Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Autóápolás,tisztítószerek stb.

2012.09.05. 14:31

kiara írta:
Ilyet én is vettem!!!

Annyira szuper cucc, hogy fel is hívtam a RIVAXot és felajánlottam nekik, hogy kihozhatják a termékeiket az üzletünkbe.
Ha valakinek szüksége van valamire szóljatok.
Klubtársakon nem akarok kereskedni, beszerzési áron adom oda ( igaz nincs nagy kedvezményem).
Ha írtok talikra is szívesen elviszem a rendelt dolgokat vagy postán elküldöm.
Az üzletben is szívesen látlak beneteket!!! :roker:
Szigetszentmiklós, Csepeli út 15-19 (pont a Shell kúttal szemben)

Ajj, ma ott voltam Szgtszntmkls-on, ha én ezt tudom... :) Na de pénteken elvileg megint megyek...

Üdv, Joe

2012.09.08. 16:26

KépIdőjárás jelentés: Hamarosan esni fog az eső. Ma délután lemostam a kocsit.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek muhaati az itt látható tagok köszönték meg: kzolee
Értékelés: 4.76%

2012.09.08. 16:27

:lol: :lol:

2012.09.08. 19:59

muhaati írta:KépIdőjárás jelentés: Hamarosan esni fog az eső. Ma délután lemostam a kocsit.

Végre megkegyelmeztél a parasztoknak, gazdáknak?
Már hetek/hónapok óta panaszkodnak a szárazságra.
Kép
Jövőre tessék legalább kéthetente autót mosni! Főleg nyáron!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Jerry az itt látható tagok köszönték meg: muhaati

2012.09.11. 22:50

Nagyon ajánlom mindenkinek :!: Nekem nagyon bejön, szépen beszívódik és csodálatos bőr szagot ad. Kikában lehet kapni, 1200 Ft körül van. Eddig a legjobb cucc (a kb 10-15 fajtából) amit eddig próbáltam.

Kép

2012.09.11. 22:53

LeviM5 írta:Eddig a legjobb cucc (a kb 10-15 fajtából) amit eddig próbáltam.

Közte volt a BMW fújós hab és a szivaccsal kenhető viaszos izé is?

2012.09.11. 23:02

kzolee írta:

Bmw habot nem kellett soha használjak, csak ápolóztam/ápolózok most is. (ill 1x valami preventes habot próbáltam.)
Mivel hetente lekenem, az ár/érték arány nálam fontos tényező.

2012.09.11. 23:09

LeviM5 írta:
kzolee írta:

Bmw habot nem kellett soha használjak, csak ápolóztam/ápolózok most is. (ill 1x valami preventes habot próbáltam.)

Csak érdekelne, hogy ahhoz képest mennyire jó. :roll:

Kaptam már Balutól bőrtisztító fújókát (most meg nem mondom, hogy a saját keveréke vagy a Mafrás cucc), de sajnos túl tiszta volt a bőr, nem volt látványos különbség, ezért nem sok tapasztalatom van más márkákkal. Ráadásul karácsonyra kaptam plusszba még pár flakonnal a gyáriból. Még mindig azt használom :D

2012.09.11. 23:13

kzolee írta:
LeviM5 írta:
kzolee írta:

Kaptam már Balutól bőrtisztító fújókát (most meg nem mondom, hogy a saját keveréke vagy a Mafrás cucc), de sajnos túl tiszta volt a bőr, nem volt látványos különbség, ezért nem sok tapasztalatom van más márkákkal. Ráadásul karácsonyra kaptam plusszba még pár flakonnal a gyáriból. Még mindig azt használom :D

:lol: :facepalm:
Az illata odab@sz. Ki sem akarok szállni belőle. Bőrtisztításra ez nem jó. Arra nyomasd a gyári cuccot. Ettől puha marad, nem szárad ki, és olyan illatos mint a punci, ha Dést kérdeznéd. :lol:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: kzolee

2012.09.11. 23:16

LeviM5 írta:Ettől puha marad, nem szárad ki, és olyan illatos mint a punci, ha Dést kérdeznéd. :lol:

:hehe

Bammeg, Levi!

2012.09.12. 11:15

LeviM5 írta:
kzolee írta:
LeviM5 írta:
kzolee írta:

:lol: :facepalm:
Az illata odab@sz. Ki sem akarok szállni belőle. Bőrtisztításra ez nem jó. Arra nyomasd a gyári cuccot. Ettől puha marad, nem szárad ki, és olyan illatos mint a punci, ha Dést kérdeznéd. :lol:

Fényesít valamennyire? Mert ha egyáltalán nem, akkor kipróbálom.

2012.09.12. 16:28

hamoriarpi írta:Fényesít valamennyire? Mert ha egyáltalán nem, akkor kipróbálom.

Nem fényesít. (Kika bútorosztályon polcon kirakva található. Több termék van, bőrtisztító is.)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi

2012.09.14. 15:22

LeviM5 írta:
hamoriarpi írta:Fényesít valamennyire? Mert ha egyáltalán nem, akkor kipróbálom.

Nem fényesít. (Kika bútorosztályon polcon kirakva található. Több termék van, bőrtisztító is.)

Szövetkárpitra létezik ,ilyen cucc ami intenzíven illatosítja??? esetleg spray vagy hab formájában?? a gyári anyagok között nem találtam, viszont megyek ausztriába megnézem az ottani kikába , ezt a bőrápolót, kiváncsi lettem én is!!!

2012.09.14. 19:03

Ilyennel kéne lefújni az autót :)

2012.09.16. 10:41

XenonBalazs írta:
Krokko írta:
adam001 írta:
LeviM5 írta:Ezt vettem, kiprobáltam, és mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a waxot. Döbbenetes az eredmény...
Karcos felülettel nem biztos hogy csodát művel, elötte egy Xenonbaluféle polírozás kell. De szinten tartani szerintem tökéletes. Én kézzel mosom, nem karcos, ezért políroznom eddig még nem kellett.
Ez lenne az:

Üdv! szoval akkor te ezt a 3m es wax ot vetted, és géppel vagy kézzel viszed fel ?

Amúgy más téma de ezt sasoljátok:

hát ezért olyan ütősek kinnt az ilyen felnik...szerintem itthon ilyen berendezése nincs is senkinek...

nem kispályás a technológia, GYÖNYÖRŰ A VÉGTERMÉK :)

Na még ilyet nem láttam, és nem is hallottam róla...... :shock: ( Nagyon szép )
Csak a mosások után le mattul ez is, ezért szívás a polír felni. :?

Van Bp-en is ilyen VOIBRO POLIR eszköz: POLIROZAS.EU a Szentmihályi úti gumisnál

2012.09.16. 16:32

Becherovka írta:
XenonBalazs írta:
Krokko írta:
adam001 írta:
LeviM5 írta:Ezt vettem, kiprobáltam, és mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a waxot. Döbbenetes az eredmény...
Karcos felülettel nem biztos hogy csodát művel, elötte egy Xenonbaluféle polírozás kell. De szinten tartani szerintem tökéletes. Én kézzel mosom, nem karcos, ezért políroznom eddig még nem kellett.
Ez lenne az:

Üdv! szoval akkor te ezt a 3m es wax ot vetted, és géppel vagy kézzel viszed fel ?

Amúgy más téma de ezt sasoljátok:

hát ezért olyan ütősek kinnt az ilyen felnik...szerintem itthon ilyen berendezése nincs is senkinek...

nem kispályás a technológia, GYÖNYÖRŰ A VÉGTERMÉK :)

Na még ilyet nem láttam, és nem is hallottam róla...... :shock: ( Nagyon szép )
Csak a mosások után le mattul ez is, ezért szívás a polír felni. :?

Van Bp-en is ilyen VOIBRO POLIR eszköz: POLIROZAS.EU a Szentmihályi úti gumisnál

És mennyiért csinalnak /darab ilyen full polirt?

2012.09.16. 16:59

adam001 írta:

Ott van :!:
15000/db :doglotlo:

2012.09.16. 17:46

simi64 írta:
adam001 írta:

Hát az lerántás....

2012.10.09. 17:13

A karosszériáról meg a tükörlapról mivel lehet letakarítani a vízkövet? Ami nem marja meg a fényezést.

2012.10.10. 18:45

adam001 írta:
simi64 írta:
adam001 írta:

Hát az lerántás....

Az sok!!!!!!! :twisted:
Hozzászólás küldése

VigLink badge