![]() |
2011.07.13. 14:26
Gercsa írta:Sziasztok!
A kocsimban tönkre ment a fűtőventilátor.
Található valahol olyan rajz-leírás, hogy tudnék eljutni a ventilátorig?
A süni jó sajnos a ventillátor halt meg.
(leállítottam a motor egy óra múlva visszaülök és nem működik)![]()
A segítséget előre is köszönöm
Üdv G
2011.07.13. 14:41
2011.07.13. 15:28
Gercsa írta:Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Még egyet szeretnék kérdezni.
Javítható-e a fűtő motor vagy csere?
Amennyiben cserélni kell jó a bontott vagy új kell?
(két kérdés lett bocs)
2011.07.13. 16:00
2011.07.13. 16:32
PeterE39 írta:Gercsa írta:Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Még egyet szeretnék kérdezni.
Javítható-e a fűtő motor vagy csere?
Amennyiben cserélni kell jó a bontott vagy új kell?
(két kérdés lett bocs)
Muhaati ismer javítóembert, de egy bontott kb 5k, és ha ellenőrzött példány, akkor használható.
Juteszembe, ati, az enyémet elvitted megnézetni a zemberhez? Mi volt a hibája?
2011.07.13. 19:09
Gercsa írta:Milyen szerszamok kellenek a muszerfal szetszedesehez?
Nem szeretnek elakadni ha nekikezdek.
Koszonom elore is meg az eddigit is
2011.07.14. 07:00
MChris írta:karira kapsz egy határidőnaplót![]()
2011.07.14. 07:16
jackson írta:MChris írta:karira kapsz egy határidőnaplót![]()
Köszi nem kell a telefonba irom.
Jackson, aki meghatódott a kedvességedtől![]()
![]()
2011.07.14. 07:38
MChris írta:akkor írd bele hogy E39 blower motor tréning doksi megnézése otthon
nekem csak az X5-é van meg(klubtag hibája folytán most ebbe olvasnék bele)
Köszi
2011.07.14. 08:04
jackson írta:MChris írta:akkor írd bele hogy E39 blower motor tréning doksi megnézése otthon
nekem csak az X5-é van meg(klubtag hibája folytán most ebbe olvasnék bele)
Köszi
Mit nézzek meg benne?![]()
![]()
Jackson, aki nem érti a kérdést
2011.07.14. 08:09
MChris írta:olyan tréning doksi csomag amit anno feltöltöttem ide,annak van a klíma részhez olyan ami a blower részt vesézi ki. Olyanból keresek most E39-t mert nekem csak E38 és E53 van meg. Hátha neked megvan...
2011.07.14. 08:22
jackson írta:MChris írta:olyan tréning doksi csomag amit anno feltöltöttem ide,annak van a klíma részhez olyan ami a blower részt vesézi ki. Olyanból keresek most E39-t mert nekem csak E38 és E53 van meg. Hátha neked megvan...
Meg van. Kell küldjem e-mailben?
Jackson, akinek van több IHKA doksija
2011.07.18. 18:23
2011.08.10. 16:09
2011.08.10. 19:04
torocsikgergo írta:Sziasztok!
Érdekes problémám adódott. Az állófűtésem ki/be kapcsolódik egyfolytában. Állóhelyzetben is zárt autónál és járó motornál is. A navi kijelzőn az állófűtés menüben a Direct mod mellett néha feltűnik a kis pipa, aztán eltűnik. Mintha én kapcsolgatnám. Elég aggasztó, mivel tegnap majdnem leszippantotta az akksimat. A Diag nem mutat hibát.
Esetleg valakinek valami hasonló tapasztalat??
Üdv,
G.
| ! | MChris írta: |
| Remélem nem kell többet kitörölnöm,és díjazni ezt a témát |
2011.09.02. 16:44
2011.09.08. 11:37
atesz25 írta:Sziasztok, az lenne a kérdésem hogyan lehet az hogy ki lett tisztítva a klíma. Értem ez alatt hogy a habos fertőtlenítővel a járatokat, és a gázos is az utasteret tisztítottam ki.Nos nincs is büdös mikor megy a klíma, de ha lekapcsolom akkor elég fura szag lesz az autóban de ez a fura szag csak a jobb oldali járatokból jön. A bal oldalin teljesen friss levegő jön.
Üdvözlettel Atesz.
2011.09.08. 18:13
jackson írta:atesz25 írta:Sziasztok, az lenne a kérdésem hogyan lehet az hogy ki lett tisztítva a klíma. Értem ez alatt hogy a habos fertőtlenítővel a járatokat, és a gázos is az utasteret tisztítottam ki.Nos nincs is büdös mikor megy a klíma, de ha lekapcsolom akkor elég fura szag lesz az autóban de ez a fura szag csak a jobb oldali járatokból jön. A bal oldalin teljesen friss levegő jön.
Üdvözlettel Atesz.
Azért lesz büdös mert nincs jól kitisztitva. A Muhaati sokat nyomozott az ügyben. A baj tárgya az E39-nek olyan mocsok konstrukciója van, hogy nem lehet az elpar-hoz (hűtőbordához) normálisan hozzá férni és minden nyílásból bele nyomom a tisztytót mindenhol landol csak ahol kéne ott nem.
Nem tudom mi az ügy állása muhaatinál mintha talált volna megoldást csak az olyan szívás, hogy kvázi nem fogod tudni kifizetni zsozsóban a munkadíjat-nál maradtunk legutóbb.
Jackson, akit nem kell félteni akkor is kifogja pucolni ha drága
2011.09.11. 15:44
simi64 írta:jackson írta:atesz25 írta:Sziasztok, az lenne a kérdésem hogyan lehet az hogy ki lett tisztítva a klíma. Értem ez alatt hogy a habos fertőtlenítővel a járatokat, és a gázos is az utasteret tisztítottam ki.Nos nincs is büdös mikor megy a klíma, de ha lekapcsolom akkor elég fura szag lesz az autóban de ez a fura szag csak a jobb oldali járatokból jön. A bal oldalin teljesen friss levegő jön.
Üdvözlettel Atesz.
Azért lesz büdös mert nincs jól kitisztitva. A Muhaati sokat nyomozott az ügyben. A baj tárgya az E39-nek olyan mocsok konstrukciója van, hogy nem lehet az elpar-hoz (hűtőbordához) normálisan hozzá férni és minden nyílásból bele nyomom a tisztytót mindenhol landol csak ahol kéne ott nem.
Nem tudom mi az ügy állása muhaatinál mintha talált volna megoldást csak az olyan szívás, hogy kvázi nem fogod tudni kifizetni zsozsóban a munkadíjat-nál maradtunk legutóbb.
Jackson, akit nem kell félteni akkor is kifogja pucolni ha drága
Pedig azért ezt itt jó lenne megosztani, mert küzdünk ezzel egypáran![]()
Igaz, jön már az ősz.
2011.09.12. 11:17
simi64 írta:Pedig azért ezt itt jó lenne megosztani, mert küzdünk ezzel egypáran![]()
Igaz, jön már az ősz.