* *
Pontos idő: 2023.12.04. 21:23

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]
B-betüs rövidítések

B Breite szélesség
BA Betriebsanleitung használati utasítás
BC Bordcomputer fedélzeti számítógép A fedélzeti számítógép olyan adatokról tájékoztat, mint átlagfogyasztás, hatótáv, átlagsebesség. A nagy BC jellemzője a kibővített funkciók (pl. megérkezési idő, kétfajta átlagfogyasztás, indítás kóddal történő blokkolása, stb.) és az alfanumerikus kijelző az óracsoportban. Az adatok a műszerfal középső kijelzőjén, a MID-en is megjelennek.
BF Beifahrerseite utasoldal
BFT Beifahrertür utasoldali ajtó
Bi-Xenon Ez annyit jelent, hogy mind a tompított, mind a távolsági fényszóró xenon fényt használ. A xenon távolsági fényszóró céljára a már meglévő tompított xenon fényszórót használja. A reflektor a szokásos módon a kormánykapcsolóról aktiválható. Ekkor az ellipszoid technikával készült xenon-fényszóróban a fénycsóva útjából egy árnyékoló lemezke (shutter) lecsapódik: - tompított fénynél a fénycsóva egy részét mechanikusan kitakarja, - távolsági fénynél a shutter kikerül a fény útjából és a teljes fénymennyiség akadálytalanul jut ki a fényszóróból.

Az úttest sokkal messzebb ki lesz világítva és az úttest széle is több fényt kap. Az ionizált nemesgáz által kibocsátott xenon fény kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos halogén izzók, és jóval hosszabb az élettartama is.
BJ Baujahr gyártási év
BKV Bremskraftverstärker fékrásegítő
bl Blau kék
BLS Bremslichtschalter féklámpakapcsoló
br braun barna
Szerző: Faludi Roland©


Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]


Ugrás:  
cron
Booking.com

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség

Az E39.hu egy privát rajongói oldal ami nincs semilyen kapcsolatba a BMW AG-val és leányvállalataival. A BMW név, jelzés, M csíkos logó és a kerek logó mind az X3, X5 és X6 megjelölés amit a honlapon használunk a BMW AG tulajdona.

© 2009 E39.hu. All rights reserved. E39.HU is a private enthusiast site not associated with BMW AG. The BMW name, marks, M stripe logo, and Roundel logo as well as X3, X5 and X6 designations used in the pages of this Web Site are the property of BMW AG. This web site is not sponsored or affiliated in any way with BMW AG or any of its subsidiaries.

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások szerzőik tulajdonai, minden más tartalom: © 2006-2014 E39 Klub.
VigLink badge
Free xml sitemap generator