2006.03.12. 19:16
hello
ki tud arra okosságot mondani, hogy miért tűnik el a műszerfalamról a kijelzés? Vagy ezzel a hibával ki foglalkozik? Lassan már nem látszódik semmi és ez rohattul idegesítő!
help!
2006.03.12. 20:16
bub írta:hello
ki tud arra okosságot mondani, hogy miért tűnik el a műszerfalamról a kijelzés? Vagy ezzel a hibával ki foglalkozik? Lassan már nem látszódik semmi és ez rohattul idegesítő!
help!

sajna pixelhibás, van benne egy gumis vezető és ez nem érintkezik
itt
http://bmw-e39.de/ találsz a tippek és trükkök menüpont alatt javítási tanácsokat.
2006.03.13. 00:24
Köszi az infot Begi meg fogom nézni!
2006.03.13. 01:54
begi írta:bub írta:hello
help!

sajna pixelhibás, van benne egy gumis vezető és ez nem érintkezik
itt
http://bmw-e39.de/ találsz a tippek és trükkök menüpont alatt javítási tanácsokat.
Nekem a MID-em holjó hol nem a kijelzője az is ilyen gumis?Valaki szedtemár szét?
2006.03.18. 12:19
Sziasztok!
Ez a pixelhiba javitas engem is erdekelne..
Tudna valaki konkret dolgot mondani (magyarul).
Elore is koszi!
2006.03.18. 20:39
hello Apa8
Most néztem, hogy téged érdekelne ez a pixelhiba dolog.
Most néztem meg ezt a német oldalt ahol egy svájci oldalra utal ahol képekben levezetve mutatja a javítást. így elsőre nekem is egy kicsit bonyolult de szerintem érdemes megpróbálni. Már csak azért is mert egy új BC ára úgy 120000-ezer körül van!
Üdv.[url][/url]
2006.03.18. 20:43
bub írta:hello Apa8
Most néztem meg ezt a német oldalt ahol egy svájci oldalra utal ahol képekben levezetve mutatja a javítást. így elsőre nekem is egy kicsit bonyolult de szerintem érdemes megpróbálni. Már csak azért is mert egy új BC ára úgy 120000-ezer körül van!
Üdv.[url][/url]
A link lemaradt!!
2006.03.18. 22:37
Szia Laci520d!
A te MID-ed egyébként lehet, hogy kontaktos.
Én biztos megpróbálnám kiszedni és a tápkábelét meg a csatiját jól befújni kontakt spray-vel, ha nem is ez a baja az nem árt neki.
2006.03.19. 10:09
admin írta:bub írta:hello Apa8
Üdv.[url][/url]
A link lemaradt!!
Koszi a segitseget..
nem tul egyszeru ugylatom a dolog de szerintem kivitelezheto itthon a konyhaasztalon.
Istvan
2006.03.19. 18:45
bub írta:Szia Laci520d!
Én biztos megpróbálnám kiszedni és a tápkábelét meg a csatiját jól befújni kontakt spray-vel, ha nem is ez a baja az nem árt neki.
Ma kiszedtem megnéztem és kb egy 15cm hoszu fólia érintkező van benne.Csak nem tudtam joban szétszedni,hogy megnézem a hiba okát mert nem volt olyan torx csavarhuzóm ami jóletvolna hozzá.De beszerzek egyet és akkor szétkapom.Különben egy acél lemez szoritja le a fólia érintkezőt a nyákhoz egy szivacs segitségével.
2006.03.19. 19:26
admin írta:bub írta:Szia Laci520d!
Ma kiszedtem megnéztem és kb egy 15cm hoszu fólia érintkező van benne.Csak nem tudtam joban szétszedni,hogy megnézem a hiba okát mert nem volt olyan torx csavarhuzóm ami jóletvolna hozzá.De beszerzek egyet és akkor szétkapom.Különben egy acél lemez szoritja le a fólia érintkezőt a nyákhoz egy szivacs segitségével.
hat enis nekialtam kiszedni leszedtem az elejet, a torx csavarokat kicsavartam de aztan teljesen elakadtam..
ugyhogy osszeraktam.
a mutatokat nem tudtam leszedni a tengelyrol...
2006.03.19. 19:29
Sziasztok!
Ma kivettem a műszerfalat, hogy szétkapjam az utasítások alapján. Hát az én meglátásom az a témára, hogy akinek nincs nagyfokú türelme illetve műszaki képzettsége az neki se kezdjen!!!! Kva szar szétszedni az egész egységet is de a mutatók levétele a legszarabb arrol nem is beszélve, hogy a végén ki kellene cserélni a kijelzőt fóliával együtt (szerintem)! Na én szétszedtem de kijelzőm ugye nem volt úgyhogy némi tisztogatás és szigszalag után összeraktam. Végülis jobb lett de nem tökéletes. Arról nem is beszélve, hogy a kilóméteróra csal 10-km-ert meg a többi óra sem pontos! Úgyhogy csere lesz belőle.
Laci520d neked azt mondanám hogyha az egész MID kijelzés nem működik akkor a fóliát ill a kijelzőt ne bántsd! (szerintem)
2006.03.19. 19:34
bub írta:Sziasztok!
Ma kivettem a műszerfalat, hogy szétkapjam az utasítások alapján. Hát az én meglátásom az a témára, hogy akinek nincs nagyfokú türelme illetve műszaki képzettsége az neki se kezdjen!!!! Kva szar szétszedni az egész egységet is de a mutatók levétele a legszarabb arrol nem is beszélve, hogy a végén ki kellene cserélni a kijelzőt fóliával együtt (szerintem)! Na én szétszedtem de kijelzőm ugye nem volt úgyhogy némi tisztogatás és szigszalag után összeraktam. Végülis jobb lett de nem tökéletes. Arról nem is beszélve, hogy a kilóméteróra csal 10-km-ert meg a többi óra sem pontos! Úgyhogy csere lesz belőle.
Laci520d neked azt mondanám hogyha az egész MID kijelzés nem működik akkor a fóliát ill a kijelzőt ne bántsd! (szerintem)
A MID kilyelzés müködik csak néha a kilyelzet betükből hol egyik hol másik helyen hiányzik belőle a pixel valamikor meg tökéletes.
2006.03.19. 19:43
Akkor viszont ugyanabban a cipőben járunk csak neked kicsit könnyebb. Ha szét birod szedni akkor keresd meg azt a gumicsíkot ami odanyomja a fóliát a panelhoz ragasszál rá egy vagy két réteg szigszalagot és úgy rakd össze. Persze telefújhatod kontakt spray-vel
2006.03.19. 19:44
Hat asszem en megegyszer nekiugrok majd. Kell beszereznem egy kis csoros muszereszfogot amivel a mutato tengelyt megtudom fogni akkor talan letudom rola szedni a mutatokat. Asztan akko majd kiderul mire jutok..
2006.03.19. 20:04
Szét választottam a topicból eszt a részt mert igy könyeben rátalál akinek szintén ilyen gondja van.
2006.03.20. 20:44
Ma szétszedtem.kibeleztem teljesen de nem let jó.A fólia érintkező rávan ragasztva a nyákra nem csak a szivacs fogja.igy nem lehet vele mitkezdeni.Át nyomkodtam nem-e elvan válva de nemlet jó!Azis lehet,hogy nem is a fóliával vangond hanem valami másal.
Csináltam egypár fotót ha valakit érdekelne.
2006.03.20. 20:46
ez a klímakijelződ?
2006.03.20. 21:52
begi írta:ez a klímakijelződ?
Nem ez a MID!