![]() |
2007.08.28. 22:15
2007.08.28. 22:17
Potyolino írta:Köszönöm szépen a válaszokat! Még az "i" betűvel tisztában voltam, hogy benzines, de az A betűről hallottam már ismerőseim között, hogy ALPINA tuning által "feljavított" motorral rendelkező gépkocsi!
Még egy kérdésem lenne! Azaz kettő!
- Az 540i-ről olvastam a Totalcar-on népítéletek között, hogy a motorja nagyon kényes, és gyorsan tönkre megy! Akinek lenne erről tapasztalat kérem írjon!
- A másik kérdés az lenne, hogy minden kombiban légrugó van hátul, vagy csak extra felszereltségként teszik be az autókba, illetve igaz-e, hogy horror a javítása.
Tényleg köszönöm az összes választ az előző kérdésemre illetve ezekre előre is köszi!
2007.08.28. 22:33
...bocs Sxoe!!!! 2007.08.28. 22:39
2007.08.28. 22:40
Labi írta:Szia Potyolino!
Nos csak a V8-as témában tudok segíteni: A motor nem kényes, vagyis nem kényesebb, mint a többi és nem megy hamar tönkre.....de nagyon sok hozzászólás van a topikokban, amik a V8 motorokat érinti. (nekem egyébként a motor a blokkot és azok mechanikus részeit jelentik) ...de eddig ezekre probléma nem volt! ....blokk repedésre, vagy hasonlókra gondolok...és mások sem panaszkodtak! .....Sokan megveszik persze, széthajtják, nem foglalkoznak vele azt eladják, majd a következő szerencsétlen tulaj kijelenti, kényes a paripa, meg költséges!! Az biztos, hogy többet kibír, mint egy 20-as motor, mert azok a felétől széthullanának! Nos akkor a 20-as kényesebb volna?? (csak költői kérdés volt)![]()
...bocs Sxoe!!!!
![]()
![]()
...tényleg jók!!
Üdv,
Labi
2007.08.28. 22:50
sxoe írta:Hallani fogsz az ügyvédemről...![]()
![]()
2007.08.28. 22:57
Potyolino írta:
- A másik kérdés az lenne, hogy minden kombiban légrugó van hátul, vagy csak extra felszereltségként teszik be az autókba, illetve igaz-e, hogy horror a javítása.
2007.08.28. 23:26
Labi írta:Látom!!!![]()
![]()
Én is üdvözöllek Pozyolino....nekem nem volt időm rá, mert siettem, de megelőztek....de még némi infó:
520, 523, 528, 530, 535, 540 ....ezek mind benzinesek I, vagy IA jelzéssel.
520, 525, 530 ....ezek mind a dízel barátaink jelzése....a többit már tudod!
Bámelyiket is választod, csak jó lehet!![]()
Üdv,
Labi
2007.08.28. 23:34
collins írta:Labi írta:Látom!!!![]()
![]()
Én is üdvözöllek Pozyolino....nekem nem volt időm rá, mert siettem, de megelőztek....de még némi infó:
520, 523, 528, 530, 535, 540 ....ezek mind benzinesek I, vagy IA jelzéssel.
520, 525, 530 ....ezek mind a dízel barátaink jelzése....a többit már tudod!
Bámelyiket is választod, csak jó lehet!![]()
Üdv,
Labi
örülök az utolsó mondatodnak! végre nem dízel-benzin párharc lesz a dologból
2007.08.29. 13:36
Potyolino írta:Köszönöm szépen a válaszokat! Még az "i" betűvel tisztában voltam, hogy benzines, de az A betűről hallottam már ismerőseim között, hogy ALPINA tuning által "feljavított" motorral rendelkező gépkocsi!
- Az 540i-ről olvastam a Totalcar-on népítéletek között, hogy a motorja nagyon kényes, és gyorsan tönkre megy! Akinek lenne erről tapasztalat kérem írjon!
Tényleg köszönöm az összes választ az előző kérdésemre illetve ezekre előre is köszi!
2007.08.29. 14:05
kzoli819 írta:Potyolino írta:Köszönöm szépen a válaszokat! Még az "i" betűvel tisztában voltam, hogy benzines, de az A betűről hallottam már ismerőseim között, hogy ALPINA tuning által "feljavított" motorral rendelkező gépkocsi!
Az Alpina BMW-knek a típusjelzése nem 520i.................540i, hanem B3, B5, B7 stb.
Az 540i--t csak egy helyre kell sokszor hordani. A benzinkútra. Mert hát ki tudja megálni, hogy 286 LE-s autónak ne nyomja padlóig a gázt. És olyankor meg fogyaszt a kicsike rendesen.
2007.08.29. 14:16
2007.08.29. 14:20
collins írta:újra nekiláttam...
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto ... width=1280
erről vélemény? ismeri valaki?
ha esetleg valaki a közelben dolgozik, és érdekli, ha mengézné, akkor megkérem, hogy irjon róla. én is elmegyek megnézni, remélem még ezen a héten.
köszi,
üdv!
2007.08.29. 14:21
Labi írta:kzoli819 írta:Potyolino írta:Köszönöm szépen a válaszokat! Még az "i" betűvel tisztában voltam, hogy benzines, de az A betűről hallottam már ismerőseim között, hogy ALPINA tuning által "feljavított" motorral rendelkező gépkocsi!
Az Alpina BMW-knek a típusjelzése nem 520i.................540i, hanem B3, B5, B7 stb.
Az 540i--t csak egy helyre kell sokszor hordani. A benzinkútra. Mert hát ki tudja megálni, hogy 286 LE-s autónak ne nyomja padlóig a gázt. És olyankor meg fogyaszt a kicsike rendesen.
Hali kzoli819!
Ha már leírtad, érdekelne az Alpinák számjelzése, hogy az mit is jelöl pontosan!! 3-5-7 stb... motorméret!?...ezt má nem tom!
Köszi,
Labi
2007.08.29. 15:57
2007.08.29. 16:07
sxoe írta:collins írta:újra nekiláttam...
ha esetleg valaki a közelben dolgozik, és érdekli, ha mengézné, akkor megkérem, hogy irjon róla. én is elmegyek megnézni, remélem még ezen a héten.
köszi,
üdv!
Nekem azt íja ki, hogy nincs ilyen hírdetés.
2007.08.29. 16:13
2007.08.29. 19:08
Labi írta:sxoe írta:collins írta:újra nekiláttam...
köszi,
üdv!
Nekem is! ...küldd el még egyszer.
Amúgy Collins megnéztem neked múltkor Diósdon egy touring 30-as dízelt, de végül nem ajánlottam neked, mert nem volt olyan tökéletes, mint ahogy azt a kereskedő állította...szóval... ha van írdd meg és szerintem ha valamelyik klubtag a közelben lakik, biztos megnézi! Én múltkor az egyik munkámat mentem intézni és nem röstelltem bemenni....(mert emlékeztem, hogy touring kell neked, a motor meg "már" mindegy).. és szántam rá negyed órát......szerintem mások is így vannak ezzel..... szóval ne habozz
Üdv,
Labi
2007.09.01. 10:59
collins írta:Labi írta:sxoe írta:collins írta:újra nekiláttam...
köszi,
üdv!
Nekem is! ...küldd el még egyszer.
Amúgy Collins megnéztem neked múltkor Diósdon egy touring 30-as dízelt, de végül nem ajánlottam neked, mert nem volt olyan tökéletes, mint ahogy azt a kereskedő állította...szóval... ha van írdd meg és szerintem ha valamelyik klubtag a közelben lakik, biztos megnézi! Én múltkor az egyik munkámat mentem intézni és nem röstelltem bemenni....(mert emlékeztem, hogy touring kell neked, a motor meg "már" mindegy).. és szántam rá negyed órát......szerintem mások is így vannak ezzel..... szóval ne habozz
Üdv,
Labi
Szia!
Igazán rendes Tőled, köszönöm szépen!
Ha a továbbiakban találsz akkor ne tartsd magadban
Üdv!
collins
Ui: ez lesz az:
persze nem 230 lo, ha csak nincs benne chip, és nem 116k szerintem, de ezeken már fenn sem akadok..
ez már több mint négy misi, de erről vélemény esetleg:
2007.09.02. 01:10