Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Fényezés

2015.03.26. 12:06

Jerry írta:
Afterdark írta:
Jerry írta:
admin írta:
Afterdark írta:Sziasztok!

Kérlek ajánljatok karosszériást és fényezőt Pesten. Nem baj ha drágább, legyen mindőségi.

Köszönöm! 8)

Balázs (juf424) fényező több embernek is dolgozotmár itt.A XI.kerbe van.

Így van, Balázst én is ajánlanám!
De remélem az Attila nevezetű lakatosát már lecserélte.

Baj volt vele, mert lakatolni is kell majd?

Azt nem tudom, hogy lakatolnod is kell-e majd. Azt ne tőlem kérdezd. :D

A kérdőjel az összetett mondat első felére vonatkozott. :D
Biztosan kell majd lakatolni, de akkor azt megcsináltatot majd máshol.

2015.03.26. 20:31

Afterdark írta:Sziasztok!

Kérlek ajánljatok karosszériást és fényezőt Pesten. Nem baj ha drágább, legyen mindőségi.

Köszönöm! 8)

Lajos is meger egy próbát Újpesten. Ha érdekel dobj egy üzenetet és válaszban küldöm a számát.

2015.04.13. 21:46

Srácok.

Még pár hónapja fejembe vettem ,hogy fehérre kellene csak varázsolni a szekeret. :facepalm: "Körbejártam" a fóliázást is és most végre van a fényezésről is vélemény.

2 ajánlatom van eddig festésre.Bár inkább csak 1,mert mihelyst meghallották hogy feketéről fehérre lenne a nagy kívánság,egyből ellenkeztek. A másik helyen meg 500k-t mondtak. (Zala megye) máshol is ennyiben áll meg egy ilyen művelet? Bence Touringja közel sem volt ennyibe ( konkrét összeget mondott nekem) pedig az ezüstről kékre lett telibe festve.
Tudnátok ajánlani olyan műhelyt ahol minőségi munkát végeznek? Itt sajnos kevés lehetőségem van találni ilyen szakit.
Köszönöm ha segítetek!

u.i.:A fóliázás 350k lenne.

2015.04.13. 22:07

Bor3sz írta:Srácok.

Még pár hónapja fejembe vettem ,hogy fehérre kellene csak varázsolni a szekeret. :facepalm: "Körbejártam" a fóliázást is és most végre van a fényezésről is vélemény.

2 ajánlatom van eddig festésre.Bár inkább csak 1,mert mihelyst meghallották hogy feketéről fehérre lenne a nagy kívánság,egyből ellenkeztek. A másik helyen meg 500k-t mondtak. (Zala megye) máshol is ennyiben áll meg egy ilyen művelet? Bence Touringja közel sem volt ennyibe ( konkrét összeget mondott nekem) pedig az ezüstről kékre lett telibe festve.
Tudnátok ajánlani olyan műhelyt ahol minőségi munkát végeznek? Itt sajnos kevés lehetőségem van találni ilyen szakit.
Köszönöm ha segítetek!

Szia!
Javaslom, hogy hívd fel ezen a számon a Zolit (30/986-2239) és kérdezd meg mennyiből tudja kihozni.
Körmenden van a festőműhelye, szerintem a fóliázás ára körül meg tudja oldani, és szépen dolgoznak.
Én is nála festettem, igaz nem az egészet, a tetőt és a csomagtartó tetejét nem festettem le.
Üdv.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Taxi969 az itt látható tagok köszönték meg: Bor3sz
Értékelés: 4.76%

2015.04.13. 23:08

Bor3sz írta:Srácok.

Köszönöm ha segítetek!

Nagykanizsa
Ágoston Tibor
Ágoston Autókarosszéria Kft.
Én őket javaslom, nekem minden autómat ők csináltak és lelkiismeretes, nagyon minőségi munkát csinálnak.
A fólia szerintem elég gagyin fog kinézni, ha kinyitod az ajtót, és a küszöbök - oszlopok - ajtóbelsők feketében fognak pompázni.
Az én szemem legalábbis nem bírna ilyet.
5k az egyébként reális is lehet.
Ja, és ha eldöntötted, akkor ne 50-60eft-os különbségen múljon, hogy kit választasz.

2015.04.14. 13:50

kovessyroli írta:A fólia szerintem elég gagyin fog kinézni, ha kinyitod az ajtót, és a küszöbök - oszlopok - ajtóbelsők feketében fognak pompázni.
Az én szemem legalábbis nem bírna ilyet.

Lehet ezt így is.Nézd meg ezt a videót 1:00-tól.

2015.04.16. 18:10

Az első lökhárítón ("M"-es) a pdc-s elem csreszavatos a nem pdc-sel? Egy jó minőségű abs "m" -es első lökhárító, ködlámpával mindennel, zsír újonnan megér 50-et?

2015.04.16. 20:15

zoomon írta:Az első lökhárítón ("M"-es) a pdc-s elem csreszavatos a nem pdc-sel? Egy jó minőségű abs "m" -es első lökhárító, ködlámpával mindennel, zsír újonnan megér 50-et?

Gondolom azt akartad megkérdezni, hogy M-es lökhárító mennyiért fényeznek le, illetve esetleg tud-e valaki ajánlani a lakóhelyed környezetében fényezőt.

2015.04.16. 22:16

Madárszart hogyan lehet a legokosabban eltüntetni? Ma már olyan volt, de holnap estig nincs időm rá. (Tegnap mostam/mosattam le persze) kaparászni/újra lemenni a mosóba nem akarok.

Ezt telóról firkáltam..

2015.04.16. 22:41

Bor3sz írta:Madárszart hogyan lehet a legokosabban eltüntetni? Ma már olyan volt, de holnap estig nincs időm rá. (Tegnap mostam/mosattam le persze) kaparászni/újra lemenni a mosóba nem akarok.

Ezt telóról firkáltam..

Vizes rongy-szivacs ráhelyezése után 1-2-3 órával könnyen lemoshatod.
Magyarul áztasd fel és mosd le. :)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: Bor3sz

2015.04.16. 22:52

Imco írta:Magyarul áztasd fel és mosd le. :)
jóvanna :P
Garázsba berakom, és adok neki arcpakolást :D
Köszi

Ezt telóról firkáltam..

2015.04.16. 23:00

Bor3sz írta:
Köszi

Ezt telóról firkáltam..

Kromofágos ronggyal jön le leggyorsabban :mrgreen: :nyelves:

2015.04.16. 23:17

Gallaca írta:
Bor3sz írta:
Köszi

Ezt telóról firkáltam..

mint a piros7-es, mindent visz :D

Ezt telóról firkáltam..

2015.04.17. 09:50

Bor3sz írta:
Gallaca írta:
Bor3sz írta:
Köszi

Ezt telóról firkáltam..

Ezt telóról firkáltam..

.....az a piros ász :facepalm:

2015.04.17. 10:19

kovessyroli írta:
Bor3sz írta:
Gallaca írta:
Bor3sz írta:
Köszi

Ezt telóról firkáltam..

Ezt telóról firkáltam..

.....az a piros ász :facepalm:

én ultiban szeretem a piros hetest :D

2015.04.17. 11:16

atti523i írta:én ultiban szeretem a piros hetest :D

És ez? ...egy kicsit plagizálok :facepalm:
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek SvidronyA az itt látható tagok köszönték meg: Bor3sz

2015.04.17. 12:00

SvidronyA írta:
atti523i írta:én ultiban szeretem a piros hetest :D

És ez? ...egy kicsit plagizálok :facepalm:
Kép[/ha már a zsugánál maradunk,mint az aduász. :lol:

2015.04.17. 16:56

kovessyroli írta:
zoomon írta:Az első lökhárítón ("M"-es) a pdc-s elem csreszavatos a nem pdc-sel? Egy jó minőségű abs "m" -es első lökhárító, ködlámpával mindennel, zsír újonnan megér 50-et?

Gondolom azt akartad megkérdezni, hogy M-es lökhárító mennyiért fényeznek le, illetve esetleg tud-e valaki ajánlani a lakóhelyed környezetében fényezőt.

Igen! Közben megtaláltam az M lökhárító topikot is :)

De fényezés előtt, kellene valaki aki rendbe rakja az autót, kicseréli a lökhárítókat, eltünteti a kezdődő rozsdásodásokat, újraállítja a karosszéria elemeket, megoldást talál az enyhe jégkáromra, felméri milyen műanyag alkatrészeket kell kicserélni, egyszóval átnézi az egészet, nem feltétlenül a legolcsóbbat keresem, hanem inkább azt akinek a legtöbb tapasztalata van a típussal, és megbízható teljesen, úgymond a karosszériások muhaatiját keresem, utána jöhet a fényezés. (karosszériára nincs külön topik)

2015.04.17. 17:44

zoomon írta: (karosszériára nincs külön topik)

De van, éppen most írtam bele. Egyébként a karosszériások
muhaatijának elérhetősége engem is érdekelne.

2015.04.17. 18:04

odus írta:
zoomon írta: (karosszériára nincs külön topik)

De van, éppen most írtam bele. Egyébként a karosszériások
muhaatijának elérhetősége engem is érdekelne.

Megtaláltam de messze nem ott kerestem az alkatrészt keres-ben, azt gondoltam, hogy egy 10, 15 + éves autóknak biztos van itt külön topikja, kisebb otthoni szerelések, szépítgetések, tipikus hibák leírásával, ami viszont egy alkatrész keresőben off.

Keressük együtt, hátha találunk olyat :)
Hozzászólás küldése

VigLink badge