Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2011.04.04. 00:41

ptom írta:
odus írta:
ptom írta:Bakker ilyen olcsó?Pesten nem találtam olyat aki 25 alatt megcsinálná.Lehet,hogy postázni kellene?

Szia!

Én a Pacsirtamező utcában csináltattam 14 ezer + 1000 a kormányleszedés.

Ha kell, tudok telszámot is.

Odus

Adnak másik kormányt vagy meg kell várni?Küldhetsz számot.

Szia,

Engem is érdekelne Budapest közelében (vagy épp Budapesten) egy megbízható kormány bőröző...
Légyszi küldj számot.
Ők szép munkát végeznek?

2011.04.04. 06:35

whitehorse írta:
ptom írta:
odus írta:
ptom írta:Bakker ilyen olcsó?Pesten nem találtam olyat aki 25 alatt megcsinálná.Lehet,hogy postázni kellene?

Szia!

Odus

Szia,

Engem is érdekelne Budapest közelében (vagy épp Budapesten) egy megbízható kormány bőröző...
Légyszi küldj számot.
Ők szép munkát végeznek?

Sziasztok!

Nem adott kormányt, én otthagytam az autót a parkolóban, és
később visszamentem érte. Nekem nagyon szép lett.

Itt a honlap is

Üdv.

Odus

2011.04.04. 06:57

whitehorse írta:Szia,

Légyszi küldj számot.
Ők szép munkát végeznek?

Falumban is van egy kifogástalan mester!

2011.04.04. 08:40

Imco írta:Falumban is van egy kifogástalan mester!

Ok,hogy a mester kifogástalan... de a munkája milyen?!... :lol:

2011.04.04. 08:58

strobi írta:
Imco írta:Falumban is van egy kifogástalan mester!

Ok,hogy a mester kifogástalan... de a munkája milyen?!... :lol:

Attól mester, hogy a munkája mesteri!
De mondhatnám, hogy egy mestert a munkája tesz mesterré! :nyelves: :lol:

Küldök már egy "baráti" vírust, mert túl jó a neted! Ráérsz kötekedni! :lol: :lol:

2011.04.04. 09:29

Köszi Odus :D

Re:

2011.04.28. 16:32

whitehorse írta:
ptom írta:
odus írta:

Szia!

Odus

Szia,

Légyszi küldj számot.
Ők szép munkát végeznek?

Én itt voltam,reggel 9-re vittem az autót,16.00-ra mentem érte.Korrektek,szép munka.15000ft-ba "fájt",Ők szedték le és rakták vissza a kormányt. http://www.barakarpit.hu

Update:
Sajnos nem tartós,NEM AJÁNLOM :!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Padre540 2012.05.24. 22:12-kor.

Re: Kormány bőrözés

2011.11.25. 22:13

Sziasztok!

Esetleg ha valakit érdekel Nyíregyházán ,,bőröző" írjon, ismerek egyet. Nekem kb. 2 hónapja csinálta a kormányt 10.000 ft-ért + 5.000 ft-ért a könyöklőt - a váltógombot - és a kézifék szoknyát csináltattam vele. Szerintem jól dolgozik, csak le kell neki szedni mindent és úgy odavinni, illetve magadnak visszarakni vagy rakatni, mivel egyébként kárpitos csak egy pár éve elkezdte a bőrözést is.

Esetleg az én gépemet meg tudom mutatni ha valaki erre jár, és megszeretné nézni hogy dolgozik.

Üdv.

2012.03.25. 11:24

Hello márkatársak...nos jómagam is újra bőröztettek a kormányom,ime pár kép ha valakit érdekel Pécs környékén a mester száma,szóljon bátran...14 pénz volt.Munkája,illetve egyeztetés fügvénye,de ha reggel megkapja,délután kész... Az első képen látszik,hogy milyen kopott volt a gyári bőr,a többi pedig a végeredmény.Ilyenre kértem,piros-kék cérna,és a tetején lyukacsos bőrrel. Szerintem jó lett :franko:
Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Kép
Kép
Kép

Re:

2012.05.24. 09:39

odus írta:

Szia!

Odus

Infóként, ha valaki Budapesten keres korménybörőzésre szakit és úgy kezdi ahogy én, hogy a megfelelő topikban vissza olvasva megtalálja ezt, akkor a köv. az infó : Odus-t hívtam az imént, hogy ez igényes-e, stb. Odus megnyugtat :) Majd hívom a szakit - mivel gondolom, hogy válság van -, mondja, hogy 15.000.- NETTÓ + korm. leszedés : 1000.-
Előre jegyzés mostanság : 2 hét.....

Re: Re:

2012.05.24. 22:16

leslie írta:
Infóként, ha valaki Budapesten keres korménybörőzésre szakit és úgy kezdi ahogy én, hogy a megfelelő topikban vissza olvasva megtalálja ezt, akkor a köv. az infó : Odus-t hívtam az imént, hogy ez igényes-e, stb. Odus megnyugtat :) Majd hívom a szakit - mivel gondolom, hogy válság van -, mondja, hogy 15.000.- NETTÓ + korm. leszedés : 1000.-
Előre jegyzés mostanság : 2 hét.....

Kölcsönkértem pár napra egy kormányt és lepostáztam ide:http://www.fellserkft.hu/magyar/index.php
Kedden küldtem,Hétfőn kaptam,utánvéttel 17000ft volt,+ ingyen bőröztek egy váltógombot.Ez minden kormányhoz jár.Gyönyörű munkát végeztek,M-es varrással.
Imco-nak is van kontaktja azt hiszem Dunakeszin.

2012.12.29. 20:31

Ma vittem el a kormányomat, váltógombot bőröztetni. :D :D
Holnap megyek is érte, már várom :oops: :lol:
Admintól pár utcára, Csepelre :roker:

2013.02.15. 09:41

Sziasztok!

Tegnap újrabőröztettem muterom autójába a kormányt. (ez lesz neki a szülinapi ajándék :D ) Debrecenben bőröztettem a Csapó utca 84. szám alatt. Hát gyerekek megmondom őszintén, le a kalappal a srác előtt! Reggel 8-ra vittem a kocsit, leparkoltam a szembe található lakótelep parkolójába. A csávó kikapta a kormányt 3 perc alatt. Ott hagytam a kulcsot, hogy mire megyek már benne legyen. Azt mondta 3 körül készen van. 3-ra visszamentem, bementem a boltba és pont akkorra lett kész. Hozta ki a srác hátulról a kormányt, megláttem, mondom huh. Ő kérdezte milyen lett. Mondom király. M-es varrást kértem. Gyönyörű lett. Este teszek fel képet, ha gondoljátok. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Szimpatikus és megbízható és ő is megbízik a vevőkben. Betette a kormányt, kiszállt és azt mondta, még guruljak már a bolt elé, mert még annyi hiányzik, hogy bekenje bőrápolóval (de még nem is fizettem). Mondom rendben. Odaálltam, bekente bőrápolóval a kormányt, váltót, kéziféket, fizettem és mentem. 13 ezer forintba került.

2013.02.19. 01:17

Csongi írta:Sziasztok!

Tegnap újrabőröztettem muterom autójába a kormányt. (ez lesz neki a szülinapi ajándék :D ) Debrecenben bőröztettem a Csapó utca 84. szám alatt. Hát gyerekek megmondom őszintén, le a kalappal a srác előtt! Reggel 8-ra vittem a kocsit, leparkoltam a szembe található lakótelep parkolójába. A csávó kikapta a kormányt 3 perc alatt. Ott hagytam a kulcsot, hogy mire megyek már benne legyen. Azt mondta 3 körül készen van. 3-ra visszamentem, bementem a boltba és pont akkorra lett kész. Hozta ki a srác hátulról a kormányt, megláttem, mondom huh. Ő kérdezte milyen lett. Mondom király. M-es varrást kértem. Gyönyörű lett. Este teszek fel képet, ha gondoljátok. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Szimpatikus és megbízható és ő is megbízik a vevőkben. Betette a kormányt, kiszállt és azt mondta, még guruljak már a bolt elé, mert még annyi hiányzik, hogy bekenje bőrápolóval (de még nem is fizettem). Mondom rendben. Odaálltam, bekente bőrápolóval a kormányt, váltót, kéziféket, fizettem és mentem. 13 ezer forintba került.

Én is ott csináltattam. Sok ismerősnek ajánlottam már és mindenki meg volt elégedve.

2013.02.21. 16:47

Sziasztok! kész a multikormányom , a minőség első osztály, mint a gyári...

before:
Kép

after:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Nálunk ez 15 ezer pénz,ha vkit érdekel a kontakt akkor pü ben jelezze!

2013.02.21. 17:21

adam001 írta:Sziasztok! kész a multikormányom , a minőség első osztály, mint a gyári...

before:
Kép

after:

Nálunk ez 15 ezer pénz,ha vkit érdekel a kontakt akkor pü ben jelezze!

Ebből a fajta kormányból is volt 2 indítós légzsákos?

2013.04.07. 19:25

Hi All!

Ígértem 1-2 embernek karbon-bőr képeket.
Sajnos off a model, de szép. A tuning show része volt a munka.
Illetve van 1-2 M ajánló.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

2013.06.28. 16:59

Sziasztok!
Sopron vagy Mosonmagyaróvár környékén keresnék szakembert aki tudná bőrözni a kedvesem kormányát!
Köszönöm

2013.07.20. 11:05

Hi! Mi a tapasztalat az M varrással? Nem piszkolodik jobban mint a sima fekete? Köszi!

Tapatalk 4 Bétával küldve GT-I9100-ről

2013.07.20. 18:57

Imco írta:Hi! Mi a tapasztalat az M varrással? Nem piszkolodik jobban mint a sima fekete? Köszi!

Tapatalk 4 Bétával küldve GT-I9100-ről

Nem. :wink:
De koszos kézhez biztosan jobb a fekete. :nyelves:
Hozzászólás küldése

VigLink badge