![]() |
2012.02.12. 22:10
XenonBalazs írta:
Hú vagy villám kezed van vagy nem tudom hogy csinálod.... Nekem 8 óra, ha kézzel csinálom! ( és akkor nem sörözöm)
2012.02.13. 09:26
afcajax írta:XenonBalazs írta:
Hú vagy villám kezed van vagy nem tudom hogy csinálod.... Nekem 8 óra, ha kézzel csinálom! ( és akkor nem sörözöm)
Najó de mi egyszerre nyolcan dolgozunk a kocsin..mire jó a nagy családViccet félretéve felületesen, sztem te sírva fakadnál amikor a munka végén meglátnád a egy-két helyen a résekben a fehér waxmaradékot
Így már érthető! 2012.02.13. 11:34
2012.02.15. 11:21
MChris írta:H!
rózsaszín viaszom a megfagyott a télen... tudom nem kell a garázsban tartani.de nem vihetek mindent be kályha mellé...![]()
Xenon vélemény? kiolvad felhasználom majd...
írhatnál valamit a szerek tárolásáról! (ne azt hogy tartsuk szekrényben,polcon)
Köszi
2012.02.15. 14:19
XenonBalazs írta:...Amit javasolok télre, hogy konyhaszekrénybe, vagy tisztítószeres szekrénybe betenni, nyáron jó a garázs.
2012.02.18. 11:35
Jerry írta:XenonBalazs írta:...Amit javasolok télre, hogy konyhaszekrénybe, vagy tisztítószeres szekrénybe betenni, nyáron jó a garázs.
Hát akkor ezt "elkúrtuk"!
![]()
MChris! Előbb is kérdezhetted volna!![]()
Nekem ami ott van Dextron III szervó olaj, és egy fagyálló, ezeknek biztos nem lesz bajuk!
2012.02.18. 13:26
XenonBalazs írta:Jerry írta:XenonBalazs írta:...Amit javasolok télre, hogy konyhaszekrénybe, vagy tisztítószeres szekrénybe betenni, nyáron jó a garázs.
![]()
A viasznak nem lesz baja!
De nem hiszem el, hogy a kocsiban tároljátokNekem ami ott van Dextron III szervó olaj, és egy fagyálló, ezeknek biztos nem lesz bajuk!
2012.02.20. 01:19
Jerry írta:XenonBalazs írta:...Amit javasolok télre, hogy konyhaszekrénybe, vagy tisztítószeres szekrénybe betenni, nyáron jó a garázs.
![]()
, hátha megkóstolja valaki gyereke. Vagy éjjel mámorosan a Heinekken helyett a viaszos flakont húzod meg (utána már nem is kell rágni a kaját, lecsuszik magától egészben
2012.02.20. 08:36
kiara írta:Jerry írta:XenonBalazs írta:...Amit javasolok télre, hogy konyhaszekrénybe, vagy tisztítószeres szekrénybe betenni, nyáron jó a garázs.
![]()
Előbb is szólhattál volna Balu!![]()
A ház alatt nem fűtött a garázsom, ezért van rá esély, hogy amikor kint -20volt, a garázsban is fagypont alatt volt a hőmérséklet.
Ja a konyhaszekrény a legjobb megoldás!, hátha megkóstolja valaki gyereke. Vagy éjjel mámorosan a Heinekken helyett a viaszos flakont húzod meg (utána már nem is kell rágni a kaját, lecsuszik magától egészben
).Ilyen tárolási módszert szerintem ne tanácsolj senkinek.
Téli ápolószer nincs? Tudod, mint a gázolaj.![]()
2012.02.24. 21:36
2012.02.24. 21:47
afcajax írta:Szerintetek ilyenkor tél végén érdemes egy alvázmosást eszközölni a téli sós latyak után a rohadás megelőzése céljából vagy kizárólag esztétikai jelentősége van?
2012.02.24. 22:01
Labi írta:afcajax írta:Szerintetek ilyenkor tél végén érdemes egy alvázmosást eszközölni a téli sós latyak után a rohadás megelőzése céljából vagy kizárólag esztétikai jelentősége van?
Valószínű érdemes. Ajánljunk megbízható autómosót?
2012.03.01. 08:22
2012.03.01. 10:00
2literes.apenta írta:
2012.03.01. 10:10
csavitouring írta:2literes.apenta írta:
Ezek után, én biztosan nem is használnám, bele ülni sem mernék
2012.03.06. 17:20
leslie írta:csavitouring írta:2literes.apenta írta:
Nála egy autómosás, az min. 2 órás művelet
2012.03.06. 18:08
XenonBalazs írta:leslie írta:csavitouring írta:2literes.apenta írta:
Nála egy autómosás, az min. 2 órás művelet
A Precíz mindenit!!!!!![]()
A kerékdobokat én is kimosom szivaccsal, a felniket tél végeztével elmosom.
Na de a fültisztító pálcika az már sok sokk![]()
A vízlefújás csak annyiból jó, hogy nem tudod összekarcolni véletlen sem a kocsit!
2012.03.06. 18:40

2012.03.06. 21:19
LeviM5 írta:Aztamindenit!![]()
Szép munka!![]()
Tavaly tavasszal levettem a felniket, lemosom és lefestem a kerékdobokat feketére, fém részeket ezüstre. Olajcserére meg festékkel-alvázvédővel megyek, és itt-ott lefújom, a rozsdásodás megelőzésére.![]()
Idén is tervezem. Van amikor segítőm is van!![]()
De a fülpiszkáló már nekem is sok!Fogkeféig megyek el.
2012.03.07. 00:13