azaz, azzal csak a kályhát tudjuk elindítani, vagy az utastérbe bekeverő ventillátort is indítani tudjuk?
Pont ez a kérdésem, hogy a távirányítóval, csak a kályhát (és így a motort) tudjuk felfűteni, vagy az utasteret is?
2012.11.16. 22:07
csiatt írta:bmw520ds írta:csiatt írta:Más okból, de ma egy olyan kérdés ugrott, be, ha a Tippekben szereplő állófűtés programozásban említett Telestart T70/T80 távirányító szett (antenna vevő + távirányító + Y kábel + antenna kábellal) beszerzésre kerül, azzal csak a kályha lesz távirányítható, vagy a fűtés. Azaz, azzal csak a kályhát tudjuk elindítani, vagy az utastérbe bekeverő ventillátort is indítani tudjuk?
Pont ez a kérdésem, hogy a távirányítóval, csak a kályhát (és így a motort) tudjuk felfűteni, vagy az utasteret is?
2012.11.17. 23:06
2012.11.17. 23:11
kanyobence írta:Sziasztok, olvasgattam , hogy hogy is megy ez az egész... Diesel-ről volt szó.
DE én is szeretnék Állófűtést a kocsimba, garázsba nem fér be, és kint pihen szegény a hidegben, nem tudom mik a lehetőségeim.
1996 , 520 benzin, dupla digit klímás, REST gombal.
Van ehez a paraméterekhez megfelelő állófűtés? vagy ez csak diesel-hez van? vagy csak nagyobb köbcentishez?
Bontottban gondolkodnék. árak miatt.
egyáltalán érdemes rajta gondolkodnom? vagy felejtős?
előre is köszi
2012.11.17. 23:15
admin írta:kanyobence írta:Sziasztok, olvasgattam , hogy hogy is megy ez az egész... Diesel-ről volt szó.
DE én is szeretnék Állófűtést a kocsimba, garázsba nem fér be, és kint pihen szegény a hidegben, nem tudom mik a lehetőségeim.
1996 , 520 benzin, dupla digit klímás, REST gombal.
Van ehez a paraméterekhez megfelelő állófűtés? vagy ez csak diesel-hez van? vagy csak nagyobb köbcentishez?
Bontottban gondolkodnék. árak miatt.
egyáltalán érdemes rajta gondolkodnom? vagy felejtős?
előre is köszi
Igen van benzines kályha is! Szerintem nem köbcenti függő.
iPhone Tapatalk