![]() |
2015.04.20. 12:20
THT írta:Akartam rá gyorsan csinálni egy AUX bemenetet, mert holnap kell mennem vagy 500Km-t és kazettáim már nincsenekDe ez elmaradt. Viszont most jut eszembe, hogy a telefonom tud rádiófrekin hangot továbitani, az lesz a megoldás
Aztán majd cserélném egy CD-s MID es kombóra, mert az jobban tetszik. Nézegettem ezeket az Androidos kinai cuccokat is, de 100-150 ezret nem szivesen adok ilyen kétes holmiért, meg nem is ez most a leg fontosabb.
2015.04.20. 13:18
Haminda írta:THT írta:Akartam rá gyorsan csinálni egy AUX bemenetet, mert holnap kell mennem vagy 500Km-t és kazettáim már nincsenekDe ez elmaradt. Viszont most jut eszembe, hogy a telefonom tud rádiófrekin hangot továbitani, az lesz a megoldás
Aztán majd cserélném egy CD-s MID es kombóra, mert az jobban tetszik. Nézegettem ezeket az Androidos kinai cuccokat is, de 100-150 ezret nem szivesen adok ilyen kétes holmiért, meg nem is ez most a leg fontosabb.
Milyen telefonod van ha nem vagyok indiszkrét? Kizárólag az fm transmit képességei miatt érdeklődöm.
2015.04.20. 13:27
Jerry írta:Régi csúcsnokiák tudtak ilyesmit.
2015.04.20. 14:36
2015.04.20. 14:52
MrOneTwo írta:Szevasztok Srácok!
Szeretném egyrészes magnómat kétrészesre cserélni. Tudom, lerágott csont már a téma, megszereztem a kétrészest rádiót, és a mid kábelt is. Problémám hogy végig böngészve a fórumot látom, hogy többször is linkeltetek átlátható bekötési rajzot, de nekem már nem nyílik meg egyik hozzászólásból sem, azt írja már nem elérhető. Egyedül egy németet találtam de én nem tudok németül. Kérésem lenne hogy valaki betudná linkelni azt a bizonyos bekötési rajzot amit számtalanszor linkeltetek, vagy elküldeni nekem a leírást a dkrisztian91@gmail.com címre. Nagyon köszönöm előre is a segítséget!!
2015.04.20. 15:34
admin írta:MrOneTwo írta:Szevasztok Srácok!
Szeretném egyrészes magnómat kétrészesre cserélni. Tudom, lerágott csont már a téma, megszereztem a kétrészest rádiót, és a mid kábelt is. Problémám hogy végig böngészve a fórumot látom, hogy többször is linkeltetek átlátható bekötési rajzot, de nekem már nem nyílik meg egyik hozzászólásból sem, azt írja már nem elérhető. Egyedül egy németet találtam de én nem tudok németül. Kérésem lenne hogy valaki betudná linkelni azt a bizonyos bekötési rajzot amit számtalanszor linkeltetek, vagy elküldeni nekem a leírást a dkrisztian91@gmail.com címre. Nagyon köszönöm előre is a segítséget!!
De ez se magyar
MID
2015.04.20. 17:34
Haminda írta:Jerry írta:Régi csúcsnokiák tudtak ilyesmit.
Gondolkoztam párszor n900on, de op rendszer téren sajnos túl nagy kompromisszum.
Bár így is úgyis kell a két telefon, de hátha lenne modernebb megoldás.
2015.04.20. 17:55
THT írta:Haminda írta:Jerry írta:Régi csúcsnokiák tudtak ilyesmit.
Gondolkoztam párszor n900on, de op rendszer téren sajnos túl nagy kompromisszum.
Szia!
Nokia N8Egyébként próbáltam használni, de borzasztóan szólt, úgyhogy maradt a rádió
2015.04.20. 18:02
SvidronyA írta:THT írta:Haminda írta:Jerry írta:Régi csúcsnokiák tudtak ilyesmit.
Szia!
Nokia N8Egyébként próbáltam használni, de borzasztóan szólt, úgyhogy maradt a rádió
Én EZEN gondolkodom, jó kompromisszumnak tűnik. Itt van a gyári leírása is.

2015.04.20. 18:11
Goldman írta:SvidronyA írta:THT írta:Haminda írta:Jerry írta:Régi csúcsnokiák tudtak ilyesmit.
Szia!
Én EZEN gondolkodom, jó kompromisszumnak tűnik. Itt van a gyári leírása is.
Nekem volt egy ilyen, kiválóan szólt! (Már amennyire az mp3 minősége engedi)
Sent from my iPhone using Tapatalk
2015.04.21. 06:35
2015.05.04. 12:19
2015.05.04. 14:13
oleez írta:
97-es Touring gyári Biznissz kazettás magnójának néha elmegy a maradék esze is:)
Ill. hogyan lehet kiszedni a helyéről?
2015.05.04. 14:34
Zo78 írta:oleez írta:
http://bmw.e39.hu/Radiokiszed.htm
vagy
a potigombot lehúzod, mögötte kis nyílás, abban a rögzítő. Ha jól emlékszem, balra fordít, és - ha a zár (és belül a kétoldali rögzítőfül) nincs begyógyulva - a rádiót magad felé szépen kihúzod. Ha nem, akkor bontás.
2015.05.07. 22:11
oleez írta:Sziasztok!
Lehet volt róla már szó itt a fórumban,de nincs időm visszaolvasgatni:(
97-es Touring gyári Biznissz kazettás magnójának néha elmegy a maradék esze is:) Megfagy...összekuszálódik a kijelző és se előre se hátra:)
Valakinek volt már ilyen tapasztalata? Ha igen mi lenne a gyógymód,hogy ne csináljon ilyet?
Ill. hogyan lehet kiszedni a helyéről? Azt sem tartom kizártnak,hogy hátul valami csati van meglazulva.
Még egy utolsó kérdés:) Ha majd apgrédelni szeretnék egy CD-s fejegységre az bárminemű átalakítással jár vagy csak egyszerűen kazettás kiszed CD-s berak?:)
Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!
2015.05.08. 05:30
gorcsev írta:oleez írta:Még egy utolsó kérdés:) Ha majd apgrédelni szeretnék egy CD-s fejegységre az bárminemű átalakítással jár vagy csak egyszerűen kazettás kiszed CD-s berak?:)
Nekem anno azt mondták itt a fórumon, hogy ha a mid-en mode gomb van és nem tape akkor jó eséllyel lehet upgradelni CD-re.
Ha jól értelmeztem amit írtak.
2015.05.27. 21:03
2015.05.27. 21:07
kopasze-28 írta:az mitől lehet h rohadt gyengén veszi az adást a rádiom?a helyi adót is pocsékul hozza be,van h a városba is recseg súg,alig szól?
antenna kábel bedugva,ugye touringnál az üvegbe van az antenna szál
2015.05.27. 21:39
SvidronyA írta:kopasze-28 írta:az mitől lehet h rohadt gyengén veszi az adást a rádiom?a helyi adót is pocsékul hozza be,van h a városba is recseg súg,alig szól?
Az antennacsatlakozód meg az üvegen lévő szál között (is) van kábel
2015.05.27. 21:44
kopasze-28 írta:SvidronyA írta:kopasze-28 írta:az mitől lehet h rohadt gyengén veszi az adást a rádiom?a helyi adót is pocsékul hozza be,van h a városba is recseg súg,alig szól?
Az antennacsatlakozód meg az üvegen lévő szál között (is) van kábel
tudom,össze van dugva