![]() |
2009.10.15. 21:09
PMiki írta:Van-e valakinek információja a következőről:
Jackson, mint moderátor: javitom a PMiki féle képet linkekre az idézetekben is
Első kép
Második kép
Harmadik kép
Negyedik kép
Az ár elég kedvezőnek mondható.
PMiki
2009.10.15. 21:28
2009.10.15. 21:39
simi64 írta:Aztaqrva!!!
2009.10.15. 21:44
LeviM5 írta:simi64 írta:Aztaqrva!!!
Szétqurta!!!
2009.10.15. 22:10
PMiki írta:LeviM5 írta:simi64 írta:Aztaqrva!!!
Szétqurta!!!
Szétqrtam Szétqrtam Szétqrtam Szétqrtam Szétqrtam Szétqrtam Szétqrtam Szétqrtam .......98.....99......Szétqrtam.
Na miután megkaptam és vezekeltem ki mit tud ??????
PMiki
ui.: Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! .......
2009.10.15. 22:33
strobi írta:PMiki írta:LeviM5 írta:simi64 írta:Aztaqrva!!!
Szétqurta!!!
Szétqrtam Szétqrtam Szétqrtam Szétqrtam Szétqrtam Szétqrtam Szétqrtam Szétqrtam .......98.....99......Szétqrtam.
Na miután megkaptam és vezekeltem ki mit tud ??????
PMiki
ui.: Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! .......
Ez a kocsi volt az enyém is anno 4 napig...![]()
nem kell tudnod az előéletéről semmit...![]()
Jelenleg mutatós de nem kell megvennie senkinek akit szeretsz...
2009.10.15. 22:43
simi64 írta:Na és 28-as?
Neked is volt sor6-osod?
2009.10.27. 20:19
2009.10.27. 20:24
PMiki írta:Uraim !
A mostanában látható ABS-böl után gyártott M-es lökösökröl mi a vélemény?
Jackson, mint moderátor: Áhhh már folyamatosan javitok PMiki után az idézetekben
Első link
Olyan 90~100 euro szokott a végük lenni.
Illetve itt vagy egy komplett szet:
Második link
Első-hátsó lökös ködfénylámpa. Az ára 499+29.90(szállítás) bruttó, ha vissza lehetne csípni az áfá-t akkor kb 120.000 Jó magyar forint.
PMiki
2009.10.27. 20:36
e39chip írta:PMiki írta:Uraim !
Jackson, mint moderátor: Áhhh már folyamatosan javitok PMiki után az idézetekben
Első link
Második link
Első-hátsó lökös ködfénylámpa. Az ára 499+29.90(szállítás) bruttó, ha vissza lehetne csípni az áfá-t akkor kb 120.000 Jó magyar forint.
PMiki
Én ezt a szettet vettem meg ettől a cégtől!
Korrektek voltak és jól illeszkedik minden.
Ha gondolod megtudod nézni.
2009.10.27. 20:50
PMiki írta:e39chip írta:PMiki írta:Uraim !
Első link
Második link
PMiki
Én ezt a szettet vettem meg ettől a cégtől!
Korrektek voltak és jól illeszkedik minden.
Ha gondolod megtudod nézni.
Ha nem vagyok indiszkrét mi lett a vége (fényezéssle együtt) ill. tudnál adni közvetlen elérhrtőséget a céghez?
És ehhez jók-e a sima lökös egyéb alkatrészei (hűtőlevegő-cső és a doblemez) vagy alakítani kell?
PMiki
2009.10.28. 00:01
2009.11.02. 10:08
2010.02.13. 20:44
2010.02.14. 16:37
touring írta:Mivel a jobbos küszöböm törve volt erősen gondolkozom rajta, hogy kicseréltetem. És ha már kicseréltetem nagyon gondolkodom egy M paketten.
Ez küszöb tekintetében mit jelent? Valami toldat, vagy kompletten küszöb csere? Kb. mennyibe fáj egy ilyen morcosítás?
2010.02.14. 19:43
Gabze írta:touring írta:Mivel a jobbos küszöböm törve volt erősen gondolkozom rajta, hogy kicseréltetem. És ha már kicseréltetem nagyon gondolkodom egy M paketten.
Ez küszöb tekintetében mit jelent? Valami toldat, vagy kompletten küszöb csere? Kb. mennyibe fáj egy ilyen morcosítás?
Szia!
Csak az első és hátsó lökhárítót kell cserélned meg a csomagtartóra a kis szárnyat rakni. A küszöb egy az egyben ugyanaz mint bármelyik másik E39-en.
üdv
Gabze
2010.02.17. 22:20
2010.02.18. 11:09
2010.02.18. 23:07
strobi írta:Na senkinek nincs a pincében egy-egy elhagyatott löksi?!...
2010.03.10. 22:25
vaszarig írta:strobi írta:Na senkinek nincs a pincében egy-egy elhagyatott löksi?!...
Nekem van az első lököshöz gyári bontatlan rácsom és bal oldali ködlámpa takaróm (nagy)