Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Autóápolás,tisztítószerek stb.

2012.04.22. 21:19

Sziasztok.

Engem az érdekelne, hogy ki hogy védekezik a lökhárító - motorháztető fényezésébe beleégő rovarok ellen?
A túlzott mosás sem tesz jót hosszú távon a fényezésnek...

2012.04.23. 00:39

briganti írta:Sziasztok.

Engem az érdekelne, hogy ki hogy védekezik a lökhárító - motorháztető fényezésébe beleégő rovarok ellen?

Ha már bele van égve, akkor polír, ha frissek a bogarak, és megérkezel valahova, akkor rögtön le kell szedni egy kis mosogatószeres vízzel és sima szivaccsal bő vízzel!!! a fényezett felületekről nem dörzsölve! ( tükör burkolat, motorháztető eleje, lökhárító )
Minden mosás után viasszal ápolva könnyebben leszedhetőek a bogarak, és nehezebben égnek bele a lakkrétegbe.
Ha gyenge a kezed, vagy sok a bogár, akkor tudom ajánlani a bogarazó szivacsot.
A lényeg, hogy ne égjen bele.

2012.04.25. 09:51

Szevasztok klubtársak!

Most nyílt egy új mosó és autókozmetika a XI.kerben. Becsületesen, szépen tisztitanak.
A tulajt BMWs szív dobogtatja, így gyakran van ott néhány kék-fehér paripa.
Cím: Budafoki út és Kondorosi út kerszteződés tövében, a Zengő Motorsport területén. "E" épület.
Hivatkozhatsz a kiara4x4-re és külön engedményt kapsz. ( félreértések miatt, nekem ebből nem származik semmi nyereség)

Kép

2012.04.25. 10:00

kiara írta:Szevasztok klubtársak!

Most nyílt egy új mosó és autókozmetika a XI.kerben. Becsületesen, szépen tisztitanak.
Cím: Budafoki út és Kondorosi út kerszteződés tövében, a Zengő Motorsport területén. "E" épület.
Hivatkozhatsz a kiara4x4-re és külön engedményt kapsz. ( félreértések miatt, nekem ebből nem származik semmi nyereség)

Kép

Csinos az alkalmazott :wink:

2012.04.25. 10:04

simi64 írta:

Kép

Lehet ki is próbálom! :D
.
.
.
Nameg a kocsit is lemosatom addig... :oops:

2012.04.25. 10:06

simi64 írta:

Kép

Ja, az. Csak soha nincs ott, amikor ott vagyok :)

2012.04.25. 18:42

XenonBalazs írta:
briganti írta:Sziasztok.

Ha már bele van égve, akkor polír, ha frissek a bogarak, és megérkezel valahova, akkor rögtön le kell szedni egy kis mosogatószeres vízzel és sima szivaccsal bő vízzel!!! a fényezett felületekről nem dörzsölve! ( tükör burkolat, motorháztető eleje, lökhárító )
Minden mosás után viasszal ápolva könnyebben leszedhetőek a bogarak, és nehezebben égnek bele a lakkrétegbe.
Ha gyenge a kezed, vagy sok a bogár, akkor tudom ajánlani a bogarazó szivacsot.
A lényeg, hogy ne égjen bele.

Köszi a tippet!
Ez volt eddig is, de öregszem és egyre lustább vagyok :)
Én eredetileg átlátszó fóliára gondoltam, ha ez kivitelezhető, ilyenről van esetleg valakinek infója?

Autóápolás,tisztítószerek stb.

2012.04.25. 19:30

briganti írta:

Köszi a tippet!
Én eredetileg átlátszó fóliára gondoltam, ha ez kivitelezhető, ilyenről van esetleg valakinek infója?

LeviM5-nek van átlátszó fólia a géptető első részén.

iPhone Tapatalk

2012.04.25. 20:41

admin írta:
briganti írta:

Köszi a tippet!

iPhone Tapatalk

Nekem van. 2 év garis, ez a 4. év hogy feltették. Szerintem még 4 évet is kibír.
Mocitető elején, meg a kerekek mögött van. Egy vékony csíkot keress az embléma fölött. Nem sok kép van amin látszik.
Kép
Kép

2012.04.25. 21:30

LeviM5 írta:
admin írta:
briganti írta:

Köszi a tippet!

iPhone Tapatalk

Nekem van. 2 év garis, ez a 4. év hogy feltették. Szerintem még 4 évet is kibír.
Mocitető elején, meg a kerekek mögött van. Egy vékony csíkot keress az embléma fölött. Nem sok kép van amin látszik.
Kép
Kép

Köszi erre gondoltam!
Ezek szerint kivitelezhető.
Szép a gép..

2012.04.25. 22:44

briganti írta:Köszi erre gondoltam!
Ezek szerint kivitelezhető.
Szép a gép..

Köszi! :wink: Nekem az ablakfóliával is foglalkozó ismerősöm tette fel. Ennyit kértem, igy nem annyira feltűnő. De meglehet a komplett elejét védeni, azt számítógéppel tervezik meg. Annál azért látszik több él, mert az oldal lemezeken, lökösön is van.

2012.05.25. 02:11

Ma a család nő tagjai epret voltak szedni Szigetszentmiklóson és hát ugye nagy zuhi volt.
Későn értem a mosóhoz, de az autó alatt felfedezhető kupacokból következtetni lehetett, hogy milyen volt előtte az autó.
Este kérdezte is a kutas a Shellen: - már a csajok is off roadoznak a BMWvel? :facepalm:

Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kiara 2012.05.25. 10:00-kor.

2012.05.25. 08:47

kiara írta:Ma voltak a család nő tagjai epret voltak szedni Szigetszentmiklóson és hát ugye tegnap nagy zuhi volt.
Későn értem a mosóhoz, de az autó alatt felfedezhető kupacokból következtetni lehetett, hogy milyen volt előtte az autó.
Este kérdezte is a kutas a Shellen: - már a csajok is off roadoznak a BMWvel? :facepalm:

Kép

"Ma voltak a család nő tagjai epret voltak" :facepalm: :)
Remélem, hogy kialudtad magad Kiara :D

2012.05.25. 10:00

leslie írta:
"Ma voltak a család nő tagjai epret voltak" :facepalm: :)
Remélem, hogy kialudtad magad Kiara :D

Igen ki! :hehe :hehe
Tegnap már kicsit késő volt ak! :mrgreen:

2012.05.30. 17:19

Sziasztok mivel a héten sikerült kifogni egy napsütéses délelőtt-öt, megtörtént a kárpit tisztítás ,valamint a téli alufelnik tisztítása és elcsomagolása !!!

A szereket Xenon-úr tól szereztem be ,és maximálisan meg vagyok elégedve, köszi Balázs bevált minden!

CSatolok pár képet, a kárpit szép lett bár nem volt olyan vészes, de amikor géppel nyomatttuk azért rendesen jött a fekete cucc belőle! :D A felnitisztító brutál jó,(belül korom fekete volt mind a 4 kerék) bár én is beleadtam mindent fogkefe, körömkefe magasnyomású, az eredmény látszik a képen!!
Mikor már nagyjábol kiszáradt megcsináltam a belső keringetéses klima fertőtlenítést a LOCTITE cuccal bár nem volt szaga de azért biztos ami biztos, utána még spray-vel befujtunk neki a mikrofilter felől is... aztán lehet kicsit elfokoztam dehát volt időm és anyagom is ezért becsomagoltam a felniket ,korrozió gátló papír plusz fólia leragasztva kész..

ülés tisztítás után:

Kép
Kép
Kép
Kép

FELNIK TISZTÍTÁS UTÁN:
Kép
Kép
Kép

Majd a végén 2,5 óra száritkozás a napon nagyjábol ki is száradt...
Kép
Kép

2012.05.30. 21:37

Nagyszerűűűűűű!
Jöhetsz is vele 16-án :!:
:roker:

Autóápolás,tisztítószerek stb.

2012.05.31. 13:08

simi64 írta:Nagyszerűűűűűű!

Hát igen jo lenne eljutni..

2012.05.31. 13:47

adam001 írta:
simi64 írta:Nagyszerűűűűűű!

Hát igen jo lenne eljutni..

:franko: Pár sörrel elmegy :drunk A nyári kerekeid pont olyanok, mint ami nekem volt a 7-esen!
Nagyon szép a gép! :taps:
Előtte utána képeket kellett volna csinálnod. Örülök, hogy bejöttek a cuccok!
Ha valamiben tudok segíteni hívj bizalommal, csak 10:00 után! ( Reggel még nem vagyok képben :lol: )

2012.05.31. 14:16

XenonBalazs írta:Ha valamiben tudok segíteni hívj bizalommal, csak 10:00 után! ( Reggel még nem vagyok képben :lol: )

11:00 után meg már nem! :nyelves:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek muhaati az itt látható tagok köszönték meg: 3 admin, simi64, spider2
Értékelés: 14.29%

2012.05.31. 15:37

muhaati írta:
XenonBalazs írta:Ha valamiben tudok segíteni hívj bizalommal, csak 10:00 után! ( Reggel még nem vagyok képben :lol: )

11:00 után meg már nem! :nyelves:

:lol: :drunk :sör: :ezelment :benzin :tilt Már ismer, mint a rosszpénzt :lol: Itt van Berkut autója épp waxoltam, meg itt ott belepolíroztam, remélem tetszeni fog neki, kárpittisztítás már multkor meg volt, mikor nekem szélvédőzött.
Hozzászólás küldése

VigLink badge