Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Váltás asztali nézetre
Hozzászólás küldése

2006.03.12. 19:16

hello

ki tud arra okosságot mondani, hogy miért tűnik el a műszerfalamról a kijelzés? Vagy ezzel a hibával ki foglalkozik? Lassan már nem látszódik semmi és ez rohattul idegesítő!

help! :!:

2006.03.12. 20:16

bub írta:hello

ki tud arra okosságot mondani, hogy miért tűnik el a műszerfalamról a kijelzés? Vagy ezzel a hibával ki foglalkozik? Lassan már nem látszódik semmi és ez rohattul idegesítő!

sajna pixelhibás, van benne egy gumis vezető és ez nem érintkezik
itt http://bmw-e39.de/ találsz a tippek és trükkök menüpont alatt javítási tanácsokat.

2006.03.13. 00:24

Köszi az infot Begi meg fogom nézni!

2006.03.13. 01:54

begi írta:
bub írta:hello

sajna pixelhibás, van benne egy gumis vezető és ez nem érintkezik
itt http://bmw-e39.de/ találsz a tippek és trükkök menüpont alatt javítási tanácsokat.

Nekem a MID-em holjó hol nem a kijelzője az is ilyen gumis?Valaki szedtemár szét?

pixelhiba

2006.03.18. 12:19

Sziasztok!

Ez a pixelhiba javitas engem is erdekelne..:)
Tudna valaki konkret dolgot mondani (magyarul).
Elore is koszi!

2006.03.18. 20:39

hello Apa8

Most néztem, hogy téged érdekelne ez a pixelhiba dolog.
Most néztem meg ezt a német oldalt ahol egy svájci oldalra utal ahol képekben levezetve mutatja a javítást. így elsőre nekem is egy kicsit bonyolult de szerintem érdemes megpróbálni. Már csak azért is mert egy új BC ára úgy 120000-ezer körül van!

Üdv.[url][/url]

2006.03.18. 20:43

bub írta:hello Apa8

Most néztem meg ezt a német oldalt ahol egy svájci oldalra utal ahol képekben levezetve mutatja a javítást. így elsőre nekem is egy kicsit bonyolult de szerintem érdemes megpróbálni. Már csak azért is mert egy új BC ára úgy 120000-ezer körül van!

Üdv.[url][/url]

A link lemaradt!!

2006.03.18. 20:55

www.ruru.ch/pages/Tinker/BMWKombi/index.htm

2006.03.18. 22:37

Szia Laci520d!

A te MID-ed egyébként lehet, hogy kontaktos.
Én biztos megpróbálnám kiszedni és a tápkábelét meg a csatiját jól befújni kontakt spray-vel, ha nem is ez a baja az nem árt neki.

2006.03.19. 10:09

admin írta:
bub írta:hello Apa8

Üdv.[url][/url]

A link lemaradt!!

Koszi a segitseget..:)

nem tul egyszeru ugylatom a dolog de szerintem kivitelezheto itthon a konyhaasztalon.

Istvan

2006.03.19. 18:45

bub írta:Szia Laci520d!

Én biztos megpróbálnám kiszedni és a tápkábelét meg a csatiját jól befújni kontakt spray-vel, ha nem is ez a baja az nem árt neki.

Ma kiszedtem megnéztem és kb egy 15cm hoszu fólia érintkező van benne.Csak nem tudtam joban szétszedni,hogy megnézem a hiba okát mert nem volt olyan torx csavarhuzóm ami jóletvolna hozzá.De beszerzek egyet és akkor szétkapom.Különben egy acél lemez szoritja le a fólia érintkezőt a nyákhoz egy szivacs segitségével.

2006.03.19. 19:26

admin írta:
bub írta:Szia Laci520d!

Ma kiszedtem megnéztem és kb egy 15cm hoszu fólia érintkező van benne.Csak nem tudtam joban szétszedni,hogy megnézem a hiba okát mert nem volt olyan torx csavarhuzóm ami jóletvolna hozzá.De beszerzek egyet és akkor szétkapom.Különben egy acél lemez szoritja le a fólia érintkezőt a nyákhoz egy szivacs segitségével.

hat enis nekialtam kiszedni leszedtem az elejet, a torx csavarokat kicsavartam de aztan teljesen elakadtam..
ugyhogy osszeraktam.
a mutatokat nem tudtam leszedni a tengelyrol...:(

2006.03.19. 19:29

Sziasztok!

Ma kivettem a műszerfalat, hogy szétkapjam az utasítások alapján. Hát az én meglátásom az a témára, hogy akinek nincs nagyfokú türelme illetve műszaki képzettsége az neki se kezdjen!!!! Kva szar szétszedni az egész egységet is de a mutatók levétele a legszarabb arrol nem is beszélve, hogy a végén ki kellene cserélni a kijelzőt fóliával együtt (szerintem)! Na én szétszedtem de kijelzőm ugye nem volt úgyhogy némi tisztogatás és szigszalag után összeraktam. Végülis jobb lett de nem tökéletes. Arról nem is beszélve, hogy a kilóméteróra csal 10-km-ert meg a többi óra sem pontos! Úgyhogy csere lesz belőle.

Laci520d neked azt mondanám hogyha az egész MID kijelzés nem működik akkor a fóliát ill a kijelzőt ne bántsd! (szerintem)

2006.03.19. 19:34

bub írta:Sziasztok!

Ma kivettem a műszerfalat, hogy szétkapjam az utasítások alapján. Hát az én meglátásom az a témára, hogy akinek nincs nagyfokú türelme illetve műszaki képzettsége az neki se kezdjen!!!! Kva szar szétszedni az egész egységet is de a mutatók levétele a legszarabb arrol nem is beszélve, hogy a végén ki kellene cserélni a kijelzőt fóliával együtt (szerintem)! Na én szétszedtem de kijelzőm ugye nem volt úgyhogy némi tisztogatás és szigszalag után összeraktam. Végülis jobb lett de nem tökéletes. Arról nem is beszélve, hogy a kilóméteróra csal 10-km-ert meg a többi óra sem pontos! Úgyhogy csere lesz belőle.

Laci520d neked azt mondanám hogyha az egész MID kijelzés nem működik akkor a fóliát ill a kijelzőt ne bántsd! (szerintem)

A MID kilyelzés müködik csak néha a kilyelzet betükből hol egyik hol másik helyen hiányzik belőle a pixel valamikor meg tökéletes.

2006.03.19. 19:43

Akkor viszont ugyanabban a cipőben járunk csak neked kicsit könnyebb. Ha szét birod szedni akkor keresd meg azt a gumicsíkot ami odanyomja a fóliát a panelhoz ragasszál rá egy vagy két réteg szigszalagot és úgy rakd össze. Persze telefújhatod kontakt spray-vel

2006.03.19. 19:44

Hat asszem en megegyszer nekiugrok majd. Kell beszereznem egy kis csoros muszereszfogot amivel a mutato tengelyt megtudom fogni akkor talan letudom rola szedni a mutatokat. Asztan akko majd kiderul mire jutok..:)

2006.03.19. 20:04

Szét választottam a topicból eszt a részt mert igy könyeben rátalál akinek szintén ilyen gondja van. :lol:

2006.03.20. 20:44

Ma szétszedtem.kibeleztem teljesen de nem let jó.A fólia érintkező rávan ragasztva a nyákra nem csak a szivacs fogja.igy nem lehet vele mitkezdeni.Át nyomkodtam nem-e elvan válva de nemlet jó!Azis lehet,hogy nem is a fóliával vangond hanem valami másal.
Csináltam egypár fotót ha valakit érdekelne.

Kép
Kép
Kép

2006.03.20. 20:46

ez a klímakijelződ?

2006.03.20. 21:52

begi írta:ez a klímakijelződ?

Nem ez a MID!
Hozzászólás küldése

VigLink badge