2006.07.13. 18:19
Ezért jó hogy nekem nincs feltüntetve a hogy milyen igy nemtudják hogy milyen sziv dobog benne!!
Nem tudom mia sz..t kell ezen a benzin diesel témán enyit lovagolni!!Mindenkinek szive joga,hogy mit vesz és mit szeret.Ezért ezt tiszteletbe is tartom.Én még senkinek nem mondtam,hogy miért vesz benzinest.
2006.07.13. 18:52
admin írta:Ezért jó hogy nekem nincs feltüntetve a hogy milyen igy nemtudják hogy milyen sziv dobog benne!!
Szimpatikus hozáállás!
2006.07.13. 19:50
admin írta:Ezért jó hogy nekem nincs feltüntetve a hogy milyen igy nemtudják hogy milyen sziv dobog benne!!
Nem tudom mia sz..t kell ezen a benzin diesel témán enyit lovagolni!!Mindenkinek szive joga,hogy mit vesz és mit szeret.Ezért ezt tiszteletbe is tartom.Én még senkinek nem mondtam,hogy miért vesz benzinest.
Az olvasottak után pont ez az érzés tört rám. De én nem akartam reagálni. Akkor te most megtetted helyettem is.
Még annyit hozzátennék, hogy én ha márkatársal találkozok, köszönteni szoktam, ha netalántán sietősebb a dolga, segítve az útját, elengedem.
2006.07.13. 20:31
Üdv!
Hetek óta érdeklődve olvasgatom, hogy kinek mit eszik a vasa, tényleg érdekes, lehet "okosodni", ha a másiknak keveset eszik, akkor vajon az enyémnek mia "baja", stb. Egy idő óta mindig egy régi vicc jut az eszembe :
Fazon elmegy a kupiba, előszobában lát két ajtót, midegyiken felirat, kispénzüek ill. nagypénzüek. Csóró szegény tehát bemegy a kispénzüek ajtón. Újabb két ajtó, két felirat, nagy f.....k ill. kis f.....k. Mivel a kis f.....k ajtót választja kin találja magát az utcán. Visszafordul, az ajtó kinti oldalán is felirat : Se pénzed, se f....d, minek jöttél kuplerájba.
Persze nem vitatom, a fogyasztás komoly dolog, az üzemanyag drágul.
2006.07.13. 21:15
Oldboy írta:Üdv!
Hetek óta érdeklődve olvasgatom, hogy kinek mit eszik a vasa, tényleg érdekes, lehet "okosodni", ha a másiknak keveset eszik, akkor vajon az enyémnek mia "baja", stb. Egy idő óta mindig egy régi vicc jut az eszembe :
Fazon elmegy a kupiba, előszobában lát két ajtót, midegyiken felirat, kispénzüek ill. nagypénzüek. Csóró szegény tehát bemegy a kispénzüek ajtón. Újabb két ajtó, két felirat, nagy f.....k ill. kis f.....k. Mivel a kis f.....k ajtót választja kin találja magát az utcán. Visszafordul, az ajtó kinti oldalán is felirat : Se pénzed, se f....d, minek jöttél kuplerájba.
Persze nem vitatom, a fogyasztás komoly dolog, az üzemanyag drágul.
Ez Jóó!!
2006.07.13. 21:46
tbesze írta:Még annyit hozzátennék, hogy én ha márkatársal találkozok, köszönteni szoktam, ha netalántán sietősebb a dolga, segítve az útját, elengedem.
Érdekes: a feleségem mindíg megmosolyog, amikor az izmozó off márkák példányait kis gázfröccsel rendre utasítom, ellenben a márkatársakat (mondjuk inkább e39társakat) simán elengedem. Azt hittem egyedül vagyok ezzel...
2006.07.13. 22:23
efer írta:tbesze írta:Még annyit hozzátennék, hogy én ha márkatársal találkozok, köszönteni szoktam, ha netalántán sietősebb a dolga, segítve az útját, elengedem.
Érdekes: a feleségem mindíg megmosolyog, amikor az izmozó off márkák példányait kis gázfröccsel rendre utasítom, ellenben a márkatársakat (mondjuk inkább e39társakat) simán elengedem. Azt hittem egyedül vagyok ezzel...

Mióta a feleségem használja az autó azóta ő is odafigyel a BMW-sekre. Érdekes hogy változik az ember egy autótól.
2006.07.14. 00:30
Kicsit off téma. Nemrég tankoltam a Shell-nél abból a jó drága dízelből a v-power-ből. Az autómnak ez nem jött be, még a feleségem is megjegyezte, hogy mennyire csörgős dízeles hangja lett a motornak, amikor kis fordulatszámról elkezd felpörögni, ráadásul egy dekával sem fogyasztott kevesebbet, sőt. Utána egy tank normál dízelt tettem bele és megszűnt ez a jelenség. Nem tudom másnak volt-e ilyen tapasztalata vagy csak egyedi jelenség. Azóta full tank V-powert nem tankoltam.
2006.07.14. 21:55
Sziasztok!
Nem igazán régen vagyok(BÜSZKE) E39-es gazdi, de ahogy olvasgatom itt a fogyasztásokat egy picit sokallom!!!
Nekem 528 step. automata van. Fogyasztásom volt már 8,5l és nem teljesen csak városon kívül!!! Volt persze bőven 10l-en felül, de a 17l-ert azt nagyon sokallom!!!
2006.07.14. 23:47
svan írta:Sziasztok!
Nem igazán régen vagyok(BÜSZKE) E39-es gazdi, de ahogy olvasgatom itt a fogyasztásokat egy picit sokallom!!!
Nekem 528 step. automata van. Fogyasztásom volt már 8,5l és nem teljesen csak városon kívül!!! Volt persze bőven 10l-en felül, de a 17l-ert azt nagyon sokallom!!!
Oda se neki!
Nekem volt már 20 is városban kompi szerint, de kit érdekel?
Bár átlag nekem is 10-12. De ha gondolod csrélhetünk mocit.
Sepi
2006.07.16. 20:58
A hét végén rokon látogatáson voltunk Sopron mellett, egy kis határmelletti településen. Összesen 565 Km-et tettem a gépben, amiben volt Győr-Bp. oda- vissza autópálya is, ahol 170-190-es tempóval, míg az országúton 90-100-120-as tempoval tudtunk közlekedni. Az autópályás fogyim 9,5l volt, míg az összesített átlegom 9,1l-re jött ki, ami igaz is, mert ahogy haza értünk rögtön teleraktam a tankot és elkezdtem papíron is számolgatni, vajon tényleg jó-e a computeres érték, és tényleg jó, mivel 9,1-9,2 között kaptam a papíron számolt átlag fogyit. És ez mind klímával, tele csomagokkal és 3 fővel. Nagyon meg vagyok elégedve az autóm fogyasztásával!!!
2006.07.16. 22:50
Z_atek írta:A hét végén rokon látogatáson voltunk Sopron mellett, egy kis határmelletti településen. Összesen 565 Km-et tettem a gépben, amiben volt Győr-Bp. oda- vissza autópálya is, ahol 170-190-es tempóval, míg az országúton 90-100-120-as tempoval tudtunk közlekedni. Az autópályás fogyim 9,5l volt, míg az összesített átlegom 9,1l-re jött ki, ami igaz is, mert ahogy haza értünk rögtön teleraktam a tankot és elkezdtem papíron is számolgatni, vajon tényleg jó-e a computeres érték, és tényleg jó, mivel 9,1-9,2 között kaptam a papíron számolt átlag fogyit. És ez mind klímával, tele csomagokkal és 3 fővel. Nagyon meg vagyok elégedve az autóm fogyasztásával!!!

Énis jártam arra a hétvégén!
Bp->Sopron(2napi tekergés)->Bécs(1napi tekergés)->Sopron->Bp
Ahol lehet atópályán 160tempomat néha több ország ut max 140
És igy most mutat 7.5-öt a bord induláskor nuláztam.
2006.07.16. 23:05
magi írta:Kicsit off téma. Nemrég tankoltam a Shell-nél abból a jó drága dízelből a v-power-ből. Az autómnak ez nem jött be, még a feleségem is megjegyezte, hogy mennyire csörgős dízeles hangja lett a motornak, amikor kis fordulatszámról elkezd felpörögni, ráadásul egy dekával sem fogyasztott kevesebbet, sőt. Utána egy tank normál dízelt tettem bele és megszűnt ez a jelenség. Nem tudom másnak volt-e ilyen tapasztalata vagy csak egyedi jelenség. Azóta full tank V-powert nem tankoltam.
Egyszer véletlenül tankoltam ilyet de semi különbséget nem véltem felfedezni.Nem ment jobban nem is fogyasztot kevesebet.Csak üreseb lett a zsebem!!
2006.07.17. 14:34
Szerintem óriási kamu ez a V-power és az egyéb hasonló, giga-racing húdekurvagyors leszel tőle üzemanyag.
Kipróbáltam már mindegyiket, de egyiktől sem ment jobban. A V-powertől nekem is többet kajált.
2006.07.17. 14:39
Ja és még annyi, hogy ha BMW-s jön mögöttem és látom, hogy siet, akkor lehúzódok, még akkor is, ha Chris az...

))
És nem mutatom meg neki, nem éreztetem vele mekkora a különbség kettönk között...
2006.07.17. 15:52
Gchamp írta:Ja és még annyi, hogy ha BMW-s jön mögöttem és látom, hogy siet, akkor lehúzódok, még akkor is, ha Chris az...

))
És nem mutatom meg neki, nem éreztetem vele mekkora a különbség kettönk között...

2006.07.18. 08:59
Gchamp írta:Ja és még annyi, hogy ha BMW-s jön mögöttem és látom, hogy siet, akkor lehúzódok, még akkor is, ha Chris az...

))

MEA CULPA dízelesek......

végül is BMW -sek vagyunk
(de fura volt hogy vki korábban annyira istenítette az 520d -t hogy aztán még az 528i -t is beszívja) nnna mindegy E39 FOREVER
2006.07.18. 12:48
Nincs harag Chris, csak szerintem tényleg nem az a lényeg, hogy milyen motor van alattad, hanem, hogy BMW. A többi részlet kérdés. Természetesen mindenki a sajátját szereti, vagy részesíti előnyben, ezért vette meg. Izlések és pofonok!
Szóval BMW FOREVER!!!
2006.09.25. 08:54
A hétvégén méricskéltem egy kicsit (28i, manuál, tempomat, az értékek a pillanatnyi fogyasztásmérőről származnak):
180: 12-13L (domborzati viszonyok függvényében)
200: 14-16L
Mindent figyelembe véve sztem ez nem sok - aztán nekem lehet esni...
Az érdekesség az volt, hogy miközben azt gondoltam, ekkora sebességgel én vagyok a császár, négyen letoltak - mondjuk ebből kettő E39
2006.09.29. 13:03
Hi!
Én bizony bármit csinálok nem tudok Budapesten 15 literes fogyasztás alá menni, pedig nem is lakom a belvárosban és nem is kell nagyon araszolni. Lehet, hogy lábat kéne cserélnem?