![]() |
2012.05.31. 22:11
muhaati írta:XenonBalazs írta:Ha valamiben tudok segíteni hívj bizalommal, csak 10:00 után! ( Reggel még nem vagyok képben)
11:00 után meg már nem!
2012.05.31. 23:07
2012.06.01. 09:26
MPowerPH írta:Szia Balázs.
Érdeklődnék, hogy van e olyan csodaszered, amit ha a rozsdára ráecsetelsz, akkor az átalakítja egy festhető, feketés felületté?Pl. a Fertan -hoz hasonló cuccra gondolok.
2012.06.01. 09:49
2012.06.01. 09:50
XenonBalazs írta:.... Hol rohad a kocsi?
2012.06.01. 10:04
jlaci74 írta:XenonBalazs írta:.... Hol rohad a kocsi?
Egy helyen, ... de körbe....
2012.06.01. 11:33
2012.06.01. 11:50
MPowerPH írta:Jó kedvetekben vagytok.![]()
Én hülyeségem, 7 év alatt egyszer sem néztem be alá... Előző tulaj rányitotta valamire a bal első ajtót, gondolom egy magasabb padkára, és egy 10cm-es sávban az ajtó alja megsérült közép tájt. Kívülről abszolút nem látható, véletlenül akadtam rá. Ronggyal törölgettem, és az lett rozsda színű. Benéztem alá, és a belső fele azon a kis részen oda van. Alapozóm és kikevert festékem van az autóhoz.
2012.06.01. 14:03
jlaci74 írta:
Ha hozzáférhető helyen van akkor flexbe ( sarokköszörű) fogható legyezőkorongot neki, majd jöhet az alapozó ( 2K-s ) és a szín + lakk ( 2K ).
2012.06.01. 19:47
2012.06.01. 20:38
Labi írta:strobi írta:jlaci74 írta:XenonBalazs írta:.... Hol rohad a kocsi?
Egy helyen, ... de körbe....
![]()
![]()
![]()
Én meg azt hittem én leszek a "paraszt" Paks-al...
Nem, Te Szoboszlón vagy paraszt!![]()
2012.06.04. 09:48
2012.06.04. 10:11
noup írta:Kedves Klubtársak!
Tanácsot szeretnék kérni: tükörpolír a felnim pereme, és múltkor nekiestem krómtisztítóval mert kezdett koszosodni a ferrodoltól, de ahelyett, hogy fényes maradt volna, vagy fényesebb lett volna, elvesztette tükrösségét, és inkább mattult. Azóta próbáltal waxolni is hátha, de nem lett olyan mint régen.
Hogyan nyerhetem vissza a tükrösséget, illetve a jövőben hogyan tisztítsam/ápoljam a tükörpolírt?
Kössz
N.
2012.06.04. 11:46
hamoriarpi írta:noup írta:Kedves Klubtársak!
Tanácsot szeretnék kérni: tükörpolír a felnim pereme, és múltkor nekiestem krómtisztítóval mert kezdett koszosodni a ferrodoltól, de ahelyett, hogy fényes maradt volna, vagy fényesebb lett volna, elvesztette tükrösségét, és inkább mattult. Azóta próbáltal waxolni is hátha, de nem lett olyan mint régen.
Hogyan nyerhetem vissza a tükrösséget, illetve a jövőben hogyan tisztítsam/ápoljam a tükörpolírt?
Kössz
N.
Sima metálhoz való lakktisztítóval kellett volna, mivel a tükörpolír rész lakkozva is van, tehát nem a polírozott fémfelületet fényesítetted vele, hanem a rajta lévő lakkréteget karcoltad szénné. Keresd meg xenon urat. Géppel hátha meg lehet menteni.
2012.06.04. 18:30
XenonBalazs írta:hamoriarpi írta:noup írta:Kedves Klubtársak!
Kössz
N.
Sima metálhoz való lakktisztítóval kellett volna, mivel a tükörpolír rész lakkozva is van, tehát nem a polírozott fémfelületet fényesítetted vele, hanem a rajta lévő lakkréteget karcoltad szénné. Keresd meg xenon urat. Géppel hátha meg lehet menteni.
Polír felnivel óvatosan áztatni finoman mikroszálassal törölni, mert minden karcolja!!!!!! Még a wax is tönkre teszi!!!!!! ( Ezért jobb a fényezett ) Polír felnit minden nap le kell öblíteni vízzel, és letörölgetni!!!!
Már sajnos nincs felni polírozó gépem és pasztám![]()
Akit tudnék ajánlani ez ügyben Szabolcs megye profi a srác 06 30 224 98 56
2012.06.04. 20:40
noup írta:Kedves Klubtársak!
Kössz
N.
2012.06.04. 22:07
jlaci74 írta:noup írta:Kedves Klubtársak!
Kössz
N.
Szia!
Tőlem ezt vitték olyan felnikre, amik nem voltak polírozás után lakkozva:
http://sonax.hu/index.php?module=termekek&tid=35
Ha sikerül visszaállítanod az eredeti állapotát, akkor pedig ezt ajánlom:
http://sonax.hu/index.php?module=termekek&tid=132
Ha nem boldogulsz tudok adni két számot is polírozásra ( Nyh. )
2012.06.04. 23:01

2012.07.09. 15:11
2012.07.09. 20:12
depence írta:Sziasztok,
Fel szeretném kézileg polírozni az autót mert ráférne. Ezt a terméket néztem ki, igazából jól leírják, h milyen csak a telefonba mondták, h valamennyi mattit. Esetleg ismeritek?!
Vagy aki polírozott már, az ajánlaná ilyen jellemzők mellett ezt a terméket?!
Turtle Wax Rubbing Compound
Köszönöm!