![]() |
2012.11.08. 01:00
hamoriarpi írta:csiatt írta:
...azt akartam kifejezni, hogy ki minek nevezi...
Nem.
A solar az solar. Az üveg toló-billenőtető meg üveg toló-billenőtető.
2012.11.08. 08:14
csiatt írta:hamoriarpi írta:csiatt írta:
...azt akartam kifejezni, hogy ki minek nevezi...
Nem.
napfénytető <?> üveg toló billenőtető <?> panorámatető
2012.11.08. 08:14
hamoriarpi írta:Nem.
2012.11.08. 11:08
2012.11.08. 12:13
2012.11.08. 12:18
PapaBoss írta:Egyébként felröppent a napokban, hogy munkába járni, meg gazdaságosság, satöbbi..
Komolyan nem értem, miért nem jó egy E36 kisbenzin vagy kisdízel munkába járni.. hamar melegszik, lehet csapni vágni, és értéke konvergál a rajta lévő gumikéhoz.
Úgy érzem egy fura társadalmi megfelelés, vagy beidegződés van az emberekben, hogy E60-al kell csapni a budafokin 3 kmh-val reggel.. vagy X5-tel.
2012.11.08. 12:23
csipi írta:Azért az E39 lényegesen jobb szerintem az E36-nál, nekem volt ez is az is.
Fenntartásban meg simán borogathatod az E36-ra is, főleg, ha idősebb.
Én is munkába, és családiba használom az E39-et, de azért hosszabb utakra is.
Sokkal csendesebb, kényelmesebb, biztonságosabb mint egy E36 (nem mintha az rossz lenne)
A szervizköltségekre amit bebuksz, annyival kevesebb az amortizáció pld. egy új astrához képest.
2012.11.08. 12:23
PapaBoss írta:Egyébként felröppent a napokban, hogy munkába járni, meg gazdaságosság, satöbbi..
Komolyan nem értem, miért nem jó egy E36 kisbenzin vagy kisdízel munkába járni.. hamar melegszik, lehet csapni vágni, és értéke konvergál a rajta lévő gumikéhoz.
Úgy érzem egy fura társadalmi megfelelés, vagy beidegződés van az emberekben, hogy E60-al kell csapni a budafokin 3 kmh-val reggel.. vagy X5-tel.
2012.11.08. 14:09
PapaBoss írta:csipi írta:Azért az E39 lényegesen jobb szerintem az E36-nál, nekem volt ez is az is.
Fenntartásban meg simán borogathatod az E36-ra is, főleg, ha idősebb.
Én is munkába, és családiba használom az E39-et, de azért hosszabb utakra is.
Sokkal csendesebb, kényelmesebb, biztonságosabb mint egy E36 (nem mintha az rossz lenne)
A szervizköltségekre amit bebuksz, annyival kevesebb az amortizáció pld. egy új astrához képest.
Nem is a konkrét modell a fontos, hanem, hogy az emberek nem tudják milyen CÉLRA vesznek / vegyenek autót.
Terhelés, szabadidő, biztonság, költség, hobbi? Tisztelet a kivételnek, de akikkel találkozok mostanában, csapágygolyót sem adnék a kezükbe, mert az is elromlana.
Céltalan hiteles vásárolgatás, csilli villi - egyébként átlag családnak nem megengedhető - E60, E65-ök, meg X5-ök... a hülyítés.
Aztán sírnak, hogy 100 ropi a tárcsa bele.. és a gyerek az oviba nem tud 1500-ért színházba menni, meg a szinezőkönyvet kifizetni..
Na mindegy, csak kibüffent belőlem.. ma
2012.11.08. 14:18
kovessyroli írta:PapaBoss írta:Egyébként felröppent a napokban, hogy munkába járni, meg gazdaságosság, satöbbi..
Nekem is volt egy ilyen koncepcióm, hogy a 30i V8 mellé veszek egy panorámatetős Twingót és azzal csak munkába járok.
Aztán azt vettem észre, hogy 2 hete már csak Twingózok, így gyorsan bevittem egy kereskedésbe, és elkezdtem használni a V8-at.
Csak városban használva, óvatos gázkezeléssel 13l-t fogyasztott, nyáron a V8.
Gyorsan meguntam a heti 15eft-os tankolásokat, amivel gyakorlatilag csak a munkába járásomat mobilizáltam, és ment a levesbe a V8.
Én még mindig azt mondom, hogy a legjobb kompromisszum a "nagy" (vagy inkább teljesen elegendő) teljesítmény és az ésszerű fenntarthatóság között a diesel E39.
A 25d is jó kis motor, a 30d meg k@rva jó.![]()
20d-t nem is próbáltam, úgyis annyi mindenről le kell mondani a mai világban, és amíg megtehetem, én 6 hengeressel szeretnék járni
2012.11.08. 18:46
2012.11.08. 18:48
jlaci74 írta:kovessyroli írta:PapaBoss írta:Egyébként felröppent a napokban, hogy munkába járni, meg gazdaságosság, satöbbi..
Nekem is volt egy ilyen koncepcióm, hogy a 30i V8 mellé veszek egy panorámatetős Twingót és azzal csak munkába járok.
Aztán azt vettem észre, hogy 2 hete már csak Twingózok, így gyorsan bevittem egy kereskedésbe, és elkezdtem használni a V8-at.
Csak városban használva, óvatos gázkezeléssel 13l-t fogyasztott, nyáron a V8.
Gyorsan meguntam a heti 15eft-os tankolásokat, amivel gyakorlatilag csak a munkába járásomat mobilizáltam, és ment a levesbe a V8.
Én még mindig azt mondom, hogy a legjobb kompromisszum a "nagy" (vagy inkább teljesen elegendő) teljesítmény és az ésszerű fenntarthatóság között a diesel E39.
A 25d is jó kis motor, a 30d meg k@rva jó.![]()
20d-t nem is próbáltam, úgyis annyi mindenről le kell mondani a mai világban, és amíg megtehetem, én 6 hengeressel szeretnék járni
Mindkettőtökkel egyet kell, hogy értsek.
( éppen ezért nem tudok már jó ideje dönteni, hogy mit is vegyek... )
2012.11.08. 19:09
petya1 írta:Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni erről az autóról. http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/530 ... et-6331870
Nem makulátlan, de tetszik és korrektnek tűnik a tulaj. Nyíregyházán van, valaki nem ismeri esetleg?????
Jövő héten meg szeretném nézni, tudna valaki esetleg a környéken segíteni???????
2012.11.08. 19:19
petya1 írta:Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni erről az autóról. http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/530 ... et-6331870
Nem makulátlan, de tetszik és korrektnek tűnik a tulaj. Nyíregyházán van, valaki nem ismeri esetleg?????
Jövő héten meg szeretném nézni, tudna valaki esetleg a környéken segíteni???????
2012.11.08. 19:27
Imco írta:petya1 írta:Sziasztok!
Szépnek szép, de évjárat és/vagy tv méret, lámpa spriccni nem stimmel.
Első ránézésre, de ettől még lehet jó bolt.
Szerintem...
2012.11.08. 19:31
LeviM5 írta:Imco írta:petya1 írta:Sziasztok!
Szépnek szép, de évjárat és/vagy tv méret, lámpa spriccni nem stimmel.
Első ránézésre, de ettől még lehet jó bolt.
Szerintem...
Kormány se. Fura hogy 2002-es, de régi belső...
2012.11.08. 19:42
petya1 írta:Beszéltem a tulajjal, azt mondta az eredeti navi berepedt, és ez olcsóbb volt, harmadáron vette.
2012.11.08. 19:47
LeviM5 írta:petya1 írta:Beszéltem a tulajjal, azt mondta az eredeti navi berepedt, és ez olcsóbb volt, harmadáron vette.
És a kormányt kérdezted? Kislufisnak kéne lenni ebben az évjáratban. (amúgy sem lehet az egyindítóst-kétindítóst variálni, próbáltam volna pár éve én is cserélni kislufisra, az jobban tetszett, vastagabb a karima, kerek a közepe, de nem lehetett)
Betenni 4:3-as navit a nagy helyére, hát...![]()
![]()
2012.11.08. 19:56
barbrady írta:LeviM5 írta:petya1 írta:Beszéltem a tulajjal, azt mondta az eredeti navi berepedt, és ez olcsóbb volt, harmadáron vette.
És a kormányt kérdezted? Kislufisnak kéne lenni ebben az évjáratban. (amúgy sem lehet az egyindítóst-kétindítóst variálni, próbáltam volna pár éve én is cserélni kislufisra, az jobban tetszett, vastagabb a karima, kerek a közepe, de nem lehetett)
![]()
Nagy lufis M-es létezik 2 indítósban is, de csak 2000/09-ig szerelték, ahogy a 4:3-as navit is. Felettébb gyanús...
2012.11.08. 19:59
Jerry írta:barbrady írta:LeviM5 írta:petya1 írta:Beszéltem a tulajjal, azt mondta az eredeti navi berepedt, és ez olcsóbb volt, harmadáron vette.
![]()
Nagy lufis M-es létezik 2 indítósban is, de csak 2000/09-ig szerelték, ahogy a 4:3-as navit is. Felettébb gyanús...
Biztos a szokásos játék: 2000-es évjárat, de 2002-ben lett behozva, amiért egyesek úgy gondolják, hogy jogosultak azt 2002-esként hirdetni. Mintha a magyarországi élete előtt végig szalonkirakatban állt volna...