* *
Pontos idő: 2026.04.20. 13:31

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 648 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 33  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.02.04. 08:53 
haladó
haladó

Adott köszi: 1
Kapott köszik: 4 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: 520dA
Évjárata: 2007
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (0)
jackson írta:
BMW_Power írta:

Köszi a törlést!
Mást nézek cr-en, mást az adagolós 20d-n. De ez az a pont amikor hiába van diag ha az ember nem tudja mi miből következik. Nem bántásból mondom! Mert az átlag diagos csak nézi a hibatárolót, ha nincs semmi azthiszi az jó. De van sok sok dolog amit figyelni kellene. Ott az INPA csodálatos live data része, pillanatok alatt ki lehet szűrni egy haldokló porlasztót, egy nem működő jeladót, vagy ocsmány fals adatokat küldözgető légtömegmérőt. Ez utóbbiról mondok példát, van egy rakat dizel ami alapjáraton savanykás büdös. Sokáig kutattam miért, erre a live data gyönyörűen mutatja hogy a légtömegmérő alapjárat közelében fals értékeket mutat, de nem irja be hibának. És terhelésen meg jó és nem füstöl meg semmi baj. Na kiderűlt hogy egyik utángyártott olcsó szar légtömegmérő ezt csinálja. Sok engedménnyel van 22-ért Pierburg ami meg gyönyörű értékeket produkál, és jéé nem bűzlik az autó. Hát ilyenek. De van olyan hogy egy jeladó hibára beir ám mindent. Ilyen pl a lendkeréknék ha tönkremegy a helyzet jeladó. a motor jár de dadog, hibatárolóban meg minden ami lehet, abból ember ki nem szűri mi az ok, pedig egyszerű. szóval rengeteg ilyen dolog van. (majd még irok de rohanok most:)

A benzines részénél van fogalmam a dolgokról és teljesen egyetértek a második mondattal. Mivel nekem nincs dizel kocsim nem tudom nézni milyen amikor szar a adagoló vagy befecskendező ezért kérdezek tőled irányadó adatokat.
Igen az INPA élő adatok nézegetése és elemzése amivel nagyon sok hibát ki lehet hozni. Én is szoktam használni csak ugyebár van a dizeleknél a common rail (kicsit hasonlitva a benzines befecskedezéshez) és az adagolós. No ezeknél nézegettem már az adatokat csak még senkivel nem tudtam meg dumálni most pontosan melyik mit jeletni.
Mivel nem volt hozzá senki aki partner lett volna ilyen beszélgetéshez.

Jackson, az örök kiváncsi (és tök hülye a dizelekhez)
ui: mentségemre szolgáljon repülőn nincs dizel :lol:

Kérdezzél nyugodtan, ha van időm itt is kifejtem amit tudok. De sztem majd összefutunk egy tali keretében, úgysem sikerűlt még beállítanom hogy bezárjon az a fránya központizár ha indulok :)
(OBD-s INPA kábellel ne is reménykedjek hogy menni fog a car-key? -majd szaktopicban dum.)

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.02.05. 22:42 
haladó
haladó

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 0
bmw750i írta:
e39chip írta:
bmw750i írta:
e39chip írta:
bmw520ds írta:
Üzemanyag adalékkal kapcsolatban hívhatjátok ezt a tel számot:309670059,hivatkozzatok a fórum nevére,elviekben segíthet bizonyos problémák elkerülésében!

Mint pl???

Pl, amiről 1-2 oldallal előbb beszámoltam én is, porlasztó, magasnyomású szivattyú, szóval az üzemanyagellátó és befecskendező rendszer hibáit lehet vele kiküszöbölni.

Lényege, hogy kenőanyagot juttatsz a gázolajhoz, ami keni ezeket. Azért, mert a common-rail motoroknál tipikusan olyan hiba ez, mint annó amikor az ólmozott benzinből kivonták az ólmot és sok motor szelepe beszart a száraz benzintől. Most ugyan ez van a gázolajjal, nincs benne kén meg stb., ezt lehet a kegyszerrel pótolni, ráadásul még a kokszosodást is kiküszöböli.

Valami jó nincs benzinhez??? :roll:

Miér, mi baja a kocsidnak? Benzineseknél nem nagyon találkozni üzemanyag hibával, azok annyira nem érzékenyek. Egyébként én a Spuri nevű magyar szert szoktam bele tenni a motoromba, mert a 750i-be drága lenne. Ez is kenő, tisztító és teljesítmény növelő szer, elvileg mindenbe jó benzin diesel. A motorba azért rakom, mert tényleg erősebb tőle, de csak a kék színű hoz lényeges különbséget teljesítményben.

Van a cucc neve Megalene ez is Metabond termék.Beoldva tartja a vizet,perzse ha az
ember fia nem azt tankol üzemanyag helyett.Oktánszám növelő hatás valamint üz.a.rendszer tisztán tartása a legfőbb erénye az egymással súrlódásban lévő alkatrészek fémfelület felnemesítése,mellyel az idő előtti kopásból származó meghibásodások is jóval később jelentkeznek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.02.05. 22:52 
haladó
haladó

touring írta:
poqitito írta:
touring írta:
poqitito írta:
Sziasztok!

Több kérdésem is lenne.
Az első hogy a porlasztó csúcsokat egyszerre szokták cserélni vagy csak amelyiket kell?
A második ha rárakják computerre az megmondja melyik porlasztócsúcsom milyen állapotban van vagy csak azt hogy már nem jó és ezért külön diagnosztikára kell vinni valami spec helyre.
A harmadik mibe fáj a felujítjás, az új, a bontott (ezt egyáltalán érdemes-e)?
A negyedik van-e valami tuti hely BP-n amit nagyon ajánlanátok erre a problémára és nagyon profi a kérdésben.

Köszi.

Szia!
1. Csak azt cseréljük, amelyiket kell.
2. A résolajveszteséget lehet nézni diagon, de nem pontos, mert nekem is a 2-est jelezte rossznak és a 3-ast kellett cserélni. Szét kell szedetni a rendszert és a szerelő egyből megmondja melyik
3. Nekem felújítottat hoztak 50-55 körül. Ha van használt porlasztód, azt beszámítják. Bontottat kapsz 20-ért, de az lutri.
4. Nekem jászberényben cserélték Koczkáék. Gyorsak voltak és árban is korrektek. A felújított porlasztót Kecelről hozták. www.benedeczkimuhely.hu
5. Ati tud neked hozni újat is jó árban és beszámolja a rosszat.

Ha melegen nehezen indul, akkor ne halogasd a cserét, mert nem fog elindulni, csak ha teljesen kihűlt a rendszer. Ezt megettem anno én is keményen :D

poqitito írta:
Nem ilyet nem tapasztaltam de volt némi probléma elment a doktor bácsihoz és ott azt mondták hogy porlasztócsúcs csere mire én kérdeztem hogy jó hány darab mikor mennyiért majd közölték hogy mind a 6 és egyszerrre kell mindenképp. Mondtak új árat 90-100 között meg felujítottat 50 körül csak a 6 db-ot sokallom egyszerre, bár ha jobban átgondolom végülis mindegy egyszer mindet ki kell cserélni így legalább egyszerre túl esek rajta csak pont karácsony elött?! Mindenesetre az megnyugtat hogy a szerelő is ezt a keceli műhelyt emlegette. A Jászberényt köszönöm, de nem tudom eljuttatni a kocsit+érte menni és még dolgozni járni is mellette kocsi nélkül szóval az most kimarad de még egyszrer köszi! :)

Mind a hatot egyszerre??????????????
Régóta ismered a szerelődet? Honnan vette, hogy mind a 6 rossz? Mérte? Ott voltál?
Ha csak annyit mondott, hogy alacsony a rail nyomás, azt 1 db is okozhatja.
Ha kettőt kellene cserélni, azt még be is venném, de hogy mind behaljon ahhoz nagyon lónyálat kell tankolni.

Nem láttam még ilyen motort közelről,de ha nem közös hanem egyedi résolaj kivezetése van az injektoroknak akkor a kiáramló üzemanyag mennyiségből meg lehet tudni szemrevételezéssel melyik jó és melyik rossz.A jó alig szivárog a rossz szabályosan fellövi a gázolajat én már láttam ilyent,azon már nem lehet segíteni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.02.07. 00:09 
haladó
haladó

Celtic írta:
lepke írta:
Celtic írta:
lepke írta:
simi64 írta:
lepke írta:
bmw520ds írta:
Ma beleöntöttem,Metabond Megasel terméket a gázolajba.Öt rugóért kaptam,"az első 200 liternél 40 literhez húsz ml,majd rendszeresen 40l/10ml.Ezt írja.Rendelkezik mindazokkal a tulajdonságokkal,amivel a legkorszerűbb üa. adalékok de a Metabond tartalma következtében felületnemesítést is végrehajt az üa-gal érintkező felületeken.E hatásnak köszönhetően az egymáson elmozduló fémfelületek precíz illesztését és az üa.rendszer különböző járatainak felületi simaságát érjük el.Az üzemanyagban lévő vízet emulgálja.Tisztító és égésjavító hatása van,az égésképet javítja.Dermedéspontot 20%-kal csökkenti,az adagolófúvókák élettartamát jelentősen megnöveli."250ml a kiszerelése.Őszintén kíváncsi vagyok :roll:

Helo
Ez a fajta adalék a Prolongba sokkal jobb
üdv zoli

Szerintem meg nem is egyről beszéltek!
Prolong :arrow: motorolaj-adalék
Metabond :arrow: üzemanyag-adalék

Helo simi
A Prolongba NEM csak motorolaj adalék van amit Zolibácsi használ
VAN üzemanyag adalék is :wink: KERESS utána mert nem érek most rá VERSENYRE készülök
üdv zoli

milyen verseny?

Kaán Károly

Ez számomra olyan idegen, mint Oroszlánnak Jackson topikja:)

Aki a Prolongot használja közületek ránézett már egyszer is valaha a dobozára,hogy mit tartalmaz?Esetleg hallott már róla,hogy Nyugat Európában betiltották környezetszennyező tulajdonságai miatt?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.02.07. 00:25 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 338 alkalommal
Kapott köszik: 688 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: 535d
Kivitele: Sedan
BMW520dshaver írta:
Celtic írta:
lepke írta:
Celtic írta:
lepke írta:
simi64 írta:
lepke írta:
bmw520ds írta:
Ma beleöntöttem,Metabond Megasel terméket a gázolajba.Öt rugóért kaptam,"az első 200 liternél 40 literhez húsz ml,majd rendszeresen 40l/10ml.Ezt írja.Rendelkezik mindazokkal a tulajdonságokkal,amivel a legkorszerűbb üa. adalékok de a Metabond tartalma következtében felületnemesítést is végrehajt az üa-gal érintkező felületeken.E hatásnak köszönhetően az egymáson elmozduló fémfelületek precíz illesztését és az üa.rendszer különböző járatainak felületi simaságát érjük el.Az üzemanyagban lévő vízet emulgálja.Tisztító és égésjavító hatása van,az égésképet javítja.Dermedéspontot 20%-kal csökkenti,az adagolófúvókák élettartamát jelentősen megnöveli."250ml a kiszerelése.Őszintén kíváncsi vagyok :roll:

Helo
üdv zoli

Helo simi
VAN üzemanyag adalék is :wink: KERESS utána mert nem érek most rá VERSENYRE készülök
üdv zoli

milyen verseny?

Kaán Károly

Aki a Prolongot használja közületek ránézett már egyszer is valaha a dobozára,hogy mit tartalmaz?Esetleg hallott már róla,hogy Nyugat Európában betiltották környezetszennyező tulajdonságai miatt?

Helo
Na erről még nem hallottam,mit tartalmaz :?:
üdv zoli

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.02.07. 22:14 
haladó
haladó

lepke írta:
BMW520dshaver írta:
Celtic írta:
lepke írta:
Celtic írta:
lepke írta:
simi64 írta:
lepke írta:
bmw520ds írta:

Helo
üdv zoli

Helo simi
üdv zoli

milyen verseny?

Kaán Károly

Helo
Na erről még nem hallottam,mit tartalmaz :?:
üdv zoli

Közelről még nem láttam,tehát én is szeretném tudni az összetételét.
De az érdekes,hogy megnéztem most a prolong.hu-t és nem találtam biztonságtechnikai adatlapot mint például a PRO-TEC vagy a Metabond termékekkel
kapcsolatban.Ez elgondolkodtat azon,hogy megvásároljam és használjam a termékcsalád valamelyikét is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.02.09. 12:21 
Újonc
Újonc

Hálihó mindenkinek!
Új vagyok itt, és bocsi ha beleszólok a témába, de Lepke egyik válaszával nem értek egyet. Nem minden benzines eszi az olajat!
Sőt amelyik eszi az egy rakat sz.r! Új autók eszik az olajat, de csak egy bizonyos ideig, amíg el nem érik az ún. üzemi kopási szintet. Elvileg ezek bejáratott motorok, de valójában nem! Élő példa apám passzátja 1000 km-ként bekajált 1 litykó olajat, majd ez 10000 km után teljesen eltűnt. Nekem egy alfám van, ami hamarosan cserés lesz, soha a büdös életben nem ette az olajat, pedig lassan van benne 356000 km! Ha nem a megfelelő olajat, pl ásványi helyett fél szintetikusat, vagy netalán szintetikusat töltenek, persze h eszi. Aztán jön a szidás, h mekkora hulladék!
Másik dolog apámnak 9 éve van 530d-e, mindig, ismétlem mindig trafóolajjal járt vele, télen 20-80 arányban gázolajjal! Soha nem volt vele semmi vaja, pedig a 9 év alatt sikerült neki beleraknia 200000 km-t! Se porlasztó nem volt cserélvese semmi! Hitetlenkedni lehet, de a 180 mikronos szűrő mindent kiszed ami nem oda való!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.02.09. 12:42 
Újonc
Újonc

Álohá!
Megkérdeztem apámat, mi a titka! Azt mondta, hogy az előbb említett trafóolajnak magasabb a gyulladáspontja mint a gázolajnak, ezért nagy hidegben egy nagyon kevés gázolajat kever mellé, így javítható kicsit lefelé ez az érték. A másik dolog, amit már előttem mondtak egy páran, hogy azért kellene adalékot tenni a gázolajba, mert így az üzemanyag rendszerben könnyebben tud haladni! Ez így igaz, de ha olyan a minősége az üzemanyagnak, (amilyen nálunk sose lesz) akkor ez felesleges. Mivel az előbb említett olajfajta önmagában tartalmaz olajat, így teljesen felesleges az adalék. Ezen kívül, annak ellenére hogy olaj egyáltalán nem füstöl, és nincs különleges szaga sem. Ráadásul lényegesen olcsóbb. Tudom hogy most nagyon sokan elítélnek, és megilletődnek, de működik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.02.09. 13:32 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 16 alkalommal
Kapott köszik: 93 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 540iA
Évjárata: 1999
Könyörgöm menjünk át a motorolajos topikba ezekkel a válaszokkal. :offtopic

Olyan finoman csorogtunk át injektor témából a motorolajos témára, hogy most vakarom a fejemet akkor melyik hozzászólástól is kéne átpakolni és nem tudok jó megoldást.

Jackson, aki a motorolajos téma válaszokat a helyükre irányitja

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.02.09. 19:08 
haladó
haladó

lepke írta:
Jnos írta:
Hálihó mindenkinek!
Új vagyok itt, és bocsi ha beleszólok a témába, de Lepke egyik válaszával nem értek egyet. Nem minden benzines eszi az olajat!
Sőt amelyik eszi az egy rakat sz.r! Új autók eszik az olajat, de csak egy bizonyos ideig, amíg el nem érik az ún. üzemi kopási szintet. Elvileg ezek bejáratott motorok, de valójában nem! Élő példa apám passzátja 1000 km-ként bekajált 1 litykó olajat, majd ez 10000 km után teljesen eltűnt. Nekem egy alfám van, ami hamarosan cserés lesz, soha a büdös életben nem ette az olajat, pedig lassan van benne 356000 km! Ha nem a megfelelő olajat, pl ásványi helyett fél szintetikusat, vagy netalán szintetikusat töltenek, persze h eszi. Aztán jön a szidás, h mekkora hulladék!
Másik dolog apámnak 9 éve van 530d-e, mindig, ismétlem mindig trafóolajjal járt vele, télen 20-80 arányban gázolajjal! Soha nem volt vele semmi vaja, pedig a 9 év alatt sikerült neki beleraknia 200000 km-t! Se porlasztó nem volt cserélvese semmi! Hitetlenkedni lehet, de a 180 mikronos szűrő mindent kiszed ami nem oda való!

Helo
No én még nem hallottam olyan benzines BMW-t amelyik nem eszi az olajat
Most nem arra gondoltam hogy 80-90 km/ó-val csalingázol
Természetesen ez nem gond
üdv zoli

A 180 mikronos szűrő ellen tiltakozom!!!!Az esetleg 1 hónapig ülepített üzemanyag esetében lehet használni de addigra a bioüzemanyag és egy kevés víz hatására megromlik.Igaz nem autók,hanem Mg.gépek esetében tudok nyilatkozni egy pár márkát ismerek.Ezekben az előszűrő 30 a finomszűrő 2 mikronos finomságú.Még egy sima dízel esetében is 50-100 mikron közötti szűrőt használnak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.02.09. 19:13 
Újonc
Újonc

Én arra gondoltam, hogy amikor az üzemagyagot, jelen esetben az olajat töltöd a vasba, akkor szűröd át egy 180 as szűrővel. Mert ha bármilyen szennyeződés van benne, azt tuti megfogja. Amikor annyira elkoszosodik a szűrő, hogy nagyon lassan engedi át az anyagot, akkor leveszed a cső végéről, felteszel egy másikat és már semmi gond.
Az előttem felszólaló ha jól sejtem akkor az üzemanyag rendszerbe épített szűrőkről beszél. De ez nem abba van beépítve!!
Ne tiltakozz!!!!!
Higgy!! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.02.09. 19:20 
Újonc
Újonc

ELNÉZÉST KÉREK MINDENKITŐL!!!!!
ELÍRTAM!!!!!!!!!!!!
NEM 180 MIKRON!!!!!!!!
18.0 !!!!!!!!
MINDENKITŐL ELNÉZÉST KÉREK !!!!!!! :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.02.09. 21:58 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 13 alkalommal
Kapott köszik: 19 alkalommal
Széria kód: E38
Motor tipusa: M60 B40
Évjárata: 1995
Jnos írta:

Ha valamit már öntenék a gázolajba, az 2T olaj lenne, mert az arra valló, hogy az üzemanyagba juttasson odavaló kenőolajat. De ezzel is lehet gond, ugyanis, ezek a hozzátett olajak kokszosítják a motort, az meg nem jó. Ezért találták ki az adélék anyagokat, amik pont erre valók, azok nem kokszosítják a motort, viszont tisztítanak. Nem nagyon hiszek ebben a tisztító hatásban sem, mert nem ismerek olyat, akinek ettől megoldódott volna a problémája. De, ha nem rakódik le semmi ezektől az anyagoktól a motorban, már akkor megérte, mert legalább keni a mechanikus részeket. Mindenfélét azért nem öntöznék bele a B.M.W.-be.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.02.09. 22:00 
Moderátor
Moderátor

jackson írta:

Olyan finoman csorogtunk át injektor témából a motorolajos témára, hogy most vakarom a fejemet akkor melyik hozzászólástól is kéne átpakolni és nem tudok jó megoldást.

:offtopic

Jackson, mint moderátor: Aki nem találná a hozzászólását a "mennyi a motorolaj fogyasztása" témában az keresgéljen a Motorolaj topikban mivel átpakoltam oda. A további motorolajos OFF és nem ON injektor vagy a még ehhez erősen köthető gázolajszűrős hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül törlöm. És így nem maradnak meg az örökbecsű utókor számára. :?

Aki felháborodna annak felhívnám a admin figyelmzetetését a Szabályzatban és a Feltételek elfogadáskor ott volt: nem OFF-olunk el témákat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.02.10. 19:30 
haladó
haladó

jackson írta:
jackson írta:

:offtopic

Jackson, mint moderátor: Aki nem találná a hozzászólását a "mennyi a motorolaj fogyasztása" témában az keresgéljen a Motorolaj topikban mivel átpakoltam oda. A további motorolajos OFF és nem ON injektor vagy a még ehhez erősen köthető gázolajszűrős hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül törlöm. És így nem maradnak meg az örökbecsű utókor számára. :?

Aki felháborodna annak felhívnám a admin figyelmzetetését a Szabályzatban és a Feltételek elfogadáskor ott volt: nem OFF-olunk el témákat.

Szia Jackson!
Mivel új vagyok bocsánatot kérek a megtévelyedésemért,de az igaz,hogy motorolajos topic van viszont üzemanyagszűrős topic nincs .Ezért válaszoltam ott a hozzászóláshoz ahol megtaláltam.A szűrő igaz hogy nem porlasztó vagy karburátor de ezek nélkül az összes üzemanyagrendszer összedőlne a szűretlen üzemanyagtól.Tehát én úgy gondolom szűrő nélkül hiába lenne porlasztód az autód kb.
10 km-en belül megállna.És nem biztos,hogy újra tudnák éleszteni alkatrész csere nélkül.Bocsi :lol:
:lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.02.10. 20:19 
Moderátor
Moderátor

BMW520dshaver írta:
Szia Jackson!
Mivel új vagyok bocsánatot kérek a megtévelyedésemért,de az igaz,hogy motorolajos topic van viszont üzemanyagszűrős topic nincs .Ezért válaszoltam ott a hozzászóláshoz ahol megtaláltam.A szűrő igaz hogy nem porlasztó vagy karburátor de ezek nélkül az összes üzemanyagrendszer összedőlne a szűretlen üzemanyagtól.Tehát én úgy gondolom szűrő nélkül hiába lenne porlasztód az autód kb.
10 km-en belül megállna.És nem biztos,hogy újra tudnák éleszteni alkatrész csere nélkül.Bocsi :lol:
:lol:

Semmi pánik az üzemanyag szűrő téma teljesen OK :wink: az porlasztótcsúcs/injektor témához. De amikor már arrol beszélgettek több oldalon keresztül kinek mennyit fogyaszt motorolajat a kocsi akkor már át kellett pakolnom. :roll:
Tehát minden ami bánthatja a injektor nyugodtan jöhet ide. 8)

Jackson, aki nem harapja le a fejed, csak próbál rendet tartani a ramatyban

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.02.11. 19:34 
haladó
haladó

bmw750i írta:
bmw520ds írta:
Így igaz!Úgy tudom Metabond,a márka is stimmel amin a hiba volt,Romániai bérmunkázás és tárolási trehányságok...Üdv kolléga!

Hali!
Nálatok is volt ilyen hiba?
Te is mg.-vel foglalkozol?

Írnák neked Pü-t kérek egy mailt a következő címre:kispityu@tolnanet.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.02.11. 21:37 
E39 FAN
E39 FAN

BMW520dshaver írta:
bmw750i írta:
bmw520ds írta:
Így igaz!Úgy tudom Metabond,a márka is stimmel amin a hiba volt,Romániai bérmunkázás és tárolási trehányságok...Üdv kolléga!

Hali!

Helo
Mi ez a SUSMUS :?: :?:
üdv zoli

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.02.11. 21:48 
Moderátor
Moderátor

BMW520dshaver írta:
bmw750i írta:
bmw520ds írta:

Hali!

Hát akkor nyomd meg a hozzászólása alatt a PÜ gombot és küld el neki. :lol: Tuti megkapja és akkor talán nem látja más is az e-mail cimedet és nem nyomják jó akarók tele spam-el.

Jackson, aki javasolja a PÜ funkció használatát

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.02.11. 21:58 
E39 FAN
E39 FAN

jackson írta:
BMW520dshaver írta:
bmw750i írta:
bmw520ds írta:

Hali!

Hát akkor nyomd meg a hozzászólása alatt a PÜ gombot és küld el neki. :lol: Tuti megkapja és akkor talán nem látja más is az e-mail cimedet és nem nyomják jó akarók tele spam-el.

Jackson, aki javasolja a PÜ funkció használatát

Helo Bocsi
Ez nem EZ ismerkedős topik :lol: :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 648 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 33  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]