![]() |
2009.03.09. 19:55
2009.03.10. 09:37
simi78 írta:Sziasztok,
Rákerestem a fórumban, de nem találtam semmit a témával kapcsolatban.
Szóval, van-e bárkinek vagy tudtok-e valakiről, aki tett az autóba kormányadaptert?
Én azért gondolkodom rajta erősen, mert valahogy nem találom az igazán ideális üléspozíciót a kocsiban.
Sajnos egyszerre szeretem ha kényelmesen nyújtva van a lábam és jó közel van a kormány (egyfajta rally-s üléspozícióra hasonlítható leginkább).
Ehhez viszont a gyári kormányállítási lehetőség nem elég, így kéne egy kb. 50-70 mm-es adapter, amivel ki tudnám "húzni" a kormányt.
Természetesen a légzsák adta biztonságból nem szeretnék leadni, meg egyébként is valami profi meoldás érdekelne.
Vélemény?
Köszi szépen!
2009.03.14. 00:50
2009.03.25. 21:59
2009.03.25. 22:05
zsolte39 írta:Na kérem. Befejeződött a "tuning" projekt.Felkerültek az M-Packet lökösök előre-hátra, szárny a csomira, faceliftes fekete vesék és a színre fújt oldalsó lécek is. B oszlop mögött minden üveg sötétítve lett.
A lökhárítók üvegszálból készültek, de nagyon jó minőségűek. Ezt a fényező és a szerelő kollégák is megerősítették. A felfogatás korrekt, a gyári helyre megy fel minimális átalakítás után. 150 felett még nem próbáltam, de odáig semmi nem változott az autó viselkedésében.
2009.03.25. 22:14
2009.03.25. 22:15
2009.03.25. 22:16
Flashrider írta:zsolte39 írta:Na kérem. Befejeződött a "tuning" projekt.Felkerültek az M-Packet lökösök előre-hátra, szárny a csomira, faceliftes fekete vesék és a színre fújt oldalsó lécek is. B oszlop mögött minden üveg sötétítve lett.
A lökhárítók üvegszálból készültek, de nagyon jó minőségűek. Ezt a fényező és a szerelő kollégák is megerősítették. A felfogatás korrekt, a gyári helyre megy fel minimális átalakítás után. 150 felett még nem próbáltam, de odáig semmi nem változott az autó viselkedésében.
Gyönyörű lett az autód,gratula hozzá!
2009.03.25. 22:20
2009.03.25. 22:21
lepke írta:Hali
Ez IGEN![]()
![]()
![]()
![]()
Zoli
2009.03.25. 22:31
Anti520i írta:Helló!
Én is csatlakoznék,szép lett a gép.Pici sötétítés, fekete vesék.
Nagyon jól mutat.
2009.03.26. 07:37
zsolte39 írta:Na kérem. Befejeződött a "tuning" projekt.Felkerültek az M-Packet lökösök előre-hátra, szárny a csomira, faceliftes fekete vesék és a színre fújt oldalsó lécek is. B oszlop mögött minden üveg sötétítve lett.
2009.03.26. 08:24
2009.03.26. 08:31
levibeka írta:zsolte39 írta:Na kérem. Befejeződött a "tuning" projekt.Felkerültek az M-Packet lökösök előre-hátra, szárny a csomira, faceliftes fekete vesék és a színre fújt oldalsó lécek is. B oszlop mögött minden üveg sötétítve lett.
Gratula, nagyon szép lett a Vas.
Lenne egy kérdésem, ahozz hogy levegyed az ajtókról a külső müanyag diszlécet le kellett venned az ajtókárpitot, Hogyan vetted le , ugyanis énis le szeretném festetni az autó szinére.
2009.03.26. 08:32
jackson írta:zsolte39 írta:Na kérem. Befejeződött a "tuning" projekt.Felkerültek az M-Packet lökösök előre-hátra, szárny a csomira, faceliftes fekete vesék és a színre fújt oldalsó lécek is. B oszlop mögött minden üveg sötétítve lett.
Gyönyörű a hófehérke:)
Jackson, aki gratulál
2009.03.26. 09:45
zsolte39 írta:jackson írta:zsolte39 írta:Na kérem. Befejeződött a "tuning" projekt.Felkerültek az M-Packet lökösök előre-hátra, szárny a csomira, faceliftes fekete vesék és a színre fújt oldalsó lécek is. B oszlop mögött minden üveg sötétítve lett.
Jackson, aki gratulál
2009.03.26. 12:42
2009.03.26. 12:48
2009.03.26. 14:04
LeviM5 írta:zsolte39 írta:jackson írta:zsolte39 írta:Na kérem. Befejeződött a "tuning" projekt.Felkerültek az M-Packet lökösök előre-hátra, szárny a csomira, faceliftes fekete vesék és a színre fújt oldalsó lécek is. B oszlop mögött minden üveg sötétítve lett.
Jackson, aki gratulál
Szép, egyben van! Majd a talin kapsz tőlem fekete-fehér emblémákat!
2009.03.26. 14:06
zajcev írta:Feher M-es E39 a legszebb, nincs vita !
simi64 írta:Gyönyörűűűűű!
És nem csak azért, mert a kedvenc típus!
(a lökösöket meg ne próbáld ki, mert akkor már baj van!)