Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.10.15. 21:09

PMiki írta:Van-e valakinek információja a következőről:

Jackson, mint moderátor: javitom a PMiki féle képet linkekre az idézetekben is
Első kép

Második kép

Harmadik kép

Negyedik kép

Az ár elég kedvezőnek mondható.

PMiki

Helo Miki
Nem lehetne egy kicsit nagyobba
mert nem látom jól :lol: :lol: :lol:
üdv zoli

2009.10.15. 21:28

Aztaqrva!!!

2009.10.15. 21:39

simi64 írta:Aztaqrva!!!

:lol: Szétqurta!!! :lol:

2009.10.15. 21:44

LeviM5 írta:

Szétqrtam Szétqrtam Szétqrtam Szétqrtam Szétqrtam Szétqrtam Szétqrtam Szétqrtam .......98.....99......Szétqrtam.

Na miután megkaptam és vezekeltem ki mit tud ??????

PMiki

ui.: Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! .......

2009.10.15. 22:10

PMiki írta:
LeviM5 írta:

Szétqrtam Szétqrtam Szétqrtam Szétqrtam Szétqrtam Szétqrtam Szétqrtam Szétqrtam .......98.....99......Szétqrtam.

PMiki

ui.: Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! Ilyet többet nem csinálok! .......

Ez a kocsi volt az enyém is anno 4 napig... :lol:

nem kell tudnod az előéletéről semmit... :oops:

Jelenleg mutatós de nem kell megvennie senkinek akit szeretsz... :roll:

2009.10.15. 22:33

strobi írta:
PMiki írta:
LeviM5 írta:

PMiki

Ez a kocsi volt az enyém is anno 4 napig... :lol:

nem kell tudnod az előéletéről semmit... :oops:

Jelenleg mutatós de nem kell megvennie senkinek akit szeretsz... :roll:

Na és 28-as?
Neked is volt sor6-osod? :lol:

2009.10.15. 22:43

simi64 írta:Na és 28-as?
Neked is volt sor6-osod? :lol:

Mondom csak 4 napig...:)

A legjobb 6 hengeresem az E36 325i-m volt speer difivel és iszonyatos hanggal megáldva "Schnitzer dob volt rajta"

2009.10.27. 20:19

Uraim !

A mostanában látható ABS-böl után gyártott M-es lökösökröl mi a vélemény?
Jackson, mint moderátor: Áhhh már folyamatosan javitok PMiki után. LÉGYSZI a URL beszúrás gombot használni. Balról a negyedik és ne a "web oldal megjelenitése" vagy "kép beszúrása" mert párszor még leirhatod :lol:
Első link

Olyan 90~100 euro szokott a végük lenni.

Illetve itt vagy egy komplett szet:

Második link

Első-hátsó lökös ködfénylámpa. Az ára 499+29.90(szállítás) bruttó, ha vissza lehetne csípni az áfá-t akkor kb 120.000 Jó magyar forint.

PMiki

2009.10.27. 20:24

PMiki írta:Uraim !

Jackson, mint moderátor: Áhhh már folyamatosan javitok PMiki után az idézetekben
Első link

Második link

Első-hátsó lökös ködfénylámpa. Az ára 499+29.90(szállítás) bruttó, ha vissza lehetne csípni az áfá-t akkor kb 120.000 Jó magyar forint.

PMiki

Én ezt a szettet vettem meg ettől a cégtől!
Korrektek voltak és jól illeszkedik minden.
Ha gondolod megtudod nézni.

2009.10.27. 20:36

e39chip írta:

Jackson, mint moderátor: Áhhh már folyamatosan javitok PMiki után az idézetekben
Első link

Második link

PMiki

Ha nem vagyok indiszkrét mi lett a vége (fényezéssle együtt) ill. tudnál adni közvetlen elérhrtőséget a céghez?
És ehhez jók-e a sima lökös egyéb alkatrészei (hűtőlevegő-cső és a doblemez) vagy alakítani kell?

PMiki

2009.10.27. 20:50

PMiki írta:
e39chip írta:

Első link

Második link

PMiki

Ha nem vagyok indiszkrét mi lett a vége (fényezéssle együtt) ill. tudnál adni közvetlen elérhrtőséget a céghez?
És ehhez jók-e a sima lökös egyéb alkatrészei (hűtőlevegő-cső és a doblemez) vagy alakítani kell?

PMiki

Közvetlen elérhetőséget nem tudok adni, már nincs meg.
A fényezés 25-25000 volt, de azt a biztosító fizette, mert meghúzták az autómat és akkor voltam úgy, hogy jó, akkor lökhárítók+ motorháztetű fényezés.
Nekem minden jó volt hozzá, a dobbetéten kellett picit alakítani.

2009.10.28. 00:01

http://www.salesafter.de/index.php?id=101
nézzetek körbe itt is, ezek úgy tudom gyári alkatrészek

M-es ABS lökhárító

2009.11.02. 10:08

Nálam vannak ilyen lökhárítók raktáron, méretpontosak. Én mindenképpen a szürke kivitelt ajánlom, amihez a rács külön van. A feketék gyengébb minőségűek. Ebből is kivehető a rács, de beszerelt ráccsal szállítják. Az első lökös a gyári M koppintása, tehát ugyanúgy a gyári M-es dobbetét való hozzá. A hátsóhoz meg jár a diffúzor is, ami pl. a gyári szettben nincs benne.

2010.02.13. 20:44

Mivel a jobbos küszöböm törve volt erősen gondolkozom rajta, hogy kicseréltetem. És ha már kicseréltetem nagyon gondolkodom egy M paketten.
Ez küszöb tekintetében mit jelent? Valami toldat, vagy kompletten küszöb csere? Kb. mennyibe fáj egy ilyen morcosítás?

2010.02.14. 16:37

touring írta:Mivel a jobbos küszöböm törve volt erősen gondolkozom rajta, hogy kicseréltetem. És ha már kicseréltetem nagyon gondolkodom egy M paketten.
Ez küszöb tekintetében mit jelent? Valami toldat, vagy kompletten küszöb csere? Kb. mennyibe fáj egy ilyen morcosítás?

Szia!
Csak az első és hátsó lökhárítót kell cserélned meg a csomagtartóra a kis szárnyat rakni. A küszöb egy az egyben ugyanaz mint bármelyik másik E39-en.
üdv
Gabze

2010.02.14. 19:43

Gabze írta:
touring írta:Mivel a jobbos küszöböm törve volt erősen gondolkozom rajta, hogy kicseréltetem. És ha már kicseréltetem nagyon gondolkodom egy M paketten.

Szia!
Csak az első és hátsó lökhárítót kell cserélned meg a csomagtartóra a kis szárnyat rakni. A küszöb egy az egyben ugyanaz mint bármelyik másik E39-en.
üdv
Gabze

Aha! Köszi! :sör:

2010.02.17. 22:20

Érdeklődnék,hogy nincs-e valakinek vagy az ismerősének jó állapotban lévő üvegszálas M5 első és hátsó löksije?!
Egy barátom most hívott,hogy kellene neki!!!

Ha valaki tud ne tartsa magába... :lol:

A vaterás szett felejtős meg drága is... :oops:

2010.02.18. 11:09

Na senkinek nincs a pincében egy-egy elhagyatott löksi?!... :lol:

2010.02.18. 23:07

strobi írta:Na senkinek nincs a pincében egy-egy elhagyatott löksi?!... :lol:

Nekem van az első lököshöz gyári bontatlan rácsom és bal oldali ködlámpa takaróm (nagy) :)

2010.03.10. 22:25

vaszarig írta:
strobi írta:Na senkinek nincs a pincében egy-egy elhagyatott löksi?!... :lol:

Nekem van az első lököshöz gyári bontatlan rácsom és bal oldali ködlámpa takaróm (nagy) :)

Köszi megoldódott... :wink:

Na most én keresnék Hátsó gyári M-es löksit!!!

Vasat is kell cserélni vagy egyezik a gyári löksi felfogatásával?!
Hozzászólás küldése

VigLink badge