2006.09.05. 09:12
szakerto írta:Gondolom ti is észrevettétek már, de most az OMV-nél olcsóbb a 100-as, mint a 98-as, szóval én azt tankolok most..Főleg, hogy van kút, ahol nincs is 98 valamiért.. Csak nem merem pörgetni mert már alig van az utolsó zöld kontroll-lámpából:)
Maglódon akartam tankolni 98-ast OMV-nél, de láttam, hogy nincs. Kérdeztem is, mi van elfogyott? Mire a kutas csajszi azt mondta, hogy megszűnt és Super 95 lesz (van) helyette. Így én is Super 100-ast tankoltam.
2006.11.27. 15:08
sziasztok na itt is vagyok
friss 528iA-as vagyok
nekem 140 es tempónál 4 személlyel 8,3
160 nál 4 személy9,7 L
2006.11.27. 16:44
Az jó!
Tudom indiszkrét, de végül mennyiért adták? Magánembertől, vagy kereskedésbe vetted?
2006.11.27. 17:00
semmi indiszkrét nincs a kérdésbe:D
magánszemélytől
és igy hogy uj lámpák vannak elöl (xenon) és hátul +még uj lökös van elöl
meg a 19 colos kerekek +téli lemezfelni igy volt az egész 2,400,000
2006.11.27. 17:01
és benne hagyta a két hátsó bitang hangszorot és az erősitőt is:D
2006.11.27. 22:38
pappkari írta:és benne hagyta a két hátsó bitang hangszorot és az erősitőt is:D
szia!
azt a verdát vetted meg amelyiket ajánlottam PÜ-ben és az udvaron volt lefényképezve lehuzzot ablakokkal?
látszott a háttérben hogy volt "zsir"a háznál ,remélem nem ajánlottam rosszat és sok sikert hozzá!
üdv. Laci
2006.11.29. 07:43
szia laci igen azt vettem meg nagyon jóóóóóó,
szép nagy felnivel ami le is lett most cserélve téligumikra de nagyon jó a gép csendes erős lépős tekintélyes igazi bömbi:D
ki se akarok szálni belőle:D
köszönöm a segitséget:D
2006.11.29. 15:57
az azért van mert ugy gazdaságosabban fogyaszt és nem rángat annyira ha 2 esbe indulsz és utánna pakolod fel
2006.11.29. 15:57
az azért van mert ugy gazdaságosabban fogyaszt és nem rángat annyira ha 2 esbe indulsz és utánna pakolod fel
2006.12.01. 12:39
pappkari írta:az azért van mert ugy gazdaságosabban fogyaszt és nem rángat annyira ha 2 esbe indulsz és utánna pakolod fel

Csak vigyázz, nehogy izomlázad legyen
2007.04.04. 15:16
Sziasztok en is a napokban vetem meg a gepet 98-as 528i manualis sedan fekete szinu es vilagos barna bor belso. Nagyon orulok neki kicsit feltem a fogyasztastol de semmi gond vele 10,5 l atlag es nem nagyon eloznek meg engem , persze csak lakot teruleten kivul.
23 eves vagyok es ez az elso sajat autom, meg egy picit felek tole de ez nem is baj.
Volt gond a bal hatso ajto kilincsel nem nyitodott belulrol de ti segitsegetekel/ topic*/ sikerult de az elektromos ablak emelo valahogy kifogott rajtam az elozo tulajdonos szol hogy nem mukodik de amikor eloszor meglatam az autot rogton beleszeretem.
Keresem a topicban a megoldasokat csak nem mindig birom kivarni hogy mindent elovassak.
Ja meg valami nics valaki Eszergom kornyekerol. EN 25 km lakom
Remelem majd idovel en is fogok tudni tanacsokat adni.
Sziasztok LACI
2007.04.04. 16:01
laca5 írta:Sziasztok en is a napokban vetem meg a gepet 98-as 528i manualis sedan fekete szinu es vilagos barna bor belso. Nagyon orulok neki kicsit feltem a fogyasztastol de semmi gond vele 10,5 l atlag es nem nagyon eloznek meg engem , persze csak lakot teruleten kivul.
23 eves vagyok es ez az elso sajat autom, meg egy picit felek tole de ez nem is baj.
Volt gond a bal hatso ajto kilincsel nem nyitodott belulrol de ti segitsegetekel/ topic*/ sikerult de az elektromos ablak emelo valahogy kifogott rajtam az elozo tulajdonos szol hogy nem mukodik de amikor eloszor meglatam az autot rogton beleszeretem.
Keresem a topicban a megoldasokat csak nem mindig birom kivarni hogy mindent elovassak.
Ja meg valami nics valaki Eszergom kornyekerol. EN 25 km lakom
Remelem majd idovel en is fogok tudni tanacsokat adni.
Sziasztok LACI
sok örömöt a 28i-hez! én is most keresem a nagy Őt...
2007.04.05. 17:49
Az nem baj, ha kicsit félsz tőle, én is vagy 10 ezer km.-keresztül "tanulgattam", mire télleg durván rá mertem tehénkedni a gázra, és fel se engedni, kanyar elött se:) Egyébként még mindig nem tudom, mennyivel kéne belemenni egy kanyarba, hogy elszálljon, de sok mindenből kihúz az biztos:)
Jobb félni, mint.....
2007.04.05. 19:08
Olyan kanyarban, mintha sínen vezetnék
2007.04.05. 19:31
szakerto írta:Az nem baj, ha kicsit félsz tőle, én is vagy 10 ezer km.-keresztül "tanulgattam", mire télleg durván rá mertem tehénkedni a gázra, és fel se engedni, kanyar elött se:) Egyébként még mindig nem tudom, mennyivel kéne belemenni egy kanyarba, hogy elszálljon, de sok mindenből kihúz az biztos:)
Jobb félni, mint.....
Osztálytársam apjának egy 540i-je volt gyönyörű volt a gép és még chippes is, 240 már sok volt neki jobbos kanyarban 30 méter villanyoszlop kocsi darabokban...
Szóval ne nagyon feszegessétek a határokat!
2007.04.05. 21:02
Hero írta:szakerto írta:Az nem baj, ha kicsit félsz tőle, én is vagy 10 ezer km.-keresztül "tanulgattam", mire télleg durván rá mertem tehénkedni a gázra, és fel se engedni, kanyar elött se:) Egyébként még mindig nem tudom, mennyivel kéne belemenni egy kanyarba, hogy elszálljon, de sok mindenből kihúz az biztos:)
Jobb félni, mint.....
Osztálytársam apjának egy 540i-je volt gyönyörű volt a gép és még chippes is, 240 már sok volt neki jobbos kanyarban 30 méter villanyoszlop kocsi darabokban...
Szóval ne nagyon feszegessétek a határokat!

Ezt tudom ajánlani saját tapasztalatból sajnos, már 160-nál is elcsúszik a segge ha nem tökéletes az aszfalt

és ennyinél megfogni. . .
2007.11.25. 21:43
újra kell élesztenem a topicot apám problémája miatt.
egy 200. év eleji 528ia tulajdonos, és az utóbbi időben megugrott a fogyasztása, 11 l alá nem lehet vinni, pedig nagyon óvatos, sem városban, sem kívül nem hajt.
a fogyasztás azóta nőtt meg, amióta a motor reggelente elkezdett indítás után dadogni, és állandóan leejti a fordulatot, sőt néha le is áll.
egy hete már meleg motornál is csinálja.
gyertyát is cserélt benne, de a probléma is kb. ezzel egyidőben jelentkezett először.
segítségeteket kérném, mit cseréljük, mit tisztítsunk.
már kerestük a motoron a pótlevegő tolattyút, de azt sem találtuk meg.
köszönettel
2007.11.25. 22:12
kovessyroli írta:újra kell élesztenem a topicot apám problémája miatt.
egy 200. év eleji 528ia tulajdonos, és az utóbbi időben megugrott a fogyasztása, 11 l alá nem lehet vinni, pedig nagyon óvatos, sem városban, sem kívül nem hajt.
a fogyasztás azóta nőtt meg, amióta a motor reggelente elkezdett indítás után dadogni, és állandóan leejti a fordulatot, sőt néha le is áll.
egy hete már meleg motornál is csinálja.
gyertyát is cserélt benne, de a probléma is kb. ezzel egyidőben jelentkezett először.
segítségeteket kérném, mit cseréljük, mit tisztítsunk.
már kerestük a motoron a pótlevegő tolattyút, de azt sem találtuk meg.
köszönettel
a pótlevegő-tolattyú pedig csípőből adódik, mindenképpen érdemes ránézni. érdemes továbbá megnézni a kartervisszavezető csőrendszert, mert az típushiba a 28-ban, és okozhat többletfogyasztást (a fals levegő miatt), és a TIS szerint alapjárat -gondokat is.