Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Fűtés-hűtés

2011.07.13. 14:26

Gercsa írta:Sziasztok!

A kocsimban tönkre ment a fűtőventilátor.
Található valahol olyan rajz-leírás, hogy tudnék eljutni a ventilátorig?

A süni jó sajnos a ventillátor halt meg.

(leállítottam a motor egy óra múlva visszaülök és nem működik) :evil:

A segítséget előre is köszönöm

Üdv G

Nem jó hír, le kell bontani a komplett műszerfalat. :-(
Talán ez segít:
online TIS 1
illetve ez:
online TIS 2

2011.07.13. 14:41

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Még egyet szeretnék kérdezni.
Javítható-e a fűtő motor vagy csere?
Amennyiben cserélni kell jó a bontott vagy új kell?

(két kérdés lett bocs)

2011.07.13. 15:28

Gercsa írta:Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

(két kérdés lett bocs)

Muhaati ismer javítóembert, de egy bontott kb 5k, és ha ellenőrzött példány, akkor használható.

Juteszembe, ati, az enyémet elvitted megnézetni a zemberhez? Mi volt a hibája?

2011.07.13. 16:00

Milyen szerszamok kellenek a muszerfal szetszedesehez?
Nem szeretnek elakadni ha nekikezdek.

Koszonom elore is meg az eddigit is

2011.07.13. 16:32

PeterE39 írta:
Gercsa írta:Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

(két kérdés lett bocs)

Muhaati ismer javítóembert, de egy bontott kb 5k, és ha ellenőrzött példány, akkor használható.

Juteszembe, ati, az enyémet elvitted megnézetni a zemberhez? Mi volt a hibája?

Hiányzott egy szelet a kollektorból 8O ilyen még ő sem látott. ( kuka , nem érdemes javítani )

2011.07.13. 19:09

Gercsa írta:Milyen szerszamok kellenek a muszerfal szetszedesehez?
Nem szeretnek elakadni ha nekikezdek.

Koszonom elore is meg az eddigit is

az is benne van a TIS-ben, főmenüben lent

2011.07.14. 07:00

MChris írta:karira kapsz egy határidőnaplót :) :kari

Köszi nem kell a telefonba irom.

Jackson, aki meghatódott a kedvességedtől :lol: :lol: :lol:

2011.07.14. 07:16

jackson írta:
MChris írta:karira kapsz egy határidőnaplót :) :kari

Köszi nem kell a telefonba irom.

Jackson, aki meghatódott a kedvességedtől :lol: :lol: :lol:

:D akkor írd bele hogy E39 blower motor tréning doksi megnézése otthon :)

nekem csak az X5-é van meg :( (klubtag hibája folytán most ebbe olvasnék bele)

Köszi

2011.07.14. 07:38

MChris írta: :D akkor írd bele hogy E39 blower motor tréning doksi megnézése otthon :)

Köszi

Mit nézzek meg benne? 8O 8O

Jackson, aki nem érti a kérdést

2011.07.14. 08:04

jackson írta:
MChris írta: :D akkor írd bele hogy E39 blower motor tréning doksi megnézése otthon :)

Köszi

Mit nézzek meg benne? 8O 8O

Jackson, aki nem érti a kérdést

olyan tréning doksi csomag amit anno feltöltöttem ide,annak van a klíma részhez olyan ami a blower részt vesézi ki. Olyanból keresek most E39-t mert nekem csak E38 és E53 van meg. Hátha neked megvan... :wink:

2011.07.14. 08:09

MChris írta:olyan tréning doksi csomag amit anno feltöltöttem ide,annak van a klíma részhez olyan ami a blower részt vesézi ki. Olyanból keresek most E39-t mert nekem csak E38 és E53 van meg. Hátha neked megvan... :wink:

Meg van. Kell küldjem e-mailben?

Jackson, akinek van több IHKA doksija

2011.07.14. 08:22

jackson írta:
MChris írta:olyan tréning doksi csomag amit anno feltöltöttem ide,annak van a klíma részhez olyan ami a blower részt vesézi ki. Olyanból keresek most E39-t mert nekem csak E38 és E53 van meg. Hátha neked megvan... :wink:

Meg van. Kell küldjem e-mailben?

Jackson, akinek van több IHKA doksija

igen köszi!

van egy felfedezésem már, van olyan kocsi amiben a sün előtt van egy relé is 8O

2011.07.18. 18:23

Sziasztok!

Mindenkinek köszi az informácíókat sikerült a műszerfal ki-be szerelés.

Üdv G

2011.08.10. 16:09

Sziasztok!

Érdekes problémám adódott. Az állófűtésem ki/be kapcsolódik egyfolytában. Állóhelyzetben is zárt autónál és járó motornál is. A navi kijelzőn az állófűtés menüben a Direct mod mellett néha feltűnik a kis pipa, aztán eltűnik. Mintha én kapcsolgatnám. Elég aggasztó, mivel tegnap majdnem leszippantotta az akksimat. A Diag nem mutat hibát.
Esetleg valakinek valami hasonló tapasztalat??

Üdv,

G.

2011.08.10. 19:04

torocsikgergo írta:Sziasztok!

Érdekes problémám adódott. Az állófűtésem ki/be kapcsolódik egyfolytában. Állóhelyzetben is zárt autónál és járó motornál is. A navi kijelzőn az állófűtés menüben a Direct mod mellett néha feltűnik a kis pipa, aztán eltűnik. Mintha én kapcsolgatnám. Elég aggasztó, mivel tegnap majdnem leszippantotta az akksimat. A Diag nem mutat hibát.
Esetleg valakinek valami hasonló tapasztalat??

Üdv,

G.

! MChris írta:
Remélem nem kell többet kitörölnöm,és díjazni ezt a témát :!:

2011.09.02. 16:44

Sziasztok, az lenne a kérdésem hogyan lehet az hogy ki lett tisztítva a klíma. Értem ez alatt hogy a habos fertőtlenítővel a járatokat, és a gázos is az utasteret tisztítottam ki.Nos nincs is büdös mikor megy a klíma, de ha lekapcsolom akkor elég fura szag lesz az autóban de ez a fura szag csak a jobb oldali járatokból jön. A bal oldalin teljesen friss levegő jön.
Üdvözlettel Atesz.

2011.09.08. 11:37

atesz25 írta:Sziasztok, az lenne a kérdésem hogyan lehet az hogy ki lett tisztítva a klíma. Értem ez alatt hogy a habos fertőtlenítővel a járatokat, és a gázos is az utasteret tisztítottam ki.Nos nincs is büdös mikor megy a klíma, de ha lekapcsolom akkor elég fura szag lesz az autóban de ez a fura szag csak a jobb oldali járatokból jön. A bal oldalin teljesen friss levegő jön.
Üdvözlettel Atesz.

Azért lesz büdös mert nincs jól kitisztitva. A Muhaati sokat nyomozott az ügyben. A baj tárgya az E39-nek olyan mocsok konstrukciója van, hogy nem lehet az elpar-hoz (hűtőbordához) normálisan hozzá férni és minden nyílásból bele nyomom a tisztytót mindenhol landol csak ahol kéne ott nem.
Nem tudom mi az ügy állása muhaatinál mintha talált volna megoldást csak az olyan szívás, hogy kvázi nem fogod tudni kifizetni zsozsóban a munkadíjat-nál maradtunk legutóbb.

Jackson, akit nem kell félteni akkor is kifogja pucolni ha drága

2011.09.08. 18:13

jackson írta:
atesz25 írta:Sziasztok, az lenne a kérdésem hogyan lehet az hogy ki lett tisztítva a klíma. Értem ez alatt hogy a habos fertőtlenítővel a járatokat, és a gázos is az utasteret tisztítottam ki.Nos nincs is büdös mikor megy a klíma, de ha lekapcsolom akkor elég fura szag lesz az autóban de ez a fura szag csak a jobb oldali járatokból jön. A bal oldalin teljesen friss levegő jön.
Üdvözlettel Atesz.

Azért lesz büdös mert nincs jól kitisztitva. A Muhaati sokat nyomozott az ügyben. A baj tárgya az E39-nek olyan mocsok konstrukciója van, hogy nem lehet az elpar-hoz (hűtőbordához) normálisan hozzá férni és minden nyílásból bele nyomom a tisztytót mindenhol landol csak ahol kéne ott nem.
Nem tudom mi az ügy állása muhaatinál mintha talált volna megoldást csak az olyan szívás, hogy kvázi nem fogod tudni kifizetni zsozsóban a munkadíjat-nál maradtunk legutóbb.

Pedig azért ezt itt jó lenne megosztani, mert küzdünk ezzel egypáran :!:
Igaz, jön már az ősz. :(

2011.09.11. 15:44

simi64 írta:
jackson írta:
Üdvözlettel Atesz.

Pedig azért ezt itt jó lenne megosztani, mert küzdünk ezzel egypáran :!:

TIS-ben is megfúrnakl valamit a "fiúk"...

2011.09.12. 11:17

simi64 írta:Pedig azért ezt itt jó lenne megosztani, mert küzdünk ezzel egypáran :!:

Hogy aztán a öreg által megszopott munkaórák és elcseszett napok melóját te ingyen felhasználhasd?
Igazából valami tesztelés folyik még nála a saját kocsiján, de azt mesélte olyan processz amit kvázi nem fizetnének meg az emberek annyi meló/szivás.

Jackson, aki nem hat meg az anyagiak ha végre egy hibátlanul tiszta klima rendszere lenne
Hozzászólás küldése

VigLink badge