Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: E39 Rádió

2015.04.20. 12:20

THT írta:Akartam rá gyorsan csinálni egy AUX bemenetet, mert holnap kell mennem vagy 500Km-t és kazettáim már nincsenek :D De ez elmaradt. Viszont most jut eszembe, hogy a telefonom tud rádiófrekin hangot továbitani, az lesz a megoldás :D

Aztán majd cserélném egy CD-s MID es kombóra, mert az jobban tetszik. Nézegettem ezeket az Androidos kinai cuccokat is, de 100-150 ezret nem szivesen adok ilyen kétes holmiért, meg nem is ez most a leg fontosabb.

Milyen telefonod van ha nem vagyok indiszkrét? Kizárólag az fm transmit képességei miatt érdeklődöm.

2015.04.20. 13:18

Haminda írta:
THT írta:Akartam rá gyorsan csinálni egy AUX bemenetet, mert holnap kell mennem vagy 500Km-t és kazettáim már nincsenek :D De ez elmaradt. Viszont most jut eszembe, hogy a telefonom tud rádiófrekin hangot továbitani, az lesz a megoldás :D

Aztán majd cserélném egy CD-s MID es kombóra, mert az jobban tetszik. Nézegettem ezeket az Androidos kinai cuccokat is, de 100-150 ezret nem szivesen adok ilyen kétes holmiért, meg nem is ez most a leg fontosabb.

Milyen telefonod van ha nem vagyok indiszkrét? Kizárólag az fm transmit képességei miatt érdeklődöm.

Régi csúcsnokiák tudtak ilyesmit.

2015.04.20. 13:27

Jerry írta:Régi csúcsnokiák tudtak ilyesmit.

Gondolkoztam párszor n900on, de op rendszer téren sajnos túl nagy kompromisszum.
Bár így is úgyis kell a két telefon, de hátha lenne modernebb megoldás.

2015.04.20. 14:36

Szevasztok Srácok!

Szeretném egyrészes magnómat kétrészesre cserélni. Tudom, lerágott csont már a téma, megszereztem a kétrészest rádiót, és a mid kábelt is. Problémám hogy végig böngészve a fórumot látom, hogy többször is linkeltetek átlátható bekötési rajzot, de nekem már nem nyílik meg egyik hozzászólásból sem, azt írja már nem elérhető. Egyedül egy németet találtam de én nem tudok németül. Kérésem lenne hogy valaki betudná linkelni azt a bizonyos bekötési rajzot amit számtalanszor linkeltetek, vagy elküldeni nekem a leírást a dkrisztian91@gmail.com címre. Nagyon köszönöm előre is a segítséget!!

2015.04.20. 14:52

MrOneTwo írta:Szevasztok Srácok!

Szeretném egyrészes magnómat kétrészesre cserélni. Tudom, lerágott csont már a téma, megszereztem a kétrészest rádiót, és a mid kábelt is. Problémám hogy végig böngészve a fórumot látom, hogy többször is linkeltetek átlátható bekötési rajzot, de nekem már nem nyílik meg egyik hozzászólásból sem, azt írja már nem elérhető. Egyedül egy németet találtam de én nem tudok németül. Kérésem lenne hogy valaki betudná linkelni azt a bizonyos bekötési rajzot amit számtalanszor linkeltetek, vagy elküldeni nekem a leírást a dkrisztian91@gmail.com címre. Nagyon köszönöm előre is a segítséget!!

De ez se magyar :)
MID

2015.04.20. 15:34

admin írta:
MrOneTwo írta:Szevasztok Srácok!

De ez se magyar :)
MID

Nem baj, az angol közelebb áll hozzám:) Köszönöm a gyors választ :franko:

2015.04.20. 17:34

Haminda írta:

Gondolkoztam párszor n900on, de op rendszer téren sajnos túl nagy kompromisszum.

Szia!

Nokia N8 :D Egyébként próbáltam használni, de borzasztóan szólt, úgyhogy maradt a rádió :)

2015.04.20. 17:55

THT írta:
Haminda írta:

Szia!

Nokia N8 :D Egyébként próbáltam használni, de borzasztóan szólt, úgyhogy maradt a rádió :)

Én EZEN gondolkodom, jó kompromisszumnak tűnik. Itt van a gyári leírása is.

2015.04.20. 18:02

SvidronyA írta:
THT írta:
Haminda írta:

Szia!

Nekem volt egy ilyen, kiválóan szólt! (Már amennyire az mp3 minősége engedi)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Goldman az itt látható tagok köszönték meg: SvidronyA
Értékelés: 4.76%

2015.04.20. 18:11

Goldman írta:
SvidronyA írta:
THT írta:
Haminda írta:

Szia!

Nekem volt egy ilyen, kiválóan szólt! (Már amennyire az mp3 minősége engedi)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sajnos az esztétikum szintje nincs a toppon. Már régóta húzom ég dension bt beszerzését csak mostanság nem nagyon van időm szétborítani a kocsit. Pedig már időszerű lenne...

2015.04.21. 06:35

Hali.
Az én kocsiban több éve a dension van. Ennél jobb megoldás nincs zenehallgatásra. Viszont érdemes megvenni a drágábbat, mert sokkal jobb. Az "olcsó" verzióst mappázgatni kell cd1, cd2... és még a szám címeket is csak track1, track2 névvel írja ki.
Bluetoothos verzióst is már szereltünk be párat, azokra se volt panasz.

2015.05.04. 12:19

Sziasztok!

Lehet volt róla már szó itt a fórumban,de nincs időm visszaolvasgatni:(

97-es Touring gyári Biznissz kazettás magnójának néha elmegy a maradék esze is:) Megfagy...összekuszálódik a kijelző és se előre se hátra:)

Valakinek volt már ilyen tapasztalata? Ha igen mi lenne a gyógymód,hogy ne csináljon ilyet?

Ill. hogyan lehet kiszedni a helyéről? Azt sem tartom kizártnak,hogy hátul valami csati van meglazulva.

Még egy utolsó kérdés:) Ha majd apgrédelni szeretnék egy CD-s fejegységre az bárminemű átalakítással jár vagy csak egyszerűen kazettás kiszed CD-s berak?:)

Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!

2015.05.04. 14:13

oleez írta:
97-es Touring gyári Biznissz kazettás magnójának néha elmegy a maradék esze is:)

Ill. hogyan lehet kiszedni a helyéről?

http://bmw.e39.hu/Radiokiszed.htm
vagy
a potigombot lehúzod, mögötte kis nyílás, abban a rögzítő. Ha jól emlékszem, balra fordít, és - ha a zár (és belül a kétoldali rögzítőfül) nincs begyógyulva - a rádiót magad felé szépen kihúzod. Ha nem, akkor bontás. :)

2015.05.04. 14:34

Zo78 írta:
oleez írta:
http://bmw.e39.hu/Radiokiszed.htm
vagy
a potigombot lehúzod, mögötte kis nyílás, abban a rögzítő. Ha jól emlékszem, balra fordít, és - ha a zár (és belül a kétoldali rögzítőfül) nincs begyógyulva - a rádiót magad felé szépen kihúzod. Ha nem, akkor bontás. :)

Okés,köszi megpróbálkozom vele,talán egy kis csati átmozgatás segíteni fog rajta. :wink:

2015.05.07. 22:11

oleez írta:Sziasztok!

Lehet volt róla már szó itt a fórumban,de nincs időm visszaolvasgatni:(

97-es Touring gyári Biznissz kazettás magnójának néha elmegy a maradék esze is:) Megfagy...összekuszálódik a kijelző és se előre se hátra:)

Valakinek volt már ilyen tapasztalata? Ha igen mi lenne a gyógymód,hogy ne csináljon ilyet?

Ill. hogyan lehet kiszedni a helyéről? Azt sem tartom kizártnak,hogy hátul valami csati van meglazulva.

Még egy utolsó kérdés:) Ha majd apgrédelni szeretnék egy CD-s fejegységre az bárminemű átalakítással jár vagy csak egyszerűen kazettás kiszed CD-s berak?:)

Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!

Nekem anno azt mondták itt a fórumon, hogy ha a mid-en mode gomb van és nem tape akkor jó eséllyel lehet upgradelni CD-re.
Ha jól értelmeztem amit írtak. :)

2015.05.08. 05:30

gorcsev írta:
oleez írta:Még egy utolsó kérdés:) Ha majd apgrédelni szeretnék egy CD-s fejegységre az bárminemű átalakítással jár vagy csak egyszerűen kazettás kiszed CD-s berak?:)

Nekem anno azt mondták itt a fórumon, hogy ha a mid-en mode gomb van és nem tape akkor jó eséllyel lehet upgradelni CD-re.
Ha jól értelmeztem amit írtak. :)

Kicsit már megfakultak az emlékeid.
MID esetén már nincs hagyományos TAPE/MODE gomb, ezen gomb megléte pont a MID nélküli egyrészes (pl. Reverse RDS) rádiónál érdekes, és nem a CD, hanem a CD tár kezelést jelzi.
Kétrészes rádió esetén (akár IRIS, akár MID van) a magnó CD-re cserélése plug'n'play művelet, megfelelő évjáratú cseredarab esetén.

2015.05.27. 21:03

az mitől lehet h rohadt gyengén veszi az adást a rádiom?a helyi adót is pocsékul hozza be,van h a városba is recseg súg,alig szól?
antenna kábel bedugva,ugye touringnál az üvegbe van az antenna szál

2015.05.27. 21:07

kopasze-28 írta:az mitől lehet h rohadt gyengén veszi az adást a rádiom?a helyi adót is pocsékul hozza be,van h a városba is recseg súg,alig szól?

Az antennacsatlakozód meg az üvegen lévő szál között (is) van kábel :!:

2015.05.27. 21:39

SvidronyA írta:
kopasze-28 írta:az mitől lehet h rohadt gyengén veszi az adást a rádiom?a helyi adót is pocsékul hozza be,van h a városba is recseg súg,alig szól?

tudom,össze van dugva

2015.05.27. 21:44

kopasze-28 írta:
SvidronyA írta:

tudom,össze van dugva

Próbáld rövidre zárni a köztes kábelt az egyik végénél, a másikon pedig mérj ellenállást!
Hozzászólás küldése

VigLink badge