![]() |
2008.02.28. 21:13
2008.02.29. 02:07
2008.03.06. 20:12
2008.03.06. 21:35
great35 írta:Üdv. Mindenkinek!
szeretnék az autóba egy kis basszust is, ezért megvettem a cuccot . A képgalériában találtam egy RCA kimenet készítési tippet ,valaki esetleg próbálta már ? Hogy működik? Várom hozzáértő válaszaitokat.
2008.03.09. 16:44
2008.04.14. 06:45
2008.05.06. 21:19
2008.05.06. 21:36
E90-es írta:Sziasztok, remélem tudtok segíteni, vettem egy 2008-as E90-es gépet, és ezzel kapcsolatban írok. Tudom ez az oldal az 5-ös BMW tulajoknak van , dehát a márkaán belül nagy eltérés nem lehet.
Kicseréltem a kocsiban a gyári cd játszót, és a következő a helyzet , a tolatóradarral: meghalt. Nem csipog, de elhallgatott a biztonsági öv - visszajelző hang is, aminek örülnék, de a radar hiányzik.
Ha visszapakolom a gyárit akkor újra szól minden.
Nincs ötletetek, hogy mit lehetne kezdeni vele?
A gyári lejátszóban van valami egység , ami közvetíti a hangszórókba a jelet.
Kocsi: E90, 2008. Gyárilag Business cd-játszó volt benne.
Köszi.
Köszi !
2008.05.27. 14:11
2008.05.27. 16:55
great35 írta:Üdv Mindenkinek!
Le vagyok teljesen súlytva.Az ok : Levettem a bal első és a bal hátsó ajtó kárpitot ,és az autó felszereltségéhez képest a hifi 0 .Elől egy csipogó és egy 13cm-es mélyközép ,hátsó ajtóban nics csipogó,de még vezetékezve sincs , a kalaptartóban két 13 cm-es mélyközép. Így elmondható hogy egy újjonnan sok milliós autóban egy hathangszórós gagyi van .Eddig sokat olvastam erről, meg hallotam is ,hogy hogyan szól , de ez meglepett .Mindegy majd kifigyelem a többiek hogyan korrigálják ezt a problémát .És én is lépek vmit.
2008.05.29. 19:31
2008.05.30. 11:46
2008.05.30. 21:18
zsolte39 írta:Sziasztok!
Olvasgattam a fórumot, és szeretnék tanácsot kérni tőletek. Az autómban (97es E39) gyárilag a legegyszerűbb kazettás rádió volt (reverse rds), amit lecseréltem egy mp3-as fejre. Most megérett az egész az újbóli cserére, ki is néztem magamnak egy gyári CD lejátszót + MID-et (eBay, kép lentebb). Azt már tudom, hogy kell vennem egy kábelt, ami az LCM-be megy. Viszont további szívfájdalmam, hogy hogyan tudnék vonalkimenetet csiholni a hifihez? Amit találtam a képtárban, az csak a rádió modult ábrázolja (ha jól rémlik). Tehát a meglévő erőlködőt rá tudom-e kötni majd a lejátszóra úgy, hogy a rádió is adjon jelet a csomagtartóban nyöszörgő ládának?Az is jó, ha van lábkiosztás leírása valakinek, ami alapján a gyári csatit átalakíthatom.
Előre is köszi
Zsolt
2008.05.30. 22:07
admin írta:zsolte39 írta:Sziasztok!
Olvasgattam a fórumot, és szeretnék tanácsot kérni tőletek. Az autómban (97es E39) gyárilag a legegyszerűbb kazettás rádió volt (reverse rds), amit lecseréltem egy mp3-as fejre. Most megérett az egész az újbóli cserére, ki is néztem magamnak egy gyári CD lejátszót + MID-et (eBay, kép lentebb). Azt már tudom, hogy kell vennem egy kábelt, ami az LCM-be megy. Viszont további szívfájdalmam, hogy hogyan tudnék vonalkimenetet csiholni a hifihez? Amit találtam a képtárban, az csak a rádió modult ábrázolja (ha jól rémlik). Tehát a meglévő erőlködőt rá tudom-e kötni majd a lejátszóra úgy, hogy a rádió is adjon jelet a csomagtartóban nyöszörgő ládának?Az is jó, ha van lábkiosztás leírása valakinek, ami alapján a gyári csatit átalakíthatom.
Előre is köszi
Zsolt
Nemértelek?Edig müködöt az erősitőd?Mert a csati ugyan az a Cd-n is.Csak van egy plusz kábel a midnek.
2008.05.30. 22:32
zsolte39 írta:admin írta:zsolte39 írta:Sziasztok!
Előre is köszi
Zsolt
Nemértelek?Edig müködöt az erősitőd?Mert a csati ugyan az a Cd-n is.Csak van egy plusz kábel a midnek.
Azt hiszem, én nem voltam egyértelmű. Az mp3-as fej az egy Spectron, tehát nem gyári. Elnézést.Szóval a nem gyárit akarom gyárira cserélni.
2008.05.30. 22:41
admin írta:zsolte39 írta:admin írta:zsolte39 írta:Sziasztok!
Előre is köszi
Zsolt
Azt hiszem, én nem voltam egyértelmű. Az mp3-as fej az egy Spectron, tehát nem gyári. Elnézést.Szóval a nem gyárit akarom gyárira cserélni.
Itt találsz láb kiosztást a rádióhoz
http://www.x5world.com/articles/x5/ster ... ation.html
2008.06.16. 18:53
2008.06.16. 21:35
2008.06.16. 22:03
MChris írta:Hello Miki és mindenki más!
Reggel megnézem SAP-ban,de úgy emlékszem,hogy 2X25W/db (hasonló van most X5-ben,arról raktam fel annó képet) annál is duplalengő van 2X35W 2X8Ohm csak abba 2db láda megy (4db hangszóró)
E39-ben mindenhol külsőre ilyen kinézetű csak 1X25W/db van benne (de ezt mindenki tudja)
csak azon más a porvédő,de az ne tévesszen meg,bármilyen porvédőt fel tudnak ragasztani,nekem van domború ezüstmembrános is. Csak a lengőt védi.
Nokia=Harman/Kardon (5 éve a nokia hangszóró részleget megvette Becker cég amit meg Harman vett meg így lett Harman-Becker Automotive System ami gyártja a JBL,Harman/Kardon,Löewe,Infinity cuccokat.)
Ezt csak azért írtam,mert olvastam az egyik topikban,hogy a nokia szar a harman meg jó. 100% ugyan az csak a címke lett más.
http://www.harman.com/what_we_do/default.aspx
Üdv.
2008.06.16. 22:16