Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.08.03. 15:30

ott a lehajtható "doboz" mögött??
És az nekem oda be fog férni?

2008.08.03. 15:55

e39chip írta:ott a lehajtható "doboz" mögött??

Na visszatértem! Jó volt a Magyar Nagydíj! :lol:

Be fog férni,és látnod kell 3 csavar helyet a "doboz" mögött.

2008.08.03. 16:08

e39chip írta:ott a lehajtható "doboz" mögött??

Ha nem lett oda semmi beépítve,akkor igen :)

http://www.bmwtips.com/tipsntricks/Changer/Image2.jpg

2008.08.03. 16:24

Szerintem nekem nincs annyira kivágva a bal hátulja.

2008.08.03. 16:30

e39chip írta:Szerintem nekem nincs annyira kivágva a bal hátulja.

kimegyek megmérem neked! kapcs képet is ha kell.

2008.08.03. 16:43

Oké, akkor ma még teszek fel képet :lol:

2008.08.03. 16:43

30cm széles,19cm hosszú,18 magas hely elég neki! Nem a tár mérete :!:

Képeknek küldj e-mail címet és küldöm.

2008.08.03. 17:35

Azt nem tudjátok, hogy Bömbölő a cd tárat azzal együtt adja amibe bele kell rakni a cdket?

2008.08.03. 17:37

e39chip írta:Azt nem tudjátok, hogy Bömbölő a cd tárat azzal együtt adja amibe bele kell rakni a cdket?

Írj neki PÜ-t,de tuti hogy van hozzá,mert az a tár része!

2008.08.04. 15:18

Olyat ki csinált már, hogy a gyári egyben lévő (Reverse RDS) rádió kétrészesre cserélte? Ilyenkor csatlakozócsere?

2008.08.04. 18:17

vally írta:Olyat ki csinált már, hogy a gyári egyben lévő (Reverse RDS) rádió kétrészesre cserélte? Ilyenkor csatlakozócsere?

Kel hozzá egy plusz kábel köteg amit a MIDre dugszrá.De ha jól emlékszem a letöltések között van egy le írás a bekötésről.(ha nincs akkor szólj)

2008.08.04. 21:09

Sziasztok!
Nekem is lenne 1 kérdésem. A gyári két részes bussnes cd ( cd53 ) elméletileg tudja a cd tárat vezérelni az itteni leírások alapján. Szeretnék 1 aux-in csatlakozót beépíteni mp3. vagy ipod részére. Találtam is szerintem 1 megfelelő Deitz csatit a Kácsa Audió honlapján 1255-ös számozással. Már meg néztem a cd hátulján levö csatlakozót, elméletileg lehet hozzá csatlakoztatni! Nem akarom a kárpitozást nagyon szétszedni a cd tár kábelezéséhez és ezért gondoltam erre.
Mit szóltok hozzá???Fog működni a dolog???

2008.08.04. 21:25

istvanka írta:Sziasztok!
Nekem is lenne 1 kérdésem. A gyári két részes bussnes cd ( cd53 ) elméletileg tudja a cd tárat vezérelni az itteni leírások alapján. Szeretnék 1 aux-in csatlakozót beépíteni mp3. vagy ipod részére. Találtam is szerintem 1 megfelelő Deitz csatit a Kácsa Audió honlapján 1255-ös számozással. Már meg néztem a cd hátulján levö csatlakozót, elméletileg lehet hozzá csatlakoztatni! Nem akarom a kárpitozást nagyon szétszedni a cd tár kábelezéséhez és ezért gondoltam erre.
Mit szóltok hozzá???Fog működni a dolog???

Szia!

láttam már én is csak ezen a honlapon:
http://www.martincaraudio.hu/1256_bmw_a ... p3_cd.html

Azt viszont nem tudom elképzeli hogyan fog működni,mível a CD-tár a tápon kívül kap egy "bus-jelet" és így mikor megnyomod a rádión a mode gombot akkor ott 3 funkcióként megjelenik. Viszont bus-jel nélkül hogyan ismeri fel a rádió hogy az bemenet azt nem tudom.Én a martinhoz vinném,és be is rakatnám velük és akkor kiderül hogyan müködik.

2008.08.04. 21:39

Hát igen, ebben van valami! Mindegy azért a hifi szervizes srác megrendelte, ott berakjuk és majd elválik.( 5 perc az egész ) Ha nem működik akkor vissza küldi a nagykernek. Én pedig gondolkodhatom a további variációkon :roll: . Azért köszi az infót, ha jó lesz majd tudatom veletek.
Sziasztok.

2008.08.07. 14:39

admin írta:
vally írta:Olyat ki csinált már, hogy a gyári egyben lévő (Reverse RDS) rádió kétrészesre cserélte? Ilyenkor csatlakozócsere?

Kel hozzá egy plusz kábel köteg amit a MIDre dugszrá.De ha jól emlékszem a letöltések között van egy le írás a bekötésről.(ha nincs akkor szólj)

Hol tudok ilyet venni? Esetleg valaki vállalja az átépítést?

2008.08.07. 15:04

vally írta:
admin írta:

Szia!
Én annó megcsináltam a TDS-nél! Nem nehéz, kb egy fél max egy órás meló! Én Rhantos-tól vettem a kábelt! 5ezer pár száz forint volt. Ha a környéken laksz (szekszárd), akkor szívesen segítek! :)

2008.08.07. 21:21

Sziasztok!
A mai nap végleg letettem az aux-in csati beépítéséről. Igazából nincs időm baromkodni hogy jó lesz vagy nem. :roll:
Ma találtam egy egy érintetlen professional rendszert DSP-vel és cd tárral. Az lenne a kérdésem hogy az én bussnes cd-és mid-im meg bírkózik-e együtt a cd tárral és a DSp-vel??
Vagy meg kell vennem hozzá az egész fejegységet is (kazettás!!!)??
A tárat és a dsp-t kábelekel együtt 50 ezer körül adnák, meg éri a pénzét?? :?:

2008.08.08. 17:40

vaszarig írta:
vally írta:
admin írta:

Szia!
Én annó megcsináltam a TDS-nél! Nem nehéz, kb egy fél max egy órás meló! Én Rhantos-tól vettem a kábelt! 5ezer pár száz forint volt. Ha a környéken laksz (szekszárd), akkor szívesen segítek! :)

Nem épp közel, Pesten. :)

Csak a kábel, és a bekötési útmutató kell?

2008.08.08. 17:56

vally írta:
vaszarig írta:
vally írta:
admin írta:

Szia!

Szia!

Bár félve használon az idézet gombot,de mégis kellett :!: :lol:

Igen,doksit igért admin is,és ezt teszem én is!

A BMW EBA software-ben benne van pdf-ben minden,ha nincs meg neked akkor este (éjjel lesz belőle) szívesen átküldöm!!

MID

2008.08.08. 22:41

vally írta:
vaszarig írta:
vally írta:
admin írta:

Szia!

Így van! Szerintem te is meg tudod csinálni! Csak a rádiót kell kivenni, meg a kesztyűtartót, mivel a mögötte lévő elosztóba kell egy szálat bekötni, valamint a biztosítéktáblába kell egy lábat bekötni! Ennyi! A leírásban megvan hogy mit hová!:)
Hozzászólás küldése

VigLink badge